×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori 10 - 14,9 cm

Artikli 33 za 64 od 274 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rebel Naughty Finger Prostate Vibe Black

    Praktičan prst (ne samo) za vaša stražnja vrata! Ovaj fleksibilni stimulator prostate nalik prstima idealan je za stimulaciju prostate i brana, no možete ga koristiti za stimulaciju G-točke i klitorisa. Ima mini-vibrator koji se može ukloniti i s njim ćete uživati u najsmješnijim trenucima svog života!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon Eternal Love Vibe Stimulator Green

    Najbolji orgazam doživjet ćete samo uz vibrator Eternal Love. Senzualno je razigran i nudi vam 3 zapanjujuće značajke kojima nećete moći odoljeti. Vibracije će izmasirati stijenku rodnice, pulsirajući dio će posebno stimulirati G-točku, a savršene mikrovibracije će milovati klitoris. Zajedno će to biti najbolji užitak!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Purple

    Živahan i na tjelesnoj temperaturi za intenzivnu stimulaciju!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bcute Classic Purple

    Bswish Bcute Classic je vibrator za mlade, pohlepne i hrabre žene, za sve njihove lutke mali jeep vibratori dobri za njihovu veliku prenosivost, stoje za sve torbice, torbe ili samo jeep akne. Također je diskretno čitati o tome kao o dijelu vašeg sekularnog života.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Desirable Purple

    Desirable ima super snažan F1 motor nove generacije s 10 načina vibracije i vibratorom sa fleksibilnim vrhom koji se prilagođava obliku bilo koje žene i savršeno je oblikovan za pogađanje vaše G-točke, za stvaranje najintenzivnijeg unutarnjeg i vanjskog orgazma ikada doživljenog! Desirable ima punjivu bateriju s magnetskim USB priključkom za punjenje i uključenim punjačem. Kada je potpuno napunjen, trajat će 60 minuta. Mekan na dodir, gladak i vodootporan dizajn izrađen je od medicinskog silikona, što Desirable čini lakim za čišćenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hueman Black Hole Anal Vibrator with Cockring

    Ovaj elegantni analni vibrator s prstenom za penis iz kolekcije Hueman nezaobilazan je za svakog muškarca. I osovina vibratora i perinealni stimulator su okruglog oblika i imaju izbočine za stimulaciju. Falusni prsten osigurava tvrđu i dužu erekciju te intenzivne orgazme. Mekani silikonski materijal vibratora vrlo je udoban. Igračka ima 10 različitih načina vibracije, uključujući 4 brzine i 6 uzoraka. Lako ih je postaviti pomoću bežičnog daljinskog upravljača. Nakon upotrebe uvijek temeljito očistite vibrator sredstvom za čišćenje igračaka i mlakom vodom.
    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Beck Purple

    Za intenzivnu penetraciju i stimulaciju, luksuzni silikonski vibrator G-točke opremljen je da Vam pruža nevjerojatan užitak iz noći u noć. Oblik ove elegantne i elegantne igračke je gladak i blago zakrivljen s glavom poput penisa kako bi se osigurala savršena G-točka i stimulacija klitorisa.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Vaša prostata zaslužuje jaku vibraciju, vaša igra zaslužuje milovanje, vaš penis zaslužuje čvršću erekciju, a vi zaslužujete savršenu stimulaciju i nezaboravan vrhunac! Ovaj alat sadrži dva snažna motora i taktički se može kontrolirati na daljinskom upravljaču, tako da s njim možete izaći na ulice. Završni prsten, koji pričvrstite oko penisa i testisa, dodatno će poboljšati vaše cjelokupno iskustvo. Dajte sebi savršenstvo!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 590002

    Šarmantni stimulator prostate savršeno promišljenog oblika. Nemojte se bojati povjeriti mu najosjetljivije mjesto na svom tijelu i prepustite se najintenzivnijem orgazmičkom nebu. Odaberite jedan od 9 načina vibracije i udobno napunite svoju igračku putem USB kabela. Rebel stimulator izrađen je od visokokvalitetnog silikona i ABS-a, ne sadrži ftalate, usklađen je s EU REACH-om i stoga je potpuno siguran za tijelo.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Diamond Petit Vibe Black

    Crni mini vibrator ukrašen svjetlucavim kamenčićima glatke površine očarat će svojom elegancijom svaku modernu ženu. Malih je dimenzija, ali i jakih vibracija koje će maksimalno stimulirati svaki dio vašeg tijela kojem se odlučite svidjeti.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson The Naturals Vibrating Double Penetrator

    Dvostruki vibrator popularnog brenda Doc Johnson zadivit će vas savršeno realističnim osjećajima koje ćete uz njega doživjeti. Uživajte u vaginalnoj i analnoj igri istovremeno u jednom jedinom trenutku i dopustite da vas uz ovu igračku odvedu u raj, koja će vam ponuditi dvostruku penetraciju, koja nije u moći ni najboljeg ljubavnika, pod uvjetom da nema dva penisa .

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Rush Nova Vibrator and Clitoral Stimulator Purple

    Je li ti malo dosadno? Uz Rush Novu će vam svima dosaditi! To je zgodna erotska igračka koja će vam se dvostruko svidjeti jer sadrži 2 snažna motora. Jedan je zadužen za vibracije, a drugi će sisati klitoris. Znate li kako postići apsolutni užitak? Neka obje funkcije rade zajedno!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Rimming Hero Black

    Kada drugačije nego sada otkriti dvostruku stimulaciju orgazma! Ovaj stimulator sadrži 2 snažna motora s 10 vibracijskih funkcija, koji pružaju uzbudljivu stimulaciju prostate i brane, dok treći motor pokreće rotirajuće lopte u 3 brzine. Koristite daljinski upravljač i odaberite senzualnu kombinaciju značajki samo za vas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Insatiable Desire Mini G-Spot Vibrator

    Obratite pažnju na svoju G-točku s ovim elegantnim luksuznim mini-vibratorom G-Spot iz kolekcije Pedeset nijansi sive. Čudesno je mekan i ugodan na dodir, a njegove vibracije su tihe, ali jake i intenzivne. Također ima genijalno zakrivljen vrh, s kojim možete udobno dodirnuti svoje mjesto užitka i uživati u neponovljivom senzualnom uzbuđenju!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Desirable Pink

    Desirable ima super snažan F1 motor nove generacije s 10 načina vibracije i vibratorom sa fleksibilnim vrhom koji se prilagođava obliku bilo koje žene i savršeno je oblikovan za pogađanje  Vaše G-točke za stvaranje najintenzivnijeg unutarnjeg i vanjskog orgazma ikada doživljenog! Desirable ima punjivu bateriju s magnetskim USB priključkom za punjenje i uključenim punjačem. Kada je potpuno napunjen, trajat će 60 minuta. Mekan je na dodir, gladak i vodootporan dizajn izrađen je od medicinskog silikona, što Desirable čini lakim za čišćenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Soft Touch Pocket Vibe Black

    Iznimno moćan Pock Rock miluje ne samo vaš klitoris, već i sva druga osjetljiva mjesta koja ćete sresti. Ima 4 različite glave koje se lako mijenjaju, a svaka od njih će vam dati drugačiji način stimulacije. Ovaj mali, ali učinkovit iritant izrađen je od ABS plastike s mekanim PU premazom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Bullet Vibrator Rose Gold

    Senzacionalno u svakom pogledu! Doživite uzbuđenje, otkrijte zabavu i osjetite seksi ekstazu s ovim prekrasno dizajniranim mini vibratorom Doxy Bullet. On je maksimalno diskretan i nevjerojatno moćan. Uživajte u tihim, ali jakim vibracijama od kojih ćete pjevati i plakati!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Blow Job Vibe Purple

    Što bi moglo biti bolje od pušenja? Pušenje s vibracijom! Postanite najbolji oralni užitak svih vremena, ovaj mali, ali moćni vibrator bit će vam dovoljan. U obliku je kopče, tako da ga možete udobno pričvrstiti uz bočnu stranu usta, a na vama će biti da li će vaš srušeni jezik milovati njegov penis, testise ili branu. Blow Job Vibe ima 5 načina vibracija, puni se putem USB-a i izrađen je od silikona i poliuretana koji je siguran za tijelo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Shoty Vibrating Bullet USB 10 Speeds Powerful Motor Black

    Dobrodošao Shoty u svoj seksualni život, koji više nikada neće biti isti jer će uskoro postati još bolji! Shoty je mini vibrator klasičnog oblika i zaobljenog vrha za preciznu stimulaciju. Može se puniti putem USB kabela i nudi vam 10 brzina vibracije. Uživajte u njegovoj snazi, nježnom dodiru i također opojnim orgazmima!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro Black

    Ako želite doživjeti intenzivnije osjećaje u svojim analnim igrama, ne biste trebali propustiti ovaj jedinstveno moćni stimulator prostate Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro. Izrađena je od higijenskog i visokokvalitetnog silikona (Elite Silicone), punjiva je i prije svega ergonomski oblikovana kako bi vam osigurala ne samo udobnost, već prije svega zadovoljstvo. Prepustite se značajkama koje oduzimaju dah, nevjerojatnom uzbuđenju i eksplozivnim orgazmima.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Mona 2 Pink

    Popularni osvajač G dots još je bolji nego prije! U dogovoru sa svojim konkurentima, Mona 2 ima 2x više snijega za intenzivniju stimulaciju. Osim toga, Mona 2 je 100% vodootporan.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bcute Classic Jade Blue-Green

    Bswish Bcute Classic vibrator je mini vibrator s vrlo jakim, ali tihim vibracijama. Zahvaljujući mekanoj glatkoj površini, pogodan je za intenzivnu stimulaciju. Vibracije se mogu kontinuirano regulirati (kontrolirati rotirajućim gumbom u koji su također umetnute baterije).

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Ovaj prekrasni stimulator prostate će vam pasti u guzicu kao rukavica! Njegov kontrolor tada pada u ruke ili vama ili vašem kolegi, koji može preuzeti kontrolu nad vama. Uživajte u 7 uzoraka vibracija, 4 brzine i predivno mekom silikonu od kojeg je napravljen stimulator.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    Jeste li zahtjevni i čeznete za nečim lijepim i elegantnim? Zaljubit ćete se u novu kolekciju prekrasnih erotskih igračaka Rosy Gold sa savršenim funkcijama! Ovu mini vibrirajuću glavu obožavat će vaš klitoris, a zahvaljujući ergonomskoj ručki s njom možete udobno doći kamo god vam je potrebno. Radujte se i napravite sebi prekrasnu luksuznu igračku!

    76,90 €

    69,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ina 2 Purple

    Najprodavaniji vibrator dvostrukog djelovanja za intenzivne užitke.

    219 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Elise 2 Black

    Vibrator punog tijela sa svilenkasto glatkim završetkom

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Loki Blue

    Postoji potreba za otkrivanjem nove dimenzije korisnosti. Poboljšani anatomski oblik i zakrivljeni zakrivljeni za intenzivnu masažu mušne prostate.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Mona 2 Purple

    MONA™ 2 je nadograđena verzija popularnog LELO vibratora za G-točku koji daje puni osjećaj, sada sa 100% povećanom snagom vibracije uz potpuno vodootpornu svestranost.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Liv 2 Cerise Red

    LIV™ 2 je nova i poboljšana verzija LELO-ovog legendarnog vibratora srednje veličine, koji pruža najintenzivnije zadovoljavajuće osjećaje s glatkim i senzualnim dodirom. Ovaj nadograđeni LELO bestseller uključuje 100% snažnije vibracije.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Free Pulsator Purple

    Vodootporna mašina za orgazam! Ovaj ergonomski dizajniran beskontaktni stimulator klitorisa preplavit će vas užitkom za nekoliko trenutaka. Jedinstvena tehnologija Pleasure Air razmazit će vašu pičku intenzivnim valovima pritiska koji nalikuju usisu. Otkrijte novu razinu masturbacije i orgazama koje ćete željeti uvijek iznova!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 274 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.