×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Dvostruki vibratori

Artikli 65 za 96 od 738 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Foreplay Frenzy Bunny Kisser Pink

    Sanjate li o strastvenoj vožnji sa savršenim vibratorom? Posvetite se ovom prekrasnom ružičastom muškarcu i udahnite život svojim nestašnim fantazijama. Bunny Kisser je dvostruki stimulirajući vibrator savršenog oblika s 10 funkcija vibracije i 4 intimne brzine usisavanja. Kontrolirajte svaki s funkcijom zasebno i dotaknite prekrasne vrhove.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Action Murly Triple Function G-Spot Rabbit Vibrator with Massaging Ball 3 Motors Tuquoise

    Jedna od Murlyjevih najinovativnijih značajki je njegova najsuvremenija tehnologija, "Soft Massaging Ball" 360º, dizajnirana za povećanje ženskog zadovoljstva: Ova je značajka jedna od najinovativnijih na erotskom tržištu, vjerujte mi kad vam kažem Bit ćete zaprepašteni kada ga otkrijete, ostavit će vas zaprepašteni. Inovativna "Soft Massaging Ball" nalazi se u Murlyjevom području koje se može umetnuti, savršeno za stimulaciju G-točke na nov i spektakularan način.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Supernova Old Rose

    Satisfyer Supernova mazi klitoris senzualnim valovima pritiska, a G-točku snažnim vibracijama. Zahvaljujući fleksibilnom lančanom zglobu, ovaj silikonski vibrator prilagođava se vašem tijelu i pruža vam optimalnu stimulaciju.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lybaile Mr. Rabbit Up and Down

    Lybaile Mr. Rabbit je vibrator sa stimulatorom klitorisa dizajniran za razigrani užitak. Ljubičasti dizajn izrađen je od TPE-a i ima jedinstveno kretanje osovine prema gore i dolje.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    Satisfyer Curvy Trinity 5+ izrađen od silikona s 3 motora podmazuje sve vaše erogene zone: koristite ga kao ležeći vibrator, vibrator s valovima pritiska ili vibrator za G-točku za maksimalnu raznolikost dok ste sami.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Snaky Vibe

    Jedinstven oblik i savršeno snažne vibracije s kojima ćete poletjeti u orgazmično nebo, takav je Pretty Love Characters Vibe. Ima dupli kraj, prvi je gladak, a drugi je fino nazubljen i povezan je jakim i mekim silikonskim lancem. Iznad svega, ova igračka je svestrana, postat će popularan dodatak za lezbijski seks, ali i za muškarce i žene ili solo igre.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Snail Vibe Gizi Vibrator Tiffany

    Snail Vibe Gizi opremljen je naprednim sustavom stimulacije, koji kombinira ergonomski zakrivljeni fleksibilni oblik drške koji vam omogućuje da svoju točku učinite G-izijom nego ikad prije, i teksturiranu spiralnu glavu za stimulaciju klitorisa, osiguravajući stalan kontakt s klitorisom dok vam omogućuje idealnu dubinu i kut prodiranja.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Snail Vibe Gizi Vibrator Purple

    Snail Vibe Gizi opremljen je naprednim sustavom stimulacije, koji kombinira ergonomski zakrivljeni fleksibilni oblik drške koji vam omogućuje da svoju točku učinite G-izijom nego ikad prije, i teksturiranu spiralnu glavu za stimulaciju klitorisa, osiguravajući stalan kontakt s klitorisom dok omogućuje vaš idealan dubina i kut prodiranja.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Niza Vibe with Heating and Clitoris Triple Tongue Black

    Želite li sve ili ništa? Onda vjerojatno želite ovaj vibrator! Sadrži 2 snažna motora, može se senzualno igrati, a njegov trostruki stimulirajući jezik razmazit će vaš klitoris. Birajte između 10 načina vibracije, 7 funkcija jezika i ne zaboravite vatrenu toplinu!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Vibrator Purple

    Želite li doživjeti čistu radost? Dakle samo s tim vibratorom Sweet Smile! Izuzetno je fleksibilan i ima rotirajuće kuglice i funkciju potiska. Dotaknut će ne samo vašu G-točku, već i klitoris zahvaljujući dva motora. Uživajte u 10 načina vibracija i 5 načina rotacije/potiska.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved The Butterfly Effect

    Zamahnite krilima do dosade i poletite u nebo uzbuđenja. Ovaj leptir će letjeti s vama, pružiti vam dvostruku stimulaciju klitorisa i G-točke u isto vrijeme, lepršati s ljubavlju za vas će biti na razini koju odaberete putem kontrolera. Letite u raj na kopnu ili u vodi, u spavaćoj sobi ili u gradu, iznad zemlje ili ravno na nebu!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Dupla zabava, dupli užitak – potpuno novi Satisfyer DUAL PLEASURE je stimulator klitorisa s Bluetoothom i unutarnji vibrator G-točke. Napravljen za uparivanje s nagrađivanom aplikacijom Satisfyer Connect, DUAL PLEASURE upravo je doveo Vaše senzualno putovanje na novu razinu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Lush Kira Velvet

    Spremni za bezgranične mogućnosti užitka? Lush Kira rabbit vibe ima dvije točke vibracije i gurajuću, vrteću, grijaću osovinu. Zečje uši nude stimulaciju klitorisa u stilu surround zvuka. Kira nudi 7 funkcija vibracije, nudeći mnogo opcija za odabir! Silikon UltraSilk ugodan je za Vaše tijelo. USB magnet za punjenje i otporan je na prskanje za jednostavno čišćenje.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon Eternal Love Vibe Stimulator Green

    Najbolji orgazam doživjet ćete samo uz vibrator Eternal Love. Senzualno je razigran i nudi vam 3 zapanjujuće značajke kojima nećete moći odoljeti. Vibracije će izmasirati stijenku rodnice, pulsirajući dio će posebno stimulirati G-točku, a savršene mikrovibracije će milovati klitoris. Zajedno će to biti najbolji užitak!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Više Vam nije potreban Tinder za ugodan solo seks ili s partnerom. Vodootporan, moćan, s mekom teksturom koja poziva na maženje kako bi se povećao užitak trljanja i opremljen s dva motora umjesto jednim za neviđenu dvostruku stimulaciju, Bruno Intense je vibrator za parove s daljinskim upravljačem koji će Vas zbližiti bolje nego safari kroz savanu

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic 2X Double Ended Vibrator

    Apsolutno pametna igračka - dvostruki vibrator i mogućnost korištenja različitih oblika glava. Idealan za parove, kao i za solo igre, jer ga možete koristiti i za vaginalnu i za analnu stimulaciju.

    139 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Rabbit Vibrator with 3 Moving Rings Red

    Kompaktni zečji vibrator s 3 pokretna prstena iz You2Toys oduševljava dvije vruće točke odjednom! S unutarnje strane vagine s intenzivnim vibracijama i 3 dijametralno pomična prstena. A izvana klitoris s dinamičnim vibracijama. Dvostruki užitak za dvaput vrhunce!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Enigma Wave Triple Stimulation Massager Cyber Purple

    Dođite i otkrijte Lelov spektakularni trosmjerni zvučni masažer koji će jednom zauvijek promijeniti način na koji razmišljate o korisnosti! Upoznajte novi Enigma Wave. Temelji se na seriji Enigma i nudi sve što i njegovi prethodnici plus funkciju WaveMotion koja dolazi s njim. Uživajte s vama u snažnoj stimulaciji klitorisa zvučnim valovima te vibracijama i pokretima!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Elegantni vibrator G-točke sadrži dva vrhunska F1 motora za nevjerojatnu snagu. Jedan se nalazi u vrhu, a drugi kao nastavak za dvostruku stimulaciju. Ove nove generacije F1 motora vibriraju pri nevjerojatnih 7200 okretaja u minuti odnosno 14000 okretaja u minuti.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Chorus Cosmic Blue

    Najintuitivniji vibrator za parove tvrtke We-Vibe® ikad — s podesivim pristajanjem, kontrolama koje reagiraju na dodir i vibracijama bez upotrebe ruku koje podižu seks na potpuno novu razinu.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Pink

    Savršen vibrator u obliku slova U usmjeren i na G-točku i na klitoris. Oduševit će vas svojom fleksibilnošću, svestranošću i značajkama. Pokreću ga 2 snažna motora, nudi brojne mogućnosti za eksperimentiranje i maksimalan užitak. Izrađen je od 100% baršunasto mekog silikona.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Novi Embrace Me vibrator stimulira klitoris i G-točku, a mi još uvijek pomažemo vibrirati dva motora. Očaravajući gornji prsten, vibrator kombinira praktično rukovanje sa stimulacijom rotacije prepuštanja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Desirable Purple

    Desirable ima super snažan F1 motor nove generacije s 10 načina vibracije i vibratorom sa fleksibilnim vrhom koji se prilagođava obliku bilo koje žene i savršeno je oblikovan za pogađanje vaše G-točke, za stvaranje najintenzivnijeg unutarnjeg i vanjskog orgazma ikada doživljenog! Desirable ima punjivu bateriju s magnetskim USB priključkom za punjenje i uključenim punjačem. Kada je potpuno napunjen, trajat će 60 minuta. Mekan na dodir, gladak i vodootporan dizajn izrađen je od medicinskog silikona, što Desirable čini lakim za čišćenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Ares Rampant Rabbit Purple

    Dvostruka stimulacija i savršena masaža G-točke i klitorisa u isto vrijeme, obećava ovaj Ares vibrator koji oduzima dah popularnog brenda Adrien. Uživajte u njegovim ergonomskim oblicima i oduševite svoje intimne zabave na svaki način.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Beck Purple

    Za intenzivnu penetraciju i stimulaciju, luksuzni silikonski vibrator G-točke opremljen je da Vam pruža nevjerojatan užitak iz noći u noć. Oblik ove elegantne i elegantne igračke je gladak i blago zakrivljen s glavom poput penisa kako bi se osigurala savršena G-točka i stimulacija klitorisa.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Best Friend Vibrator for Dual G-spot & Clitoral Stimulation Pink

    Želite li doživjeti nezaboravne trenutke intimnog zadovoljstva kad god poželite? Predstavljamo jedinstveni vibrator iz Paloquetha koji će vas oduševiti svojim dvostrukim vibracijama i luksuznim dizajnom koji nema premca. Neka vas odvede u svijet neograničenog užitka!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Eve's Triple Pleasure Rabbit Pink

    Strastvene dame oprez! Imamo nešto stvarno senzacionalno za vas, nešto što će vas dovesti u ekstazu, nešto u što ćete se zaljubiti, nešto što će istovremeno zadovoljiti vašu G-točku, klitoris i stražnja vrata. Upoznajte Triple Pleasure Rabbit multifunkcionalni silikonski vibrator koji prelazi granice i ispunjava neutažive želje svakoga od nas.

    80,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mia Amalfi Double Pleasure Suction + Up & Down Red

    Ogledalce, ogledalce na zidu, zašto sam tako napeta? Vaš novi masažer MIA DOUBLE PLEASURE WAND može vam pomoći: konačno netko tko se ne buni kada želite dugu masažu! Uz impresivnu veličinu i puno snage iza primamljive silikonske glave, MIA DOUBLE PLEASURE WAND rješava sve probleme i napetosti, ali naravno i svaku želju za orgazmom.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Whale

    Imamo još jednu igračku za sve parove koji žele dodati malo soka svom seksualnom životu! Whale iz Partner Toy osvojit će vas na prvi pogled svojim svježim dizajnom u skladu s modernim trendovima. Začinite svoje iskustvo s posteljinom, bilo da ste početnik ili iskusan ljubavnik, Whale će učiniti i vas i vaš kolega u isto vrijeme.

    80,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Dual Thrusting G-Spot and Clitoris Vibrator with Remote Purple

    Tražite nešto što će vam pružiti punu pozornost vama i vašim osjetljivim područjima? Ovaj lijepi vibrator iz Paloquetha je tu da vam pruži apsolutno zadovoljstvo i užitak koji oduzima dah. Može vibrirati s 9 načina vibracije u genijalno oblikovanoj bazi koja će stimulirati klitoris. Ali to nije sve, jer može i gurati u 3 načina, a potiski će se fokusirati na G-točku. Jeste li spremni za uzbudljive osjećaje?

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Glatka i zaobljena, glava ovog dildo vibratora ergonomski je nagnuta kako bi s lakoćom pogodila Vašu nedostižnu zonu užitka, dok par zečjih ušiju stoji u najboljem položaju kako bi stimulirao Vaš klitoris svjetlucavim vibracijama.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 738 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.