×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke odgađanje orgazma

Artikli 97 za 128 od 243 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Rimba Latex Play Triple Cock Ring Black

    Jedinstveni tri prstena za penis i testise! Sva tri prstena koja ga čine čvrsto su pričvršćena jedan za drugi i imaju različite promjere. Najveći (4 cm) nosi se tik uz tijelo, drugi (3 cm) stavlja se oko testisa, a najmanji (2 cm) na penis. Uživajte u osjećaju ograničenog protoka krvi, što će osigurati još čvršću i tvrđu erekciju kao i intenzivniji vrhunac.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bcharmed Basic Wave Black

    Poboljšajte svoje vođenje ljubavi! Ovaj mekani i fleksibilni vibrirajući prsten dizajniran je tako da savršeno odgovara muškoj prirodi, dok uzbudljivo iritira partnerov klitoris prilikom vođenja ljubavi. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona koji je ugodan i za osjetljiva područja. Birajte između 5 značajki vibracije i zajedno uživajte u blaženim vrhovima!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Elegancija i izvedba zajedno? Da! Joel vibrirajući prsten iz kolekcije Prestige isticat će se na vašem noćnom ormariću zahvaljujući luksuznoj kombinaciji crnog mekog silikona i zlatnih detalja. Nudi vam 7 vibrirajućih uzoraka i 3 brzine u kojima će klitoris uživati dok vodite ljubav. Penis se tada povlači u korijenu i oko testisa, pa će se zalijepiti čak i tijekom divljeg djelovanja. Svi će voljeti Elite igračke!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Fucker Ring Black

    Dođite i uživajte u još više zabave! Ovaj super fleksibilan prsten je udoban i nudi nekoliko varijacija nošenja za vaš penis i testise. Budite kreativni, pokušajte i zabavite se.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Penis-Ball Divider with Press Studs 7459

    Želite li nešto neobično za svoj penis? Ovaj genijalni dodatak okružuje korijen penisa, ali i testise, koje čak i cijepa. Ukrašena je srebrnim klinovima, a primijetit ćete i dvije zgodne ušice na koje možete objesiti utege. Naoružajte se!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Cockstars

    Set od 6 različitih prstenova za erekciju za beskrajno eksperimentiranje. Omogućite svom penisu stvarno tvrdu i dugu erekciju, koju postižete samo korištenjem erekcijskog prstena. Pronađite svoju omiljenu teksturu i ne želite da vas lijepi TPE materijal zadivi svojom fleksibilnošću. Hoće li više voljeti cvijet ili sunce?

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Darkness Metallic Cock Rings Double

    Dvostruki prsten za penis izrađen od visokokvalitetnog metala bez nikla. Uz nju ćete ojačati i produžiti erekciju, a uživat ćete i u intenzivnijem vrhuncu. Uživajte u nošenju ovog elegantnog i učinkovitog gadgeta.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Želite li otkriti još intenzivnije osjećaje nego što ste dosad poznavali? Isprobajte ovu igračku! Upravo će takav silikonski ključ sa čeličnim perlama pojačati vašu ekstazu. Snažan je, ali istovremeno i prekrasno fleksibilan, a pokretne perle oduševit će vas i vaš kolega. Podržite stajaću erekciju i povećajte užitak!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Ultra Soft Dual Ring Black

    Žudite za još intenzivnijim iskustvima? Ultra Soft Dual Ring je za svakoga! Poslužit će početnicima i naprednim ljubiteljima koji će voljeti njegov ugodan i fleksibilan silikonski materijal. Proširite svoju izdržljivost s njim, osjećajte se osjetljivijim i ugodite svom partneru nevjerojatno senzualno snažnom erekcijom.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Bullseye Blue

    Satisfyer Bullseye s podesivom veličinom od silikona osigurava trajno uživanje tijekom ljubavi zahvaljujući učinku zagušenja. Snažne vibracije na suženom stimulatoru klitorisa također se mogu kontrolirati pomoću besplatne aplikacije Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Velvets Silicone Cock Ring & Plug

    Znate li što je ekstatičan užitak? Ne? Stoga isprobajte ovaj jedinstveni prsten! Završni dio udara na stražnja vrata, a zatim se smjesti u analni prostor u neposrednoj blizini prostate. Slijedi most preko brane i drugi dio, koji hvata penis u korijenu, potiče uzbuđenje, a neće zaboraviti proždrljive testise!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Red

    Želite li uživati u četvrtoj erekciji? U ovom trenutku, Jason će vam pomoći. S njim možete započeti svoj dom svojim zahtjevima, jer je prsten zastrašujući na 5 različitih veličina. Šipka je jedinstvena u rukovanju, a hvaleći kvalitetu materijala, vrlo je prikladna za nošenje. Otvorena dinamička iskra!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    Satisfyer Bullseye, sa svojom prirodom s ožiljcima od silikona, pruža dugotrajnu primjenu bilo kakvog meliorativnog učinka. Učinkovite vibracije na zahvaćenom stimulatoru klitorisa također se mogu kontrolirati uz pomoć besplatnih aplikacija Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnim studentima pa se može vidjeti u raznim oblicima. Pročitajte više kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy se mijenja za svakoga.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    Fun Bag je stimulator testisa i penisa koji jača erekciju i odgađa vrhunac! Ugodno je fleksibilan i ugodan za nošenje. Nevjerojatno senzualno stimulira testise, penis i branu, ali ne zvuči li to primamljivo? Stavite Fun Bag na penis, neka vam se omota oko testisa i izludite!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • COLT Weighted Ring Large

    Uživajte u senzualnom užitku uz ovu genijalnu igračku marke Colt. Stavite prsten oko penisa, gdje će vam ojačati erekciju, a zatim sakrijete lopticu na mjestima gdje ne sja sunce. Zahvaljujući fleksibilnosti i ugodnom, neopasnom materijalu, igračka je vrlo ugodna za nošenje, bilo da s njom izlazite van ili cijeli stan.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Barbarian Power Ring

    Učinkoviti erekcijski prsten marke Bathmate jedan je od najtvrđih i ujedno najfleksibilnijih erekcijskih prstenova na tržištu. On je spreman ojačati vašu erekciju i tako povećati vašu izvedbu. Izrađen je od elastomeksa koji je potpuno jedinstvena kombinacija TPE i TPR materijala, ne sadrži ftalate i siguran je za tijelo. S njim postanite prava legenda.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Volite li najviše stimulaciju testisa? Ovdje imamo igračku posebno napravljenu za zadovoljstvo vaših loptica zahvaljujući 9 vibrirajućih uzoraka. Gurnite u dvostruku petlju, ugradite i penis i testise u nju, pritisnite gumb na daljinskom upravljaču i pokrenite ga!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Uživajte u užitku koji ćete doživjeti s ovim erekcijskim prstenom obogaćenim kuglicom od 110 g. Prsten hvata vaš penis u korijenu i tako vam pruža apsolutno uzbudljiv orgazam. Ovaj prsten spriječit će vašu erekciju! Zahvaljujući podesivoj duljini, prikladan je za sve veličine, jednostavan za korištenje i održavanje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Power Plus Cockring Transparent

    Jednostavan erekcijski prsten za potpune početnike i napredne ljubitelje! Izrađen je od super fleksibilnog materijala, pa se savršeno prilagođava vama. A koja je njegova zadaća? Jača i podupire erekciju i ujedno odgađa vrhunac. Zato uživajte s njim!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Love Ring

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a također je inspirirala ovaj dvostruki vibrirajući prsten na daljinskom upravljaču. Žudite za intenzivnijim vođenjem ljubavi? S ovim prstenom vaše će se želje čuti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Elastic Joy Red

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnim studentima pa se može vidjeti u raznim oblicima. Pročitajte više kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy se mijenja za svakoga.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Tammy Vibrating Ring Violet

    Dvostruki vibrirajući prsten za ekstremni užitak vođenja ljubavi za oba partnera. Tako je poseban i tako učinkovit! Savršeno će se držati, jer okružuje penis i testise, a zatim pruža ukusnu stimulaciju klitorisa. Vibrira u 5 načina rada pri 5 brzina. Neka te otme u raj!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Ultimate Stroker Beads

    Možete li zamisliti kako bi bilo seksi doživjeti nešto novo? Trebate dodirnuti male kuglice u 5 redova na svom ponosu? Ova igračka je mala, ali učinkovita i pokazat će vam orgazmički zanos! Udvostručuje vaše zadovoljstvo jer potiče erekciju, a nevjerojatne loptice daju vam intenzivnu stimulaciju. Osjetite kako vam koljena lome svaki pokret!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Beaded Dual Silicone Maximizer Black

    Želite li otkriti još intenzivnije osjećaje nego što ste dosad poznavali? Isprobajte ovu igračku! Riječ je o silikonskom dvostrukom prstenu sa čeličnim perlicama koje će pojačati vaš zanos. Snažan je, ali u isto vrijeme i izvanredno fleksibilan, a pokretne perle oduševit će vas i vaš kolega. Podržite stajaću erekciju i povećajte užitak!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Mislite li da vaše zadovoljstvo nije toliko? Link Up Verge je tu da vam oboma donese intenzivan užitak o kojem sanjate. Ima 10 moćnih funkcija za ugodnu stimulaciju klitorisa, a paket uključuje još jedan mekani i fleksibilni prsten koji podržava erekciju. Priuštite si nešto više i uživajte zajedno u istinskom zadovoljstvu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    Želite li doživjeti još intenzivnije ljubavno iskustvo? Ovaj prekrasno fleksibilan i moćan prsten pričvršćuje se na penis, gdje podupire i jača erekciju, kao i na testise, tako da će se savršeno držati. Mali jezici će tada uperiti u klitoris i milovati ga snagom beskrajno ugodnih vibracija. Izrađen je od mekog silikona i također se može puniti, pa što više poželjeti?

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Forge Double Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Trebate li ojačati svoju erekciju? Nema problema, s ovom visokokvalitetnom petljom za erekciju iz Nexusa, sve će uspjeti! Podesiv je, tako da ne morate brinuti hoće li biti prevelik ili malen, a pristaje ne samo na penis, već i na testise. Pomoću "slide to fit" kuglica prilagodite preuzimanje i prepustite se dugom uzbuđenju i neponovljivom vrhuncu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Regular

    Revolucionaran i stvarno kvalitetan erekcijski prsten! Fusion kolekcije su erekcijski prstenovi od vrlo mekog i ugodnog tzv. tekućeg silikona i unutarnjeg metalnog dijela i za čvrst hvat. Neka vaša erekcija postane čvršća, a vrhunac intenzivniji!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance The Rechargeable Torpedo

    Prepustite se senzualnim vibracijama partnerovog penisa, testisa i klitorisa. Ova luksuzna igračka ima 2 prstena koji su predivno elastični i izrađeni od visokokvalitetnog silikona, ojačat će vašu erekciju, a orgazam će biti intenzivniji nego ikada prije. Istodobno, klitoris je preplavljen divnim vibracijama i partnerov vrhunac tijekom penetracije bit će bliže nego na dohvat ruke.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Darkness Adjustable Leather Penis and Testicles Ring

    Noć puna beskrajne strasti također treba beskrajno dugu erekciju. U tome će vam pomoći ovaj podesivi erekcijski prsten od visokokvalitetne umjetne kože, koji će također šarmantno podijeliti testise. Uživajte u dugom seksu i nezemaljskom vrhuncu!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Classix Performance Cock Ring Set Smoke

    Želite li maksimalno povećati svoje zadovoljstvo i savršeno zadovoljiti svog partnera nevjerojatno dugom ljubavlju? Ovaj set prstenja će biti idealan za to! Prstenovi zatežu vaš penis u korijenu, produžujući tako vašu erekciju i intenzivan vrhunac. Nosite ih odvojeno ili odvojeno i uživajte u još ugodnijim iskustvima!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 243 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.