×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori crna

Artikli 65 za 96 od 235 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black-Red

    COBRA LIBRE II – masažer penisa. Osjetljiv, inovativan, snažan. COBRA LIBRE II je seksualna igračka napravljena za glavu penisa!

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Alex Neo 2

    Gospodo, želite li dati sve od sebe i učiniti svaku svoju masturbaciju nezaboravnim iskustvom? Novija verzija popularnog Alex Dark Blue masturbatora svojim će realno mekim materijalom upiti vaš penis, intenzivno će ga gurati i odvesti vas u svijet ispunjenih fantazija. I to nije sve! Najnovije poboljšanje je moderna kontrola putem aplikacije koja omogućuje zabavne interaktivne funkcije.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Mr. Pleasure Remote Scrotum Teaser Black

    Vaši će se testisi svidjeti vibracijama ovog Mr. Zadovoljstvo! Izrađen je od mekanog i vrlo ugodnog silikona, a na penis se pričvršćuje uz pomoć udobnih prstenova. Tada sve što trebate učiniti je uzeti kontroler i odrediti vrstu vibracija koje će vaša jaja osjećati. A hoćete li vi ili vaš partner držati daljinski upravljač, prepuštamo vama.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Pink Lady Original Value Pack

    Vrijednosni paket Pink Lady potpuno je Fleshlight iskustvo. Sve što Vam je potrebno za uživanje i brigu o Vašoj Fleshlight igrački.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Glans Masturbator with 3 attachable Dilators Black

    Želite li ugoditi svom vrhu penisa iznutra i izvana? Ovo je kompaktan i vrlo jednostavan za korištenje mastrubator. Nudit će vam uzbudljive vibracije i nježne stimulativne točkice koje će zadovoljiti žir i uzdu. Želiš li još? Dodajte jedan od 3 fleksibilna dilatatora i uživajte u stimulaciji uretre iznutra.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic Vibration Black

    Sa čvršćim materijalom od originalnog FLIP ZERO EV, vibrirajući FLIP ZERO EV BLACK nudi jače osjećaje i čvršći stisak. Uživajte u najdinamičnijoj dostupnoj stimulaciji  s unutarnjim detaljima dorađenim kako bi odgovarali intenzivnim osjećajima čvršćeg materijala i stimulaciji Dual Vibration Cores!

    349 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Flip Zero 0 Black Strong Edition

    FLIP ZERO se vratio s obožavateljima omiljenom Strong Black Edition! Futuristički FLIP stil se vraća s čvršćim materijalom i odvažnijim detaljima za potpuno novo iskustvo iz serije FLIP.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CONTROL by Sir Richard's Power-Bator

    Sviđa li vam se vaš gospodar i arhitekt vaše sreće? S Power-Batorom možete postaviti svoje zadovoljstvo kako želite. Odaberite razinu pokreta, seksi stenjanja i zagrijavanja. Jedinstvena tehnologija podići će vaše intimne trenutke na novu razinu. Uživajte do mile volje!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Satisfyer Men svojim je vibracijama osvojio muškarce diljem svijeta, a sada dolazi s nečim novim - vibracijama možete upravljati putem aplikacije! Naravno, ostaje očuvan elegantan dizajn i ergonomski oblik koji vrlo udobno leži u ruci. Otvor za ulazak je izrađen od kvalitetnog i ugodnog silikona, stoga požurite.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Black Masturbator Wand Attachtment Black

    Oživite nove prednosti i dodajte nove nebitne robne marke svojoj lijepoj masažnoj glavi. Mogućnosti su velike!
    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Tip Teazer Power Pump

    Doživite intenzivan užitak zahvaljujući snažnim vibracijama i nevjerojatnom kapacitetu usisavanja. Razmazite svoj penis i dajte mu što želi. Kombinacija vibracije i sisanja vrha penisa obećava savršeno uzbuđenje i snažan orgazam, zar ne? Elite Tip Teazer Power Pump je vrući novi proizvod marke Pipedream i vjerujte mi, razvijen je upravo da vam pruži koncentriran užitak.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Lisa Ann Experience

    Sanjate li o prekrasnoj Lisi Ann samo za sebe? Ova superzvijezda sada može biti samo tvoja! Masturbator je ukrašen njezinim potpisom, a također dobivate 1500 kredita koje možete koristiti za njegov neaktivan sadržaj na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovom provokativnom senzualnom šarmu i nježnim dodirima.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Power Masturbator Black-Silver

    Želite nešto više? Ovaj vibrirajući masturbator tvrtke Satisfyer dizajniran je s okom za apsolutno savršenstvo! S njim ćete doživjeti čisto blaženstvo, vjerujte nam. Njegovo fleksibilno tijelo, a posebno unutarnja stimulirajuća tekstura, milovat će vaš penis do orgazmičkog ludila, a možete ga upariti i sa praktičnom aplikacijom Satisfyer Connect pa uživajte!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Pyro Advanced Thrusting, Rotating and Moaning Masturbator

    Sanjate li o intenzivnim iskustvima? Samo ovaj masturbator s 2 nevjerojatno snažna motora može ostvariti vaše snove. Nudit će vam funkciju potiska i vrtnje koji se temelje na naprednoj tehnologiji kakvu svijet još nije vidio. Birajte između 7 funkcija potiska i vrtnje ili aktivirajte Turbo funkciju koja vam trenutno daje najviše snage!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Twin Turbo Stroker

    Izrađen sa snagom da stvara utjecaj, CONTROL nudi tehnologiju za poboljšanje masturbacije i podizanje intimnih iskustava. Silicone Twin Turbo Stroker dizajniran je za ultimativnu solo stimulaciju tako što tijesno okružuje penis ugodnom toplinom i snažnim vibracijama dvostrukih metaka strateški postavljenih na vrhu i dnu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners Vibrating Blowjob Simulator

    Uživajte u osjećaju pušenja s vibrirajućim simulatorom pušenja iz kolekcije Boners. Ovaj elegantni masturbator opremljen je snažnim motorom s 10 različitih postavki vibracije. Postavkama je jednostavno upravljati pomoću gumba na dnu.

    80,90 €

    79,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Automatic Realistic Masturbator with 4D Textured Sleeve 6 Rotating Massage Functions

    Masturbacija ne mora biti samo dosadan scenarij u kojem vaša desna ruka igra glavnu ulogu. Vi ste redatelj i ako ovom jedinstvenom automatskom masturbatoru dodijelite glavnu ulogu, dobit ćete Oscara! Snaga rotacijskog motora bacit će vas na koljena, a funkcija orgazma jednim klikom najbolji je brzinac. Odaberite između 6 postavki rotacije, pojačajte intenzitet po želji i provjerite sve putem LED zaslona.

    139 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Boundless FTM Stroker Black 7cm

    Predstavljamo Boundless™ FTM Stroker 2.75"/7 cm, vrhunske igračke od tekućeg silikona dizajnirane za povećanje zadovoljstva. Izrađene od visokokvalitetnog tekućeg silikona, ove košarice nude mekše, glađe i izdržljivije iskustvo.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Stroker Rotating Masturbator Black

    Prepustite se onome što mekani stimulativni rotirajući jezici mogu učiniti! Vjerojatno nikada niste doživjeli tako intenzivnu masažu penisa. Ovaj masturbator marke Stroker ima mekani rotirajući ulaz u obliku usta unutar kojeg se kriju oni nevjerojatni jezici. Nudi vam 4 načina rotacije i 3 brzine. Kada je gotovo, okrenite mekani rukav naopako i jednostavno operite.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Optimum Power Vibro Thruster Stroker Black

    Doživite vrhunski užitak s Optimum Power® Vibrating and Thrusting Stroker, potpuno samostalnim punjivim masturbatorom koji nudi i vibracije i mogućnosti potiskivanja. S 10 intenzivnih funkcija vibracije, pulsiranja i eskalacije, kao i 10 neovisnih funkcija glađenja, ovaj uređaj pruža širok raspon osjeta za prilagođeni užitak.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Cock Ring with RC Ball Massager Black

    Ostvarite svoj san o čvrstoj erekciji i uživajte u masažnoj lopti! Ovaj Rebel Cock Ring anatomski je oblikovan i savršeno pristaje. Podržava i jača vašu erekciju i golica vas vibracijama na pravom mjestu. Izuzetno je fleksibilan i savršeno se prilagođava vama. Uživajte u stimulaciji testisa i perineuma i odaberite između 10 načina vibracije i 3 brzine pomoću daljinskog upravljača.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Moto Stroker Black

    Volite li to svojim ustima? Moto Stroker će biti vaša nova ljubav! Ima funkciju automatskog kretanja i vibracija i vaše će se ruke konačno moći tamo odmarati. Uživat ćete u 5 različitih načina vibracija i šokova u 2 uzbudljiva načina. Pronađite savršen ritam i prepustite se realističnim ustima koja će vas sigurno progutati!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy End Game Black

    Uživajte u putovanju i End Gameu s ovim snažnim Strokerom dizajniranim za izvrstan dugotrajan užitak. Doživite potpuno novo carstvo osjeta zahvaljujući mekom, teksturiranom unutarnjem rukavu koji maže, vibrira i zagrijava do ukusnih 100+F stupnjeva. Uz elegantan dizajn i UV postolje jednostavno za korištenje za dezinfekciju nakon čišćenja, možete biti sigurni da ste uvijek spremni za svoju sljedeću avanturu.

    199 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes 10X Silicone Cock & Ball Ring with Taint Stim & Remote Control Black

    Volite li zadirkivati svoje testise? Zato obratite pažnju, gledate najbolje za svoja jaja, perineum i penis! To je silikonski prsten za erekciju na daljinsko upravljanje koji možete zadržati ili povjeriti svom partneru. Možete birati između 3 brzine i 7 uzoraka vibracije, isprobajte ih sve!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Keon Single Pack

    Budite među prvima koji će ući u interaktivni svijet s najsnažnijim automatskim masturbatorom za muškarce.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Moto Bator X Black

    Moto Bator X podiže masturbaciju snažnim klipnim guranjem za vrhunsko iskustvo udaranja. To je savršena oluja osjećaja za pojačane solo seks sesije koje se mogu prilagoditi vašim osobnim raspoloženjima! Pripremite se za eksplozivno guranje bez ruku koje okružuje vaš penis nizovima i redovima mekih izbočina za zadovoljstvo. Vaše vrhunsko iskustvo masturbacije spremno je kad i vi!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Glans Masturbator Black

    Nešto se jednostavno ne može mjeriti s kvalitetnim pušenjem! Teta osim ovog masturbatora. Ima senzualne unutarnje izbočine i 7 načina vibracija. Njegova baršunasto mekana površina zadovoljit će vašu muškost i bit ćete laki za korištenje kada ga prvi put koristite. Ako nema tko popušiti umjesto tebe, učini to s Glansom sam i bolje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Jessica Drake Experience

    Sanjate li o prekrasnom ješičkom Drakeu samo za sebe? Ova superzvijezda sada može biti samo tvoja! Masturbatorka je ukrašena njezinom fotografijom, a također dobivate 1500 kredita za korištenje na njezinom neaktivnom sadržaju na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovom provokativnom senzualnom šarmu i nježnim dodirima.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners Vibrating Handjob Stroker

    Želite li još malo uživati u masturbaciji? Ovaj pomagač iz Bonersa pružit će vam višestruko bolji okus stimulacije od vašeg dešnjaka. Njegov otvoreni dizajn prikladan je za sve veličine penisa, a mogu ga koristiti i muškarci s erektilnom disfunkcijom. Uz njega uživajte u 10 načina vibracija u glatkom silikonskom tijelu.
    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Shower Mount Flight Adapter

    Za neke običan kotač, za druge neophodan dodatak za kojim su čeznuli. S ovim adapterom kombinirate Fleshlight nosač za tuš i vaš omiljeni Fleshlight Flight. Počnite uživati u tuširanju bez ruku, na primjer, i okusite raj koji nema granica!

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Masturbator 0593087 Black

    Tri funkcije koje ne želite propustiti!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth War Wolf Automatic Aircraft Masturbator with Thrusts

    Trebate li ne samo osjetiti nego i vidjeti svoje zadovoljstvo? War Wolf je samo za vas! To je poluprozirni masturbator koji pruža divlje vizualno iskustvo i više od toga. Ima mekanu unutarnju teksturu koja će razmaziti vaš penis pri svakom potezu, a funkcija potiska je stvarno opojna. Uživajte u neusporedivom orgazmičkom i vizualnom iskustvu!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 235 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.