×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori 2 - 2,9 cm

Artikli 129 za 160 od 179 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Bswish bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator Purple

    Kako najbolje kontrolirati svoje jadne misije i neoprostive želje? Možeš ti to s tim gadom! Sastoji se od 2 motora koji se fokusiraju na hitnu i zimsku stranu vašeg cvijeta. Tkanina je mekana za dodavanje, izrađena je od silikona i lako se bira u vlastitom obliku. Već je vodootporan i u punom jeku, ne čekajte i budite zadovoljni.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Pink White

    Dobre vibracije su vrijedne toga! Dame, obožavat ćete ovaj ruž! Ovo je savršeno lijep vibrator neobičnog oblika od mehaničkih materijala. Dolazi sa super trendi japanskom markom Tenga, tako da je definitivno nešto oko čega se treba veseliti. Prvorazredna funkcija vibracije, ugodan silikon i precizan dizajn. Izvrstan je i kao kompliment.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bmine Basic Curve Bullet Vibrator Azalea

    Mali, ali praktičan vibrator koji će zadovoljiti sve vaše erogene zone. Zakošenom vrhu usmjerite pozornost na klitoris, bradavice, penis ili bilo koje drugo mjesto koje će zahtijevati vibracije. Pristaje na dlan kao rukavica i nudi vam izbor od 5 načina vibracija.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Romance Stacey Red

    Luksuzan izgled, prepoznatljiva rubin crvena boja i performanse koje oduzimaju dah, ovo je kolekcija Romance. To uključuje ovaj elegantni i romantični vibrator kao ruž za usne sa snažnim motorom s 3 brzine i 7 načina vibracija. Njegov oblik daje vam apsolutnu diskreciju i istovremeno senzualni teaser, a u mekani silikonski materijal zaljubit ćete se na prvi dodir. Dobro se snađite s malo drugačijim ružem.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Vibrating Feel Me G-Spot Vibrator Purple

    Želite li zadovoljiti svoju G točku? Ovaj vibrator je dizajniran za vas! Izuzetno je mekan, fleksibilan i dizajniran upravo da stimulira vašu G-točku sa 16 načina vibracija. Njegov tanak dizajn omogućuje jednostavno i nježno umetanje, a na vama je kako ćete se igrati s njim!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Heady Stimulator Multi-Head Black

    Uvijek ste bili neodlučni? Heady je upravo ona igračka koju trebate! Ima 4 lako zamjenjive glave, tako da ih možete jednostavno zamijeniti jednu za drugom. Heady vibrator izrađen je od kvalitetnih materijala, a njegov dizajn je kompaktan, ergonomičan i također senzualan. Držite Headyja uz sebe cijelo vrijeme i uživajte s njim kad god želite - solo ili u paru!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bgood Classic Vibrator Purple

    Budite dobri s onim "dobro jutro" vibratorom iz Bswisha. Njezin dizajn je klasik jaja! Susjedstvo je vodootporno i nudi vam 5 upečatljivih znakova. Dodajte veliku količinu gume i uživajte u osjetilnim okusima međusobno ili uz paru.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Trimy Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Pink

    Tražite klasični mini vibrator s nečim dodatnim? Trimy je glatki klasični vibrator sa odvojivim silikonskim rukavom. Ponudit će vam jednu snažnu brzinu vibracije u kojoj možete uživati sami ili mirno čak i udvoje. Stavite svilenu silikonsku navlaku i oduševite svoja osjetljiva područja uvijenom teksturom.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cala Azul Dani Couples Toy

    Tražite igračku koja bi služila oboma kao paru? Za vaš užitak rado će se pobrinuti ovaj jedinstveni vibrator iz kolekcije Cala Azul. Okrugla strana može se koristiti kao masturbator ili kao prsten oko penisa. Dva kraja mogu ciljano stimulirati klitoris. Ili možete smisliti neki drugi način za rukovanje s 10 snažnih načina vibracije? Nema granica mašti!

    68,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Shell Stimulator with Remote Control Pink

    Chic preklopna školjka za vašu školjku! Ovaj savršeno oblikovani luksuzni vibrator u obliku školjke pružit će vam intenzivan unutarnji užitak usmjeren na uvijek tako osjetljivu G-točku. Izrađen je od visokokvalitetnog medicinskog silikona te je nevjerojatno mekan i ugodan na dodir. Odaberite između 30 opojnih funkcija vibracije i prebacite se između njih putem daljinskog upravljača.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Bilie Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Black

    Tražite klasični mini vibrator s nečim dodatnim? Bilie je glatki klasični vibrator sa odvojivim silikonskim rukavom. Ponudit će vam jednu snažnu brzinu vibracije u kojoj možete uživati sami ili mirno čak i udvoje. Stavite svilenu silikonsku navlaku i ugodite svojim osjetljivim područjima nježnom teksturom.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Screw Me Higher Vibe Red

    Doživite intimni užitak i nestašnu radost spiralne površine ovog vibratora! Njegov razigrani dizajn na prvi pogled izgleda simpatično i nevino, ali nemojte se zavarati. Ima nevjerojatnu moć. Odaberite njegova 4 načina vibracije i 3 brzine vibracije i naći ćete blaženo zadovoljstvo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon Divine Love Stimulator Purple

    Za dugih samotnih večeri sanjate li o igrački koja savršeno razumije vaš klitoris? Prestanite sanjati i otkrijte uzbudljivu stvarnost uz stimulator pulsa Divine Love. Nudi vam 2 funkcije, od kojih prva vrlo vjerno imitira oralni seks i miluje vaš klitoris u ugodnom otvoru. Druga značajka je vibracija na suprotnoj strani, koja je ugodno valovita i vaša će vulva voljeti njezin dodir!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel RC Two Spot Prostate & Perineum Massager Black

    Najbolje za prostatu i međicu! RC Two Spot Massager je vrlo fleksibilan stimulator prostate s ispupčenim vrhom i širokom, anatomski oblikovanom bazom za stimulaciju perineuma. Navlaka je od vrlo mekanog silikonskog materijala i njeno postavljanje je vrlo jednostavno i ugodno. Ako volite dugo uživati, onda je ovaj stimulator idealna igračka za vas, jer je pogodan i za duže nošenje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Vita Bullet Pink Watermelon

    Upoznajte Vitu, relativno mali vibrator s okruglim vrhom koji će vam pružiti precizan užitak. Pogodan je za stimuliranje vanjskih osjetljivih područja kao što su klitoris ili bradavice, a fleksibilan vrat olakšava manipulaciju i ciljanje. Dopustite sebi da vas oduševe intenzivne vibracije i uživajte u dodiru svilenkasto mekog medicinskog silikona.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Stardust Posh White

    Budite uzbuđeni kozmičkom energijom zvjezdane prašine! Ovo prije nije bilo, samo gledate u jedinstvenu igračku koja je istovremeno vrhunac elegancije i beskrajne ekstaze. Kombinacija je obojenih kristala, borosilikatnog stakla i jakih vibracija. Izgovorite svoje želje, zgrabite zvjezdani vibrator i pretvorite svoje snove u stvarnost.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • FUN FACTORY Jam Pastel Lilac

    Tražite kvalitetu po razumnoj cijeni? Fun Factory je lider kada su u pitanju kvalitetne igračke za seks! A iz njihove radionice dolazi i ovaj putni vibrator elegantnog dizajna. Definitivno vas neće razočarati jer sa svojim teksturiranim i kompaktnim tijelom može ići bilo gdje i oduševiti vas jednom brzinom vibracije koja oduzima dah. Vrhunski medicinski silikon i snažan motor, to je kombinacija koja će vas baciti na koljena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Pink

    Punjivi džepni užitak za sve koji vole svoje male nerede s njima cijelo vrijeme! Ovaj mali ljubavnik izrađen je od mekog i udobnog visokokvalitetnog silikona. Prekrasne je boje i njegov teksturirani dio će vas dodatno uzbuditi, vrr!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Xocoon Bound Love Couples Vibrator Purple

    Želite li uživati u još više ljubavnih igara u dvoje? Ovaj vibrator Bound Love Couples pružit će vam maksimalnu udobnost svojim ergonomskim dizajnom te će svojim vibracijama i pulsiranjem stimulirati erogene zone. Djeluje tako da jednu ruku stavi u vaginu, a drugu pusti da se brine o klitorisu. I vaš partner će uživati u vibracijama tijekom penetracije!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush The Collection Etherial Periwinkle

    Želite li zračiti blagostanjem? Ovaj vibrator će najobičnije dane pretvoriti u neobične dane! Svidjet će vam se njegov šarmantni svjetlucavi dizajn kao i snažne vibracije koje će razmaziti vaša osjetljiva mjesta. Izrađen je od sigurnog materijala i diskretno je tih. Priuštite si nešto posebno, jer Vi to zaslužujete!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Jibbys Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Purple

    Tražite klasični mini vibrator s nečim dodatnim? Jibbys je glatki klasični vibrator sa uklonjivim silikonskim rukavom. Ponudit će vam jednu snažnu brzinu vibracije u kojoj možete uživati sami ili mirno čak i udvoje. Stavite svilenu silikonsku navlaku i obradujte svoja osjetljiva područja teksturom koja oduzima dah.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • XouXou Rotating Pearl Rabbit Vibrator Purple

    Izvanzemaljski užitak za vaginu, G-točku i klitoris u isto vrijeme! Ovaj vibrator ispod površine ima perle za masažu koje rotiraju i intenzivno masiraju G-točku. Osim toga, može i vibrirati te će svojom fleksibilnom vješalicom oduševiti klitoris vibracijama. Prepustite se dvama moćnim motorima i odaberite 4 načina rotiranja perli udesno ili ulijevo.

    99,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Lilac Black

    Dobre vibracije samo za sve žene! Dame, obožavat ćete ovaj ruž! To je savršeno lijep vibrator zabavnog oblika od mekanog materijala. Dolazi sa super trendovskom japanskom markom Tenga, tako da je to definitivno nešto oko čega treba biti uzbuđen. Prvorazredna funkcija vibracije, ugodan silikon i precizan dizajn. Odličan je i kao poklon.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Jazzie Pink

    Tražite kvalitetu po razumnoj cijeni? Fun Factory je lider kada su u pitanju kvalitetne igračke za seks! A iz njihove radionice dolazi i ovaj klasični vibrator elegantnih oblina. Definitivno vas neće razočarati jer sa svojim tankim i kompaktnim tijelom može ići bilo gdje i zadovoljiti vas brzinom vibracije koja oduzima dah. Vrhunski medicinski silikon i snažan motor, to je kombinacija koja će vas baciti na koljena!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Royal Gem Jewel Rechargeable ABS Bullet Purple

    Ne morate biti plemenitog porijekla da biste se počastili jednom od nevjerojatno šarmantnih igračaka iz kolekcije Royal Gems! Ovaj luksuzni vibrator ima elegantan metalik završetak i nalikuje krunskom dragulju. Njegov zakrivljeni kraj idealan je za precizno ciljanje G-točke, a nova generacija F-1 motora oduševit će vas svojom nevjerojatnom snagom vibracija. Jednostavno želite imati ovaj dragulj na svom noćnom ormariću!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile RC Bullet Purple

    Pozovite senzualne i tihe vibracije na seks! Ovaj mini vibrator s završnim kabelom ponudit će vam 7 ukusnih načina vibracija, između kojih ćete se prebacivati ili izravno na igrački ili pomoću daljinskog upravljača. Hoćete li to povjeriti svom kolegi? Uživajte u seksi zadirkivanju u sklopu predigre i doživite najbolje iskustvo ikad!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tardenoche Staby Silicone Shaped Flexible Vibrator Black

    Želite li senzualno pogladiti svoje unutarnje osjetljivo mjesto? Za to će vam trebati kvalitetan erotski alat kao što je ovaj vibrator Staby. Ima dugačko usko tijelo i izrađena je od visokokvalitetnog mekanog silikona, tako da je apsolutno ugodna na dodir. Njegov vrh podsjeća na žir, a uz pomoć gumba možete jednostavno birati između 8 načina vibracije i 2 intenziteta.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Joupie Orange

    Tražite kvalitetu po razumnoj cijeni? Fun Factory je lider kada su u pitanju kvalitetne igračke za seks! Iz njihove radionice dolazi i ovaj tanki vibrator elegantnog dizajna. Definitivno vas neće razočarati jer sa svojim tankim i kompaktnim kućištem može ići bilo gdje i oduševit će vas jednom brzinom vibracije od koje zastaje dah. Vrhunski medicinski silikon i snažan motor, kombinacija je koja će vas oboriti na koljena!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson in a Bag Pocket Rocket Black

    Diskretni mali užitak koji je uvriježen među erotskim napravama! Sadrži snažan motor za ciljanu stimulaciju klitorisa. Koristite ga sa ili bez teksturiranog dodatka i pripremite se da vidite zvijezde.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile RC C & G-Spot Vibrator Pink

    Super ugodno uzbuđenje od klitorisa do G-točke! Ovaj fleksibilni vibrator brine se za sva vaša osjetljiva mjesta. Ima vrh genijalne teksture koji će vrlo senzualno dotaknuti vašu G točku, a zatim i široku bazu oblikovanu prema ženskom tijelu, a to će biti klitoris i međica. Zaljubit ćete se u mekani silikonski materijal na prvi dodir, a možda čak i otići u seksi šetnju s vibratorom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Kyst Lips Pink

    Bez obzira na vaše namjere, ciljeve vašeg putovanja ili trenutne želje, tu je Kyst s kojim ćete uvijek uživati u ugodnom druženju za sebe! Podsjeća na strastvene usne željne poljubaca i napravljen je od vrlo ugodnog tekućeg silikona. Dopustite da vas zaslijepi 10 funkcija vibracije i držite Kyst uz sebe u svakom trenutku zahvaljujući njegovoj maloj veličini!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Stardust Posh Pink

    Probudite se kozmičkom energijom prašine koja se diže! Ovo nije ništa manje, jedino što tražite u jednoj igrački je istinska elegancija i izvanredni ekstrakti. Kombinacija je oba kristala, borosilikatnog stakla i nekih vibracija. Izrazite svoje želje, iskopati vibrator i pretvoriti svoje snove u kreativnost.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja

Artikli 129 za 160 od 179 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.