×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori za početnike

Artikli 97 za 128 od 164 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • ToyJoy Funky Lover Vibe Pink

    Zabavna, moćna i pristupačna, to je Funky Love! Njegov oblik osigurat će senzualnu iritaciju klitorisa i unutarnjeg dijela rodnice, gdje će se vrlo vjerojatno susresti s G-točkom. Izrađena je od 100% silikona, tako da je predivno mekana i udobna. Uživajte u 4 načina vibracije i 3 brzine.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Nije novost da je prostata izvor beskrajnih orgazama, jer je puna tisuća živčanih završetaka! Stimulator Optimate pogodit će upravo ovo osjetljivo područje i milovati će ga jedan od 7 uzoraka vibracija. Uživajte u udobnom dizajnu ove igračke, praktičnom daljinskom upravljaču i promovirajte svoje seksualno zdravlje.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Gene Purple

    Jesu li vaše večeri usamljene? Prestani i uzmi Gene, nevjerojatan vibrator koji golica i izvana i iznutra vagine! Pružit će vam zaista intenzivan užitak zahvaljujući 30 funkcija vibracije. Ima genijalno zaobljeni oblik kako bi udobno dosegao G-točku, ali u isto vrijeme vodi i osjetljivi klitoris u predstavu. Stoga učinite nešto za sebe i pozovite svog uzbudljivog prijatelja Genea u svoju spavaću sobu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush The Collection Sweet Cream Classic Vibe

    Vibrator ne mora biti samo penis s venama! To može biti i slatka i zabavna igračka sa slikama npr. sladoleda koja vam izmami osmijeh na lice. Uživajte u vibracijama skrivenim u ovom ograničenom izdanju alata koji ima za cilj donijeti radost, uzbuđenje i zadovoljstvo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Maia Toys Harmonie Teal

    Tražite li višenamjenski vibrator koji se može savijati? Harmony vibrator iz Maia Toysa je upravo takav! Graciozno je nebesko plave boje, ima nevjerojatno mekanu silikonsku površinu i lako ga možete saviti kako bi odgovarao vašim potrebama. Osim vibracija, opremljena je i pokretnom kuglicom za stimulaciju klitorisa i uz nju ćete uživati u puno orgazmičkih iskustava čak i u paru.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Belou Flutter Effect Finger Vibrator Black

    Želite li čarobni prsten koji će vas odvesti u drugi svijet? U svijet pun užitka i orgazama? Vibrirajući prsten Belou Fluttera ne može se mjeriti čak ni s onim koji je imao Arabellu! Riječ je o vibrirajućem multitalentu čiji se vrh sastoji od 4 latice za različite stimulacije. Stavite ga i upoznajte sve osjetljive točke na svom tijelu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Clitoral Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne i-tools brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator šljunčanog oblika zabavljat će vas i tijekom predigre i solo igara. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju povezanom s iritacijom klitorisa.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Purple

    Bnaughty Deluxe Unleashed bežično vibrirajuće jaje iz B Swisha zabavljat će oba partnera. Uživat ćete u uzbuđenju s njim bilo kada i bilo gdje i to će biti samo između vas dvoje, da, svi volimo tajne! Koristite daljinski upravljač za odabir između 6 moćnih funkcija koje vibriraju ovu silikonsku igračku u vašem tijelu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream OMG! Wands #Enjoy Rechargeable Vibrating Wand Fuchsia

    Znate li da biti mali može biti nevjerojatno zgodno, praktično i uzbudljivo? Na primjer, ova seksi mala vibrirajuća glava iz zabavne i moderne kolekcije OMG igračaka. Njegova svilenkasto mekana silikonska glava uhvati vas na prvi dodir i kada počnete otkrivati 4 uzorka vibracija i 3 razine vibracija, nećete moći stenjati. Priuštite si užitak koji zaslužujete!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Maia Toys Lola Teal

    Prekrasan vibrator za sve prilike! Ima 10 funkcija intenzivnih vibracija i jedinstven spiralni dizajn u koji ćete se zaljubiti. Iako je relativno malen, definitivno nije štetan, jer ga barem možete imati svugdje sa sobom i uvijek pri ruci. Uživajte u svilenkasto mekom dodiru njegove silikonske površine!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream OMG! Rabbits #Mood Silicone Vibrator

    Žudite za savršenom g-točkom i stimulacijom klitorisa u isto vrijeme? Omg, a tko ne? Ovaj selfie vibrator je tu da vam pruži upravo takvu uslugu. Izuzetno je fleksibilan i u mekom silikonskom tijelu skriva 2 motora s 10 načina vibracija za potpuni užitak. Osim toga, vodootporan je pa ga nemojte oklijevati ponijeti sa sobom u kadu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Suction Rose Black

    Želite li otići na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo s lijepim i kvalitetnim alatima brenda Fifty Shades! Ovaj lijepi i elegantni stimulator usisavanja u obliku ruže odvest će vas u sedmo nebo kroz vaš klitoris. Nudit će vam 10 intenzivnih načina rada koji se sastoje od 6 brzina i 4 uzorka usisavanja. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju koje dolazi s ukusnim usisom.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dipping Delight Berry

    Jeste li raspoloženi za zadirkivanje klitorisa? Dipping Delight je tu samo za vas da uronite u slasnu i duboku ciljanu stimulaciju klitorisa ili jednostavno u nježno svjetlucanje. Njegov ojačani, vrlo mekan i zakrivljen vrh otkrit će nove uzbudljive osjećaje u vama. Razigrani dizajn svidjet će se i početnicima i iskusnim ljubiteljima erotskih igračaka!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Daniel Pink

    Jesu li vaše večeri usamljene? Prestani i nabavi Danielu, vibrator zadivljujućeg oblika i funkcije intenzivne vibracije s 30 različitih načina rada. Zaljubit ćete se u mekani silikon na prvi dodir, kao što ćete odmah savladati jednostavno rukovanje. Učinite nešto za sebe i pozovite svog uzbudljivog prijatelja Daniela u svoju spavaću sobu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Couples Vibe

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj praktični vibrator uljepšat će vaše erotske igrice. Fleksibilan je i prilagođava se vašim zahtjevima iritirajući g-točku ili klitoris prilikom vođenja ljubavi ili predigre. Uživajte u još senzualnijem seksu, pa čak i u zajedničkim orgazmima!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Emerald Love Luxurious Bullet Vibrator

    Želite li uživati u ukusnoj i kvalitetnoj erotskoj igrački? Ne propustite šarmantnu kolekciju Emerald Love koja sadrži seksi gadgete prekrasnog dizajna koji će vam se svidjeti! Ovaj Luxury Bullet mini vibrator oduševit će vas svojim prepoznatljivim stimulirajućim dijamantnim uzorkom kao i 10 vibrirajućih funkcija za uzbudljivu raznolikost.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Funky Rabbit Purple

    Možete li se zabaviti za bebu? Nikako! Igračke za čekanje i pristup mogu biti visoke kvalitete, baš kao vibrator iz ToyJoya. Funky Rabbit je zabavan, ali i ima šarmantnu borbu. Ima stimulator klitorisa i napravljen je od 100% silikona i spreman je za dodavanje. Koristite 4 vibracije i 3 omjera brzine.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Martinella Stimulating Lipstick 10 Vibrating Functions

    Želite li se osjećati kao kraljica i uživati u vlastitoj seksualnosti i duboko ugodnim osjećajima? Uz Martinella ruž za usne nećete trebati nitko drugi! Elegantan je, zabavan, ugodan i senzualan! Možete ga imati stalno uz sebe, jer stane u svaku torbicu, a kada vam zatreba, nudi vam svojih 10 funkcija vibracije!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Loveline Liora Pink

    Orgazmični prijatelj na svjetiljkama! Loveline Loira je savršeno dizajniran vibrator koji izravno dodiruje vašu G-točku. Obožavat ćete njegove snažne, ali tihe vibracije, jer ćete s njima otkriti orgazmički potencijal vašeg najosjetljivijeg imena tijela, G-točke.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson The D Perfect D with Balls Vibrating 8 Inch 19cm Vanilla

    Eto zbog čega joj je žao! D Perfect vibrirajući dildo je model desnog penisa, a D Perfect je temelj njegove točne i precizne kopije. Izrađen je od apsorbiranog ultrazvučnog materijala, koji je zatvorene oči teško otkriti pravoj ljudskoj koži. Također, ima vibracije, tako tihu čašu i četvrtinu jezerskog jezera. Saznajte više o kvaliteti Branda Johnsona, koji na tržište dolazi s dildoima niskog utjecaja nakon pristupačne cijene.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Pink White

    Dobre vibracije su vrijedne toga! Dame, obožavat ćete ovaj ruž! Ovo je savršeno lijep vibrator neobičnog oblika od mehaničkih materijala. Dolazi sa super trendi japanskom markom Tenga, tako da je definitivno nešto oko čega se treba veseliti. Prvorazredna funkcija vibracije, ugodan silikon i precizan dizajn. Izvrstan je i kao kompliment.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Emerald Love Luxurious Wand Massager

    Želite li uživati u ukusnoj i kvalitetnoj erotskoj igrački? Ne propustite šarmantnu kolekciju Emerald Love koja sadrži seksi gadgete prekrasnog dizajna koji će vam se svidjeti! Ova masažna glava s fleksibilnom vibrirajućom glavom idealna je za ugodne masaže cijelog tijela i erotsku stimulaciju. Uživajte u njegovoj ergonomiji i 10 senzualnih vibrirajućih značajki.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Vivid Red

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition donijet će vam čarobno-orgazmičke trenutke u stilu. Kao i vi, ova igračka je pravi original, savršen spoj elegancije, jednostavnosti i korisnosti. Odajte počast ikoni Marilyn Monroe s Womanizerom i uživajte u svom zadovoljstvu s ovim prekrasnim stimulatorom klitorisa besplatno!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Romance Stacey Red

    Luksuzan izgled, prepoznatljiva rubin crvena boja i performanse koje oduzimaju dah, ovo je kolekcija Romance. To uključuje ovaj elegantni i romantični vibrator kao ruž za usne sa snažnim motorom s 3 brzine i 7 načina vibracija. Njegov oblik daje vam apsolutnu diskreciju i istovremeno senzualni teaser, a u mekani silikonski materijal zaljubit ćete se na prvi dodir. Dobro se snađite s malo drugačijim ružem.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Centaur Purple

    Jesu li vaše večeri usamljene? Prestani i uzmi Centauru, nevjerojatan vibrator koji golica unutarnju i vanjsku stranu vagine! Pružit će vam zaista intenzivan užitak zahvaljujući 30 funkcija vibracije. Ima genijalno zaobljeni oblik kako bi udobno dosegao G-točku, ali u isto vrijeme vodi i osjetljivi klitoris u predstavu. Stoga učinite nešto za sebe i pozovite uzbudljivog prijatelja Centaura u svoju spavaću sobu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Purple

    Klasični vibrator s lijepim osobinama muškarca koji nema što raditi. Seven Creations Silicone Classic G-Vibe sjajno je dizajniran kako bi vam pomogao da ciljate svoju G-točku i pokazao vam sedam ili više stimulacija. Izrađen je od ABS plastike sa odgovarajućom silikonskom površinom, koja je sigurna za tijelo, zatim 7 vibracija i vodootporna. Utičnica se napaja pomoću 2 AA baterije kada je pohranjena i zapakirana.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    Tražite li svestrani set prekrasnih čepova nevjerojatnog oblika? G-Play će zadovoljiti vaše zahtjeve! Sadrži 3 igle različite veličine sa 6 funkcija vibracije! Izrađene su od visokokvalitetnog silikona, a motor se može ukloniti, tako da u njima možete uživati bez vibracija. Uživajte u jednostavnom radu, USB punjenju i vodootpornosti!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bgood Classic Vibrator Purple

    Budite dobri s onim "dobro jutro" vibratorom iz Bswisha. Njezin dizajn je klasik jaja! Susjedstvo je vodootporno i nudi vam 5 upečatljivih znakova. Dodajte veliku količinu gume i uživajte u osjetilnim okusima međusobno ili uz paru.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Inya Rita Turquoise

    Moderan, kompaktan i praktičan, to je vibrator Rita! Ima prekrasan teksturirani dizajn, što ga čini izvrsnom stimulirajućom pomoći. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona i nudi vam 10 uzbudljivih načina vibriranja! Prihvatite njegov poziv u svijet korisnosti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Shell Stimulator with Remote Control Pink

    Chic preklopna školjka za vašu školjku! Ovaj savršeno oblikovani luksuzni vibrator u obliku školjke pružit će vam intenzivan unutarnji užitak usmjeren na uvijek tako osjetljivu G-točku. Izrađen je od visokokvalitetnog medicinskog silikona te je nevjerojatno mekan i ugodan na dodir. Odaberite između 30 opojnih funkcija vibracije i prebacite se između njih putem daljinskog upravljača.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dame Products Com Wand Massager Quartz

    Com je više od obične glave za masažu. On je fascinantan i prvoklasan prijatelj s kojim ćete otkriti uzbudljivu vanjsku stimulaciju klitorisa. Praktična i anatomska ručka udobno leži u ruci, a glava će očarati!

    209 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit Couples Pleasure Kit 7 piece

    Tražite li seksi poklon u kojem biste uživali sa svojim ljubimcem? Happy Rabbit za vas je pripremio ovaj set vrhunskih proizvoda koji vas nikada neće prestati zabavljati. Naći ćete i vibrirajuće igračke i analni čep s repom ili kockom. Naravno, mora postojati i torba za pohranu. Svidjet će vam se svaki alat u setu, kladite se!

    169 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja

Artikli 97 za 128 od 164 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.