×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori

Artikli 33 za 64 od 230 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Vibe Therapy Incantation Pink

    Vibrator Vibe Therapy Incantation Pink nevjerojatan je iznimno tih vibrator za žene s nježnim iritantnim izbočinama po cijelom tijelu. Njegov promjenjivi promjer povećava uzbuđenje. Neka vas sruši do apsolutnog užitka!

    48,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hidden Desire Extreme Anal Power Vibrator Black

    EXTREME by HIDDEN DESIRE predstavlja jedinstvenu kolekciju analne opreme posebno dizajnirane za one koji se usuđuju pomicati granice užitka. ANAL POWER VIBRATOR je vješto izrađen za glatko umetanje i intenzivnu, duboku penetraciju.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Snaky Vibe

    Jedinstven oblik i savršeno snažne vibracije s kojima ćete poletjeti u orgazmično nebo, takav je Pretty Love Characters Vibe. Ima dupli kraj, prvi je gladak, a drugi je fino nazubljen i povezan je jakim i mekim silikonskim lancem. Iznad svega, ova igračka je svestrana, postat će popularan dodatak za lezbijski seks, ali i za muškarce i žene ili solo igre.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Push it! Vibrator

    Vibrator s funkcijom automatskog potiska. Ukupna dužina ca. 27,5 cm, Ø ca. 4 cm. Duljina vibratora 19 cm. Vibracije i potiskivanje mogu se zasebno kontrolirati u 5 razina. Materijal: TPE. Ne sadrži ftalate prema EU regulativi REACH.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Novi Embrace Me vibrator stimulira klitoris i G-točku, a mi još uvijek pomažemo vibrirati dva motora. Očaravajući gornji prsten, vibrator kombinira praktično rukovanje sa stimulacijom rotacije prepuštanja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tracy's Dog TF 2 in 1 Clitoral Vibrator Turqoise

    Što vaš klitoris najviše voli? Sisanje i lizanje? Pazite, ova će igračka biti savršena za vas! Ponudit će vam 7 načina lizanja okretnim jezikom kao i usisavanje koje će vas za nekoliko trenutaka odvesti do vrha. Zaljubite se u njegove karakteristike i mekani silikonski materijal i igrajte solo ili u paru.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Revolucije i nove mogućnosti. Apsolutna korisnost i najnovija tehnologija. Nezaboravna primjena i stimulacija klitorisa kuzima odahima dah. Cijeli svijet je sretan! Evo novog Satisfyer Curvy koji provjerava vašu prijavu! Upoznajte i otkrijte izvanredne mogućnosti zbližavanja s partnerom u drugom dijelu svijeta ili kako to učiniti u ritmu ljupkog kraja.

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Paloqueth G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Glatka i zaobljena, glava ovog dildo vibratora ergonomski je nagnuta kako bi s lakoćom pogodila Vašu nedostižnu zonu užitka, dok par zečjih ušiju stoji u najboljem položaju kako bi stimulirao Vaš klitoris svjetlucavim vibracijama.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Four Play Black-Copper

    Otkrijte četiri jedinstvena iskustva s jednom svestranom igračkom! Evolvedov radni konj, izdržljivi metak sa 7 brzina, čini snažan temelj za vaš izbor istraživanja G-točke, dvostrukih orgazama i užitka u klitorisu s zečjim ušima – da ne spominjemo klasičnu igru mecima sama po sebi.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Flip Massage Wand Blue

    Tražite li kompaktnu, ali moćnu glavu za masažu? Flip će ispuniti vaše želje! Skriva pravu snagu i zahvaljujući svojoj fleksibilnoj glavi moći će uživati ne samo u stimulaciji erogenih zona, već i u opuštajućoj masaži ukočenih mišića cijelog tijela. Priuštite si nevjerojatne vibracije skrivene u ovoj šarmantnoj bojevoj glavi!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Realistic Dildo Vibrator with 360° Rotating 9 Different Vibrations Purple

    Pojačajte s ovim vibratorom! Nudi vam 9 uzoraka vibracije i rotaciju od 360°, njegove mogućnosti su beskrajne. Ergonomski dizajn stapa se s vašim tijelom i preplavljuje vas val zadovoljstva. Mekana površina i realističan dizajn osvojit će vas na prvi pogled i obuzeti će vas želja za igrom. Nema vremena za oklijevanje!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Yummy Sunshine

    Ovaj svijetli, veseli žuti snažni vibrator za G-točku od 100% fleksibilnog silikona zasigurno će Vas obasjati suncem.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dvostruka zabava i dvostruko zadovoljstvo! Novi Satisfyer Dual Pleasure oduševit će vaš klitoris kroz stimulaciju valovima pritiska i neće ostaviti za sobom ni vašu g-točku! A što je najbolje? Možete ga kontrolirati putem aplikacije Satisfyer Connect na svom telefonu! Podignite svoju uzbudljivu avanturu na novu razinu!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Adam & Eve The G-gasm Curve

    Mogli biste koristiti drugačiji način vibracije svaki dan mjesec dana, a opet ne biste iskusili sve što G-Gasm krivulja Adama i Eve nudi!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Unihorn Bean Blossom Yellow

    Bean Blossom dizajniran je za pružanje ugodnog i zavodljivog iskustva zahvaljujući svom debelom i okruglom jeziku i savršeno oblikovanim ustima. Ovaj čarobni vibrator jednoroga ima super meko krzno i koketne, strastvene pokrete koji će vas nedvojbeno oduševiti. Prepustite se njegovoj čaroliji i doživite nezaboravne osjećaje koji će ostvariti vaše najintimnije fantazije.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Endless Fun Blue

    Ovaj senzualni, doista prijenosni uređaj dizajniran je za sve, bez gledanja u tvrtku, a morate zadržati svoju masnoću, posebno na tornju. Mehanički silikonski rotator glave omogućuje korištenje ove igračke u svim mogućim položajima na 180°.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Rude-Boy 7-Speed

    Rude-Boy je iznimno pametan dvostruki stimulator P-točke koji je tako jednostavan za korištenje. Srednji obujam Rude-Boya osigurava čvrstu i namještenu stimulaciju zajedno s masažom perineuma.

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Pleasure Rose Clitoral Sucking Vibrator Pink

    Žene vole cvijeće i svaka žena će voljeti ovu ružu najviše od svih cvijeća! To nije obična ruža, to je ruža puna užitka, uzbuđenja i zadovoljstva. Njegove latice okružuju tajnu rupu u koju uvlačite klitoris koji je strastven zbog usisavanja. Neka vaš klitoris cvjeta od blaženstva!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Creamsicle Orange

    Sanjiva retro-narančasta susreće se s malim falusnim opsegom s glatkim, silikonskim Creamsicle. Stavite ga tamo gdje ga najviše želite i povećajte broj okretaja do 6 brzina s po 2 intenziteta kako biste doveli do intenzivnog ukusnog vrhunca potpuno skrivenog od pogleda! S ergonomskim daljinskim upravljačem s 3 gumba možete upravljati sami ili ga dati partneru, zamislite erotske mogućnosti, uključujući podvodnu igru jer je potpuno podvodan.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Neka meke latice Power Flower plešu oko osjetljivih područja dok vas vibracije u svilenkastoj silikonskoj dršci uvode u ekstazu. Savršen za uranjanje u blago svog tijela i buđenje erogenih zona!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Jeste li ikada razmišljali o igri s vibratorom u javnosti? Ova igračka to izravno potiče! Uklopit će se kao rukavica i usmjeriti svoje vibracije i na g-točku i na klitoris. Njegov intenzitet se može odabrati putem kontrolera koji možete zadržati ili povjeriti partneru. Uživajte u uzbuđenju šetnje, zabave, bilo gdje!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orion Grey Box

    Set za otkrivanje tajni S/M, bilo nježne ili grublje, sadrži sve što vam treba po nenadmašnoj cijeni u kvalitetnom dizajnu.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Free Pulsator Purple

    Vodootporna mašina za orgazam! Ovaj ergonomski dizajniran beskontaktni stimulator klitorisa preplavit će vas užitkom za nekoliko trenutaka. Jedinstvena tehnologija Pleasure Air razmazit će vašu pičku intenzivnim valovima pritiska koji nalikuju usisu. Otkrijte novu razinu masturbacije i orgazama koje ćete željeti uvijek iznova!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Queeny Love Giant Lover 33cm Purple

    Vozite li se na većim dimenzijama? Trebate li nešto više? U tom slučaju imate jedinstvenu priliku da ispunite svoj san!

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Embrace Me Turquoise

    Ovaj zečji vibrator Embrace Me stimulira klitoris i G-točku u isto vrijeme pomoću vibracija dvaju snažnih motora. Zahvaljujući pričvrsnom prstenu, vibrator kombinira praktično rukovanje s potpunom stimulacijom točaka zadovoljstva.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Rechargeable Power Wand

    Želite masažu cijelog tijela ili radije intenzivnu stimulaciju klitorisa? Uživat ćete u oboje s ovom crnom masažnom glavom. Za vas su spremna 24 načina vibracija, koji će vas dovesti u ekstazu i potpuno opuštanje. Zato dođite neka bude lijepo i ugodno.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cloneboy Dildo & Suction Cap

    Cloneboy je popularna zabava ne samo za parove koji su našli sklonost izradi odljevaka za penis. Sada možete učiniti svoje casting igre još ugodnijim jer ovaj set sadrži nekoliko sofisticiranih dodataka! Svojstva za izradu silikonskog odljevka su nešto što se podrazumijeva, u setu ćete pronaći 2 vrećice 3D gela, erekcijski prsten koji će podržati erekciju i jaka vakuumska čašica će vam tada omogućiti razne omiljene hands-free igrice.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Bliss Liquid Silicone Bendie G Pink

    Predstavljamo Bliss™ Liquid Silicone Bendie G, ultimativnu igračku za užitak koja nudi i fleksibilnost i intenzivnu stimulaciju. Dizajniran sa savitljivom glavom i vratom, omogućuje vam da ga savršeno postavite kako biste ciljali svoja najosjetljivija područja i maksimizirali kontakt za nevjerojatan užitak.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Couples Choice RC Couple's Vibrator 2 Purple

    Zajedno do vrhunca! Ova igračka za parove kombinira prsten za penis i testise s fleksibilnim vibratorom i stimulatorom klitorisa. Nakon što se prstenovi postave na penis i testise, ravni vibrator stimulirajuće teksture smjestit će se na penis i učiniti penetraciju ugodnijom. Dame, bez brige, zahvaljujući valovitom stimulatoru i klitoris će doći na svoje. Zaključak - ovo će biti opojna stimulacija za sve!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Vibes of Love Heating Bodywand

    Svestrano uzbuđenje u bilo kojem trenutku kojeg možete zamisliti! Ova prekrasna roza glava za masažu očarat će vas s 9 ritmova vibracija i 3 intenziteta. S jedne strane, možete ga koristiti za ugodnu stimulaciju bilo gdje na tijelu, as druge strane, možete ga koristiti za prodiranje u vaginu i uživanje u senzualnoj funkciji grijanja. A ako se više volite igrati u kupaonici, razlog više da kupite ovu igračku jer je vodootporna.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Deep Personal Massager for Muscle Soreness Relief with 20 Vibrations Black

    Ova glava za masažu pomoći će vam ublažiti ukočenost mišića, povećati krvni tlak i poboljšati cjelokupno zdravlje mekih tkiva tijela. I znate što? Ugodit će i najosjetljivijim mjestima na vašem tijelu. Ističe se inovativnom tehnologijom zahvaljujući kojoj će vam ponuditi čak do 12.000 okretaja u minuti, osjećat ćete se kao da ste u rukama iskusnog masera.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shequ Haydon Dildo with 20 Vibration Modes and Clitoris Stimulator Skin

    Zapanjujući vibrirajući dildo s remenom koji će se pobrinuti za vaš klitoris! Njegova savršena realistična obrada potpuno će vas osvojiti, a kada dodate vibracije 20 modova kojima se upravlja putem daljinskog upravljača, bit ćete na rubu ugodnog uzbuđenja. Uživajte u dvostrukoj stimulaciji i isprobajte igre bez ruku zahvaljujući usisnoj čašici!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 230 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.