×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Dvostruki vibratori

Artikli 97 za 128 od 738 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Doc Johnson The Naturals Vibrating Double Penetrator

    Dvostruki vibrator popularnog brenda Doc Johnson zadivit će vas savršeno realističnim osjećajima koje ćete uz njega doživjeti. Uživajte u vaginalnoj i analnoj igri istovremeno u jednom jedinom trenutku i dopustite da vas uz ovu igračku odvedu u raj, koja će vam ponuditi dvostruku penetraciju, koja nije u moći ni najboljeg ljubavnika, pod uvjetom da nema dva penisa .

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gender X Sunflower Yellow

    Dva snažna motora u jednoj elegantnoj dvostrukoj vibri! Počastite se ovim robusnim strojem s "dva lica" s teksturiranom okruglom glavom štapića na jednom kraju - i dugom, tankom ovalnom glavom na drugom.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Rush Nova Vibrator and Clitoral Stimulator Purple

    Je li ti malo dosadno? Uz Rush Novu će vam svima dosaditi! To je zgodna erotska igračka koja će vam se dvostruko svidjeti jer sadrži 2 snažna motora. Jedan je zadužen za vibracije, a drugi će sisati klitoris. Znate li kako postići apsolutni užitak? Neka obje funkcije rade zajedno!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Foreplay Frenzy Pucker Pink

    Sanjate li o strastvenoj vožnji sa savršenim vibratorom? Posvetite se ovom prekrasnom ružičastom muškarcu i udahnite život svojim nestašnim fantazijama. Pucker je dvostruki stimulirajući vibrator savršenog oblika s 10 funkcija vibracije i 4 intimne brzine usisavanja. Kontrolirajte svaki s funkcijom zasebno i dotaknite prekrasne vrhove.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Mose Thrusting Rabbit Vibrator Purple

    Birate li luksuz, stari Egipat i opojni užitak? Predstavljamo Mose, novi proizvod prestižne marke Zalo USA. Mose je moćan, dvostruko stimulativan i ponudit će vam inovativne značajke uključujući uzbudljive udarce. Zgrabite ga i priuštite si dobre osjećaje!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • WearWatch Dual Pleasure Wireless Technology Watchme Fuchsia-Black

    Vibrator koji ispunjava ono što obećava! S njim ćete se zabaviti u paru i sami. Radujte se inovacijama, novim iskustvima, radosti i uzbuđenju. A ako se u zadnje vrijeme baš i ne zabavljate u krevetu, ne brinite, ovaj će vibrator ponovno probuditi vašu strast!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Darker Oh My Rabbit Vibrator

    Kombinirajte dvije najosjetljivije erogene zone i doživite najbolje uzbuđenje. Oh My Rabbit vibrator obećava uzbudljivu mješavinu osjećaja ekstaze. Pritisak na G-točku i klitoris spojit će se u savršeni duo koji ćete poželjeti doživjeti svaki dan.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Hyphy Dual-End Vibrator

    Kada se usredotočite na svoje najosjetljivije mjesto s vibracijama, što će se dogoditi? Eksplodirate vrlo brzo! Ali za tako preciznu stimulaciju logično je potrebna točna igračka. A to je upravo ono što je Hyphy, visokofrekventni vibrator za trenutne orgazme! Dođite i saznajte više o njemu, uključujući i činjenicu da njime možete upravljati putem aplikacije, mijenjati njegove ekstenzije ili koristiti njegov drugi kraj.

    219 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Max Purple

    Her Ultimate Pleasure Max von Fantasy For Her kombinira intimnu vakuumsku čašicu s vibrirajućim jezikom za lizanje. Duga, uska, baršunasto mekana ručka može se koristiti i kao vibrator. Izvrstan je za vanjsku stimulaciju poput tijekom nevjerojatnog oralnog seksa i za duboki užitak. Ekstra duga cijev pumpe pruža više prostora tijekom solo zabave ili zabave udvoje!

    169 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Desirable Pink

    Desirable ima super snažan F1 motor nove generacije s 10 načina vibracije i vibratorom sa fleksibilnim vrhom koji se prilagođava obliku bilo koje žene i savršeno je oblikovan za pogađanje  Vaše G-točke za stvaranje najintenzivnijeg unutarnjeg i vanjskog orgazma ikada doživljenog! Desirable ima punjivu bateriju s magnetskim USB priključkom za punjenje i uključenim punjačem. Kada je potpuno napunjen, trajat će 60 minuta. Mekan je na dodir, gladak i vodootporan dizajn izrađen je od medicinskog silikona, što Desirable čini lakim za čišćenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics French Kiss Elite Siren Black

    Doživite očaravajući užitak French Kiss™ Elite Siren i podignite svoje intimne susrete na nove visine. Ovaj zadivljujući treperavi teaser dizajniran je da zapali vaša osjetila i otključa carstvo senzualnog užitka. Sa svojim teksturiranim vibrirajućim metkom, mami i izaziva, nudeći 10 izvrsnih funkcija vibracije, pulsiranja i eskalacije za ispunjenje vaših najdubljih želja.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Goddess Collection Ares

    Igre u paru i solo za sva vaša osjetljiva mjesta! Ovaj fleksibilni vibrator prilagođava se vašim željama i pruža vam svaki put drugačiji užitak. Također je opremljen daljinskim upravljačem koji vam omogućuje odabir između 7 uzoraka vibracija i 3 brzine u 2 motora, jedan na vrhu, a drugi u bazi. Igrajte se s njim kao dvostrukim stimulacijskim vibratorom ili ga pozovite na vođenje ljubavi i nećete požaliti!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dvostruka zabava i dvostruko zadovoljstvo! Novi Satisfyer Dual Pleasure oduševit će vaš klitoris kroz stimulaciju valovima pritiska i neće ostaviti za sobom ni vašu g-točku! A što je najbolje? Možete ga kontrolirati putem aplikacije Satisfyer Connect na svom telefonu! Podignite svoju uzbudljivu avanturu na novu razinu!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Martinella Double Tongue Cliris Stimulator and Thrusting Egg Pink

    Želite li se osjećati kao kraljica i uživati u vlastitoj seksualnosti i duboko ugodnim osjećajima? S Martinellom vam neće trebati nitko drugi da to učini! Njegova ljupka ruža koja će milovati vaš klitoris dok će vibrirajuće jaje s druge strane rasti u vašoj vagini. Uživajte u 10 načina vibracije i 10 uzbudljivih načina potiska!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Caresse Trinity Triple Pleasure Vibe

    Elegantni Trinity vibrator nudi zadivljujući trostruki užitak koji pruža odjednom i u isto vrijeme! Njegov promišljen dizajn uključuje čvrsto tijelo, snažan klitoralni stimulator i nevjerojatan stražnji stimulator. Svi vaši mokri snovi sada se mogu ostvariti!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love WonderLover Iridescent Turquoise

    Love to Love's Wonderlover krši sva pravila zahvaljujući svojim dvjema supermoći: lepršavom dizajnu i zaslonu s pozadinskim osvjetljenjem. U mraku ili tijekom dana, dizajn LED pozadinskog osvjetljenja, estetski koliko i praktičan, omogućuje vam da na prvi pogled vidite u kojem se načinu rada nalazite.

    179 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss oduševit će vas kombinacijom provjerenih tlačnih valova, vibrirajuće vodilice i mogućnosti kontrole primjene. Cijeli dizajn nadopunjen je ugodnim, nježnim, mekim silikonskim i vodootpornim dizajnom.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Bill Purple

    Ako su se stvari u spavaćoj sobi malo ohladile, Bill je ono što Vam treba. Stimulator parova s nečim drugačijim. Ovaj stimulator za parove, osim 12 funkcija vibracije i daljinskog upravljača za veću udobnost, ima dodatni stimulator klitorisa sa zečjim ušima koji će Vas ostaviti bez riječi.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Chorus Crave Coral

    Nalazite li najbolje pomagače za svoju ljubav prema ljubavi? We-Vibe su majstori erotskih pomagala za parove! Refren koji vam apsolutno govori da je strašan, prilagođava se, provjerava se (čeka i kroz aplikaciju), a njegove vibracije su samo opojne za oba partnera, tako da nitko neće htjeti voditi niti jednog bez njega. Prijavite se na sljedeću scenu kada pate od najmodernijeg stanja.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Snail Vibe Purple

    Želite erotsku djevojku koja će vas sigurno razočarati? Snail Vibe postao je pravi profesionalac u području znanstvenog istraživanja i razvoja. Prilagodite se svojim potrebama, pružite vam dvostruku stimulaciju i doživite najbolji orgazam za vas! Pobrinite se da imate sve što je potrebno i znajte da vas nijedna druga igra neće trebati.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vive Yoko Triple Action Vibrator Dual Prongs with Clitoral Pulse Wave Pink

    Prekrasno dizajniran VIVE049 pokreću tri nove generacije F1 motora s 10 brzina/funkcija. Postoji klitoralna motorna funkcija pulsnog vala i vibrirajući dvostruki zupci (s 2 nezavisna motora) koji će vam pomoći da postignete umno um užitak.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Nova 2

    Doživite mješoviti orgazam - nova i poboljšana Nova se savija s vama, održavajući stalni kontakt s vašim klitorisom dok stimulira vašu G-točku.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Sync Lite Pink

    Jeste li vi i vaš partner zaista znatiželjni i u iskušenju da otkrijete nove uzbudljive mogućnosti u krevetu? Pa, We-Vibe Sync Lite je samo za vas. Ugodno je gladak i mekan, jednostavan za korištenje, a prije svega savršen za još tješnje povezivanje s vašim dvojnikom. Prepustite se vibracijama u kojima ćete oboje uživati!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Daring Danny eStim Vibrator Black

    Elektrostimulirajući vibrator omogućit će vam da istovremeno uživate u uzbudljivoj elektrostimulaciji u kombinaciji s klasičnim vibracijama i tako doista milujete sve živčane završetke vaših intimnih dijelova. Neće vam trebati više kablova ili napajanja, jer će Mystim Daring Danny drhtati za vas sasvim sam. Ima učinkovita vodljiva područja i stimuliraće vas i unutar vaše vagine i na vašem klitorisu u jednom trenutku.

    169 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Ava Neo Interactive Thrusting Vibrator Blue

    Neka Ava Neo izbaci vaše zadovoljstvo u središte pozornosti. Dio SVAKOM-ove serije Connexion, ovaj potisni vibrator kompatibilan s aplikacijom nudi prilagodljivu vaginalnu stimulaciju koju možete kontrolirati na blizinu ili na veliku udaljenost. Podignite svoje sesije na višu razinu, komunicirajući s videozapisima za odrasle i platformama web kamera.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida 3 Function Vibrator with Bendable Arm Purple

    Fleksibilni vibrator s 3 funkcije JAVIDA intenzivno mazi vaginu vibracijama i funkcijom potiskivanja, dok se klitoris također stimulira pulsirajućim udarcima. Dvostruki užitak za dvostruki vrhunac!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Sync 2 Purple

    Budite blizu jedno drugome. Stvarno blizu. Zajedno uživajte u uzbuđenju. Eksperiment. Odaberite sami! Globalno obožavani We-Vibe Sync je tu s novom poboljšanom verzijom koja još bolje pristaje, drži i povećava zadovoljstvo!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ina 2 Purple

    Najprodavaniji vibrator dvostrukog djelovanja za intenzivne užitke.

    219 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Wearable Panty 3-in-1 G-Spot & Suction Vibrator with Remote Control Purple

    Ovaj nevjerojatni nosivi vibrator 3-u-1 probudit će vaše najluđe snove! Nakon što stavite ovaj vibrator i uključite ga, možete dobiti otprilike tri stvari odjednom: stimulaciju klitorisa, stimulaciju G-točke i masažu perineuma. Vibrator u obliku dilda zna kako iscijediti vaše Hot-Spots za eksplozivan užitak. I da ti kažem, cijelo tvoje tijelo KAO da će se otopiti.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Top Secret+ Pink

    Tajni vibrator koji ne želite sami slušati ... Vrhunski prijenosni vibrator Secret + ima modernu, ergonomsku bazu koja omogućuje maksimalnu kondiciju i također rebrastu površinu za stimulaciju klitorisa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Thrusting Silicone Rabbit

    Napokon je pronašla igračku koja je savršeno zadovoljila sve njezine intimne potrebe. Voli vibracije, zakržljanje, kružne pokrete, toplinu i istovremeno stimuliranje klitorisa. Jedva je čekala da proba.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Soraya 2 Deep Rose

    Ako ste tip osobe koja misli da su dva orgazma bolja od jednog, čeka Vas poslastica. Soraya™ 2 je najluksuzniji zečji vibrator na svijetu koji nudi optimiziranu dvostruku stimulaciju za orgazam klitorisa i G-točke, na potpuno novoj razini. Sa svojim luksuznim dizajnom i nepogrešivim oblikom, Soraya™ 2 je savršena kombinacija snage i preciznosti.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 738 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.