×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori 15 - 19,9 cm

Artikli 97 za 128 od 145 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Blush M for Men Soft+Wet Pussy Self Lubricating Stroker with Pleasure Ridges

    Tražite stalno mokri mač? Ovaj praktični masturbator u diskretnom pakiranju skriva šarmantnu vaginu s mogućnošću samopodmazivanja, tako da je vitlo prekrasna žetva. Pritisnite i otvorite ili zatvorite ventil za doziranje za korištenje. Nemojte zavaravati i pustiti meke linije i fleksibilne vagine sa senzacionalnim ležernim teksturama.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Premium Dual Sensation Cup

    Premium korištenje za Tenga masturbator! Upoznajte najnovije dodatke obitelji Tenga i otvorite trenutnu razinu korisnosti. Njegovi smrznuti detalji interijera i originalni materijali izbrisat će vas u orgazmično leglo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Manta Moss Green

    Erotska pomoć za mušičare često je prevelika, čak i ako je teško koristiti par. Elegantna MANTA je samostalna i za upotrebu i za težinu, što vam omogućuje transformaciju vašeg penisa u vibrator, kao i pomoć pri takvom oralnom dijelu, koji pomaže izazvati masnu masnu gutljaju. Nemojte nas ubiti kada masturbirate! MANTY korita drže gel za podmazivanje na pravom mjestu i omogućuju bolju upotrebu.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Novax Masturbator with Vibration and Compression

    Jamyjob nastavlja s inovacijama svaki dan! Njihov cilj je maksimalni užitak muške masturbacije! I zato Novax, elegantni masturbator za stimulaciju cijelog penisa. Izrađen je od materijala koji intimno podsjeća na ljudsku kožu i izgleda nevjerojatno realistično. Uživajte ne samo u njegovom diskretnom dizajnu, već prije svega u savršenoj funkciji usisavanja (kompresije).

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Premium Original Vacuum Cup Strong

    Premium korištenje za Tenga masturbator! Upoznajte najnovije dodatke obitelji Tenga i otvorite trenutnu razinu korisnosti. Njegovi smrznuti detalji interijera i originalni materijali izbrisat će vas u orgazmično leglo.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Dream Masturbator

    Vaši snovi se konačno mogu ostvariti uz ovu multivaginalnu masturbaciju. Jedan ti se smiješi sprijeda, a drugi s vrha. Uživajte u ugodno mekom i fleksibilnom materijalu, primamljivo uzbudljivoj unutarnjoj teksturi i realističnoj izradi koja ne zaboravlja detalje u obliku klitorisa i g-točke.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Toro Hannx1 Ultimate Handjob Stroker Open Concept 5.9"

    Ovo su kvalitetne erotske igračke za muškarce koji znaju što žele. Ovaj masturbator izrađen je od vrhunskog TPR-a i izvanredno je fleksibilan i super udoban. Koristi se ručno, tako da sami odlučujete o tempu po želji. Njegova unutarnja tekstura je ugodno stimulirajuća, stoga ga probajte kušati na vlastitom penisu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Robin Masturbator White

    Moderni maturbator s hipnotičkim vibracijama! Ova šarmantna erotska igračka ima ugrađeni prvoklasni motor koji stvara 5 različitih načina vibracija koji će vas impresionirati. Ne zaboravite isprobati tipku BOOS s kojom ćete u sekundi doživjeti intenzivne osjećaje!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Easy Rider 3 pack

    Ne možete odabrati koja je rupa bolja? Zato ih imajte sve! Set masturbatora sa 3 različita ulaza. Čvrsti analni otvor, fine usne ili mekana vagina, izbor je na vama.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Deep Blow Tornado Sleeve for Masturbator Transparent

    Navlaku za masturbaciju možete koristiti samostalno ili u kombinaciji s vrećicom Deep Blow. Pomoći će vam da multiplicirate iskustvo masturbacije, a zahvaljujući činjenici da je prozirna, vizualni užitak vam neće nedostajati. Unutarnja tekstura je super uzbudljiva, a TPE materijal je kvalitetan, ugodan na dodir i fleksibilan.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zolo Deep Throat Cup

    Ovaj masturbator će vas zadovoljiti svojim dubokim grlom, ne brinite. To će simulirati puno bolje pušenje nego što bi vaša bivša djevojka mogla podnijeti i sigurno se neće ugušiti ničim! Ergonomski oblik čašice za duboko grlo Zolo udobno leži u vašoj ruci, a zahvaljujući fleksibilnosti materijala, sami ćete odabrati razinu stimulacije pritiskom na nju.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zolo Personal Trainer Cup

    Vježba čini majstora, stoga trenirajte svoju izdržljivost, inače nikada nećete biti majstor! Osmišljen je tako da od vas napravi prvaka u krevetu koji traje dokle god to želi njegova ljubavnica, a to je ono što svaki muškarac želi, zar ne? Ergonomski oblik masturbatora udobno leži u vašoj ruci, a zahvaljujući fleksibilnosti materijala, sami ćete odabrati razinu stimulacije pritiskom na njega.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Easy Rider Mouth

    Jeste li umorni od toga ručno i tražite mastrubbera? Ovaj poljubac pun ljubavi nesumnjivo će biti dobar izbor, u kojem ćete se osjećati kao da ste u pravim ustima. Skinite poklopac, dodajte lubrikant, umetnite u mekani silikon i prepustite se ugodnoj teksturi.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Hot Rod Heating rod

    S tom čarobnom šipkom za trenutak ćete zagrijati svoj omiljeni Mystim masturbator na ugodnu realističnu temperaturu. Idealan je za masturbatore Opus i zagrijava se do 45°C za oko 3 minute. Osim toga, lako se čisti, jer je izrađen od plastike, ima funkciju automatskog isključivanja i USB priključak. Zato uživajte u senzualnoj toplini u svom Mystim Opus masturbatoru!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zolo The Girlfriend Cup

    Masturbator Zolo The Girlfriend Cup poslužit će vam bolje od bilo koje druge vagine. Uz njega ćete uživati u autentičnim iskustvima ili simulira pravi spolni odnos – kako uzbudljivo! Ergonomski oblik masturbatora udobno leži u vašoj ruci, a zahvaljujući fleksibilnosti materijala, sami ćete odabrati razinu stimulacije pritiskom na njega.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Premium Rolling Head Cup

    Premium korištenje za Tenga masturbator! Upoznajte najnovije dodatke obitelji Tenga i otvorite trenutnu razinu korisnosti. Njegovi smrznuti detalji interijera i originalni materijali izbrisat će vas u orgazmično leglo.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Original Vacuum Cup Soft

    Otkrijte novu dimenziju masturbacije! Ovaj masturbator prestižnog brenda Tenga ima posebnu strukturu te će vam također pružiti nevjerojatno usisavanje ako prekrije zračni otvor u gornjem dijelu. Uživajte u užitku koji oduzima dah i vrlo stimulativnom dizajnu.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Bobble Crazy Cubes

    Razigrano, šareno i uzbudljivo! Takav je i ovaj Bobble masturbator prestižne marke Tenga koja dominira tržištem muških masturbatora. Prozirni gel dio je nevjerojatno fleksibilan i mekan, dok unutarnji obojeni oblici savršeno stimuliraju i lagano su pomični. Umetnite svoj penis između njih i prepustite se savršenoj stimulaciji.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Rolling Head Cup Hard

    Otvorite novu dimenziju masturbacije! Ovaj masturbator, prestižna marka Teng, ima kuju izgrađenu na svom kurac, a ona je na vama. Gurnite unutra, začinite svoj dom i želudac po želji. Ovo je fleksibilno tijelo u kojem ćete voljeti koliko vaš senzualni okus dosade!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Main Squeeze Belladonna Pussy

    Belladonnina vagina može biti samo vaša i uvijek je možete imati pri ruci! Najpopularnija porno zvijezda na tržište dolazi s masturbatorom oblikovanim prema vlastitoj vagini. Unutrašnjost masturbatora je ugodno zategnuta, teksturirana i zahvaljujući završnoj kapici obećava ugodan učinak usisavanja. Igračka je izrađena od Ultraskyn materijala kojeg jedva možete razlikovati od ljudske kože, pa se možete veseliti uistinu autentičnom iskustvu Belladonne.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Glans Masturbator with 2 Motors

    Najbolja igračka nakon užitka na vrhu penisa. Ovaj Glans masturbator iz Rebel-a iznenadit će vas koliko je kompaktan i ujedno praktičan. Sakriva 2 motora i spreman je za stimulaciju žira i uzde zahvaljujući finim točkicama i žljebovima. Birajte između 10 načina vibracija i otkrijte divnu raznolikost.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Arcwave Pow Stroker Mint

    Želite li najbolje za sebe? Ovaj vrhunski masturbator sa sofisticiranom snagom usisavanja, teksturiranim silikonskim kućištem i dvostrukim ulazom ispunit će sve vaše intimne želje. Zove se Pow i ugodno opterećuje i usisava penis tijekom korištenja, ventil za otpuštanje pritiska izaziva intenzivno usisavanje i čekaju vas novi i potpuno nevjerojatni orgazmi.

    119 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics The Gripper Deep Throat Grip

    Volite li pametne poljupce i duboka grla? Ovaj masturbator je ono što tražite! Simulira duboki oralni seks, a njegova unutarnja stimulirajuća tekstura će vam pokazati nove visine ekstaze. Masturbator udobno leži u vašoj ruci i čvrsto zatvara vaša osjetljiva područja, tako da ćete se osjećati kao da ste u pravom grlu. Uživajte u zategnutim osjećajima, sisanju zahvaljujući zatvorenom kraju i genijalnoj teksturi.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Main Squeeze Endurance Trainer

    Želite li postati trkač na duge staze? Ovaj realistični masturbator pružit će vam potrebnu obuku jer će vas jedino on učiniti majstorom. Elegantna crna futrola skriva tijesnu vaginu teksturirane unutrašnjosti čiji ćete stisak sami regulirati uz pomoć zlatnog dijela. Povećajte svoju izdržljivost i pojačajte orgazme.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush M For Men Soft and Wet Magnifier Clear

    Džepni masturbator uvijek dobro dođe! No, ovaj nije bilo koji drugi, ima zapanjujuću prozirnu boju i tako vam omogućuje da gledate cijelu akciju, što ih također čini prilično uzbudljivim. Ujedno ima sposobnost samopodmazivanja i potrebna vam je samo kap vode da je aktivirate. Uronite u intenzivno stimulirajuću teksturu i otkrijte jedinstvene osjećaje i naknadne vrhunce!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Emily Masturbator Red

    Čezne li cijeli vaš penis za odgovarajućom stimulacijom? Emily, izvrstan masturbator s teksturiranim unutarnjim rukavom, samo je za vas. Vaše zadovoljstvo s njim bit će i vizualno jer se ističe prozirnim prozorom. Ali najbolje od svega je završno zadirkivanje koje će vam lizati i masirati glavić dok ne dođete do snažnog vrhunca koji oduzima dah!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Premium Original Vacuum Cup Gentle

    Premium korištenje za Tenga masturbator! Upoznajte najnovije dodatke obitelji Tenga i otvorite trenutnu razinu korisnosti. Njegovi smrznuti detalji interijera i originalni materijali izbrisat će vas u orgazmično leglo.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Ramrod Heating Squeezable Vibrating Stroker Black

    Želite li u potpunosti uživati u svojim intimnim trenucima samozaljubljenosti? U tom slučaju treba vam nešto više od praktičnog dešnjaka! Ovaj masturbator koji se može stisnuti od mekanog i visokokvalitetnog silikona idealna je marka. Nudi vam 6 ritmova vibracija i 3 brzine, prekrasno je mekan i možete ga stisnuti kako biste pojačali pritisak na penis ili ga ostaviti opuštenim. I to nije sve! Opremljena je funkcijom grijanja, tako da će vam u njoj biti ugodno u svim okolnostima.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes 10X Turbo Silicone Penis Head Pleaser

    Turbo užitak za vrh vašeg penisa! Ova igračka držat će vrh vaše muškosti u debelom silikonskom rukavu i dražiti ga intenzivnim zujanjem. Ima dva snažna motora koji imaju 3 brzine vibracije i 7 uzbudljivih uzoraka. Uživajte u svakom centimetru teksturiranog interijera!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Rolling Head Cup Soft

    Otkrijte novu dimenziju masturbacije! Ovaj masturbator prestižnog brenda Tenga bit će postavljen na žir penisa, a onda je na vama. Gurnite unutra, okrenite ga udesno i ulijevo kako želite. To je fleksibilno tijelo u koje ćete se zaljubiti kao i sva senzualna iskustva koja nudi!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Premium Air Flow Cup

    Premium korištenje za Tenga masturbator! Upoznajte najnovije dodatke obitelji Tenga i otvorite trenutnu razinu korisnosti. Njegovi smrznuti detalji interijera i originalni materijali izbrisat će vas u orgazmično leglo.

    37,90 €

    21,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Original Vacuum Cup Extra Gentle

    Stigla je nova razina masturbacije! Tenga Original Vacuum Cup Extra Genle dizajnirana je do detalja kako bi vam pružila najbolji užitak. Osmišljena je do detalja, vrlo je mekana i prošarana glatkim izbočinama od mekanog i ugodnog materijala. Probajte, svidjet će vam se!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 145 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.