×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori 15 - 19,9 cm

Artikli 65 za 96 od 145 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Asa Akira Experience

    Sanjate li o lijepoj Ase Akiri samo za sebe? Ova superzvijezda sada može biti samo tvoja! Masturbator je ukrašen njezinim potpisom, a također dobivate 1500 kredita koje možete koristiti za njegov neaktivan sadržaj na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovom provokativnom senzualnom šarmu i nježnim dodirima.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Me You Us Rapids Sucker Stroker Male Masturbator Transparent

    Uz Rapids Sucker Stroker, doživjet ćete uistinu intenzivna iskustva simulirajući oralni seks! Ima zatvoren kraj, što donosi osjećaje izmjenjive s osjećajima od pravilnog pušenja. Savršeno iskustvo dodatno je naglašeno unutarnjom teksturom izrađenom od vrlo ugodnog i fleksibilnog materijala.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Original Vacuum Cup Ultra Size Hard

    Otkrijte novu dimenziju masturbacije! Ovaj masturbator prestižnog brenda Tenga ima posebnu strukturu te će vam također pružiti nevjerojatno usisavanje ako prekrije zračni otvor u gornjem dijelu. Uživajte u užitku koji oduzima dah i vrlo stimulativnom dizajnu.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Premium Original Vacuum Cup

    Premium užitak uz Tenga masturbator! Upoznajte najnoviji dodatak obitelji Tenga i otkrijte sljedeću razinu užitka. Njegovi zamršeni detalji interijera i prvoklasni materijali razmazit će vas do orgazmičnog vrhunca.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Emily Masturbator

    Želite li ne samo osjetiti svoje zadovoljstvo, već ga i vidjeti? Ova masturatorica po imenu Emily iz Pretty Love ima prozirni prozor u kojem ćete gledati cijeli događaj. Također ima uklonjivu unutarnju školjku izrađenu od udobnog, mekog i elastičnog TPR materijala nalik koži. Međutim, vrhunac stimulacije je sposobnost lizanja, škakljanja i masiranja žira! Uživajte u savršenom užitku za cijeli svoj penis!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Easy Rider Hot Masturbator Vaginal

    S novim Hot Easy Riderom postići ćete savršeno iskustvo penetracije. Strukturirana unutarnja tekstura osigurava vrlo realističan osjećaj. Zahvaljujući rupicama možete podesiti intenzitet vakuuma, a uži centar osigurat će ugodan doživljaj.

    24,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush M for Men All In Clear

    Ako ne volite raditi stvari na pola puta, radite ih do kraja. U tome će vam pomoći ovaj prozirni masturbator s 3 komore koji obećava osjećaj. Unutarnji oblici i teksture dizajnirani su tako da budu realistični, stoga nemojte čekati i isprobajte ih na vlastitom penisu!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush M for Men Soft+Wet Pussy Self Lubricating Stroker with Pleasure Ridges and Orbs

    Tražite stalno mokri mač? Ovaj praktični masturbator u diskretnom pakiranju skriva šarmantnu vaginu s mogućnošću samopodmazivanja, tako da je vitlo prekrasna žetva. Pritisnite i otvorite ili zatvorite ventil za doziranje za korištenje. Nemojte zavaravati i pustiti meke linije i fleksibilne vagine sa senzacionalnim ležernim teksturama.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Air-Tech Squeeze Strong

    Kombinacija mekih jastuka i tehnologije Air-Flow i Air-Tech dovela je do ovog fleksibilnog maturatora za ponovno i, iznad svega, savršen užitak. Upravlja se stiskom ruke, koji zahvaljujući svom obliku savršeno pristaje i vrlo lako ćete moći odabrati razinu pritiska.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Doživite najbolju masturbaciju u svom životu! PDX Elite Hydrobator pružit će vam nevjerojatnu stimulaciju vode i jednostavno ćete se zaljubiti u njegov inovativni dizajn s dva otvorena kraja. Idite pod tuš ili kadu, dopustite da vas šuplji tunel ponese s punim užitkom i birajte između 3 brzine hoda i 7 načina vibracija.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hidden Desire Bangers Wet Pussy Galore Vibrating Skin

    Tražite li seksi mačkicu koja će uvijek biti spremna za vas i biti toliko sjajna da će biti bolja od one prave? Pogledajte što imamo za vas! Pussy Galore je anatomski oblikovan i nudi uistinu pravi doživljaj, jer je izrađen od kvalitetnog TPR materijala, koji je mekan, izdržljiv i mekan poput ljudske kože. Osim 2 senzualna otvora, ponudit će vam i intenzivne vibracije kako biste još više uživali u svom putovanju u raj. Ne tjerajte macu Galore da dugo čeka!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Air Tight Pussy Stroker

    Uživajte u najboljem seksu svog života koji vam je potreban samo Pipedream Extreme Elite Air Tight Pussy Stroker! Robusno vanjsko kućište udobno i čvrsto leži u vašoj ruci, a završni ventil omogućuje vam da lako doživite uzbudljivo usisavanje. Ugodno gladak i realističan Fanta Flesh materijal koji teško možete razlikovati od pravog tijela, ali najbolja stvar kod njega je njegova unutarnja tekstura, koja će savršeno stimulirati vaš penis. Sve u svemu, seks koji oduzima dah nikada nije bio na dohvat ruke kao s Air Tight Pussy Stroker.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Easy Rider Anal

    Jeste li umorni od toga ručno i tražite mastrubbera? Ovaj ljubavni analni će nesumnjivo biti dobar izbor, u kojem ćete se osjećati kao u pravom magarcu. Skinite poklopac, dodajte lubrikant, umetnite u mekani silikon i prepustite se ugodnoj teksturi.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shequ Male Masturbator Vagina Karen

    Moderna torbica i nevjerojatno mekana vagina skrivena u njoj, san je koji može postati vaša svakodnevna stvarnost! Trenutno gledate kvalitetnu masturbatoricu s nevjerojatno realističnom vulvom. Izrađena je od svilenkasto mekanog materijala koji će upiti tvoj kurac pri prvom naletu, stoga uđi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zolo Back Door Cup

    Za sve ljubitelje analnog ritma tu je Zolo Back Door Cup! Ako nemate magarca pri ruci da zadovoljite svoje apetite, imajte sa sobom ovaj genijalni masturbator koji će vas jednom ili dvaput zadovoljiti. Njegova unutarnja tekstura oponaša analni snošaj, ergonomski oblik udobno leži u ruci, a zahvaljujući fleksibilnosti materijala, razinu stimulacije birat ćete vlastitim pritiskom.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Curve Novelties Mistress Courtney Vibrating Deep Throat Mouth Stroker

    Stavite ga u svoja željna usta kad god vam zatreba! Courtney uvijek ima otvoren poljubac i izbočen jezik koji jedva čeka da ga opljačka tvoj penis. Istodobno, možete koristiti i mini vibrator i uživati u ovoj realističnoj zabavi obogaćenoj vibracijama.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Bobble Magic Marbles

    Ludo, šareno i uzbudljivo! To je slučaj i s ovim Bobble masturbatorom prestižne marke Tenga koja dominira tržištem muških masturbatora. Transparentni gel dio je nevjerojatno fleksibilan i mekan, dok su unutarnja lica u boji savršeno poticajna i laka za pomicanje. Umetnite penis između njih i prepustite se savršenoj stimulaciji.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Original Vacuum Cup Hard

    Otvorite novu dimenziju masturbacije! Ovaj masturbator, prestižne marke Tenga, ima posebnu strukturu koja vam također omogućuje korištenje neinvazivnog sjedala koje prekriva dišne putove na vrhu. Uživajte u koji oduzima dah i vrlo poticajnom dizajnu.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Stroke It Thight Pussy Transparent

    Stroke It kolekcija masturbacije jednostavno će vas zabaviti. Ovaj prozirni komad nudi vam anus i stimulirajuću unutarnju teksturu. Uživajte u realističnim iskustvima s ovim ultra laganim i ugodnim masturbatorom, kojemu običan drkač teško može konkurirati.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Air Tight Oral Stroker

    Uživajte u najboljem oralnom seksu u svom životu koji vam je potreban samo Pipedream Extreme Elite Air Tight Oral Stroker! Robusni vanjski rukav udobno i čvrsto leži u vašoj ruci, a krajnji ventil omogućuje vam da lako doživite uzbudljivo usisavanje. Ugodno gladak i realističan Fanta Flesh materijal koji teško možete razlikovati od pravog tijela, ali najbolja stvar kod njega je njegova unutarnja tekstura, koja će savršeno stimulirati vaš penis. Ukratko, oralni seks koji oduzima dah nikada nije bio na dohvat ruke nego s Air Tight Oral Stroker.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Signature Strokers Leo of Leolulu ULTRASKYN Pocket Pussy Vanilla

    Napravite par s prekrasnim Leom iz LeoLula! Sada možete imati njezin cvijet samo za sebe u obliku masturbatora, kojemu je ona bila model. Ručno je izrađena od savršenog ULTRASKYN materijala, iznutra je ugodno zategnuta i teksturirane, brzo se zagrijava na tjelesnu temperaturu i osjećat ćete se kao da ste u pravoj vagini.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hidden Desire Bangers Nasty Nympho Bouncer Vibrating Skin

    Želite li to učiniti samo s nečim što je realno veliko, hrabro i neodoljivo? Svidjet će vam se ovaj element iz kolekcije Hidden Bangers. Anatomski je oblikovan i nudi uistinu pravi doživljaj, jer je izrađen od visokokvalitetnog TPR materijala koji je mekan, izdržljiv i mekan poput ljudske kože. Osim 2 senzualna otvora, ponudit će vam i intenzivne vibracije kako bi vaše putovanje u raj učinilo još ugodnijim. Nemojte dugo čekati na vas!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Three Sisters Nymph Masturbator

    Ova vagina nije neiskusni početnik! Naprotiv, ona je strastvena nimfomanka s ugodno zategnutom nutrinom. Stimulirajuće izbočine koje skriva u sebi pružit će vašem penisu zadovoljstvo svakim pokretom. Želiš li je? Može biti tvoje!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance The Vortex

    Ovaj masturbator će vas stisnuti točno tamo gdje vam je potreban! Njegova unutarnja realistična tekstura podržat će vašu maštu, jer ćete se osjećati kao u pravoj vagini. Dvije rupe vam daju izbor gdje želite prodrijeti u tunel užitka, a super mekani TPE materijal je vrlo fleksibilan, tako da se udobno prilagođava vašoj veličini.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush M for Men Soft+Wet Pussy Self Lubricating Stroker with Pleasure Orbs

    Žudite za stalno mokrom macom? Ovaj praktični masturbator u diskretnom pakiranju skriva šarmantnu vaginu s mogućnošću samopodmazivanja, tako da će uvijek biti prekrasno skliska. Stisnite ga i otvorite ili zatvorite zračni ventil prema potrebi za učinak usisavanja. Ne oklijevajte i prepustite se čaroliji meke i fleksibilne vagine sa senzacionalnom unutarnjom teksturom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Vacuum Cup Mouth

    Žudite li za novim, još senzualnijim visinama užitka? Opremite svoju dešnjaku ovim super mekanim i visokokvalitetnim masturbatorom s realističnim ulazom u obliku seksi poljupca. Pružit će vam osjećaje slične oralnom seksu, elegantna vanjska kutija udobno leži u vašoj ruci, a krajnji otvor omogućit će vam reguliranje osjećaja usisavanja. Uživajte u dodiru ugodno savitljivog materijala u koji ćete poželjeti uvijek iznova kliznuti.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Masturbator Horny Wings Black

    Maštovit i pametno dizajniran masturbator za intenzivnu stimulaciju! Sadrži 2 snažna motora koji će vam ponuditi 10 ukusnih funkcija vibracije. Ugodno je fleksibilan i prilagođava se vašoj veličini. Iritira žir i cijeli penis i uživajte u izvanzemaljskim iskustvima koja si samo vaš dešnjak ne bi mogao priuštiti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Girl Next Door Sophia

    Sophia će vam dati izbor koji kraj želite prodrijeti, a zatim će vas privući svojom mekom i realističnom teksturom. Ona je djevojka iz susjedstva koja to radi samo tebi i točkicu. Izrađen je od ugodnog TPE materijala koji je izvanredno fleksibilan. Ima vaginu i anus, a čep se može koristiti za stvaranje usisavanja. Zahvaljujući ABS navlaci, udobno se drži i također se vrlo lako čisti.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CRUIZR CM06 Vibrating Masturbator with Voice Activator

    Najbolje za vaš penis! Ovaj masturbator CRUIZR CM06 je prekrasno diskretan i ponudit će vam 10 uzbudljivih postavki vibracije. Otkrijte njegov unutarnji mekani elastični rukav sa šarmantnim realističnim vaginalnim otvorom. Ovaj unutarnji dio je skidiv pa je lako čišćenje zajamčeno, a ujedno se možete veseliti senzualnoj teksturi i autentičnim osjećajima. Također, ne zaboravite značajku seksi glasa koja će pojačati vaše trenutke ljubavi prema sebi!
    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly To Go Tight Ass Fuckhole Mega Stroker

    Uživajte u zabavi kod kuće ili u pokretu uz slatku guzicu! Izgleda i osjeća se živo, jer je izrađen od visokokvalitetnog, realističnog Fanta Flesh materijala. Unutarnji tunel je ugodno mekan i fleksibilan. Uživajte u čvrstoj guzici koja će čvrsto držati vaš ud i uvijek će biti spremna za vaše strastveno pumpanje.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Sandara Masturbator

    Nježna Sandara je kompaktna i realistična. Šarmantan je i izvana, a iznutra potpuno neodoljiv. Uživajte u jedinstvenoj stimulaciji, prepustite se njegovoj teksturi i ugodno mekom i fleksibilnom materijalu. Sviđa li ti se sutra Sandaru na svom penisu?

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Air Tight Anal Stroker

    Uživajte u najboljem analnom seksu u svom životu koji vam je potreban samo Pipedream Extreme Elite Air Tight Anal Stroker! Robusni vanjski rukav udobno i čvrsto leži u vašoj ruci, a krajnji ventil omogućuje vam da lako doživite uzbudljivo usisavanje. Ugodno gladak i realističan Fanta Flesh materijal koji teško možete razlikovati od pravog tijela, ali najbolja stvar kod njega je njegova unutarnja tekstura, koja će savršeno stimulirati vaš penis. Sve u svemu, analni seks koji oduzima dah nikada nije bio na dohvat ruke nego s Air Tight analnim nogom.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 145 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.