×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori crna

Artikli 97 za 128 od 235 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Hot Octopuss Pulse III Duo

    Prvi Guybrator™ na svijetu s patentiranom PulsePlate Technology™. PULSE je višestruko nagrađivani muški stimulator koji koristi oscilacije za stimulaciju muškarca. Dok je PULSE III SOLO dizajniran za mušku solo upotrebu, PULSE III DUO sa svojim daljinskim upravljačem i vibrirajućom donjom stranom posebno je dizajniran za parove.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Rechargeable Head Stroker Masturbator Black

    Želite li se prepustiti ugodnoj stimulaciji? Dođite i upoznajte ovog vibrirajućeg masturbatora iz Jamyjoba! Skriva 2 snažna motora s 9 načina rada vibracija koji će vas odvesti u ekstazu. Unutrašnjost je izrađena od ugodnog gel silikona koji se vrlo brzo prilagođava vašoj tjelesnoj temperaturi. Uživajte u svom trenutku u potpunosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Private Hot Bombshell To Go

    Pravi će biti tu za vas kad god vam zatreba. Ova kompaktna Private Hot Bombshell vagina možda je prava, prikladna ne samo za putovanja. Pomoći će vam da budete dobro bilo kada i bilo gdje, ima diskretan dizajn, realističan dizajn interijera i staje u vašu ruku poput školjke. Želite najbolje, želite svoj istinski užitak.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand MensWand Black

    Prva masažna glava posebno dizajnirana za muškarce! Ovaj kompaktni masažer koji se može puniti putem USB kabela ima prekrasno fleksibilan vrat, tako da s njim možete udobno razvijati i manji i veći pritisak i lako doći do svih dijelova tijela. Isprobajte i višenamjenski nastavak prikladan za solo jahanje, ali i predigru ili kao dodatak oralnom seksu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Asa Akira Experience

    Sanjate li o lijepoj Ase Akiri samo za sebe? Ova superzvijezda sada može biti samo tvoja! Masturbator je ukrašen njezinim potpisom, a također dobivate 1500 kredita koje možete koristiti za njegov neaktivan sadržaj na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovom provokativnom senzualnom šarmu i nježnim dodirima.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential

    Ponesite kući PULSE SOLO ESSENTIAL i otkrijte potpuno novi svijet muške masturbacije. Nazvan prvi Guybrator™ na svijetu, naša višestruko nagrađivana muška seksualna igračka može učiniti da svršite bez ruku, bez potrebe za milovanjem. Njegov svestrani dizajn znači da je savršena igračka za svakoga s penisom.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Vibro C&B Ring Black

    Prsten za penis/testise dizajniran da vam pomogne postići dugotrajniju i jaču erekciju, s golicačem klitorisa. 10 snažnih funkcija vibracije pružaju iznimnu stimulaciju.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Thrust Blow Automatic Thrusting Masturbator Black

    Masturbacija bez rada! Ova jedinstvena igračka temelji se na automatskom i pravilnom kretanju naprijed-natrag za istinski autentično iskustvo! Također ima snažnu usisnu čašicu koja će se zalijepiti za svaku glatku površinu. Namjestite ga na kut koji god želite, uključite funkciju stenjanja i uživajte u uzbudljivom i realističnom iskustvu!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo RealFeel Stroker Vagina

    Želite li da vaša masturbacija bude intimno slična stvarnom snošaju? Morate kupiti vaginu koja će biti nevjerojatno realna! A to je upravo ono od brenda Kiiroo. Njegov patentirani materijal RealFeelvam pružit će vam najugodnija iskustva koja će biti potpuno autentična!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Flip Orb Strong Blue Rush

    Najbolje za vaš penis? Samo mozak Tenge! Ovaj najnoviji model će vas još intenzivnije stimulirati zahvaljujući unutarnjim kuglicama i ostalim detaljima, što ga čini nevjerojatno ugodnom igračkom. Pritom ćete sigurno cijeniti kvalitetne i ugodne materijale te moderan izgled. Povjerite se masturbatoru Tenga!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Bionic Thrusting Masturbator Black

    Jeste li moderan muškarac i volite tehnički napredne pogodnosti? Doživite novu razinu užitka koja oduzima dah uz snažan masturbator Bionic! Pružit će vam istinski opojno iskustvo masturbacije, a njegove funkcije možete prilagoditi svojim potrebama. Uživajte u čvrstoj unutarnjoj teksturi, 7 funkcija intenzivnih potisaka i turbo tipki za trenutni užitak.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Manta Black

    Igračke napravljene za penise često su ogromne, ružne i nezgrapne za korištenje s partnerom. Elegantna MANTA, kojom se lako rukuje, dizajnirana je da bude savršena za partnerski seks, kao i za solo igru, klizanje između Vaših tijela i pretvaranje Vašeg penisa u vibrator. Također je izvrstan dodatak za pušenje, kružeći stražnjim dijelom penisa za osjećaj dubokog grla. Ne zaboravite solo igru! MANTA-ini grebeni zadržavaju lubrikant za bolji osjećaj drkanja.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Keon Multifunctional Pillow

    Dugo imate svoj Keon i ne možete nahvaliti njegove funkcije? U tom slučaju, niste smjeli propustiti ovaj višenamjenski jastuk koji će raditi s vašim automatskim masturbatorom i pomoći vam da dobijete pravi kut za još bolja iskustva! Na njega možete jednostavno i brzo pričvrstiti Keon i nećete se iznenaditi kakvu ugodnu promjenu može napraviti jedan jastuk!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic VIBROTATION Black

    Novo od popularne marke Tenga, Flip Zero 0 omogućit će vam da urlate na valovima vibrirajućeg uzbuđenja! Elegantna torbica skriva stimulirajuću elastičnu teksturu kao i dva šarmantna centra za vibracije. Gyrosensor ("ručka") omogućuje praktičnu kontrolu smjera i brzine jednostavnim naginjanjem ruke. Osim vibracija, veselite se i senzualnim vrtnjama. Doživite osjećaje kao nikada prije s ovom luksuznom igračkom!

    739 €

    459 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Toro Cuper Masturbator with 360 Rotation Black

    Toro zna što muškarci žele! Nudi im napredne tehnologije skrivene u modernim i učinkovitim erotskim pomagalima, koja svakodnevnu masturbaciju pretvaraju u nezaboravno iskustvo. U kolekciji Toro nalazi se i Cuper, udoban i fleksibilan masturbator od vrhunskog silikona s funkcijom rotacije od 360°. Otkrijte uzbudljive vrtnje, optimalno držanje i savršeni užitak!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith HSA65 Rotating Masturbation Cup with 10 Spinning Modes KlicLok

    Jedinstveni rotirajući masturbator za vaš omiljeni HiSmith stroj za jebanje!

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hot Octopuss Pulse Solo Lux

    Svestran i svjetski popularan muški stimulator sada u Luxe setu! Octopuss Pulse je popularna oscilirajuća igračka koja se ističe nepogrešivim funkcijama i potpuno se razlikuje od svih ostalih muških igračaka na tržištu. U ovom setu, osim samog stimulatora, pronaći ćete i praktičnu kontrolnu narukvicu s kojom ćete još više uživati u savršenim oscilacijama.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Quickshot Sleeve Warmer

    Vaša voljena vagina ili stražnjica Fleshlight sada uvijek može biti savršeno zagrijana i spremna za korištenje. Ovaj alat nije ništa drugo nego grijač vaše senzualne temperature vašeg omiljenog masturbatora. Dopustite da vas ponesu ugodna i realna iskustva.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • California Exotics Bionic Sucking and Vibrating Masturbator Black

    Jeste li moderan muškarac i volite tehnički napredne pogodnosti? Doživite novu razinu užitka koja oduzima dah uz snažan usisni i vibrirajući Bionic masturbator! Pružit će vam stvarno opojno iskustvo masturbacije, a njegove funkcije možete prilagoditi svojim potrebama. Uživajte u čvrstoj unutarnjoj teksturi, 4 funkcije intenzivnog usisavanja i 7 funkcija vibracije!

    299 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MAN.WAND Pump One

    Gospodo, tražite li nešto što će vam konačno biti beskrajno dobro? Pogledajte ovaj elegantan i veličanstven masturbator od svilenkasto mekog i mekog silikona. Uz nevjerojatna 3 načina usisavanja, bit će vam ponuđeno i 7 načina rada vibracije, funkcija zagrijavanja i unutarnja stimulirajuća tekstura u koju ćete se jednostavno zaljubiti! Uživati!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Core Penishead Pump Black

    Vaš glavić zaslužuje pažnju! Ova praktična igračka, koja može vibrirati u 7 intenzivnih načina, graciozno će to učiniti. Osim toga, također upravlja funkcijom automatskog usisavanja i ima gumb za brzo otpuštanje pritiska ako vam postane malo previše. Zato stavite navlaku na vrh penisa, zgrabite kontroler i diktirajte svoju dozu uzbuđenja!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Optimum Power Head Exciter

    Doživite najbolju solo vožnju u svom životu uz Optimum Power Head Exciter mastrubber. Ova kompaktna igračka može se pohvaliti intenzivnim potezima i senzualnom rotacijom za temeljite orgazme! Umetnite penis unutra i uđite u raj. Unutrašnjost masturbatora izrađena je od fleksibilnog TPR materijala i može se ukloniti radi lakšeg čišćenja.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Barrel of Fun Masturbator Black

    Sanjate li o maksimalnom užitku? Ugodite mu ovim jedinstvenim masturbatorom s 2 otvorena kraja. Ponudit će vam 12 snažnih brzina vibracija i upiti vas unutarnjom senzualnom teksturom od super ugodnog TPE materijala. Kliznite unutra, uhvatite ručku i zavrti vam se u glavi.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Rotating Masturbator

    Povjerite svoj penis rotirajućim mekim izbočinama i priuštite mu intenzivnu masažu! Ovaj praktični rotirajući Rebel masturbator s rotirajućim unutarnjim mekanim dijelom dovest će vašu masažu do sretnog kraja. Želite li ga isprobati? Neće trebati puno posla, masturbator je automatski.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovebotz The Milker Slider 18X Stroking Masturbator Black

    Umoran od svoje ruke? Čak ni ne morate! S ovom praktičnom Lovebotz automatskom mužnjom možete uživati u automatskoj mužnji s 3 brzine i 6 uzoraka. Ima nizove kuglica za još bolju stimulaciju te ima fleksibilan i mekan unutarnji TPE rukav koji će vašem penisu biti maksimalno ugodan. Zgrabite plastičnu kutiju i nagnite je prema svojim trenutnim potrebama i položaju.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anbiguo Arkadio Glands & Perineum Stimulator Watchme Wireless Technology Compatible Black

    Arkadio nije bilo kakva igračka! Ističe se nizom značajki koje ne biste pronašli u sličnim proizvodima. Pružit će vam najbolju stimulaciju glanca i perineuma, ponuditi vam 8 načina vibracije, super snažan motor i silikonski materijal nevjerojatno ugodan na dodir. Ergonomski je dizajniran, pa je ujedno i udoban za korištenje!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Doživite najbolju masturbaciju u svom životu! PDX Elite Hydrobator pružit će vam nevjerojatnu stimulaciju vode i jednostavno ćete se zaljubiti u njegov inovativni dizajn s dva otvorena kraja. Idite pod tuš ili kadu, dopustite da vas šuplji tunel ponese s punim užitkom i birajte između 3 brzine hoda i 7 načina vibracija.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Opus E Electrosex Masturbator Anus

    Majstor mastrubber u svakom pogledu kojem jedva možete odoljeti! Dopustite da vas ponesu električni impulsi laganog škakljanja ili olujnog intenziteta, uronite penis u super ugodan materijal i uživajte u teksturi koja podsjeća na pravu vaginu. Bonus je jednostavno čišćenje i moderan dizajn.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CONTROL by Sir Richard's Vibrating Silicone Edger Black

    Nova dimenzija vaših trenutaka samoljublja! Ovakva sitnica je pametnija nego što mislite. Sir Richard ga je osmislio kako bi vas što je više moguće zadovoljio. Fleksibilan je i prilagođava se vašem penisu, razina pritiska ovisit će samo o vama, kao i o tome koji način vibracije od 8 ponuđenih odaberete. A zahvaljujući vodonepropusnosti, vaše kupke ili tuširanja bit će nešto uzbudljivije.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Classic Masturbator Silver

    Men Classic je elegantan masturbator za stimulaciju cijelog penisa. Materijal rukava koji se može ukloniti nalik koži izgleda vrlo realistično na dodir, a ovaj masturbator također osvaja bodove zbog svog diskretnog dizajna.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Flex Masturbation Sleeve Rocky Black

    Omogućite vam da uživate u spiralnim rebrima i dinamičnom slijeganju novog Tenga Flexa. Izrađen je od najsuvremenijeg fleksibilnog materijala, ima posebnu rebrastu šipku koja hvali ono što možete koristiti u tzv. stimulaciji bušenja. Ako prekrivate otvor za gledanje na nosiljci s velikom upotrebom, koristite čitač na usisnom setu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MAN.WAND Wand Vibrator

    Dizajn, snaga i elegancija riječi su koje opisuju ovo jedinstveno snažno erotsko pomagalo za muškarce. MAN.WAND odnijet će vaše zadovoljstvo još nekoliko razina i nećete se iznenaditi koliko masturbacija može biti nevjerojatna i zapanjujuća. Veselite se 8 različitih brzina i 20 zadivljujućih načina vibracija. Fleksibilna glava ruku pod ruku sa snažnim motorom ponudit će vam jedinstvene osjećaje i revolucionarna iskustva. Orgazam je zagarantiran!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 235 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.