×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori za početnike

Artikli 129 za 160 od 164 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • NS Novelties Inya Rita Pink

    Moderan, kompaktan i praktičan, to je vibrator Rita! Ima prekrasan teksturirani dizajn, što ga čini izvanredno stimulirajućim pomagačem. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona i nudi vam 10 uzbudljivih načina vibracije! Prihvatite njegov poziv u svijet užitka.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Emerald Love Luxurious Mini Vibrator

    Želite li uživati u ukusnoj i kvalitetnoj erotskoj igrački? Ne propustite šarmantnu kolekciju Emerald Love koja sadrži seksi gadgete prekrasnog dizajna koji će vam se svidjeti! Ovaj mini vibrator oduševit će vas svojom prepoznatljivom dijamantnom teksturom, okruglim mekim vrhom i također 10 funkcija vibracije za uzbudljivu raznolikost.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovelife by OhMiBod Rev Finger Massager Turquoise

    Jeste li u iskušenju isprobati nešto novo i učiniti romantične trenutke još ugodnijim? Lovelife prstni vibrator bit će pravi alat za sve koji žele doživjeti intenzivnija iskustva, a pritom tolerirati kvalitetan i moderan dizajn. Zahvaljujući ergonomskom obliku i snažnim vibracijama, prikladan je ne samo za predigru već i za vođenje ljubavi. Uživajte u njemu i vodite ljubav još više!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • ioba.toys OhMyC 1 Clitoral Stimulator Pink

    Luksuzna, moderna i neodoljiva igračka koju će vaša vulva voljeti, kladite se! OhMyC će se udobno opustiti u vašem dlanu i razveseliti vas rotirajućom perlicom koja će nježno i divlje masirati vaš klitoris i njegovu okolinu. Uživajte u 3 razine intenziteta i uzbuđenja koje će biti samo vaše.

    299 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Sweet Smile RC Slim Panty Vibrator Red

    Želite li se oduševiti uvijek i bilo gdje? Ugurajte ovu jorgan u svoje gaćice i čuvajte svoju seksi tajnu. Ravna je, anatomski oblikovana i istovremeno godi vulvi, klitorisu i anusu. Možete ga jednostavno nositi u gaćicama i koristiti u vodi jer je vodootporan.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Jam Pastel Lilac

    Tražite kvalitetu po razumnoj cijeni? Fun Factory je lider kada su u pitanju kvalitetne igračke za seks! A iz njihove radionice dolazi i ovaj putni vibrator elegantnog dizajna. Definitivno vas neće razočarati jer sa svojim teksturiranim i kompaktnim tijelom može ići bilo gdje i oduševiti vas jednom brzinom vibracije koja oduzima dah. Vrhunski medicinski silikon i snažan motor, to je kombinacija koja će vas baciti na koljena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Newman Purple

    Jesu li vaše večeri usamljene? Prestani i uzmi Newman, nevjerojatan vibrator koji golica i iznutra i izvana vagine! Pružit će vam zaista intenzivan užitak zahvaljujući 30 funkcija vibracije. Ima genijalan oblik kako bi udobno dosegao G-točku, ali u isto vrijeme vodi i osjetljivi klitoris u show. Stoga učinite nešto za sebe i pozovite uzbudljivog prijatelja Newmana u svoju spavaću sobu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon Bound Love Couples Vibrator Purple

    Želite li uživati u još više ljubavnih igara u dvoje? Ovaj vibrator Bound Love Couples pružit će vam maksimalnu udobnost svojim ergonomskim dizajnom te će svojim vibracijama i pulsiranjem stimulirati erogene zone. Djeluje tako da jednu ruku stavi u vaginu, a drugu pusti da se brine o klitorisu. I vaš partner će uživati u vibracijama tijekom penetracije!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush The Collection Etherial Periwinkle

    Želite li zračiti blagostanjem? Ovaj vibrator će najobičnije dane pretvoriti u neobične dane! Svidjet će vam se njegov šarmantni svjetlucavi dizajn kao i snažne vibracije koje će razmaziti vaša osjetljiva mjesta. Izrađen je od sigurnog materijala i diskretno je tih. Priuštite si nešto posebno, jer Vi to zaslužujete!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ioba.toys OhMyC 1 Clitoral Stimulator White

    Luksuzna, moderna i nesalomiva igra igračka kojom će vas nazvati vaša vulva! OhMyC da možete ostaviti svoj dlan i razveseliti vas rotirajućim zrncima mlijeka koje nježno i divlje masiraju vaš klitoris i njegovu okolinu. Koristite na 3 razine intenziteta i intenziteta vaše kože.

    299 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Lilac Black

    Dobre vibracije samo za sve žene! Dame, obožavat ćete ovaj ruž! To je savršeno lijep vibrator zabavnog oblika od mekanog materijala. Dolazi sa super trendovskom japanskom markom Tenga, tako da je to definitivno nešto oko čega treba biti uzbuđen. Prvorazredna funkcija vibracije, ugodan silikon i precizan dizajn. Odličan je i kao poklon.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Royal Gem Jewel Rechargeable ABS Bullet Purple

    Ne morate biti plemenitog porijekla da biste se počastili jednom od nevjerojatno šarmantnih igračaka iz kolekcije Royal Gems! Ovaj luksuzni vibrator ima elegantan metalik završetak i nalikuje krunskom dragulju. Njegov zakrivljeni kraj idealan je za precizno ciljanje G-točke, a nova generacija F-1 motora oduševit će vas svojom nevjerojatnom snagom vibracija. Jednostavno želite imati ovaj dragulj na svom noćnom ormariću!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Body Wand Purple

    Osjećate li da vaše tijelo čezne za masažom, a intimni dijelovi za intenzivnom stimulacijom? Ispunite svoje želje s ovom punjivom masažnom glavom! Njegov mekani silikonski materijal božanstveno će maziti vašu kožu, a 7 funkcija vibracije razveselit će klitoris i umorne dlačice po cijelom tijelu. Elegantan oblik sa zaobljenom glavom na fleksibilnom vratu zajedno oblikuje igračku za masažu koja će poslušati vaše potrebe.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Butterfly Kiss Rabbit Vibrator Pink

    Pustimo leptirića da sleti na naš klitoris i uživaj u savršenoj stimulaciji s ovom ružičastom ljepoticom. Ovaj vibrator ima lijep oblik koji istovremeno brine o vašoj G-točki i klitorisu. Njegov razigrani izgled, dva snažna motora i 30 načina vibracije čine senzualno uzbudljivu fuziju koju ćete obožavati!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Hobgoblin Finger Vibrator Black

    Ovaj rodno neutralni vibrator za prst obnavlja klasični pokret 'dođi ovamo', nudeći 12 unutarnjih načina vibracije koje će voljeti G-točka ili P-točka Vašeg ljubavnika i zgodno malo lizalo s 3 načina koji mazi njezin klitoris ili perineum onako kako zaslužuje ...

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Yiva Massager Black

    Želite li seksi masažu? S ovom kompaktnom masažnom glavom u ruci bit će to savršen užitak! Ima moderan dizajn i nije pogodan samo za početnike. Stimulacija vanjskih osjetljivih područja s 10 načina vibracije bit će super uzbudljiva s njim, budući da ima fleksibilnu glavu koja se prilagođava konturama vašeg tijela i također vrlo snažan motor. Uživajte u užitku erotske stimulacije ili masaže mišića bilo gdje na tijelu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love Not War Amore Orange

    I male stvari mogu učiniti velika čuda, a ovaj vibrator je dokaz tome. Snažan je i idealan za solo igre i igre u paru. Svidjet će vam se njegov elegantan dizajn i izvedba, a zadovoljstvo koje će vam pružiti odvest će vas u raj. Okusite duboke snažne vibracije s nekoliko brzina i uzoraka, prislonite je na svoj klitoris ili bradavice i otkrijte strast skrivenu u vašem tijelu.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Loveline Rabbit Vibrator Juicy Pink

    Jeste li uvijek bili prilično nježni i romantični? Slagat ćete se s ovim vibratorom! Lijepe je boje i završne obrade te je izrađen od svilenkastog kvalitetnog silikona. Njegov jedinstveni oblik i funkcija vibracije obećavaju maksimalno zadovoljstvo i revoluciju u potencijalu ženskog vrhunca!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Yiva Massager Pink

    Želite li seksi masažu? S ovom kompaktnom masažnom glavom u ruci bit će to savršen užitak! Ima moderan dizajn i nije pogodan samo za početnike. Stimulacija vanjskih osjetljivih područja s 10 načina vibracije s njim će biti super uzbudljiva, budući da ima fleksibilnu glavu koja se prilagođava konturama vašeg tijela i također vrlo snažan motor. Uživajte u blagodatima erotske stimulacije ili masaže mišića bilo gdje na tijelu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PowerBullet Rechargeable Vibrating Bullet 10 Functions Pink

    Što ne smije nedostajati u vašoj kolekciji erotskih naprava? Mali vibrator koji uvijek možete imati sa sobom! Ako odaberete ovaj PowerBullet, odmah ćete se zaljubiti u njegov snažan motor koji će vam dati nevjerojatno duboke i tutnjave vibracije. Za sve one koji traže pravu vibracijsku snagu!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Blue

    Klasični i elegantni Satisfyer Pro 2 vibrator dokazan je patentiranom tehnologijom Air-Pulse, koja vibrira vaš klitoris i vodi vas do željene destinacije. Uz ove motore i mekane silikonske glave, Pro 2 će vam dati jednu ili dvije minute.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable White-Gold

    Ako niste sami za senzualnu intimnu masažu, želite li tijelo ostaviti na hladnom mjestu? Paloqueth masažna glava dizajnirana je da vam pruži sve vaše snove o masaži. Vaša nova glava osigurat će vam 5 sati rada i 10 puta vibracije. Držite se za ruku i otiđite na kraju svog dana.

    49,90 €

    30,90 €

    Nema na skladištu

  • Satisfyer Elastic Game Light Green

    Već napravljen od silikona, model Satisfyer Elastic Game može se koristiti za maksimalnu fleksibilnost: pojačivač s 2 motora i unutarnja fleksibilnost unutrašnjosti, ovaj univerzalni prijatelj može se koristiti kao habajući vibrator, erekcijski prsten ili partnerski vibrator.

    61,90 €

    26,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • California Exotics Tempt and Tease Sass Purple

    Tražite li užitak koji vas nikada neće razočarati? Ovaj ljubičasti zgodan muškarac ima obje strane i točno zna što želite. Uz njega ćete osjetiti porast strasti, jer će ga voljeti 7 funkcija vibracije u dva motora. Postignite željene vrhunske visine zahvaljujući njegovom svestranom obliku!

    119 €

    45,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Satisfyer Elastic Game Yellow

    Uz model Satisfyer Elastic Game izrađen od silikona, moći ćete uživati u maksimalnoj fleksibilnosti: zahvaljujući 2 motora i fleksibilnoj žici iznutra, ovaj univerzalni pratilac može se koristiti kao vibrator za nanošenje, erekcijski prsten ili partnerski vibrator.

    61,90 €

    26,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Gold

    Mali ili praktičan vibrator s kojim možete učiniti više od svega što možete zamisliti. Jedno je teško vibrirati i pohvaliti svog mališana, možete se zabaviti jedno s drugim. Izrađen je od visokokvalitetne plastike, a napajaju ga 3 AG13 baterije i njegovo pakiranje.

    7,90 €

    4,59 €

    Nema na skladištu

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Finger Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator za prste oblika koji će vam pomoći da udobno dođete do G točke. Idealan je za uvertiru i solo igre, tijekom kojih će vam ponuditi 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju povezanom s iritacijom G-točke.

    61,90 €

    22,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Dream Toys Mr. Dixx Naughty Knight 7.9 Inch Vibrating Dildo Skin

    Još nemate pravu? gosp. Dixx je definitivno dobar adept! Izrađen je od visokokvalitetnog PVC materijala i vrlo je fleksibilan. Osim toga, ima i vibracije koje se kontroliraju putem žičanog daljinskog upravljača. Vaša iskustva s njim bit će apsolutno realna! Također ima modelirane vene, žir i testise. Zato upotrijebite jaku usisnu čašicu i krenite!

    45,90 €

    26,90 €

    Nema na skladištu

  • Dream Toys Red Revolution Eros

    Tražite li erotsku igračku za oboje? Vibrator za par Eros već se zaljubio u mnoge parove zbog svoje svestranosti. Možete ga koristiti za vođenje ljubavi ili ih iritirati raznim osjetljivim područjima na tijelu. Sakriva 2 motora, čija će se snaga vibracije birati putem daljinskog upravljača. Isprobajte svih 12 načina vibracije!

    76,90 €

    45,90 €

    Nema na skladištu

  • FUN FACTORY Stronic Petite Pastel Lilac

    Najmanji dodatak obitelji pulsatora Fun Factory. Volite isprobavati nove igračke i zanima li vas inovativna pulsirajuća tehnologija? Stronic Petite ima veliki potencijal da bude prava erotska igračka za vas. Malen je, lagan i u njemu se pulsiraju tako da ne morate koristiti ruke. Osim toga, lako je uvesti donošenje najboljih orgazama!

    199 €

    119 €

    Nema na skladištu

  • ROMP Switch Pulsator Purple

    Mislite li da ona ne može doživjeti nova orgazmička iznenađenja? Ovaj beskontaktni stimulator klitorisa uvjerit će vas u suprotno. Jedinstvena Pleasure Air tehnologija pružit će vam snažne orgazme u nekoliko sekundi zahvaljujući osjećaju koji će biti vrlo sličan sisanju. Probajte i otkrijte nova iskustva koja ćete željeti uvijek iznova.
    30,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Dream Toys Midnight Magic Metal Mitch

    Ovo je Metal Mitch, upoznajmo se! Riječ je o tankom višenamjenskom metalnom vibratoru koji će vam pomoći da stimulirate razna mjesta, od klitorisa ispred bradavica do penisa. Ima glatku površinu, zaobljen vrh i jednu tipku za odabir između 9 načina rada vibracije. Igrajte se s njim bilo gdje, pa čak i pod tušem, jer je vodootporan.

    45,90 €

    26,90 €

    Nema na skladištu

Artikli 129 za 160 od 164 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.