×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Dvostruki vibratori

Artikli 129 za 160 od 738 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • We-Vibe Sync Go Light Purple

    Sync Go je lagani vibrator za parove za parove koji žele istražiti svijet – i jedno drugo. U svojoj praktičnoj putnoj torbici, Sync Go vam omogućuje dijeljenje vibracija bez upotrebe ruku gdje god se nalazili.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Chorus Blue

    Najintuitivniji vibrator za parove tvrtke We-Vibe® ikad — s podesivim pristajanjem, kontrolama koje reagiraju na dodir i vibracijama bez upotrebe ruku koje podižu seks na potpuno novu razinu.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Triple Lover Pink

    3 motora, 2 funkcije, puno snage: upoznajte Satisfyer Triple Lover! Ova prekrasna ljubavna igračka može se koristiti kao zečji vibrator za intenzivnu G-točku i stimulaciju klitorisa ili kao masažer za senzualne masaže cijelog tijela.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Jeste li ikada razmišljali o igri s vibratorom u javnosti? Ova igračka to izravno potiče! Uklopit će se kao rukavica i usmjeriti svoje vibracije i na g-točku i na klitoris. Njegov intenzitet se može odabrati putem kontrolera koji možete zadržati ili povjeriti partneru. Uživajte u uzbuđenju šetnje, zabave, bilo gdje!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Embrace Me Turquoise

    Ovaj zečji vibrator Embrace Me stimulira klitoris i G-točku u isto vrijeme pomoću vibracija dvaju snažnih motora. Zahvaljujući pričvrsnom prstenu, vibrator kombinira praktično rukovanje s potpunom stimulacijom točaka zadovoljstva.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Pink

    Više Vam nije potreban Tinder za ugodan seks sami ili s partnerom. Vodootporan, moćan, s mekom teksturom koja poziva na maženje kako bi se povećao užitak trljanja i opremljen je s dva motora umjesto jednim za neviđenu dvostruku stimulaciju, Bruno Intense je vibrator za parove s daljinskim upravljačem koji će Vas zbližiti . Nego safari kroz savanu

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Action Vinca Triple Function Vibrator with Clit Hitting Ball & Thrusting Purple

    Vinca se pridružuje obitelji Action kao igračka s tri funkcije, opremljena najnaprednijom tehnologijom na tržištu. Orgazam za manje od minute, užitak je zajamčen.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Mose Thrusting Rabbit Vibrator Black

    Birate li luksuz, stari Egipat i opojni užitak? Predstavljamo Mose, novi proizvod prestižne marke Zalo USA. Mose je moćan, dvostruko stimulativan i ponudit će vam inovativne značajke uključujući uzbudljive udarce. Zgrabite ga i priuštite si dobre osjećaje!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Može li postojati nešto više od trostruke stimulacije, bilo kada i bilo gdje? Ova GoGasm igračka je vibrator pogodan za hodanje za sve 3 vaše osjetljive točke. Loptica će se smjestiti u anus, vibrator će veselo šaputati u vaginu, a ravni stimulator će šaptati klitorisu. Zato zgrabite kontroler i odaberite što vam se sviđa!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson iRide Pink

    Osedlajte iRide i vozite ga tako uzbudljivo dok ste na cilju orgazma. Vi birate ritam, brzinu i sami ćete svojim pokretom tijela odrediti nagib svoje vožnje. Jedinstveni Doc Johnson iRede stimulirat će vas dok vozite s 2 neovisno kontrolirana dijela koji izravno ciljaju na vaše erogene zone. Prirodno zakrivljena konstrukcija omogućuje senzualne ritmičke pokrete, dok podstavljeni jastuk osigurava da sve teče glatko i savršeno. Vaš novi najvjerniji ljubavnik izrađen je od najkvalitetnijeg ABS/TPR materijala i tu je da vam pokaže uzbudljivu ekstazu na zabavan i razigran način.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Mauve

    Zahvaljujući 2 snažna motocikla, besprijekornom dizajnu od punog silikona i istovremenoj stimulaciji G-točke i klitorisa, model Mono Flex postat će zvijezda svake kolekcije pomagala. Cjelokupni dojam nadopunjuje elegantan dizajn i kontrola primjene.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Rose Clitoral Licking Vibrator 9 Licking Modes & 9 Vibrations Red

    Žene i cvijeće su neraskidiva kombinacija! Cvijeće vam izmami osmijeh na lice i idealan je poklon za svaku priliku. Ali koji je cvijet najbolji? Imamo privatnu dojavu da će to biti ova senzualna ruža iz Paloquetha. Sva sramota erotskih pomagala je gotova, ova ruža odiše romantikom i ljubavlju. Osim toga, njeguje klitoris i unutarnji dio vagine, au njegov mekani silikonski materijal zaljubit ćete se na prvi dodir!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys The Hammer Pink

    Hammer vibrator uzbudljiva je avantura koja vas neće ostaviti nijemima. Snažan vibrator s izrazito oblikovanom površinom i poticajnim "zecem". Dok uživate u vaginalnoj stimulaciji, zečja glava je posvećena vašem klitorisu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile A & G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Intenzivan užitak za sve vaše osjetljive točke!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Snail Vibe Pink

    Želite erotsku igračku koja vas sigurno neće razočarati? Snail Vibe osmislili su pravi profesionalci na temelju znanstvenog istraživanja i razvoja. Prilagodit će se vašim potrebama, zadovoljiti vas dvostrukom stimulacijom i uz nju doživjeti najbolje orgazme! Saznajte zašto je takav kakav je i znajte da vam uz njega neće trebati nijedna druga igračka.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Soraya 2 Black

    Mislite li da stimulacija od dva kilograma boli od stimulacije na jednom mjestu? Ovako Lelo misli o najunosnijem vibratoru na svijetu - Sorayu 2. Važno je senzibilizirati svoju g-točku i klitoris, pobijediti ono što je precizno, pokušava i nepretenciozno izvesti. Sigurno čita Tom. Ne možete pogoditi hrpu i uživati u nagrađujućem iskustvu s elegantnim vibratorom.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    Vibracijski uzorci 3x7 - Sa 3 potisne kretnje drške i 7 vibracijskih uzoraka zečjih ušiju, PALOQUETH potisni vibrator nudi vam opcije 3x7. Slobodno mijenjajte načine rada koji odgovaraju vašoj ljubavnoj brzini.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Tracy Purple

    Vaše želje nisu dopuštene, jeste li voljni zatrebati kolutove? Ovo je Tracy, tvoja nova ljubavnica, promjena koja će ti donijeti nešto! Glatko je glatka, lijepo fleksibilna i intenzivnog oblika jer bi omogućila i g-točku i klitoris. Bit će 7 intenzivnog rada i živog orgazma nakon noćnog i noćnog orgazma.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Martinella Clitoris Stimulator Suction, Vibration and Thrusting Pink

    Želite li se osjećati kao kraljica i uživati u vlastitoj seksualnosti i duboko ugodnim osjećajima? S Martinellom vam neće trebati nitko drugi da to učini! Njezina dražesna ruža koja će milovati tvoj klitoris, dok će titrajuće jaje s druge strane rasti u tvojoj vagini. Uživajte u 10 funkcija usisavanja i 10 načina uzbudljivih šokova i vibracija!

    87,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Ibiza Fingering & Pulsing Vibrator Black

    Savršen suputnik za vaše najintimnije trenutke užitka. Ibiza Fingering & Pulsing Vibrator Black ugodno je fleksibilan i izrađen od mekanog, visokokvalitetnog silikona koji će vas zaista razmaziti. Ovaj vibrator s dvostrukom stimulacijom ne samo da nudi intenzivne vibracije, već i inovativan valoviti pokret koji pruža ciljanu stimulaciju G-točke, a također ima opojnu funkciju usisavanja klitorisa.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Minds of Love Timo Purple

    Moderni vibrator snage za vašu apsolutnu korist! Kako biste stimulirali klitoris i b-točku, postoje 2 snažna motora s 10 intenzivnih funkcija. Odaberite one prave za sebe među vibrirajućim i pulsirajućim metodama koje volite i koristite u opskrbi mekim i visokokvalitetnim silikonom.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Odavno je poznato da je broj 3 čaroban i čaroban i bit će trostruka stimulacija s ovim Revolution Hera vibratorom! Izuzetno je fleksibilan i spreman da udovolji vašoj g-točki, analnom i klitorisu u isto vrijeme. Uživajte u mekoći kvalitetnog silikona, snazi precizno ciljanih vibracija i nezemaljskom užitku kroz jedinstvenu trostruku stimulaciju!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • GOPower Jamie Thrusting Rabbit Vibrator Black

    Ulazite li u svijet erotskih igračaka i tražite prave pomagače? Isprobajte GoPower, igračke koje izazivaju najveću ovisnost na tržištu! Među njima je Jamie, vibrator u stilu zeca s jedinstvenom funkcijom šoka u 5 načina rada kao i 10 razina intenzivne vibracije. Ima realističan dizajn i snažno crno tijelo, što je super erotska kombinacija koja će ostvariti sve vaše erotske snove!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Action No. Fifteen Wand & Rabbit Vibrator 3 Individual Motors Purple

    Osjećate li se kao da ponekad želite više nego što nude i najbolje igračke za seks? Dakle, ova jedinstvena vijest je samo za vas! Savršen je za svaku priliku jer ima 3 snažna neovisna motora i moći ćete odabrati jednu ili više funkcija odjednom. Čitajte dalje kako biste otkrili 3 načina rada ovog gadgeta koji vam nikada neće dosaditi!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Flex White

    Već 3-taktni motor, model Double Flex ima G-točku, klitoris i vanadijevu kožu s istom rukom. Poboljšavajući tehnologiju Silicon Flex, ovaj vibrator je vrlo fleksibilan - a opet vas ohrabruju snažne vibracije koje kontroliraju aplikaciju.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer DUO 2 Petrol

    Jedinstvena vrhunska igračka koja će osigurati da vaš život bude ispunjen zadovoljstvom, harmonijom i nevjerojatnim orgazmima. Womanizer Duo 2 će uz Pleasure Air tehnologiju oduševiti vaš klitoris, a drugi zakrivljeni dio će vibrirati točno na vašoj G-točki. Što implicira? Najbolji trenuci korisnosti <3

    229 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

    Novo
  • Woomy Gili-Gili Vibrator with Heat Purple

    Uživate li u istraživanju uzbudljive razigranosti? Kolekcija Woomy sastoji se od šarmantnih igračaka izrađenih od visokokvalitetnih materijala koji se mogu pohvaliti zabavnim i elegantnim izgledom te najboljim značajkama. Kolekcija Woomy uključuje ovaj šarmantni vibrator za istovremeno stimuliranje G-točke i klitorisa. Uživajte u dodiru mekog silikona i ugodnoj toplini jer se vibrator može zagrijati do 40°C!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys 2 Function Bendable Licking Vibe Purple

    Pruža užitak s funkcijom lizanja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics French Kiss Elite Romeo Black

    Krenite na putovanje intimnog užitka s French Kiss™ Elite Romeo. Ova zavodljiva treperava kombinacija zadirkivanja i zabadajućeg metka osmišljena je kako bi rasplamsala vaše strasti i ostavila vas bez daha. Istražite 10 primamljivih funkcija vibracije, pulsiranja i eskalacije koje će vas podivljati od želje.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel je svestrani vibrator koji ne želite propustiti! Moćan je, talentiran i elegantan. Ergonomski je dizajniran za jednostavno držanje. Ima 2 super jaka motora koji se mogu koristiti samostalno ili u društvu. Idealan je za stimulaciju klitorisa, G-točke i bradavica. Za primamljivu predigru ili snošaj koji oduzima dah, za solo seks ili igru s partnerom, Angel će zadovoljiti svaku Vašu potrebu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her

    Napokon je pronašla igračku koja je savršeno zadovoljila sve njezine intimne potrebe. Voli vibracije, zakržljanje, kružne pokrete, toplinu i istovremeno stimuliranje klitorisa. Jedva je čekala da proba. Htjela je sve odmah i odjednom.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heated Affair Warming Rabbit Vibrator

    Predstavljamo Satisfyer Heated Affair vibrator i garantiramo da će vas izluditi! Doživite nekontrolirane orgazme s ovim moćnim vibratorom koji pruža istovremenu stimulaciju i unutar vagine i posebno u G točki i izvana u klitorisu. Ima 12 različitih funkcija vibracije kao i posebnu funkciju grijanja koja se penje do 40 stupnjeva Celzijevih, za realističnije korisničko iskustvo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 738 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.