×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori

Artikli 97 za 128 od 230 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 595390

    Želite sretnu prostatu? Razveselite je i mazite je ovim učinkovitim stimulatorom koji će branu odvesti u show. Ima 10 načina intenzivnih vibracija i super fleksibilan vrh za udobno punjenje. Uzbudljiv oblik gadgeta razumjet će vaše potrebe, stoga mu dajte priliku da vam pokaže.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Fun White

    Nova Double Fun stimulira oba partnera seksom. Nadopunjuje dizajn u obliku riječi U, potiče srednju stimulaciju klitorisa, G-točaka i penisa. Uz ovu modernu igru možete dodatno kontrolirati aplikaciju!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • California Exotics Eclipse Roller Ball Probe Black

    Doživite pravu orgazmičku eksploziju uz Eclipse Roller Ball Probe Stimulator prostate Ne samo da vam daje 12 intenzivnih vibracijskih funkcija, već vas iznenađuje i snažnom loptom skrivenom neposredno ispod površine. Uživajte u orgazmičkim iskustvima sami ili u društvu svog kolege!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Little Whirlwind Thrusting Realistic Dildo with Remote 22cm Skin

    Ono što je stvarno impresivno je kako se guranje čini gotovo identičnim kao kod ture, vibracija 7 je jaka i uparena je sa značajkom guranja 5 što ga čini ugodnijim, a svako iskustvo jedinstvenijim. Također je vrlo dobar za vježbanje dubokog grla i dobro funkcionira kao praktična igračka za samostalnu igru za odrasle.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cleopatra Secret Pleasures G-Spot Vibrator Black

    Luksuzni užitak? Da! Secret Pleasure vibrator iz kolekcije Cleopatra će se istaknuti na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 10 načina vibracija. Osim toga, u sredini je malo fleksibilan pa s njim možete udobno doći do svih osjetljivih mjesta. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Flex Violet

    Uz 3 snažna motora, model Double Flex njeguje G-točku, klitoris i vanjske stidne usne s istom pažnjom. Zahvaljujući tehnologiji Silicon Flex, ovaj vibrator je vrlo fleksibilan - a ipak ćete biti oduševljeni snažnim vibracijama koje kontrolira aplikacija.

    68,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    Već izrađen od silikona, model Satisfyer Elastic Game može se koristiti za maksimalnu fleksibilnost: pojačivač s 2 motora i unutarnja fleksibilnost unutrašnjosti, ovaj univerzalni prijatelj može se koristiti kao vibrator za nanošenje, erekcijski prsten ili vibrator partnera.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Otkrijte maksimalnu uzbudljivu svestranost sa Satisfyer Curvy Trinity 2! Dosadila su vam 3 motora i 2 funkcije s odvojenim kontrolama. Negira i klitoris i G-točku i može koristiti pritisak valova i vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Fun Purple

    Nova Double Fun stimulira oba partnera seksom. Nadopunjuje dizajn u obliku riječi U, potiče srednju stimulaciju klitorisa, G-točaka i penisa. Uz ovu modernu igru možete dodatno kontrolirati aplikaciju!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Magnetic Deep Pulse Pink

    Zamislite da upadnete u vrhunski užitak! Kako se ova igračka zakači za vaš klitoris i počne ga milovati tehnologijom valova pritiska. Bit će ugodno, uzbudljivo i nevjerojatno orgazmično. Štoviše, Magnetic Deep Pluse ima novu magnetsku tehnologiju koja njegov rad čini još tišim, a valovi pritiska su mekši i sporiji. Zgrabite ga i pustite da vam oduzima dah od užitka.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • ROMP Jazz Rabbit Vibrator Red

    Pitate se kako možete postići apsolutni užitak? Odgovor je jednostavan – stimulirajte oba svoja osjetljiva područja u isto vrijeme. Za to će vam biti idealan vibrator Jazz Rabbit koji će kraćom rukom maziti i unutarnji dio vagine i vanjski klitoris. Nemoj samo nešto, samo želiš sve!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Selopa Power Trip Black

    Iskusite zadovoljstvo elegantnog silikonskog štapića koji zrači snažne vibracije iz svoje fleksibilne zaobljene glave i lako leži u vašoj ruci uz čvrsti, teksturirani rukohvat.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Black

    Bnaughty Deluxe Unleashed normalno vibrira jaja iz B Swisha zabavite se s oba partnera. Kad čitaš sobu, bilo je mjesta i bilo je mjesta koje bi samo vas dvoje, pa da mi krišom biramo svoje! Koristite još jedan kontroler sa 6 funkcija za vibriranje ove silikonske igračke na svom tijelu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Luxe Honey Pink

    Predstavljamo vam vašu novu luksuznu dragu za beskrajne trenutke strasti i nevjerojatnih orgazama. Snažan je pa će vas baš zadovoljiti, fleksibilan je pa vam se prilagođava, silikon je pa će vam biti udoban, vodootporan je pa će vam se svidjeti i kada se kupate, a vodootporan je, tako da nikad ne ponestane soka!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Rabbit Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator u "zečjem" stilu namjerno će iritirati G točku, ali i klitoris. Idealan je za uvertiru i solo igre, tijekom kojih vam nudi 15 vibrirajućih uzoraka i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju koje je povezano s dvostrukom stimulacijom najosjetljivijih točaka na ženskom tijelu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vulva Lover 1 Violet

    Odaberite svoju vulvu i odabrat ćete sebe! S prekrasnim stimulatorom Vulva Lover unijet ćete potpuno novo značenje u blaženstvo. Stoga nemojte više čekati i zaljubite se u savršenu stimulaciju vibracija i pritiska valova.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adam & Eve Eve's First Thruster

    Želite li zadovoljiti sve osjetljive točke na svom cvijetu? Neka ovaj zeko okusi! Neumorno će se gurati, kuglice ispod žira će se okretati, a manja vješalica uzbudljivo će vibrirati na vašem klitorisu. Ružičasti First Suchter odvest će vas u orgazmičnim rukama do neba.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Magnetic Deep Pulse Black

    Zamislite da upadnete u vrhunski užitak! Kako se ova igračka zakači za vaš klitoris i počne ga voljeti s tehnologijom pritiska valova. Bit će ugodno, uzbudljivo i nevjerojatno orgazmično. Štoviše, Magnetic Deep Pluse ima novu magnetsku tehnologiju koja ga čini još tišim, a valovi pritiska su mekši i ekonomičniji. Zgrabite ga i pustite da vam oduzme dah od korisnosti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Double Fun Black

    Nova Double Fun stimulira oba partnera tijekom seksa. Zahvaljujući dizajnu u obliku slova U, pruža smislenu stimulaciju klitorisa, G-točke i penisa. Ovom modernom igračkom možete daljinski upravljati pomoću aplikacije!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Quentin Purple

    Zajamčeni orgazam klitorisa? Samo kroz sisanje! Ovaj stimulator tvrtke Pretty Love doista će razumjeti vaš klitoris i također će vam udobno stajati u ruci. Njegova mekana silikonska usta ponudit će mu 12 načina usisavanja i činit će ga sretnim dok ne budete imali dovoljno. Oduševite svoj biser strasti nevjerojatnom stimulacijom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Durex Play Vibe & Tease 2in1 Vibrator & Teaser

    Jeste li spremni za istraživanje seksa sljedeće razine? Osnažite svoj užitak s Vibe & Tease, našim vibratorom s više brzina. Ova svestrana moćna jedinica omogućuje vam miješanje i spajanje - koristite samo vibrator ili pričvrstite vrh za draženje za još uzbudljivije seksualno iskustvo!​

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Unihorn Heart Throb

    Istražite svoje najluđe fantazije s ovim vibratorom jednoroga, savršenim suputnikom koji će zadovoljiti sve vaše intimne potrebe. Njegovo meko krzno i pulsirajuća čarobna usta odvest će vas u svijet neviđenog užitka. Ovaj kompaktni, ali snažni vibrator pružit će vam intenzivne orgazme koji će vas ostaviti bez daha i željeti još. Jeste li spremni otkriti čari jednoroga u svom seksualnom životu?

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Thunder Bullet XL Silver

    Provjereni klasik u novom kaputu godinama! Ekstra veliki i luksuzni srebrni vibrator oduševit će vas sa svoje 3 brzine vibracije u kojima ćete uživati tijekom unutarnje ili vanjske stimulacije. Osim toga, također se može puniti putem USB-a i vodootporan. Uživajte u njegovoj glatkoj površini i pustite da dođe do vrha.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance P-Spot Shower Massager

    Tuširanje ne mora biti samo tuširanje, već i uzbuđenje može postati njegov sastavni dio! Nemojte se tuširati, tuširajte se ovim stimulatorom prostate iz Zero Tolerance! Oduševit će vas 10 snažnih vibrirajućih funkcija, mekani silikonski materijal i krajnja ušica s kojom ju možete objesiti na udicu s vakuumskom čašicom koja je dio pakiranja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Rechargeable Power G

    Mislite li da kada su G-bodovi podijeljeni, niste bili na redu? Možda jednostavno još niste imali sreće da ga pronađete! Power G će vam pomoći, ne brinite, jer on zna da je bez njegove pomoći ponekad teško. Ima savršen oblik za pronalaženje ovog centra užitka i nudi mu 7 moćnih funkcija vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Flickering Tongue Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator s pomičnim krajnjim jezičkom zabavljat će vas i tijekom predigre i solo igara. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju koje dolazi s ciljanom, preciznom stimulacijom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Charming Smile

    Svaki osmijeh čini svijet malo boljim, pa ovaj slatki donositelj radosti nosi svoje ime u čast dobrog raspoloženja posvuda. Što zapravo i nije tako daleko, kada dođe iza ugla sa svojom ergonomskom oblinom: nakon što ste podlegli njegovom šarmu, zavodi Vas svojom podatnom površinom Silk Touch, ugodno zaobljenim oblikom i 12 programiranih vibracija od kojih zastaje dah.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer A-Mazing 2 Turquoise

    Satisfyer A-Mazing 2 od silikonskih opruga pruža ekstra duboku stimulacijsku točku A. Vibrator stimulira poboljšanu strukturu da vas izbriše s 2 motora s ergonomskom ravnom osovinom i nosom, fleksibilnog dizajna.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Clitoral Sucking Stimulator with 9 Sucking Modes Purple

    Žudite li za opuštanjem i povezivanjem sa sobom nakon napornog dana? Uz ovaj praktični stimulator Paloquetha svaki dan kod kuće čeka vas zgodan coja stimulator koji će se pobrinuti za vaš opuštajući užitak, otopiti napetost i otjerati stres. On će vam senzualno sisati klitoris, a ako želite, ne mora se fokusirati samo na njega, možete ga upoznati i sa svojim bradavicama.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Blue

    Bnaughty Deluxe Unleashed normalno vibrira jaja iz B Swisha zabavite se s oba partnera. Kad čitaš kuću, bila je kupka i bog od nje, i samo to bi vas dvoje odvojilo, pa da izaberemo tajnu! Koristite još jedan kontroler sa 6 funkcija za vibriranje ove silikonske igračke na svom tijelu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Flexible Please-Her

    Njezino tijelo žudilo je za igračkom s oblinama koje bi razumjela. Žudio je za fleksibilnošću i savršenom prilagodbom. A onda ga je našla. Šarmantna ljubičasta ljubavnica koja zrači užitkom. Sve što je bilo potrebno bio je jedan pritisak na gumb da zavibrira za nju, a duboko u njezinom prorezu uživao je u beskrajno snažnoj vibraciji. A onda je zadrhtala.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Suck Buddy Playful Massager Pink

    Razigrani sisački prijatelj! Pustite ga da vam "siše" klitoris i odaberite iz njegovog menija 10 brzina vibracije usisavanja od kojih će vam zadrhtati koljena. Može se puniti putem USB kabela, a njegova diskretna veličina čini ga idealnim suputnikom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 230 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.