×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Automatski masturbatori

Artikli 97 za 128 od 231 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Paloqueth Strong Blowjob Thrusting, Vibrating & Moaning Masturbator

    Želite li najbolja iskustva bez ikakvog posla? Ovaj masturbator će ostvariti svaki vaš uzbudljiv san! Nudit će vam 10 brzina udarca i 9 uzoraka vibracije. Njegovi su senzualni također potpuno automatski i mogu biti divlje brzi ili nježno spori. Trenirajte svoju izdržljivost, radite dobro i uživajte u vrhuncima koji oduzimaju dah.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leten SM360 Super Masturbator Vibrating & Sucking

    Alternativa masturbaciji je ovaj fantastičan USB punjivi masturbator SM360! Gurnite svoj penis, s malo lubrikanta, u masturbator i prepustite se maženju čarobne funkcije usisavanja u kombinaciji s vibracijom za maksimalni užitak.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Action Viggo Advanced Masturbator Up and Down and Sucking Black

    Savršena igračka za svakoga s penisom! Zove se Viggo i iako na prvi pogled izgleda malo obično, sasvim sigurno nije. Ima najbolje karakteristike koje će svaki penis cijeniti. Izvana je izvanredno diskretan, a iznutra ima TPE rukav sa super realističnom teksturom za maksimalne dojmove. Povrh toga, dodaje još 3 nevjerojatne značajke, pogledajte ih.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leten SM400 Super Masturbator Thrusting & Rotating

    USB punjivi masturbator SM400 pruža Vam potpuno novo iskustvo masturbacije. Gurnite svoj penis, s malo lubrikanta, u osovinu i prepustite se maženju teleskopskim i rotacijskim pokretima.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass

    ISKUSITE NAJNAPREDNIJE, HANDS-FREE, USB-PUNJIVE STROKERE IKAD PROIZVEDENE! Mega-Bator je jedini hands-free masturbator na svijetu koji obavlja sav posao umjesto vas dok gledate svoju omiljenu prljavštinu na svom mobilnom uređaju!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Vacuum Gyro Roller

    Senzualno sisanje i okretanje u jednoj igrački koja je proizvod moderne tehnologije! Vaši trenuci zadovoljstva sada će biti još intenzivniji, jer ovaj novi proizvod prestižne marke Tenga točno zna što želite. Kombinacija kontrolirane rotacije i senzualnog usisavanja upravo je ono što vam je potrebno za vaše zadovoljstvo, pa se prepustite odvođenju.

    579 €

    459 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leten A380 PRO Super Masturbator

    Leten A380 PRO elektronički super masturbator s funkcijom rotiranja i potiskivanja

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Mr Pleasure Heating Suck Machine

    Uređaj za Vaše maksimalno zadovoljstvo! Heating Suck Machine je mastrubber koji će sisati vaš tim u 6 načina rada, a također će vas zadovoljiti vibracijama u 9 načina. Kako bi vaše iskustvo bilo još realističnije i ugodnije, uključite funkciju zagrijavanja, zahvaljujući kojoj će se unutrašnjost mastrubbera u trenu zagrijati do senzualne tjelesne temperature!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Wyne 06 Masturbator Dual Motor Vibrating, Sucking & Moaning Function

    Vibrirajuće pušenje, čvrsti stisak i seksi stenjanje, uz ovaj masturbator osjećat ćete se jako dobro. Sadrži 2 motora koji će oduševiti vaš penis s 10 intenzivnih načina vibracije i 7 načina opojnog usisavanja. Jedinstvena je i funkcija pritiska 2 zračna jastuka pod pritiskom, koji varijabilno stišću penis u 7 načina. Priključite slušalice ili slušajte glasno jecaje, ovaj trenutak je samo vaš!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Alex Neo 2

    Gospodo, želite li dati sve od sebe i učiniti svaku svoju masturbaciju nezaboravnim iskustvom? Novija verzija popularnog Alex Dark Blue masturbatora svojim će realno mekim materijalom upiti vaš penis, intenzivno će ga gurati i odvesti vas u svijet ispunjenih fantazija. I to nije sve! Najnovije poboljšanje je moderna kontrola putem aplikacije koja omogućuje zabavne interaktivne funkcije.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys 3 Function Masturbator

    Rotira se, masira i vibrira tako da ga više nikada nećete poželjeti. Ovaj punjivi masturbator You2Toys s 3 funkcije kombinira rotaciju, vuču na dnu s vibracijama na vrhu. To znači da će se tako intenzivno i precizno brinuti o vašem penisu da ćete otkriti najbolje vrhove!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Ninja 2 Automatic Masturbator

    Predstavljamo masturbator Ninja2 iz Otouch-a. To je luksuzna igračka u diskretnoj kutiji s apsolutno tihim radom. Nudi vam 7 načina rada vibracija, kao i komoru na napuhavanje, koja će se povećati prema vašim željama. Umetnite u silikon meke teksture i trenirajte svoju izdržljivost i erekciju!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black-Red

    COBRA LIBRE II – masažer penisa. Osjetljiv, inovativan, snažan. COBRA LIBRE II je seksualna igračka napravljena za glavu penisa!

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Moto Milker

    Želite nešto više? Želite li moćan moderni gadget koji će vaše trenutke masturbacije pretvoriti u nezaboravna iskustva? Vrijeme je da otkrijete moćnu Elite Moto Muzalicu! Njegova značajka isprekidanog potiska bacit će vas na koljena. Uživajte u savršenoj buri osjeta i prilagodite funkcije svom trenutnom raspoloženju.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Lisa Ann Experience

    Sanjate li o prekrasnoj Lisi Ann samo za sebe? Ova superzvijezda sada može biti samo tvoja! Masturbator je ukrašen njezinim potpisom, a također dobivate 1500 kredita koje možete koristiti za njegov neaktivan sadržaj na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovom provokativnom senzualnom šarmu i nježnim dodirima.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Keon Combo Set Feel Victoria June

    Prekrasna prsata brineta Victoria jedna je od najtraženijih zvijezda u porno industriji. I znate što? Sada može biti vaš! Pitate se kako bi bilo s njom? Uparite nevjerojatni FeelVictoria masturbator sa super modernim KEON-om i nećete se iznenaditi koliko će biti stvaran koji oduzima dah!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Toro Tornax Advanced Masturbator with Thrusting Movement

    Toro zna što muškarci žele! Nudi im napredne tehnologije skrivene u modernim i učinkovitim erotskim pomagalima, koja svakodnevnu masturbaciju pretvaraju u nezaboravno iskustvo. U kolekciji Toro nalazi se i Tornax – masturbator s teleskopskom funkcijom. S njim doživite snažnu stimulaciju koja će vam biti iznimno ugodna!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CONTROL by Sir Richard's Power-Bator

    Sviđa li vam se vaš gospodar i arhitekt vaše sreće? S Power-Batorom možete postaviti svoje zadovoljstvo kako želite. Odaberite razinu pokreta, seksi stenjanja i zagrijavanja. Jedinstvena tehnologija podići će vaše intimne trenutke na novu razinu. Uživajte do mile volje!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Moto Stroker Black

    Volite li to svojim ustima? Moto Stroker će biti vaša nova ljubav! Ima funkciju automatskog kretanja i vibracija i vaše će se ruke konačno moći tamo odmarati. Uživat ćete u 5 različitih načina vibracija i šokova u 2 uzbudljiva načina. Pronađite savršen ritam i prepustite se realističnim ustima koja će vas sigurno progutati!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Tip Teazer Power Pump

    Doživite intenzivan užitak zahvaljujući snažnim vibracijama i nevjerojatnom kapacitetu usisavanja. Razmazite svoj penis i dajte mu što želi. Kombinacija vibracije i sisanja vrha penisa obećava savršeno uzbuđenje i snažan orgazam, zar ne? Elite Tip Teazer Power Pump je vrući novi proizvod marke Pipedream i vjerujte mi, razvijen je upravo da vam pruži koncentriran užitak.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Brown

    Sanjate li o seksi guzici koja će se strastveno tresti? Ništa vam neće biti tako dobro kao ovaj Elite Milk Me Silly Mega Ass! Vaš će penis uživati u najintenzivnijoj i najrealističnijoj stimulaciji ikada. Ogroman je i opremljen s 2 snažna motora koji vibriraju i masiraju u isto vrijeme. Odaberite između 5 funkcija rotacije i 5 vibracija za nevjerojatno uzbudljive osjećaje.

    1.229 €

    769 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leten X-9 Retractable Masturbation Cup

    Ovo je treća generacija Letenovog automatskog uvlačivog, teleskopskog muškog masturbatora i nudi Vam najbolji mehanički rad ruku ikada.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CRUIZR CP01 Rotating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    Najbolje za vaš penis! Ovaj masturbator CRUIZR CP01 izvrsno je diskretan i nudi vam 10 uzbudljivih rotacijskih funkcija i 5 funkcija usisavanja. Osim toga, svakako će vam se svidjeti funkcija zagrijavanja koja će dodatno podržati cijelo iskustvo. Otkrijte njegov unutarnji mekani elastični rukav sa šarmantnim realističnim vaginalnim otvorom. Ovaj unutarnji dio je skidiv pa je lako čišćenje zajamčeno, a ujedno se možete veseliti senzualnoj teksturi i autentičnim osjećajima.

    179 €

    169,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Mouth

    ISKUSITE NAJNAPREDNIJE, HANDS-FREE, USB-PUNJIVE STROKERE IKAD PROIZVEDENE! Mega-Bator je jedini hands-free masturbator na svijetu koji obavlja sav posao umjesto vas dok gledate svoju omiljenu prljavštinu na svom mobilnom uređaju!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CRUIZR CM05 Thrusting and Sucking Masturbator

    Najbolje za vaš penis! Ovaj masturbator CRUIZR CM05 izvrsno je diskretan i nudi vam 3 različite postavke usisavanja i 3 brzine kretanja, što simulira val. Otkrijte njegov unutarnji mekani elastični rukav sa šarmantnim realističnim vaginalnim otvorom. Ovaj unutarnji dio je skidiv pa je lako čišćenje zajamčeno, a ujedno se možete veseliti senzualnoj teksturi i autentičnim osjećajima.
    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic 2

    Fuck-O-Matic 2 pretvara vašu masturbaciju u nezaboravno iskustvo, od glavića do testisa. Zato što je opremljena posebnim stimulatorom za testise, a uz to će vam ponuditi senzualno i snažno usisavanje koje će vas zaista oduševiti. Bit će to oluja senzacionalnih osjećaja! Prilagodite ga svojim osobnim i trenutnim prevencijama i uživajte maksimalno!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leten SM390 Super Masturbator Thrusting & Heating

    USB punjivi masturbator SM390 pruža Vam potpuno novo iskustvo masturbacije. Gurnite svoj penis, s malo lubrikanta, u osovinu i prepustite se maženju teleskopskim pokretima. Uključite funkciju grijanja za maksimalan užitak.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Pyro Advanced Thrusting, Rotating and Moaning Masturbator

    Sanjate li o intenzivnim iskustvima? Samo ovaj masturbator s 2 nevjerojatno snažna motora može ostvariti vaše snove. Nudit će vam funkciju potiska i vrtnje koji se temelje na naprednoj tehnologiji kakvu svijet još nije vidio. Birajte između 7 funkcija potiska i vrtnje ili aktivirajte Turbo funkciju koja vam trenutno daje najviše snage!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic

    Želite li da vaš mastrubace bude savršeno iskustvo? Upravo tako će biti s Fap-O-Maticom! Nudi vam snažno povremeno usisavanje koje uzrokuje uzbudljive udarce. Bit će to savršena oluja osjećaja tijekom intenzivnih solo igara koje će se prilagoditi vašem trenutnom raspoloženju. Uživajte u automatskim potezima oko penisa koji će simulirati udaranje i doći do najboljih vrhova.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovebotz Textured Milker Cylinder

    Obožavate li karakteristike svog Milkera? S ovom ekstenzijom ćete ih još više voljeti! Njegova teksturirana površina dodatno će stimulirati vaš penis, a elastična guma koja oblaže nastavak jamči savršeno brtvljenje i realistične poteze. Ovaj će cilindar zahvatiti cijeli vaš ud i sisati ga genijalno i učinkovito dok ne dodirnete vrh koji oduzima dah.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size A

    Što ima dva palca i voli pušenje? Ti, očito. S novim i poboljšanim Autoblow 2+ XT, uskoro ćete doživjeti seksualnu igračku za muškarce koja postavlja standard u realističnim solo iskustvima. Ova ažurirana verzija, lansirana u kolovozu 2018., uključuje redizajnirani držač za penis s 5 krakova koji je 50% čvršći, što Vam pomaže da uživate u boljim, većim orgazmima. Dajte ruci odmor i dopustite Autoblowu da odradi opterećenje ili dva - automatski. Navlaka iskoči u sekundi za jednostavno čišćenje. Trebat će Vam lubrikant na bazi vode, plus 'ete možda htjeti upotrijebiti sredstvo za čišćenje igračaka kako biste bili sigurni da je Vaš rukav čist nakon pranja. Za razliku od drugih masturbatora, čišćenje nakon što zabava završi s Autoblowom je jednostavno.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Deep Throat Vibrating Stroker

    Volite li duboko grlo? A tko ne! Ovaj jedinstveno dizajnirani masturbator ima realističan oblik grla i izrađen je od Fanta Flesh materijala, koji se teško razlikuje od prave ljudske kože. Jeste li spremni za najbolje pušenje u svom životu?

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 231 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.