×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori 2 - 2,9 cm

Artikli 97 za 128 od 179 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Black

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo igre i igrice udvoje, a možda čak i flertovanje s nekim dosad nepoznatim. Ovaj vibrator prvenstveno je namijenjen parovima, no to ne znači da u njemu ne možete uživati sami. Pozovite ga na vođenje ljubavi, on će se pobrinuti za G-točku, klitoris i glavić!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Mini Romeo II

    Osjećate li se ikada kao Julie koja traži svog Romea? Upravo ste ga našli! I to nije bilo koji Romeo, on ima puno zadivljujućih značajki i također inovativni sustav koji će igrati cijelu vašu vaginu, uključujući klitoris. Njegov moderan izgled vas očarava kao i 10 intenzivnih načina rada. Dođite da se opustite i zadovoljite anatomski dizajniranim elegantnim imenom Romeo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Rosy Gold New Mini Vibrator

    Jeste li zahtjevni i čeznete za nečim lijepim i elegantnim? Zaljubit ćete se u novu kolekciju prekrasnih erotskih igračaka Rosy Gold sa savršenim funkcijama! Ovaj šarmantni mini vibrator neće samo obožavati vaš klitoris, jer može zaviriti i u vašu maternicu. Radujte se i napravite sebi prekrasnu luksuznu igračku!

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Chimera Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Mislite li da vaše igre u krevetu u posljednje vrijeme gube svoju iskru? Pozovite u svoju spavaću sobu vibrator ovog para iz Pretty Love, koji će vam pomoći da ponovno zapalite vatru strasti i da vas oboje učini jako vrućim! Koristi se tijekom spolnog odnosa, kada stimulira unutarnji i vanjski dio rodnice, a vibracijom se osjeti i okus penisa, zbog čega se rodnica također ugodno sužava. Međutim, također će postati prekrasan suputnik tijekom uvertira, nudeći vam 12 načina vibracija, daljinski upravljač i svilenkasto mekanu silikonsku površinu. Prepustite se moći ovog pametnog leptira!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Billy 2 Prostate Massager Black

    Sanjate li o istraživanju vlastitog tijela i otkrivanju odvažnijeg užitka? Otkrijte 8 uzbudljivih postavki vibratora za prostatu Lelo Billy 2. Njegova nevjerojatna snaga zadovoljit će vas intenzivno, ali i nježno, a vjerujte, nema luksuznije igračke koja bi vam omogućila tako savršenu masažu osjetljive prostate.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Quentin Purple

    Zajamčeni orgazam klitorisa? Samo kroz sisanje! Ovaj stimulator tvrtke Pretty Love doista će razumjeti vaš klitoris i također će vam udobno stajati u ruci. Njegova mekana silikonska usta ponudit će mu 12 načina usisavanja i činit će ga sretnim dok ne budete imali dovoljno. Oduševite svoj biser strasti nevjerojatnom stimulacijom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Rechargeable Power G

    Mislite li da kada su G-bodovi podijeljeni, niste bili na redu? Možda jednostavno još niste imali sreće da ga pronađete! Power G će vam pomoći, ne brinite, jer on zna da je bez njegove pomoći ponekad teško. Ima savršen oblik za pronalaženje ovog centra užitka i nudi mu 7 moćnih funkcija vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Tulip Vibrator Black

    Tražite praktičan vibrator? Tulip vam nudi 10 različitih načina vibracija s kojima ćete istražiti svoj beskrajni užitak. Put do otkrivanja vlastitog uzbuđenja bit će nevjerojatno ugodan jer ima predivno mekanu i meku silikonsku površinu s genijalnim rebrima. Zabavite se tamo dok vam se nožni prsti ne izvrću!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551139 Pink

    Simpatičan vibrator koji će stati u svaku torbicu! S ovim mini vibratorom možete uživati u bilo kojem trenutku i bilo gdje pri ruci. Ima uzbudljivu užljebljenu strukturu i baršunasto mekanu površinu koju ćete voljeti na prvi dodir. Uživajte u 7 načina vibracija i uživajte u jednostavnosti korištenja i elegantnom dizajnu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Nježno ružičasti i strastveno praktičan vibrator #CharmMe! Izrađen je od visokokvalitetnog silikona i stoga je ugodno fleksibilan. Nudit će vam 10 funkcija vibracije i isporučiti ćete sok putem USB kabela. Oduševite bilo koje mjesto na svom tijelu i razveselite se slatkom igračkom za sve prilike!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bcute Classic Vibrator Curve Purple

    Vaš prijatelj u nelagodi s krajnjim zakrivljenim vrhom za udobno ciljanje gdje god vam je potrebno. Uživajte u 5 sjajnih značajki, vodonepropusnosti i snazi na 1 AA bateriji koju možete dobiti bilo kada i bilo gdje. Želite li uvijek imati orgazam pri ruci? Morate ga imati!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Bad Bitch Lipstick Vibrator

    Ni s jednim drugim ružem za usne nećete se osjećati tako seksi kao s Bad Bitch ružem! Njegov prekrasni zlatni dizajn skriva vašu omiljenu nijansu u obliku 10 snažnih vibrirajućih funkcija koje će vas odvesti na vrhunac uzbuđenja. Neka se istakne na vašem noćnom ormariću ili je nosite svuda sa sobom, nikad ne znate kada bi vam mogla dobro doći.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Lady in Red

    Ne morate samo voljeti crvenu da biste se zaljubili u ovaj vibrator. Ima tako zadivljujuće značajke da će ga obožavati kada ga prvi put upotrijebite. Izrađena je od luksuznog mekog silikona i predivno je fleksibilna pa ću se prilagoditi vašim potrebama. Pozovite svoju novu crvenu jorganu u spavaću sobu.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Rechargeable G-Spot

    Mislite li da kada su G-bodovi podijeljeni, niste bili na redu? Možda jednostavno još niste imali sreće da ga pronađete! Ovaj vibrator će vam pomoći, ne brinite, jer on zna da je bez njegove pomoći ponekad teško. Ima savršen oblik za pronalaženje ovog centra užitka i nudi mu 7 moćnih funkcija vibracije.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Velvet Black Bullet

    Ovo elegantno crno vibrirajuće jaje će se svidjeti i vagini i analnom. Izrađen je od ugodnog baršunastog materijala i preko kabela je povezan s praktičnim kontrolerom za još intenzivnije igre. Odaberite jednu od 4 ponuđene razine vibracije i uživajte u savršeno senzualnom užitku u odabranoj rupi ljubavi.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Luxe Lillie Pink

    Jeste li romantična duša? Ovaj slatki ružičasti luksuzni vibrator samo je za sve nježne i romantične dame. Zove se LiLie i ugodno je mršav i fleksibilan. Zahvaljujući svojoj mršavosti, stići će posvuda i neće smetati ni tijekom seksa, kada će moći vibracijama iritirati klitoris. Njegova glatka platinasta silikonska površina dodatno će poboljšati osjećaje senzualnih doživljaja koji oduzimaju dah. Radujte se, zaslužili ste!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Pretty In Pink

    Mali, ali zgodan? Da! Ovaj kompaktni vibrator za punjenje ima jako jake načine vibracija koji će vas jednostavno usrećiti. Ugodno je mekana i pogodna za stimulaciju klitorisa ili čak bradavica ili testisa. Njegova vodootpornost mamit će vas da se zaigrate pod tušem ili kadom, stoga se ne dajte nagovarati i dođite i uživajte.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    Samba je vibrator diskretne veličine i ujedno idealan partner ne samo za putovanja! Razveselit će vas snažnim i prodornim vibracijama koje ćete zahvaljujući zakošenom vrhu ciljati tamo gdje će vam trebati. Osim vibracijom, može i senzualno zagrijati, što je seksi nego što možete zamisliti. Volite ga klitoris, grudi ili što god želite!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Antony Pink

    Tražite li nevjerojatno i uzbudljivo zadovoljstvo po pristupačnoj cijeni? Obožavat ćete Antony vibrator! Njegova svilenkasto mekana silikonska površina preuzet će vas na prvi dodir, a dramatično oblikovana glava ugodno će vam i precizno ugoditi gdje god vam je potrebna. Uživajte u 10 intenzivnih funkcija i svakom pojedinom orgazmu koji vam donose.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Moxie+ Satin Black

    Držite svoje omiljene vibracije blizu svog klitorisa i ostanite uzbuđeni. We-Vibeov Moxie+ je diskretan, senzualan, primamljiv i sladak. Praktično, zahvaljujući magnetu, stat će u sve gaćice, a njegove tihe vibracije moći ćete primijetiti samo vi ili vaš ljubavnik, kojem možete povjeriti ili plišani daljinski upravljač ili aplikaciju na svom mobitelu i tako mu prepustiti kontrolu preko vašeg zadovoljstva.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush The Collection Sweet Cream Classic Vibe

    Vibrator ne mora biti samo penis s venama! To može biti i slatka i zabavna igračka sa slikama npr. sladoleda koja vam izmami osmijeh na lice. Uživajte u vibracijama skrivenim u ovom ograničenom izdanju alata koji ima za cilj donijeti radost, uzbuđenje i zadovoljstvo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Iroha Minamo Vibrator

    Mekani, fleksibilni dizajn koji graciozno prati obline ženskog tijela. Preporuka za one koji traže nježne dodire i nebesku mekoću.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Duet Bullet Purple

    Upoznajte Duet, relativno mali vibrator koji ima sićušne izbočine za stimulaciju s jedne strane i potpuno glatku površinu s druge strane. Poslužit će vam za uzbudljivo iritiranje vanjskih osjetljivih mjesta poput klitorisa ili bradavica, ali i za plitke penetracije. Dopustite sebi da vas oduševe intenzivne vibracije i uživajte u dodiru svilenkasto mekog medicinskog silikona.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rosy Gold New Bullet Vibrator

    Jeste li zahtjevni i čeznete za nečim lijepim i elegantnim? Zaljubit ćete se u novu kolekciju prekrasnih erotskih igračaka Rosy Gold sa savršenim funkcijama! Ovaj mini vibrator obožavat će vaš klitoris bilo kada i bilo gdje, jer je stvarno malen i stane u svaku torbicu. Radujte se i napravite sebi prekrasnu luksuznu igračku!

    53,90 €

    49,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Therapy Delight Pink

    Vibe Therapy Delight vibrator je nenametljiv vibrator za žene, čija se zakrivljena iritacija G-točke naziva iritantnom. Druga iritirajuća točka je otklon u obliku klitorisa s vibracijom za stimulaciju klitorisa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Maia Toys Lola Teal

    Prekrasan vibrator za sve prilike! Ima 10 funkcija intenzivnih vibracija i jedinstven spiralni dizajn u koji ćete se zaljubiti. Iako je relativno malen, definitivno nije štetan, jer ga barem možete imati svugdje sa sobom i uvijek pri ruci. Uživajte u svilenkasto mekom dodiru njegove silikonske površine!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bcute Classic Vibrator Pearl Guava

    Zaplovite morem uzbuđenja do otoka zvanog orgazam s tim vibratorom koji oduzima dah. Njegovo valovito tijelo razmazit će vas. Njegova mala veličina bit će s vama u pokretu. Njegovih 5 funkcija vibracije oduševit će vas. Njegova vodootpornost oduševit će vas tijekom kupanja. Zadivljuju orgazam koji izaziva u vama, onda će biti vaš.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Realm Silver Rechargeable Bullet

    Trebate li malo oružje koje uvijek možete nositi sa sobom ako slučajno sretnete vukodlaka, vješticu, vampira ili drugo čudovište? S ovim mini vibratorom uvijek ćete biti spremni, a njegovih 10 funkcija vibriranja oduševit će vas epskom snagom. Istodobno, možete ga upariti sa svojim omiljenim Lock On dildoom i dodatno podržati njegovu nepogrešivu snagu. Naoružajte se!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Emerald Love Luxurious Bullet Vibrator

    Želite li uživati u ukusnoj i kvalitetnoj erotskoj igrački? Ne propustite šarmantnu kolekciju Emerald Love koja sadrži seksi gadgete prekrasnog dizajna koji će vam se svidjeti! Ovaj Luxury Bullet mini vibrator oduševit će vas svojim prepoznatljivim stimulirajućim dijamantnim uzorkom kao i 10 vibrirajućih funkcija za uzbudljivu raznolikost.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Moxie+ Aqua

    Držite svoje omiljene vibracije blizu svog klitorisa i ostanite uzbuđeni. We-Vibeov Moxie+ je diskretan, senzualan, primamljiv i sladak. Praktično, zahvaljujući magnetu, stoji uz vaše hlače, a njegove tihe vibracije primijetit ćete vi ili vaš ljubavnik kojemu možete povjeriti plišani daljinski upravljač ili aplikaciju na mobitelu i tako mu prepustiti kontrolu nad tvoje zadovoljstvo.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Nyly Multi-Speed Stimulator Purple

    Tražite li univerzalni vibrator za otkrivanje divnih učinaka vibracija? Nyly je pogodan za sve prilike! Ima rotirajuću bazu s kojom možete odrediti brzinu i također zaobljeni vrh za udobno i ugodno upoznavanje. S njim otkrijte svoje tijelo i njegova osjetljiva mjesta, bit će uzbudljivo!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Martinella Stimulating Lipstick 10 Vibrating Functions

    Želite li se osjećati kao kraljica i uživati u vlastitoj seksualnosti i duboko ugodnim osjećajima? Uz Martinella ruž za usne nećete trebati nitko drugi! Elegantan je, zabavan, ugodan i senzualan! Možete ga imati stalno uz sebe, jer stane u svaku torbicu, a kada vam zatreba, nudi vam svojih 10 funkcija vibracije!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 179 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.