×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Automatski masturbatori

Artikli 129 za 160 od 231 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pipedream PDX Elite Moto Bator X Black

    Moto Bator X podiže masturbaciju snažnim klipnim guranjem za vrhunsko iskustvo udaranja. To je savršena oluja osjećaja za pojačane solo seks sesije koje se mogu prilagoditi vašim osobnim raspoloženjima! Pripremite se za eksplozivno guranje bez ruku koje okružuje vaš penis nizovima i redovima mekih izbočina za zadovoljstvo. Vaše vrhunsko iskustvo masturbacije spremno je kad i vi!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovebotz Mini Handheld Milker

    Volite li senzualno sisanje svog penisa više od svega na svijetu? Ova mala, ali moćna i moćna diskretna igračka za masturbaciju poslušat će vaše želje. Izrađen je od fleksibilnog, prozirnog i kvalitetnog TPE materijala, a zahvaljujući završnom prstenu lijepo će prianjati. Umetnite mini vibrator u mali otvor, a zatim zgrabite kontroler kako biste diktirali razinu usisavanja i vibracije!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Rocket Masturbator Soft Compression Tech and Vibration

    Četiri, tri, dva, jedan, početak! Odbrojavanje je završilo i najrazumnija raketa svih vremena upravo polijeće s vama kako bi vas odvela u novi svemir užitka! Zato krenite!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Optimum Power Vibro Thruster Stroker Black

    Doživite vrhunski užitak s Optimum Power® Vibrating and Thrusting Stroker, potpuno samostalnim punjivim masturbatorom koji nudi i vibracije i mogućnosti potiskivanja. S 10 intenzivnih funkcija vibracije, pulsiranja i eskalacije, kao i 10 neovisnih funkcija glađenja, ovaj uređaj pruža širok raspon osjeta za prilagođeni užitak.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Spinjob Oral Sex Stimulator

    Dobrodošli u budućnost. Ovaj visokotehnološki proizvod ne samo da savršeno simulira oralni seks, on ga poboljšava. Redefinira užitak svojim snažnim okretajima, birajte između tri brzine. Njegovi su utori strateški postavljeni kako bi se poboljšao osjećaj realizma

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovebotz Auto Milker 15X Sucking Masturbator

    Ruku na srce, ništa bolje od oralnog seksa! Slažeš li se? Dajte priliku ovom masturbatoru za usisavanje vrhunske marke Lovebotz da vam pokaže da on to može najbolje! Osim usisavanja s 3 načina rada, nudi vam 3 brzine vibracije i 5 uzoraka vibracije, kao i funkciju grijanja koja vas grije, baš kao u pravoj meringue! Ako želite najbolje za sebe, definitivno želite Auto Milker!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Jessica Drake Experience

    Sanjate li o prekrasnom ješičkom Drakeu samo za sebe? Ova superzvijezda sada može biti samo tvoja! Masturbatorka je ukrašena njezinom fotografijom, a također dobivate 1500 kredita za korištenje na njezinom neaktivnom sadržaju na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovom provokativnom senzualnom šarmu i nježnim dodirima.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Hurricane Oral Sex Stimulator

    Postoji li netko tko ne bi volio oralni seks? A što vam padne na pamet kada kažete višu razinu oralnog seksa? Hurricane by Jamyjob igračka je budućnosti koja će vam pokazati kako bi trebao izgledati pravilan oralni seks. Otkrijte njegovu snagu i podlegnite savršenstvu najboljeg orala ikad!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Sienna Vibrating & Sucking Masturbator

    Zapalite svoja osjetila nevjerojatno autentičnim erotskim iskustvom uz masturbator Pretty Love Sienna! Nudi vam 3 razine usisavanja i 12 opojnih načina vibracije za stimulaciju najosjetljivijih dijelova penisa. Teksturirani unutarnji rukav ima meke izbočine i nabore za udobno pristajanje, a svidjet će vam se značajka pametne memorije koja pamti vaše omiljene postavke. I to nije sve, priključite priložene slušalice i uživajte u slasnim stenjanjima i primamljivom razgovoru o seksu!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size C

    Nije li bilo moguće odabrati oralni seks i uživanje s kojima se ništa ne može dogovoriti? Tko ne bi volio novi Autoblow 2 Extra Tight? Realistična, visokoučinkovita tehnologija učvršćivanja kuglica je lopta od vrha prema dolje koja čini da vaš penis i bedro cirkuliraju kada je novi Autoblow 2 50% veći od prethodnog modela. Očekujem da doživite intenzivnije i bolnije orgazme. Pustite ruke, Autoblow 2 treba nešto za svoj rad.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Asa Akira Experience

    Sanjate li o lijepoj Ase Akiri samo za sebe? Ova superzvijezda sada može biti samo tvoja! Masturbator je ukrašen njezinim potpisom, a također dobivate 1500 kredita koje možete koristiti za njegov neaktivan sadržaj na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovom provokativnom senzualnom šarmu i nježnim dodirima.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Talk Back Super Stroker Flesh

    Uživajte u realističnom iskustvu sa svime, uključujući strastvene stenjanje i nestašne riječi, uz ovog govornog masturbatora iz Pipedreama! Osim strastvenih stenjanja, nudi vam 20 seksi fraza i 10 različitih načina vibracije, ova kombinacija će očarati ne samo vaš penis, već i vaš um! Priuštite si novu razinu masturbacije i dopustite Talk Back Super Storeku da govori vašoj duši, vašem srcu i prije svega vašem penisu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovebotz Ultra Realistic Milker Masturbator Pro

    Samo s ovom igračkom vaši trenuci samozadovoljstva bit će savršeni! Automatska muzalica usisava, stiska i vibrira kako bi vam pružila najzadovoljnije iskustvo i novi osjećaj. Unutarnji dio je ultra-realističan, mekan i prekrasno savitljiv, jer se radi o visokokvalitetnom TPE materijalu koji je siguran za tijelo. Uživajte u 3 načina usisavanja, 3 načina stiskanja i 10 načina vibracije!

    299 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Deven Automatic Masturbator

    Gospodo, birate li kamp za masturbaciju? Stoga svratite do Otouch Devena! Predstavlja apsolutno sve što je bitno u izboru. Izrađen je od sigurnog silikona i ABS-a, udoban je i ekološki prihvatljiv. Nudi vam 6 frekventnih načina vibracija kao i mogućnost zagrijavanja. Zahvaljujući vodootpornosti IPX6, lako se čisti i može se puniti putem USB-a. Dođite i otkrijte više detalja!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FPPR Electric Blowjob Stroker

    Želite li dobro popušiti kad god vam se prohtije? Uz ovaj jedinstveni masturbator okusit ćete svoj najbolji oralni seks uvijek iznova. Ugodno je mekan i razmazit će vaš penis uzbudljivom teksturom. Osim toga, dodaje 6 snažnih načina rada koji autentično oponašaju osjećaj pušenja. Zgrabite ga i ništa vas neće spriječiti da uživate u maksimalnom užitku, čak iu kupaonici, jer je masturbator potpuno vodootporan.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth War Wolf Automatic Aircraft Masturbator with Thrusts

    Trebate li ne samo osjetiti nego i vidjeti svoje zadovoljstvo? War Wolf je samo za vas! To je poluprozirni masturbator koji pruža divlje vizualno iskustvo i više od toga. Ima mekanu unutarnju teksturu koja će razmaziti vaš penis pri svakom potezu, a funkcija potiska je stvarno opojna. Uživajte u neusporedivom orgazmičkom i vizualnom iskustvu!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Onyx+ 3x Replacement Sleeves

    Trio rezervnih mekanih unutarnjih rukava za vaš omiljeni Kiiroo Onyx masturbator (model 1, model 2, model +). Promjena rukava je brza i laka, a uz novi komad moći ćete ponovno uživati u nezaboravnoj stimulaciji zahvaljujući jedinstvenoj unutarnjoj teksturi i ugodnom materijalu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Wyne 01 Masturbator Heat, Vibration & Sucking Function

    Odličan kamin i ugodna toplina! Wyne masturbator 01 udobno leži u ruci i oduševit će vas svojom teksturom i oblikom vagine. Nudit će vam 5 načina vibracije u 3 brzine, 3 načina usisavanja i funkciju grijanja do 42°C. Vaš penis će biti kao u raju. Svaka od funkcija ima svoju kontrolu, pa ih možete kombinirati kako želite. Zato skliznite i prenesite se u svoj svijet užitka – samo vi i Wyne!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Autoblow A.I. Silicone Vagina Sleeve White

    Zamjenjivi silikonski umetak za Autobllow AI s ulazom u obliku strastvene vagine.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Masturbator with Sucking & Vibrating Functions

    Želite li još više uživati u svom solo iskustvu? Donesite ovaj Rebel masturbator s 2 uzbudljive funkcije, može sisati i vibrirati. Nudi vam 3 načina usisavanja i 6 načina vibracije za senzualnu raznolikost. Upravljanje je vrlo jednostavno, a unutarnji dio nije samo ugodno mekan, već je i prošaran točkama i žljebovima za masažu. Kada ste gotovi, jednostavno izvucite i operite unutrašnjost.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Xone App Controlled Masturbator

    Želite li začiniti svoj seksualni život? Ne tražite dalje od Xonea, interaktivnog strokera koji nudi živopisno iskustvo igrate li sami ili s partnerom. S Xoneovim sustavom kontrole pokreta možete birati između 10 različitih ručnih uzoraka i uživati u pokretima gore-dolje za potpuno prilagodljivo i zadovoljavajuće iskustvo koje zadovoljava sve vaše potrebe.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Autoblow AI Ultra Pussy Sleeve Skin

    Vaš Autoblow AI Ultra koristi izmjenjive navlake koje su lako čiste i fantastične! Trenutačno postoje tri otvora u dva tona kože na izbor, svaki sa svojom jedinstvenom teksturom.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Pulsar Male Suction Stimulator

    Želite li u potpunosti uživati u svom vremenu? Pozovite Pulsara i neka radi svoj posao sisanja! To je moderno erotsko pomagalo s 3 načina usisavanja i 4 pulsirajuća načina vibracije. Izrađen je od čvrstog ABS-a izvana i ugodnog TPE materijala iznutra. Neka Pulsar bude dobar, divan i sjajan!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shequ Truda Automatic Male Masturbator Vibration and Suction Vagina

    Sanjate li o ukusnom sisanju svog člana? Uz ovu jedinstvenu modernu igračku, možete je imati kad god se sjetite! Nudit će vam 5 snažnih načina usisavanja i 7 uzoraka vibracija. Zaljubite se u realističan oblik vagine, futuristički dizajn i unutarnju stimulirajuću teksturu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Bionic Thrusting Masturbator Black

    Jeste li moderan muškarac i volite tehnički napredne pogodnosti? Doživite novu razinu užitka koja oduzima dah uz snažan masturbator Bionic! Pružit će vam istinski opojno iskustvo masturbacije, a njegove funkcije možete prilagoditi svojim potrebama. Uživajte u čvrstoj unutarnjoj teksturi, 7 funkcija intenzivnih potisaka i turbo tipki za trenutni užitak.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Thrust Blow Automatic Thrusting Masturbator Black

    Masturbacija bez rada! Ova jedinstvena igračka temelji se na automatskom i pravilnom kretanju naprijed-natrag za istinski autentično iskustvo! Također ima snažnu usisnu čašicu koja će se zalijepiti za svaku glatku površinu. Namjestite ga na kut koji god želite, uključite funkciju stenjanja i uživajte u uzbudljivom i realističnom iskustvu!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CRUIZR CM04 Rotating Masturbator

    Najbolje za vaš penis! Ovaj masturbator CRUIZR CM04 prekrasno je diskretan i ponudit će vam uzbudljivo rotaciono spiralno kretanje s tri brzine. Biste li radije okrenuli desno ili lijevo? Otkrijte njegov unutarnji mekani elastični rukav sa šarmantnim realističnim vaginalnim otvorom. Ovaj unutarnji dio je skidiv pa je lako čišćenje zajamčeno, a ujedno se možete veseliti senzualnoj teksturi i autentičnim osjećajima.
    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blowcast Wingman Plus Automatic Masturbator

    Predstavljamo BLOWCAST; dizajniran s inovacijom i strašću da oživi vaše fantazije! Wingman PLUS nudi jedinstveno iskustvo zahvaljujući kuglicama za masažu u kućištu. S njegovim snažnim motorom i rukavom s mekom teksturom, otkrit ćete osjećaje kao nikada prije.
    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic VIBROTATION Black

    Novo od popularne marke Tenga, Flip Zero 0 omogućit će vam da urlate na valovima vibrirajućeg uzbuđenja! Elegantna torbica skriva stimulirajuću elastičnu teksturu kao i dva šarmantna centra za vibracije. Gyrosensor ("ručka") omogućuje praktičnu kontrolu smjera i brzine jednostavnim naginjanjem ruke. Osim vibracija, veselite se i senzualnim vrtnjama. Doživite osjećaje kao nikada prije s ovom luksuznom igračkom!

    739 €

    459 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Bionic Sucking and Vibrating Masturbator Black

    Jeste li moderan muškarac i volite tehnički napredne pogodnosti? Doživite novu razinu užitka koja oduzima dah uz snažan usisni i vibrirajući Bionic masturbator! Pružit će vam stvarno opojno iskustvo masturbacije, a njegove funkcije možete prilagoditi svojim potrebama. Uživajte u čvrstoj unutarnjoj teksturi, 4 funkcije intenzivnog usisavanja i 7 funkcija vibracije!

    299 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Romi Rain Experience

    Sanjate li o prekrasnoj Romi Rain samo za sebe? Ova superzvijezda sada može biti samo tvoja! Masturbatorka je ukrašena njezinom fotografijom, a također dobivate 1500 kredita za korištenje na njezinom neaktivnom sadržaju na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovom provokativnom senzualnom šarmu i nježnim dodirima.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Rotating Masturbator

    Povjerite svoj penis rotirajućim mekim izbočinama i priuštite mu intenzivnu masažu! Ovaj praktični rotirajući Rebel masturbator s rotirajućim unutarnjim mekanim dijelom dovest će vašu masažu do sretnog kraja. Želite li ga isprobati? Neće trebati puno posla, masturbator je automatski.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 231 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.