×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori za početnike

Artikli 65 za 96 od 164 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Butterfly Kiss Pink

    Uživajte u beskrajnim senzualnim užicima uz Butterfly Kiss. Riječ je o višebrzinskom vibratoru koji će vam zahvaljujući svom promišljenom obliku pružiti genijalnu stimulaciju koja će pogoditi sva osjetljiva mjesta. Prepustite se mašti, ostvarite svoje erotske snove i idite stazom kojom ne vlada drveće, već orgazmi, jedan za drugim!

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Finger Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator za prste zabavljat će vas i tijekom uvertira i solo igara. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju povezanom s intenzivnom iritacijom vibracija.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Vibe Therapy Sutra Purple

    Vibrator Vibe Therapy Sutra Purple je nevjerojatan izuzetno tih vibrator za žene s tri iritantne izbočine smještene na tijelu vibratora. Njegov zakrivljeni vrh udobno će dosegnuti G-točku i nevjerojatno će je stimulirati sve dok ne postignete eksplozivni orgazam.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Tulip Vibrator Violet

    Da li vam je stalo do praktičnog vibratora? Tulip vam nudi 10 snimaka naših vibracija s ljudima koji mogu čitati njihovu privatnu upotrebu. Način na koji je svojstvo izloženo je to što ga morate imati i za tkaninu i za tkaninu silikonske površine s genijalnim rebrom. Zabavite se tamo sve dok vam nožni prsti ne izlaze!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Lucid Dream No 14 Purple

    Pustite svoje snove da se ostvare i podlegnite ovom vibratoru s genijalnom završnom obradom svjetski poznatog brenda Doc Johnson. Mnoge su žene već otkrile njegove kvalitete pa se Lucid Dream može pohvaliti s nekoliko nagrada, a sada i vi možete iskusiti kako je to kada vaša G točka uživa u intenzivnoj stimulaciji zahvaljujući ergonomskom obliku igračke. Lucid Dream ponudit će vam zaista jake vibracije, koje djeluju uglavnom u vrhu, koji možete kontinuirano podešavati okretnim gumbom na ručki. Dame, neka vaša G-točka navija od uzbuđenja, a gospodo, ne očajavajte, ovaj se vibrator može poigrati s vašom prostatom zahvaljujući svom obliku.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Valencia Mini Wand Vibrator Pink

    Tako mali i tako moćni! Valencia je mini vibrirajuća glava sa stvarnom snagom. Nudi vam 10 različitih načina vibracija, a zahvaljujući svom tihom motoru imat ćete osjećaj maksimalne diskrecije. Valencia će vam pomoći da postignete orgazam i opustite mišiće od napetosti. Vrlo je ugodan na dodir, jer je izrađen od visokokvalitetnog silikona. Dopustite joj da vas dodirne gdje god treba.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    Već izrađen od silikona, model Satisfyer Elastic Game može se koristiti za maksimalnu fleksibilnost: pojačivač s 2 motora i unutarnja fleksibilnost unutrašnjosti, ovaj univerzalni prijatelj može se koristiti kao vibrator za nanošenje, erekcijski prsten ili vibrator partnera.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Flirty Luxurious Mini Massager with Swarovski Crystal Pink

    Volite putovati, ali nedostaje li vam strastveni suputnik? Ovaj mini vibrator Flirty Luxurious pravi je za vas! Zahvaljujući malim dimenzijama, prikladan je ne samo za putovanja, već će svojim elegantnim izgledom i ukrasom u obliku Swarovski kristala oduševiti svaku ženu dobrog ukusa. Flirty Luxurious izrađen je od prvoklasnog svilenkasto mekog silikona i iako je malen, krije ogromnu snagu koja će vas na istinski luksuzan način odvesti do vrha!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnom žicom, tako da se može savijati u razne oblike. Koristit ćete ga kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy je spreman na sve.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Violet

    Ultra Power Bullet 5 zna kako vas intenzivno razmaziti dubokim vibracijama. Zahvaljujući prošivenom dizajnu i glomaznom obliku, ovaj mini vibrator dobro drži i omogućuje vam da uživate u užitku u svoj njegovoj raznolikosti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Turquoise

    Ako više volite jednostavnost, Satisfyer Ultra Power Bullet 6 pravi je mini vibrator za vas: njegov funkcionalni dizajn i jednostavan rad pobrinut će se za užitak brzo i učinkovito.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Stronic Petite Deep Sea Blue

    Najmanji dodatak obitelji pulsatora Fun Factory. Odlučujete li se za razvoj novih igara i zainteresirani ste za inovativnu pulsirajuću tehnologiju? Stronic Petite ima veliki potencijal da bude prava erotska igra za vas. Istina je da zaostajanje i njegovo pulsiranje ne smiju koristiti svoje ruke. Osam stvari, kao što je donijeti najbolje orgazme!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Black

    Bnaughty Deluxe Unleashed normalno vibrira jaja iz B Swisha zabavite se s oba partnera. Kad čitaš sobu, bilo je mjesta i bilo je mjesta koje bi samo vas dvoje, pa da mi krišom biramo svoje! Koristite još jedan kontroler sa 6 funkcija za vibriranje ove silikonske igračke na svom tijelu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Rabbit Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator u "zečjem" stilu namjerno će iritirati G točku, ali i klitoris. Idealan je za uvertiru i solo igre, tijekom kojih vam nudi 15 vibrirajućih uzoraka i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju koje je povezano s dvostrukom stimulacijom najosjetljivijih točaka na ženskom tijelu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Classix Mr. Right Vibrator Purple

    Na što se sigurno pokušati kladiti i odabrati provjereni klasik? gosp. Right je fleksibilni vibrator genijalno zakrivljenog oblika koji će dosegnuti vašu osjetljivu g-točku. Birajte između ponuđenih razina brzine i dopustite da vas dovedu do prekrasnog vrhunca blagostanja i zadovoljstva!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Bold Lover Dark Pink

    Satisfyer Bold Lover idealan je vibrator za prste za početnike, koji prije svega impresionira svojom intuitivnom kontrolom, snažnim vibracijama i svestranošću.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Funky Rabbit Pink

    Puno zabave za malo novca? Zašto ne! Čak i pristupačne igračke mogu biti kvalitetne, baš kao i ovaj vibrator iz ToyJoya. Funky Rabbit je zabavan, jak i ima šarmantnu boju. Ima stimulator klitorisa i izrađen je od 100% silikona koji je ugodan na dodir. Uživajte u 4 načina vibracije i 3 razine brzine.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Tulip Vibrator Black

    Tražite praktičan vibrator? Tulip vam nudi 10 različitih načina vibracija s kojima ćete istražiti svoj beskrajni užitak. Put do otkrivanja vlastitog uzbuđenja bit će nevjerojatno ugodan jer ima predivno mekanu i meku silikonsku površinu s genijalnim rebrima. Zabavite se tamo dok vam se nožni prsti ne izvrću!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Flickering Tongue Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator s pomičnim krajnjim jezičkom zabavljat će vas i tijekom predigre i solo igara. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju koje dolazi s ciljanom, preciznom stimulacijom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Black Marble

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition donijet će vam čarobno-orgazmičke trenutke u stilu. Kao i vi, ova igračka je pravi original, savršen spoj elegancije, jednostavnosti i korisnosti. Odajte počast ikoni Marilyn Monroe s Womanizerom i uživajte u svom zadovoljstvu s ovim prekrasnim stimulatorom klitorisa besplatno!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Da li vam je stalo do veličine? Prasak! XL je ekstra veliki klasični vibrator sa svilenkasto glatkom površinom. Nudit će vam 3 intenzivne brzine vibracija u kojima ćete moći uživati izvana i iznutra. Oslobodite svoju maštu i uživajte u ovom XL vibratoru sami ili s partnerom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Felix Purple

    Jesu li vaše večeri usamljene? Prestani i uzmi Felix, nevjerojatan vibrator koji golica i iznutra i izvana vagine! Pružit će vam zaista intenzivan užitak zahvaljujući 30 funkcija vibracije. Ima genijalno zaobljeni oblik kako bi udobno dosegao G-točku, ali u isto vrijeme vodi i osjetljivi klitoris u predstavu. Stoga učinite nešto za sebe i pozovite svog uzbudljivog prijatelja Felixa u svoju spavaću sobu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Blue

    Bnaughty Deluxe Unleashed normalno vibrira jaja iz B Swisha zabavite se s oba partnera. Kad čitaš kuću, bila je kupka i bog od nje, i samo to bi vas dvoje odvojilo, pa da izaberemo tajnu! Koristite još jedan kontroler sa 6 funkcija za vibriranje ove silikonske igračke na svom tijelu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Beckham 8 Inch Thumping Dildo with Remote Control Vanilla

    Nedostaje li vam nešto stvarno i živahno? Kako bi bilo da probate ovog doktora, koji je potpuno realan i čije vibracije se kontroliraju daljinskim upravljačem? Svidjet će vam se nevjerojatno mekani revolucionarni silikonski materijal kao i prekrasan autentični dizajn ovog vibratora. Nemojte se ustručavati pozvati Dr. Skinite Beckhama za intiman obilazak vašeg doma!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved The G-Rave Purple

    Pretvorite svoju spavaću sobu u rave klub s igračkom koja će vam uljepšati užitak! Neka jarka svjetla na igrački kontroliraju vašu igru s nježno zakrivljenom glavom dizajniranom da svaki put pogodi G-točku.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Royal Gem Brilliant Rechargeable Silicone Bullet Pink

    Ne morate biti plemenitog porijekla da biste se počastili jednom od nevjerojatno šarmantnih igračaka iz kolekcije Royal Gems! Ova luksuzna vibrirajuća glava ima elegantnu mekanu silikonsku površinu i nalikuje krunskom dragulju. Njegova zaobljena glava idealna je za stimuliranje malih erogenih zona, a F-1 motor nove generacije oduševit će vas nevjerojatnom snagom vibracija. Jednostavno želite imati ovaj dragulj na svom noćnom ormariću!

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • OhMiBod blueMotion Nex 2 2nd Generation Blue

    Uđite u svijet seksualnih igračaka budućnosti! Postoji druga generacija blueMotiona! Njegov je oblik savršen za ciljanje g-točke, a njegova kontrola kroz aplikaciju zabavljat će parove i solo pojedince. Testirajte sve načine vibracija i kako vibrator reagira na zvuk kroz aplikaciju ili stvorite vlastite uzorke vibracija.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Elegant Series G-Spot Vibe Purple

    Ovaj vibrator ima veliki potencijal da postane vaš najbolji prijatelj! Pitate se zašto i kako? Stoga pogledajte njegov oblik – savršen je za stimulaciju G-točke ili čak prostate. Osim toga, nudi vam 15 načina rada vibracija, između kojih ćete se lako i brzo prebacivati. Volite li kupke? Ponesite vibrator sa sobom u kadu ili tuš, jer je vodootporan!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Mint

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition dočarat će vam čarobno-orgazmičke trenutke u stilu. Kao i vi, ova igračka je pravi original, savršen spoj elegancije, jednostavnosti i užitka. Odajte počast ikoni Marilyn Monroe s Womanizerom i uživajte u svom zadovoljstvu s ovim prekrasnim stimulatorom klitorisa za one slobodnog duha!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bgee Classic Plus Black

    Pronađite svoju G-točku i uživajte u beskrajnom užitku i zadovoljstvu s ovim savršeno zakrivljenim vibratorom. Izrađen od vrhunskog silikona, ima 5 nevjerojatnih značajki, vodootporan je i jedva čeka da postane vaš najbolji prijatelj. Ako ste jedan od nas manje sretnih i ne vjerujete da se unutar vaše vagine nalazi tajanstvena G-točka, sada imamo jedinstvenu priliku vidjeti suprotno s ovim vibratorom.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Antony Pink

    Tražite li nevjerojatno i uzbudljivo zadovoljstvo po pristupačnoj cijeni? Obožavat ćete Antony vibrator! Njegova svilenkasto mekana silikonska površina preuzet će vas na prvi dodir, a dramatično oblikovana glava ugodno će vam i precizno ugoditi gdje god vam je potrebna. Uživajte u 10 intenzivnih funkcija i svakom pojedinom orgazmu koji vam donose.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Cvelyn Purple

    Žudite li za beskrajnim neodoljivim zadovoljstvom? Upoznajte Cvelyn, ljubičastu ljepoticu iz Pretty Love koja će vas zadiviti ne samo sa svojih 30 intenzivnih načina vibracije, već i svojim zadivljujućim oblikom za ciljanje G-točke i svojim prekrasno mekanim i glatkim silikonskim materijalom. Neka bude zadovoljan!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 164 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.