×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori 15 - 19,9 cm

Artikli 33 za 64 od 145 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pipedream PDX Elite ViewTube See-Thru Stroker

    Još više uživajte u masturbaciji! U tome će vam pomoći ovaj prozirni masturbator. Skriven je u neklizajućoj prozirnoj kutiji i ima praktičan zaštitni poklopac. Idealan je za ručni rad koji oduzima dah koji ćete imati pred vlastitim očima.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FunZone Vulcan Ripe Vagina

    Diskretna navlaka koja skriva slatku vaginu koja jedva čeka dočekati svu vašu ljubav. Njegova je unutrašnjost ugodno teksturirana kako bi vam pružila što realističnije iskustvo. Izrađen je od ugodnog Realistic Love Skin materijala, koji intimno podsjeća na pravu ljudsku kožu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou BDSM Line Sex Machine Vibration, Thrusting and Heat with Remote Control

    Otkrijte svoju najzločestiju stranu s kolekcijom Intoya! Ovaj seks stroj je dio toga! Možda sanjate upravo o takvoj igrački i sada ćete konačno ispuniti svoje mokre snove. Očekuje vas spektakularan užitak zahvaljujući realističnim potezima šarmantnog autentičnog dilda! Upoznati se.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Real Mouth Stroker

    S glatkim i skliskim jezikom poput pravog koji izlazi iz usta radi zadirkivanja i stimulacije s donje strane, također ima precizne izbočine na nepcu zbog kojih izgleda i osjeća se kao prava stvar! Imate svu kontrolu na dohvat ruke, tako da možete odlučiti hoćete li se nježno milovati ili se odlučiti za duboko guranje u grlo! Na Vama je da otkrijete fantastično iskustvo!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alive Real Pussy Super Realistic Vagina Masturbator Futureskin

    Još uvijek tražite onu pravu? Dajte Real Pussy, realističnu vaginu brenda Alive. Fleksibilan je, izdržljiv i toliko ugodan da će vas iznenaditi. Oslobodite se lova golom rukom i opremite se umjetnom vaginom za nevjerojatno stvarna iskustva!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Mr Pleasure Heating Suck Machine

    Uređaj za Vaše maksimalno zadovoljstvo! Heating Suck Machine je mastrubber koji će sisati vaš tim u 6 načina rada, a također će vas zadovoljiti vibracijama u 9 načina. Kako bi vaše iskustvo bilo još realističnije i ugodnije, uključite funkciju zagrijavanja, zahvaljujući kojoj će se unutrašnjost mastrubbera u trenu zagrijati do senzualne tjelesne temperature!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic Vibration Black

    Sa čvršćim materijalom od originalnog FLIP ZERO EV, vibrirajući FLIP ZERO EV BLACK nudi jače osjećaje i čvršći stisak. Uživajte u najdinamičnijoj dostupnoj stimulaciji  s unutarnjim detaljima dorađenim kako bi odgovarali intenzivnim osjećajima čvršćeg materijala i stimulaciji Dual Vibration Cores!

    349 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Sex In A Can Vagina Stamina Tunnel Flesh

    Sve što vam je potrebno za trenutno i savršeno zadovoljstvo! Sex In Can je set koji sadrži masturbaciju nalik na vaginu i prikladan gel za podmazivanje za lijepo klizanje. Oduševit će ne samo vas, već i svakog muškarca kojeg odlučite posvetiti ovom kompletu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Flip Zero 0 Black Strong Edition

    FLIP ZERO se vratio s obožavateljima omiljenom Strong Black Edition! Futuristički FLIP stil se vraća s čvršćim materijalom i odvažnijim detaljima za potpuno novo iskustvo iz serije FLIP.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly To Go Horny Fuckslut Mega Stroker

    Užitak ne samo na cesti! Ova vagina će vam se svidjeti gdje god da je ponesete sa sobom. Kompaktan je i izrađen od materijala Fanta Flesh koji je super mekan, udoban i realističan. Unutarnja tekstura je razvijena tako da nalikuje pravoj vagini, uzbudljivo je zategnuta, a zatvoreni kraj čak stvara seksi vakuum. Zatim ubacite!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Kira Noir Movie Download with Breakthrough Vagina & Ass Stroker

    Želite li udahnuti život svojim erotskim fantazijama? U tome će vam pomoći Kira Noir! Gledate dvostrukog masturbatora kojemu je to bila inspiracija. Mekan je, fleksibilan, savitljiv i izrađen od ugodnog TPE materijala. Hoćete li prvo kušati vaginu ili anal? Ne zaboravite preuzeti video s Kirom Noir, kojem ćete dobiti pristup.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush X5 Men Sex Puppet Beige

    Najvažnija stvar koju žena treba je ovaj realistični masturbator Blush x5 Men Sex Puppet. Ima vaginalni i analni otvor s ugodnom teksturom unutrašnjosti za najintenzivnija iskustva. Izrađen je od savršeno realističnog X5 Blush materijala koji se ne razlikuje od prave ljudske kože, mekan je, vrlo elastičan i brzo se zagrijava na tjelesnu temperaturu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Satisfyer Men svojim je vibracijama osvojio muškarce diljem svijeta, a sada dolazi s nečim novim - vibracijama možete upravljati putem aplikacije! Naravno, ostaje očuvan elegantan dizajn i ergonomski oblik koji vrlo udobno leži u ruci. Otvor za ulazak je izrađen od kvalitetnog i ugodnog silikona, stoga požurite.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Manta Deep Sea Blue

    Igračke napravljene za penise često su ogromne, ružne i nezgrapne za korištenje s partnerom. Elegantna MANTA, kojom se lako rukuje, dizajnirana je da bude savršena za partnerski seks, kao i za solo igru, klizeći između Vaših tijela i zapravo pretvarajući Vaš penis u vibrator. Također je izvrstan dodatak za pušenje, kružeći stražnjim dijelom penisa za osjećaj dubokog grla. Ne zaboravite solo igru! MANTA-ini grebeni zadržavaju lubrikant za bolji osjećaj masturbacije.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Twin Turbo Stroker

    Izrađen sa snagom da stvara utjecaj, CONTROL nudi tehnologiju za poboljšanje masturbacije i podizanje intimnih iskustava. Silicone Twin Turbo Stroker dizajniran je za ultimativnu solo stimulaciju tako što tijesno okružuje penis ugodnom toplinom i snažnim vibracijama dvostrukih metaka strateški postavljenih na vrhu i dnu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Original Vacuum Cup Ultra Size Soft

    Otvorite novu dimenziju masturbacije! Ovaj masturbator, prestižne marke Tenga, ima posebnu strukturu koja vam također omogućuje korištenje nepromjenjivog sjedala jer pokriva dišne putove na vrhu. Uživajte u koji oduzima dah i vrlo poticajnom dizajnu.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Easy Rider Cold Masturbator Anal

    Uz novi Easy Rider Cold postići ćete savršeno iskustvo penetracije. Strukturirana unutarnja tekstura osigurava vrlo realističan osjećaj. Zahvaljujući rupicama možete podesiti intenzitet vakuuma, a uži centar osigurat će ugodan doživljaj.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners Vibrating Blowjob Simulator

    Uživajte u osjećaju pušenja s vibrirajućim simulatorom pušenja iz kolekcije Boners. Ovaj elegantni masturbator opremljen je snažnim motorom s 10 različitih postavki vibracije. Postavkama je jednostavno upravljati pomoću gumba na dnu.

    80,90 €

    79,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Sex In A Can Vagina Stamina Tunnel Vibrating Flesh

    Sve što vam treba za trenutno i savršeno zadovoljstvo! Sex In Can je set masturbacije nalik na vaginu, odgovarajući lubrikant i mini vibrator s jednom intenzivnom brzinom. Oduševit će ne samo vas, već i svakog muškarca kojeg odlučite posvetiti ovom kompletu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hidden Desire Bangers Sweet Juicy Pussy Skin

    Je li vam handjob postao dosadan stereotip? Dođite, učinite nešto po tom pitanju! Kako bi bilo da isprobate šarmantnu i čvrstu vaginu Sweet Juicy Pussy iz Hidden Desire? Leži u ruci poput školjke, a TPR materijal od kojeg je izrađen oduševit će vas svojom mekoćom i autentičnošću. Nema se što čekati, gurnite vaginu u košaru, neka vam bude što prije u ruci i na penisu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Doggie Style Debbie

    Debgieova kompaktna, realistična igračka Doggie Style ima sve što je potrebno čovjeku koji voli pasji stil za sreću. Zaronite u njezinu vaginu, pogladite je po nogama i spustite oči na svoje dupe čekajući da vas stisnu. Idealan je za sve koji žele nešto više! Debbie je izrađena od patentiranog UltraSkyn materijala, koji se teško razlikuje od prave ljudske kože.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Dark Easy Rider Anal

    Jeste li od ovoga pokoreni rukom i rukom? Međutim, sve iluzije koje su neuvjerljive bit će dobar izbor ako čitate kao pravi mađioničar. Pokrijte kožu, dodajte lubrikant, operite silikonom i otpustite odgovarajući tekstil.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Guys Johnny Sins Dildo

    Pripremamo šarmantni Johnny Sins je tu za vas kako bi vas ne samo usrećio! On je stalni porno glumac koji je jedan od najtraženijih zgodnih muškaraca u svom području. U svom profesionalnom životu nije ostao necijenjen, a osim slave i šarma, može se pohvaliti lijepim, izrezanim tijelom i penisom, koji može biti i vaš!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Easy Rider Vaginal

    Easy Rider Vaginal pruža beskrajno zadovoljstvo prodiranja. Praktičan masturbator spreman za akciju bilo kada i bilo gdje. Nema glavobolje i nikad nije van reda.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Realistic Vagina

    Realan užitak u elegantnom pakiranju! Ovo bijelo i lako hvatljivo pakiranje krije savršeno realističnu vaginu koja će vas svojom unutarnjom stimulirajućom teksturom potpuno upiti. Izgleda i djeluje gotovo živo, a možete ga lako izvaditi iz kućišta i očistiti. Uđite u carstvo zadovoljstva i strasti!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Glans Stimulation Loop

    Čarobni prsten za vaš žir? Da! Ova igračka će kroz prsten usmjeriti vibracije izravno u područje oko žira i oduševit će vaše osjetljivo područje sa 7 načina vibracija. Radite li svoje fantazije punom parom sada? U tom slučaju, sigurno ste mislili da vibrator možete koristiti i na drugim područjima, kao što su klitoris ili bradavice.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Gloria Masturbator

    Upoznajte Gloriju! Ugodno je mekana i podatna. Zahvaljujući fleksibilnosti, vaša će ruka moći pokazati razinu pritiska, a masturbacija će ići točno prema vašim zamislima, jer Gloria može slušati i prilagoditi se. Njegova unutrašnjost će vas oduševiti! Jeste li znatiželjni? Gloria može biti tvoja!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Stroke It Thight Pussy/Ass Transparent

    Stroke It kolekcija masturbacije jednostavno će vas zabaviti. Ovaj prozirni komad vam ne nudi i vaginalni i analni otvor i stimulira unutarnju teksturu. Uživajte u realističnim iskustvima s ovim ultra laganim i ugodnim masturbatorom, kojemu običan drkač teško može konkurirati.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Flex Masturbation Sleeve Silky White

    Dopustite da vas upije spiralno rebrasti oblik i dinamično usisavanje novog Tenga Flexa. Izrađen je od najmodernijeg fleksibilnog materijala, ima posebno rebrasto kućište, zahvaljujući kojem možete uživati u tzv. stimulaciji vrtnje. Pokrijete li otvor za zrak na vrhu tijekom korištenja, uživat ćete u savršenom osjećaju usisavanja.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Three Sisters Virgin Masturbator

    Virgin je realističan masturbator s posebno uskim rukavom. Unutrašnjost je rebrasta i rezbarena za više stimulacije pri svakom potisku. Mekani materijal osigurava realističan osjećaj. Nakon upotrebe, masturbator se lako čisti toplom vodom i sredstvom za čišćenje igračaka.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Kendra Life Size Vagina with Ass

    Kendra će vam ponuditi svoju vaginu i anal i moći ćete u nju prodrijeti kad god poželite. Ovaj dragulj izrađen je od mekog i udobnog materijala koji podsjeća na pravu kožu. Paket uključuje DVD sa 16 sati erotskih videa s Kendrom, pa što čekate? Oženit će Kendru!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Me You Us Rapids Sucker Stroker Male Masturbator Transparent

    Uz Rapids Sucker Stroker, doživjet ćete uistinu intenzivna iskustva simulirajući oralni seks! Ima zatvoren kraj, što donosi osjećaje izmjenjive s osjećajima od pravilnog pušenja. Savršeno iskustvo dodatno je naglašeno unutarnjom teksturom izrađenom od vrlo ugodnog i fleksibilnog materijala.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 145 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.