×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori 2 - 2,9 cm

Artikli 65 za 96 od 179 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • NS Novelties Ripple Vibe Pink

    Već na prvi pogled, Ripple Vibe vibrator osvojit će vas svojom zavodljivom valovitom teksturom zahvaljujući kojoj će vas preplaviti brojni valovi uzbuđenja. Ripple Vibe izrađen je od svilenkasto mekog silikona, koji je siguran za tijelo i ugodan na dodir. U njegovoj utrobi leži snažan motor koji za vas vibrira igračku u 5 različitih načina rada pri 3 različite brzine. Kao i druge moderne igračke, može se puniti putem USB-a.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Hey Mr. Flex Purple

    Iznimno fleksibilan pomagač za razne stimulacije! To je luksuzni vibrator s dugom i fleksibilnom ručkom i može se savijati u svim smjerovima, čak i do 180 stupnjeva! Njegova vibrirajuća glava može stimulirati čak i najnepristupačnija mjesta i lako doći do točke G ili P. Također ga možete pozvati da vodi ljubav i miluje ga tijekom čina klitorisa.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Gaia Eco Vibe Green

    Gaia Eco je prvi biorazgradivi vibrator na svijetu koji se može reciklirati! Izvađen je iz Biofeel bioplastike, nešto puno energije iz drugih erotskih igračaka. Potrebno je stimulirati mutantnu stranu vagine i klitorisa, pa je to teško leglo i nekoliko vibracija. Razmislite o području i kupite ekološki vibrator!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Ford Turquoise

    Zaključani orgazam klitorisa? Samo kroz sisanje! Pa nije to samo stimulator u stilu “nasise”, jer je to punjač za iF Design Award 2018. Možete biti sigurni da ćete razumjeti svoj klitoris. Njegov silikonski usnik pruža vam 12 učinaka usisavanja i to vam omogućuje dok ne dobijete dopuštenje. Potisnite svoj biser patnje nepostojećom stimulacijom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Viblips Lipstick Stimulator Purple

    Najbolji ruž u vašoj kozmetičkoj torbici! Viblips nije bilo kakav ruž za usne, to je vibrator zabavnog i diskretnog oblika koji uvijek možete imati sa sobom. Znamo da nije sve u izgledu, bitne su i funkcije, stoga mirne savjesti možemo preporučiti Viblips, njegove vibracije opijaju bez daha!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Cuties Mini Rose

    Volite li slatke stvari? U tom slučaju zaljubit ćete se i u ovaj mali slatki ružičasti vibrator impresivnog oblika. Nudit će vam 7 načina rada vibracije i moći ćete ga puniti putem USB kabela koji je uključen u paket. Učinite to sa stilom za ljupkost!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream OMG! Bullets #Cute Vibrating Bullet Pink

    Što pozvati u spavaću sobu nešto zabavno, koketno i nevjerojatno uzbudljivo? Ova mala i ultra glatka silikonska slušalica s USB pogonom ima nevjerojatno jake vibracije i praktičan kontroler koji vam omogućuje udobno prebacivanje između 20 načina vibracija. Uživajte u seksi razigranom dizajnu i svim tim OMG iskustvima!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Secret Panty 2 Panty Vibrator with Remote Control Pink

    Vaša uzbudljiva tajna u gaćicama! Obucite senzualne ružičaste čipkaste tange, sakrijte u njih moćni mini vibrator i prepustite kontroler svom kolegi. Radite li već na određenom scenariju? Da! S ovim ćete kompletom svaku priliku pretvoriti u uzbudljivo seksi iskustvo koje ne može završiti nigdje osim u krevetu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 1 Red

    Satisfyer Ultra Power Bullet 1 mazi vas i točke vašeg zadovoljstva svojim zaobljenim, širokim vrhom i iznimno jakim vibracijama. Vibrator je izrađen od silikona ugodnog za kožu i nadopunjuje ga intuitivno upravljanje.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Pocket Wand Hot Pink

    Imala je tvrdu i vibrirajuću glavu! Veličina njezina džipa je slatka, a njezine snažne i dobro kontrolirane vibracije neočekivane. Osam što se dogodi s torbicom ili džipom, tu je i dvostrano podešavanje s vama, možete se bojati svoje bijede. Dođi!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Renee Vibe 10 Vibrating Functions 18,5cm Silver

    Pregledavate e-trgovinu i pitate se što Vam je potrebno iz naše ponude? Mi ćemo vam malo pomoći u ovome - ovaj srebrni vibrator svakako trebate i morate imati! Ima 10 moćnih zabavnih funkcija vibracije, jednostavno rukovanje te gladak i mekan dodir. Uživajte u raznim igrama s njim, a kada ostane bez snage, jednostavno ga napunite putem USB kabela!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Tango X Midnight Blue

    Baš su sranje! Tople intenzivne vibracije će odrediti pravo mjesto za dobrobit i dovesti vaše blaženstvo do točke uzbuđenja. Je li to ono što želiš? Razumiješ! Tu je novi We-Vibe Tango X!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Valencia Mini Wand Vibrator Pink

    Tako mali i tako moćni! Valencia je mini vibrirajuća glava sa stvarnom snagom. Nudi vam 10 različitih načina vibracija, a zahvaljujući svom tihom motoru imat ćete osjećaj maksimalne diskrecije. Valencia će vam pomoći da postignete orgazam i opustite mišiće od napetosti. Vrlo je ugodan na dodir, jer je izrađen od visokokvalitetnog silikona. Dopustite joj da vas dodirne gdje god treba.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anos Prostate Butt Plug with Vibration Black

    Uživajte u ukusnim iskustvima koja dolaze iz vašeg anusa, a posebno vaše prostate. Ovaj mali i kompaktni stimulator prostate jednostavan za korištenje oduševit će vas svojim savršenim oblikom i vibracijama u donjem fleksibilnom dijelu. Ugodi prostati i perineumu u isto vrijeme!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Tulip Vibrator Violet

    Da li vam je stalo do praktičnog vibratora? Tulip vam nudi 10 snimaka naših vibracija s ljudima koji mogu čitati njihovu privatnu upotrebu. Način na koji je svojstvo izloženo je to što ga morate imati i za tkaninu i za tkaninu silikonske površine s genijalnim rebrom. Zabavite se tamo sve dok vam nožni prsti ne izlaze!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Tango X Cherry Red

    Slijedite svoje blaženstvo dok spokojne, duboke, tutnjave vibracije pogađaju Vaše omiljeno mjesto s vrhunskom preciznošću.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Nyly Multi-Speed Stimulator Black

    Tražite li univerzalni vibrator za otkrivanje prekrasnih učinaka vibracija? Nyly je pogodan za sve prilike! Ima rotirajuću bazu s kojom možete odrediti brzinu, a također i zaobljeni zaljev za udobno i ugodno upoznavanje. S njim otkrijte svoje tijelo i njegova osjetljiva mjesta, bit će uzbudljivo!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Clitoral Tickler Pink

    Učinite najbolje za svoj klitoris uz maksimalnu preciznost! Ovaj ergonomski dizajnirani stimulator klitorisa ima tanak zaobljen kraj kojim možete precizno ciljati na pravo mjesto. Dodirnite najviše vrhove na koje se ne penjete dok ne pronađete svoju najtopliju točku u klitorisu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream 3Some Holey Trinity Triple Tongue Vibrator Pink

    Žudite za prvoklasnom igračkom za senzualni užitak? Kolekcija 3Some ispunit će vaše želje i unijeti jedinstvena seksualna iskustva i intenzivne orgazme u vaš život. Volite li oralni seks i sve pametne jezike? Holey Trinity ih ima 3 i veseli se što će s njima pogladiti sva vaša milosrdna mjesta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Rechargeable Slim

    S ovim vitkim zgodnim muškarcem stići će kamo god treba, pa čak i u orgazmični raj! Radi se o klasičnom obliku koji je testiran tijekom vremena i tada ćete sami provjeriti 7 različitih funkcija. Kakve god bile vaše fantazije, ispunite ih u spavaćoj sobi ili u kupaonici uz vodootporni i punjivi Slim vibrator iz Evolveda.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Bogey Pink

    Žudi li vaša g-točka za užitkom? Poklonite mu ga s Pretty Love Bogey vibratorom, čiji je vrh dizajniran upravo da vam pomogne da dođete do ovog mjesta užitka. Ima nevjerojatnih 10 postavki vibracije i jednu kontrolnu tipku. Dođite do apsolutnog vrha i uživajte u cijelom putovanju!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Flirty Luxurious Mini Massager with Swarovski Crystal Pink

    Volite putovati, ali nedostaje li vam strastveni suputnik? Ovaj mini vibrator Flirty Luxurious pravi je za vas! Zahvaljujući malim dimenzijama, prikladan je ne samo za putovanja, već će svojim elegantnim izgledom i ukrasom u obliku Swarovski kristala oduševiti svaku ženu dobrog ukusa. Flirty Luxurious izrađen je od prvoklasnog svilenkasto mekog silikona i iako je malen, krije ogromnu snagu koja će vas na istinski luksuzan način odvesti do vrha!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    Imala je tvrdu i vibrirajuću glavu! Veličina njezina džipa je slatka, a njezine snažne i dobro kontrolirane vibracije neočekivane. Osam što se dogodi s torbicom ili džipom, tu je i obostrano podešavanje s vama, možete se bojati svoje bijede. Dođi!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Violet

    Ultra Power Bullet 5 zna kako vas intenzivno razmaziti dubokim vibracijama. Zahvaljujući prošivenom dizajnu i glomaznom obliku, ovaj mini vibrator dobro drži i omogućuje vam da uživate u užitku u svoj njegovoj raznolikosti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Pink

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo i parove, a možda i koketiranje s nekim dosad nepoznatim. Ovaj vibrator prvenstveno je namijenjen parovima, no to ne znači da u njemu ne možete uživati i sami. Pozovite ga da vodi ljubav, on će se pobrinuti za G-točku, klitoris i glavu!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bgee Classic Purple

    Pronađite ga - točka G. Ovaj uređaj za masažu posebnog oblika odvest će vas tamo. Zaokruženi na pravom mjestu, uvijek ćete iznova uživati u vrhunskom užitku.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Cuties Mini Yellow

    Volite li slatke stvari? U tom slučaju i vi ćete se zaljubiti u ovaj mali slatki žuti vibrator impresivnog oblika. Nudit će vam 7 načina rada vibracije i moći ćete ga puniti putem USB kabela koji je uključen u paket. Učinite to sa stilom za ljupkost!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Turquoise

    Ako više volite jednostavnost, Satisfyer Ultra Power Bullet 6 pravi je mini vibrator za vas: njegov funkcionalni dizajn i jednostavan rad pobrinut će se za užitak brzo i učinkovito.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Heady Stimulator Multi-Head Purple

    Jeste li oduvijek bili nerazdvojni? Heady je upravo ona igračka koju trebate! Ima 4 lako zamjenjive glave, tako da ih možete jednostavno zamijeniti jednu za drugom. Heady vibrator je izrađen od kvalitetnih materijala, a njegov dizajn je kompaktan, ergonomičan i također senzualan. Držite Headyju stalno uz sebe i uživajte kad god želite - solo ili u paru.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Stronic Petite Deep Sea Blue

    Najmanji dodatak obitelji pulsatora Fun Factory. Odlučujete li se za razvoj novih igara i zainteresirani ste za inovativnu pulsirajuću tehnologiju? Stronic Petite ima veliki potencijal da bude prava erotska igra za vas. Istina je da zaostajanje i njegovo pulsiranje ne smiju koristiti svoje ruke. Osam stvari, kao što je donijeti najbolje orgazme!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Luxe Honey Pink

    Predstavljamo vam vašu novu luksuznu dragu za beskrajne trenutke strasti i nevjerojatnih orgazama. Snažan je pa će vas baš zadovoljiti, fleksibilan je pa vam se prilagođava, silikon je pa će vam biti udoban, vodootporan je pa će vam se svidjeti i kada se kupate, a vodootporan je, tako da nikad ne ponestane soka!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dame Products EVA II Hands-Free Vibrator Quartz

    Nova Eva II inovativna marka Dame nadahnut će vas ljubavlju. Eva II je samostalna i treba je čuvati jer ima fleksibilnog krila koji se izliježe pod morem i lije na njezin klitoris. Eva II je mala, lagana, vodootporna i vrlo učinkovita i dizajnirana od strane žena za žene. U paketu ćete pronaći elegantnu punkciju za svoju uslugu i kao mjesto za uštedu vaših malih pogodnosti.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 179 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.