×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Automatski masturbatori

Artikli 65 za 96 od 231 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Blowcast Wingman Pro Automatic Masturbator

    Predstavljamo BLOWCAST; dizajniran s inovacijom i strašću, i namijenjen da oživi vaše fantazije! Wingman PRO nudi jedinstveno iskustvo s divnim vibracijama i funkcijom trake i grijanja. S njegovim snažnim motorom i rukavom s mekom teksturom, otkrit ćete osjećaje kao nikada prije.
    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size B

    Što ima dva palca i voli pušenje? Ti, očito. S novim i poboljšanim Autoblow 2+ XT, uskoro ćete doživjeti seksualnu igračku za muškarce koja postavlja standard u realističnim solo iskustvima. Ova ažurirana verzija, lansirana u kolovozu 2018., uključuje redizajnirani držač za penis s 5 kraka koji je 50% čvršći, što Vam pomaže da uživate u boljim, većim orgazmima. Dajte ruci odmor i dopustite Autoblowu da odradi opterećenje ili dva - automatski. Navlaka iskoči u sekundi za jednostavno čišćenje. Trebat će Vam lubrikant na bazi vode, plus ćete možda htjeti upotrijebiti sredstvo za čišćenje igračaka kako biste bili sigurni da je Vaš rukav čist nakon pranja. Za razliku od drugih masturbatora, čišćenje nakon što zabava završi s Autoblowom je jednostavno.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Mega Milker Flesh

    Inovativna tehnologija kompresije u PDX ELITE VIBRATING MEGA MILKER dizajnirana je da automatski okruži Vašu osovinu stimulirajućim pritiskom, omogućujući nevjerojatan užitak stiskanja i otpuštanja. Prozirni prozor omogućuje Vam da vidite akciju dok svaki centimetar Vašeg penisa iznova i iznova muze 6 osnažujućih brzina.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Cock Compressor Vibrating Stroker

    Inovativna tehnologija zračnog jastuka dizajnirana je za napuhavanje i ispuhavanje dok okružuje vaše tijelo stimulirajućim užitkom stiskanja i otpuštanja. Višestruki zračni jastuci s više funkcija, u kombinaciji sa snažnim nepropusnim usisavanjem za mužnju svakog centimetra vašeg penisa, pružit će vam najbolje iskustvo masturbacije u vašem životu!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • F-Machine Tremblr BT-R Milking Machine

    Brend masturbatora broj jedan, F-Machime, upravo izlazi s novitetom pod nazivom Tremblr, koji je čak i bolji od svih svojih prethodnika, a zahvaljujući Bluetoothu možete ga jednostavno kontrolirati putem aplikacije na telefonu. Vaš penis može očekivati savršeno i beskrajno usisavanje, apsolutno najbolju stimulaciju i intenzivan vrhunac.

    1.849 €

    1.149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator

    Dobrodošli u novu i poboljšanu tehnologiju ugovaranja. Potpuno novo iskustvo u istom faktoru oblika.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO F1S V2 Masturbator Black & Red

    Gledajte svoje uživanje uz ovaj moderni masturbator s fleksibilnim casual rukavima i širokim rasponom intenziteta zvuka i 4 pulsirajuća programa. S 10 najsuvremenijih senzora za povratne informacije u kućištu opterećenja, aplikacija LELO dizajnirana je da vam pomogne u izradi najnaprednijeg skupa programa. Dajte život svojim fantazijama!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CRUIZR CP02 Rotating and Vibrating Automatic Masturbator with Adapter

    Najbolje za vaš penis! Ovaj masturbator CRUIZR CP02 je prekrasno diskretan i nudi vam uzbudljivo kretanje gore-dolje, kao i vibracije s 5 brzina i 10 načina rada. Otkrijte njegov unutarnji mekani elastični rukav sa šarmantnim realističnim vaginalnim otvorom. Ovaj unutarnji dio je skidiv pa je lako čišćenje zajamčeno, a ujedno se možete veseliti senzualnoj teksturi i autentičnim osjećajima.

    139 €

    129,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Moto Blower Black

    Automatsko pušenje – ruke nisu potrebne!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leten SM380 Super Masturbator

    Realna alternativa masturbaciji je ovaj nevjerojatan punjivi masturbator! Postavite vakuumsku čašicu na površinu po svom izboru, gurnite svoj podmazani penis unutra i ugodite si magičnim pokretima naprijed-nazad kao da Vam netko drugi ugađa.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Vortex Thrusting & 360 Rotate Tech Turbo Mode Masturbator

    Muški masturbator gore-dolje JAMYJOB VORTEX igračka je visokih performansi koja će vas odvesti do novih visina zadovoljstva. U elegantnoj crnoj boji s dubokim crvenim detaljima, ovaj uređaj nudi niz iznimnih značajki.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Milker Stroker Up and Down Function

    Je li netko rekao da su erotska pomagala samo za žene? Jamyjob razbija ovaj mit i tjera vas da radite koliko god želite! Ima jaku usisnu čašicu koja će se zalijepiti za svaku glatku površinu, a jedinstvena funkcija gore i dolje pobrinut će se za sve. Dodajte kapljicu lubrikanta na bazi vode, birajte između 3 intenziteta i 5 uzoraka koje pokreće snažan motor i dopustite Milkeru da obavi sav posao umjesto vas.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance The Thrusting Rechargeable Stroker White-Chrome

    Zero Tolerance Toys s ponosom predstavlja ovaj moćni pokretač koji djeluje kao pravi jer njegov motor kao da ima vlastiti um! Prirodni vaginalni ulaz ustupa mjesto erotskim, mekim i rastezljivim izbočinama užitka koji masiraju i golicaju dok uvlačite unutra.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Keon Duo Pack Including Stroker

    Budite među prvima koji će ući u interaktivni svijet s najsnažnijim automatskim masturbatorom za muškarce.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Alien One Auto Thrusting, Sucking & Vibratting Masturbator with LED Display

    Samo s ovim masturbatorom Vaši trenuci za sebe će postati nezaboravni i apsolutno savršeni! Upalit će vam pa će vam se ruke svakako odmoriti. Udarci, usisavanje i vibracije, to je kombinacija od koje će vam zadrhtati koljena. Trenutno gledate eksploziv od kojeg će vam penis doslovno eksplodirati.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black

    COBRA LIBRE II – masažer penisa. Osjetljiv, inovativan, snažan. COBRA LIBRE II je seksualna igračka napravljena za glavu penisa!

    149 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Keon Combo Set Feel Britney Amber

    Prekrasna prsata plavuša Britney jedna je od najtraženijih zvijezda u porno industriji. I znate što? Sada može biti vaš! Pitate se kako bi bilo s njom? Uparite nevjerojatni FeelBritney masturbator sa super modernim KEON-om i nećete se iznenaditi koliko će biti nevjerojatno stvaran!

    429 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Last Drop Sucker Masturbator with Suction & Vibrations

    Odaberite zadovoljavajući seksualni život, odaberite duboko sisanje i intenzivne vibracije, odaberite ovaj jedinstveni masturbator. Nudi najbolje iz svijeta vibracija i svijeta usisavanja. Radujte se što ćete biti zahvaćeni uzbudljivim vakuumom, usisani i pušteni. Radujte se intenzivnim vibracijama i inovativnom dizajnu!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Ultimate Power Stroker

    Pojačajte svoj intimni užitak uz jednostavan za korištenje Optimum Power Ultimate Power Stroker. Kompaktni, samostalni uzbuđivač ima sedam intenzivnih funkcija vibracije, pulsiranja i eskalacije, s ekstremnom ekstazom glađenja.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Ozzy Pussy

    S primamljivim, realističnim otvorom, skliznite u vaginu i uronite u živopisno tijelo. Dizajniran za pružanje najglatkijih, najfinijih poteza, ultra-mekani tunel ispunjen je grebenima i izbočinama za draženje, uzbuđenje i zadovoljstvo. Dok tijesno prianjajuća komora zahvaća vaš penis, prilagodite razinu potiska za prilagođeni užitak.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Toys Orgastobator 04 Male Masturbator White

    Upoznajte Orgastobator 04, vrhunski užitak u istaknutoj kolekciji intimnih proizvoda Rimba Toys. Ovaj luksuzni masturbator dizajniran je kako bi redefinirao vaša senzualna iskustva svojom izvrsnom izradom i inovativnim značajkama. Orgastobator 04 ima naprednu tehnologiju, elegantan dizajn i niz prilagodljivih postavki kako bi zadovoljio sve vaše potrebe.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Double Penetration Vibrating Stroker

    Volite li nešto što je 2u1? U tom slučaju će vam se izravno svidjeti Double Penetration Vibrating Stroker! Kombinira nježna usta i savršenu vaginu u jedno jedino pomagalo za masturbaciju koje će vas osvojiti ne samo vibracijama, već i materijalom Fanta Flesh kojeg ne biste razlikovali od ljudske kože.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO F1S V2 Masturbator Gun Metal & Midnight Blue

    Istražite svoje zadovoljstvo s ovim modernim masturbatorom s fleksibilnim unutarnjim rukavom i širokim rasponom zvučnih intenziteta i 4 pulsirajuća programa. Opremljen je s 10 najsuvremenijih senzora za povratnu informaciju u stvarnom vremenu putem LELO aplikacije, što vam omogućuje stvaranje najugodnijeg skupa programa. Dajte život svojim fantazijama!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovebotz The Milker Pro Edition

    Žudite li za nečim stvarno intenzivnim i stvarnim što će vas odvesti do vrhunca seksualnog zadovoljstva? Pomagala brenda Lovebotz već nekoliko godina haraju erotskim tržištem, a sada dolazi s novim Milker Pro koji će vas isisati do posljednje kapi. Njegov teksturirani i fleksibilni rukav upija vas pri svakom potezu. Birajte između 3 brzine i vibracija i 7 uzoraka i otkrijte novi svijet užitka i orgazmičkog užitka.

    549 €

    349 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Avenger 5in1 Automatic Oral Sex Rotating & Thrusting Masturbator

    Želite li svoj užitak doživjeti svim osjetilima? Uz ovaj masturbator to možete osjetiti na vlastitom penisu, čuti i vidjeti! Prozirni prozor omogućuje vam da gledate svoj penis kako uživa u rotacijama ili guranjima i osjećate se kao da ste u uzbudljivom okruženju dubokog grla. Uključite olujni način rada i uživajte u maksimalnoj mogućoj stimulaciji!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Silicone Stimulator

    Uživajte u savršenoj masturbaciji i učinkovito stimulirajte najosjetljivije dijelove vašeg penisa s ovim jedinstvenim uređajem. Riječ je o vibrirajućem silikonskom stimulatoru, koji je usmjeren na donji dio penisa, koji će svojim funkcijama apsolutno zadiviti.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Tornado 360 Rotate Tech Stroker

    Tornada su opasna i razorna, to su stupovi zraka koji se snažno okreću unutra i čiste sve što im se nađe na putu. I Tornado by Jamyjob je takav! Ponudit će vam 10 moćnih uzoraka zabadanja i rotacije, s kojima ćete doživjeti vrtlog zapanjujućih osjećaja!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

    Jedna od najpopularnijih erotskih igračaka za muškarce Hot Octopuss Pulse Solo sada dolazi u novom interaktivnom kaputu! Njegov svestrani dizajn čini ga savršenom igračkom za svakoga tko ima penis, ali sada može biti još uzbudljivije! Povežite Pulse Solo s jednim od više od 4000 interaktivnih videozapisa (2D ili VR) i osjetite svaki pokret vaših omiljenih zvijezda kroz oscilacije.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite ViewTube See-Thru Stroker

    Još više uživajte u masturbaciji! U tome će vam pomoći ovaj prozirni masturbator. Skriven je u neklizajućoj prozirnoj kutiji i ima praktičan zaštitni poklopac. Idealan je za ručni rad koji oduzima dah koji ćete imati pred vlastitim očima.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Toys Orgastobator 02 Male Masturbator Black & Transparent

    Predstavljamo Orgastobator 02, sljedeći uzbudljivi dodatak izvrsnoj liniji proizvoda za užitak tvrtke Rimba Toys. Kao dio naše raznolike kolekcije senzualnih uređaja, Orgastobator 02 donosi svoj jedinstveni šarm i uzbudljive značajke u prvi plan.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou BDSM Line Sex Machine Vibration, Thrusting and Heat with Remote Control

    Otkrijte svoju najzločestiju stranu s kolekcijom Intoya! Ovaj seks stroj je dio toga! Možda sanjate upravo o takvoj igrački i sada ćete konačno ispuniti svoje mokre snove. Očekuje vas spektakularan užitak zahvaljujući realističnim potezima šarmantnog autentičnog dilda! Upoznati se.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Vibrating Multi Pump & Masturbator

    Vakumska pumpa i snažan masturbator u jednom super učinkovitom proizvodu. Uz pomoć balona možete stvoriti negativan tlak koji povoljno utječe na proces povećanja penisa, a potom i potaknuti vibracije, koje će vam u kombinaciji s iritantnim izbočinama pružiti zaista intenzivno masturbacijsko iznenađenje. Odaberite jače ili slabije vibracije i gledajte što se događa unutra! Za savršenu udobnost, unutarnji cilindar se može ukloniti radi lakšeg čišćenja.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 231 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.