×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori crna

Artikli 129 za 160 od 235 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Zero Tolerance Tori Black Movie Download with Realistic Vagina Stroker

    Želite li imati prelijepu Toru Black samo za vas? Nemoguće će postati stvarnost s ovom realističnom vaginom, koja je fleksibilna, meka, ugodna i lijepa, po uzoru na cvijet same Tory Black. Udobno držite svoju novu ljubav u ruci i okusite njezin uski prorez.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Stand Dry Drying Rack

    Očistiti Fleshlight set masturbatora za voljenu osobu već je prava poslastica! Dopustite sebi da vam pomognete oko vaše originalne štale u kojoj se vaš Fleshlight učinkovito suši. Dizajniran je za sve standardne veličine i ima aluminijsku površinu. Stavite šaku masturbacije na to i držite ga suhim.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Pleasure Stroker

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali mastrubator bit će vaš omiljeni suputnik tijekom uvertira i trenutaka samoljublja. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta te će vas očarati svojim mekim silikonskim materijalom. Uživajte uz kvalitetnu igračku s oba kraja otvorena!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Squeeze Play with Riley Reid

    Odvojite vrijeme za sebe, igrajte se i pozovite ovog moćnog masturbatora da to učini. Senzualno će vas usisati i opiti vibracijama. Osim toga, možete ga stisnuti i odrediti pritisak. Odaberite između 7 razina usisavanja i vibracije i zaljubite se u dodir mekog i fleksibilnog unutarnjeg dijela od visokokvalitetnog TPE-a.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Romi Rain Experience

    Sanjate li o prekrasnoj Romi Rain samo za sebe? Ova superzvijezda sada može biti samo tvoja! Masturbatorka je ukrašena njezinom fotografijom, a također dobivate 1500 kredita za korištenje na njezinom neaktivnom sadržaju na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovom provokativnom senzualnom šarmu i nježnim dodirima.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 550841 Black

    Topla vibrirajuća zabava! Ovaj mastrubator jednostavan za držanje oduševit će vas svojom unutarnjom stimulirajućom teksturom u obliku točkica i debelih nazubljenih ureza u dijelu žira. Izuzetno je fleksibilan i može senzualno zagrijati do 55°C. Birajte između 7 načina vibriranja i ponesite vibrator sa sobom u kadu ili tuš, jer je vodootporan.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Optimum Power Masturball Black

    Želite li da vaša masturbacija bude savršena i savršena? Masturball je vrući novi proizvod na tržištu i ponudit će vam ne samo vibraciju, već i funkciju kompresije, što znači da će masturbator uzbuđeno komprimirati vaš penis. Unutarnji senzori osiguravaju osjećaj pri svakom pokretu, a Masturball se prilagođava gotovo svim veličinama. Dopustite da vas ponese moderni alat!

    119 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Warming Masturbator

    Žudite za nečim ugodno toplim za vaš penis početkom zime? Ovaj šarmantni masturbator ne samo da je spreman zagrijati vas do 40°C, već i milovati vaš penis uzbudljivim vibracijama. Ovo je moderan proizvod pa ne čudi da se puni preko USB kabela, vodootporan je i izrađen od svilenkasto mekog silikona koji je siguran za tijelo i ne sadrži ftalate.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Feel Reagan Fox Stars Collection Male Masturbator

    Krenite na pustolovno putovanje puno uzbuđenja s Feel Reagan Fox masturbatorom. Kao što ime govori, vaša će družica biti prelijepa Reagan Fox, a njezina vagina bit će samo vaša. Također možete upariti masturbator s Keonom i uživati u interaktivnim užicima kao nitko drugi!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Flip Orb Strong Orange Crash

    Najbolje za vaš penis? Samo mozak Tenge! Ovaj najnoviji model će vas još intenzivnije stimulirati zahvaljujući unutarnjim kuglicama i ostalim detaljima, što ga čini nevjerojatno ugodnom igračkom. Pritom ćete sigurno cijeniti kvalitetan i ugodan materijal te moderan izgled. Povjerite se masturbatoru Tenga!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Boundless FTM Stroker Black 5cm

    Predstavljamo Boundless™ FTM Stroker 2"/5 cm, vrhunsko iskustvo glatkanja. Ovaj stroker je izrađen od tekućeg silikona, materijala poznatog po svojoj mekoći, glatkoći i izdržljivosti.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Hannes Neo

    Ovladajte svojim tijelom i umom uz Hannes Neo iz Svaka! To je praktična erotska igračka s kojom možete istraživati svijet vrhunskog interaktivnog užitka. Njime se može upravljati putem aplikacije koja čak omogućuje i sinkronizaciju s 2D sadržajem na mreži. Ili dopustite svom partneru da to kontrolira i uživajte u novoj razini seksa na daljinu s drugog kraja svijeta.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Ultra Soft Vibrating Silicone Masturbator

    Osjećate li se malo samoljublja, ali vas to trenutno ne košta? Ovaj vibrirajući silikonski masturbator namjestit će vam ga jednom ili dvaput, također će vas malo naljutiti, a na kraju će vam biti beskrajno ugodno. Stimulacijski žljebovi će vas masirati u kombinaciji s jednim od 10 načina vibracija, a kad god igrački ponestane, dovoljno je samo je napuniti putem USB-a.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Masturbator Horny Wings Black

    Maštovit i pametno dizajniran masturbator za intenzivnu stimulaciju! Sadrži 2 snažna motora koji će vam ponuditi 10 ukusnih funkcija vibracije. Ugodno je fleksibilan i prilagođava se vašoj veličini. Iritira žir i cijeli penis i uživajte u izvanzemaljskim iskustvima koja si samo vaš dešnjak ne bi mogao priuštiti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Arcwave Voy Black

    Želite li nešto više? Želite li najbolje? Želite Arcwave Voy! Riječ je o vrhunskom kompaktnom masturbatoru izrađenom od prvoklasnih materijala koji će se prilagoditi vašim zahtjevima i oduševiti vas pametnom tehnologijom. Prilagodite njegovu čvrstoću i uživajte u uzbudljivom putovanju usmjerenom na savršen orgazam.

    139 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Powerfull Telescopic & Rotating Masturbator

    Tražite li masturbator koji bi se pobrinuo i za vaš veći penis? Ovaj uređaj je za vas pripremio teleskopske i vibrirajuće modove koje nećete moći voljeti. Sakriva stvarno snažan motor i spreman je pružiti vam najbolje iskustvo. Dođite saznati više o njemu!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0598640

    Želite li doživjeti usisavanje koji oduzima dah i uzbudljive vibracije koje završavaju opojnim vrhuncem? Za to će vam trebati pomoćnik po imenu Rebel! To je masturbacijski kamp s 4 načina vibracije i 3 načina usisavanja s odvojenom kontrolom. Uživajte u unutarnjoj stimulirajućoj teksturi mekog TPE materijala.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Toro Krone Tip Cup Masturbator for Men Silicone

    Marka Toro, koja se fokusira na seksualna pomagala za muškarce, upravo dolazi s ovim erektilnim masturbatorom, koji je dizajniran za koncentriranu stimulaciju. Njegova mala veličina idealna je za iritaciju žira, a oblik cvijeta je zapravo prikladan za ljutiti bilo koji drugi dio tijela. Izuzetno je fleksibilan i njegov snažan motor nudi vam 10 funkcija vibracije.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Spin-X Heating & Rotation Masturbator

    Doživite novu razinu užitka uz SPIN-X muški masturbator iz JAMYJOB-a. Ova luksuzna intimna igračka dizajnirana je da ispuni vaše najdublje želje i podigne vašu intimu na nove visine.

    91,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Jango Compression & Vibration Masturbator

    Doživite novu razinu užitka uz Jango muški masturbator iz JAMYJOB-a. Ova luksuzna intimna igračka dizajnirana je da zadovolji vaše najdublje želje i podigne vašu intimu na nove visine.

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners Handjob Stroker

    Želite li svoj orgazmički užitak učiniti ugodnijim? Isprobajte ovaj genijalni alat iz kolekcije Boners koji je izrađen od vrlo mekog i fleksibilnog TPE materijala. Unutarnji grebeni će vas stimulirati svakim pokretom i to više nikada nećete poželjeti!
    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Glans Stimulator

    Pomoćnik za izravnu stimulaciju žira! Kompaktan je, jednostavan za korištenje i opremljen s mnogo grebena i mogućnosti vibracija. Rebel Glans nudi vam 10 načina vibracija za vašu omiljenu raznolikost, između kojih možete prebacivati pomoću gumba izravno na igrački. Uzmi ga u ruku i otkrij koliko je malen, lagan i mekan, a onda ga samo stavi na žir i ahhhh.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy The Urge Medium Black

    Prepustite se nagonu za uživanje uz ovaj Stroker dizajniran za maksimalni užitak. Mekani i savitljivi ulaz ulazi u mjesto uskom, ali ipak popustljivom unutarnjem kanalu s perlama koji vas obavija dok igrate. Uživajte u čvrstom držanju zahvaljujući teksturiranom, suženom spremniku, što vam omogućuje potpuno opuštanje pri svakom zamahu. Poklopac i unutarnji rukavac mogu se skinuti radi lakšeg čišćenja.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes Lightning Stroke Silicone Stroker with Vibrating Bullet Black

    Neka vam masturbacija bude još bolja! Ovaj rukav za masturbaciju oduševit će vas svojom stimulirajućom teksturom i intenzivnim vibracijama. Izrađen od visokokvalitetnog silikona i možete se radovati vrhunskoj kvaliteti. Također dodajte vibraciju i dopustite da vas ponesu 3 brzine vibracije i 7 uzoraka vibracija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CONTROL by Sir Richard's Beginner Silicone Cock Teaser Black

    Unaprijedite svoje iskustvo samoljublja uz ovaj silikonski masturbator, idealan posebno za početnike. Njegov pametno postavljen motor nudi vam 9 načina vibracija koji će progutati vaš žir i pružiti vam nevjerojatan užitak. A zahvaljujući vodonepropusnosti, vaše kupke ili tuširanja bit će nešto uzbudljivije.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Blow Job Masturbator with 3 Functions Black

    Najbolja solo zabava s funkcijom grijanja, vibracije, usisavanja i impulsa za vrijeme F. Ovaj masturbator savršen je za svakoga tko sanja o intenzivnim orgazmima ili čak pati od erektilne disfunkcije. Njegov unutarnji mekani rukav ima prekrasne uzbudljive utore, koji zbog svog posebnog oblika stvaraju realan osjećaj usisavanja tijekom penetracije.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Hang Dry Drying Rack

    Čišćenje vašeg omiljenog Fleshlight masturbatora sada je još lakše! Samo dopustite da vam pomogne ovaj originalni stalak na kojem se vaš Fleshlight učinkovito suši. Dizajniran je za sve standardne veličine i ima aluminijsku površinu. Stavite unutarnji rukav za masturbaciju na njega i ostavite da se sigurno osuši.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Flip Zero Gravity Electronic Vibration Black

    Tutnjave vibracije s eksplozivnim osjećajima!

    349 €

    289 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Vibrating Glans Masturbator

    Uzbudljiva vibrirajuća igračka na vrhu vašeg penisa. Ovaj crni masturbator oduševit će vaš žir senzualnim vibracijama kao i unutarnjim poticajnim izbočinama. Ponudit će vam 10 načina vibracija, između kojih možete birati putem daljinskog upravljača, koji je spojen na igračku. Sweet Smile Vibrationg Glans Mastrubator izrađen je od visokokvalitetnog silikona s poliuretanskim premazom i ABS-om, ne sadrži ftalate i u skladu je sa svim strogim EU REACH propisima.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy Solo Stroker Black

    Kako bi bilo da diverzificirate svoje trenutke samozadovoljstva? Ovaj Playboy masturbator oduševit će vas svojom uzbudljivom snagom. U njoj će vam biti jako ugodno jer je lijepo mekana i ugodne teksture sa spiralnim pokretima. Birajte između 7 brzina usisavanja i uživajte u slasnim orgazmima kad god vam se prohtije!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Feel Rachel Starr Stars Collection Male Masturbator

    Krenite na pustolovno putovanje puno uzbuđenja s Feel Rachel Starr masturbatorom. Kao što ime govori, vaša će družica biti prelijepa Rachel Starr, a njezina vagina bit će samo vaša. Također možete upariti masturbator s Keonom i uživati u interaktivnom užitku kao nitko drugi!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Hot Rod Heating rod

    S tom čarobnom šipkom za trenutak ćete zagrijati svoj omiljeni Mystim masturbator na ugodnu realističnu temperaturu. Idealan je za masturbatore Opus i zagrijava se do 45°C za oko 3 minute. Osim toga, lako se čisti, jer je izrađen od plastike, ima funkciju automatskog isključivanja i USB priključak. Zato uživajte u senzualnoj toplini u svom Mystim Opus masturbatoru!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 235 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.