×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori

Artikli 65 za 96 od 230 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Pink

    Stimulacija klitorisa, a posebno oralni seks uvest će svaku ženu u raj, u to nitko ne sumnja. Dame stvaraju savršenu i raznoliku stimulaciju uz pomoćnika koji će raditi točno ono što želi, smireno svaki dan i svaki put malo drugačije. Upoznajte Clitellu, klitoralni stimulator koji oponaša oralni seks, koji uključuje razne dodatke i, naravno, ima različite brzine.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Long John Black

    Dugi Johny ili dugi Jan je vodootporan crnac dužine 20 cm! Pustite ga da ispliva u vaš anus ili vaginu i dodajte što više snage. Nudi vam 3 brzine prenapona i 7 brzina vibracija!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Martinella Clitoris Stimulator Suction, Vibration and Thrusting Pink

    Želite li se osjećati kao kraljica i uživati u vlastitoj seksualnosti i duboko ugodnim osjećajima? S Martinellom vam neće trebati nitko drugi da to učini! Njezina dražesna ruža koja će milovati tvoj klitoris, dok će titrajuće jaje s druge strane rasti u tvojoj vagini. Uživajte u 10 funkcija usisavanja i 10 načina uzbudljivih šokova i vibracija!

    87,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Odavno je poznato da je broj 3 čaroban i čaroban i bit će trostruka stimulacija s ovim Revolution Hera vibratorom! Izuzetno je fleksibilan i spreman da udovolji vašoj g-točki, analnom i klitorisu u isto vrijeme. Uživajte u mekoći kvalitetnog silikona, snazi precizno ciljanih vibracija i nezemaljskom užitku kroz jedinstvenu trostruku stimulaciju!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Koja je njezina najtoplija tajna? Vibrator za prste koji može raditi u krevetu, ali ga radije koristi kao pratioca u čipkanim gaćicama. Glatki silikon savršeno je ugodan za njezino tijelo, a motocikl sluša njezin klitoris. Srce joj kuca brže, prst pritiska gumb i pojačava vibracijski intenzitet.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys 2 Function Bendable Licking Vibe Purple

    Pruža užitak s funkcijom lizanja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Orca

    Je li vrijeme za zamjenu pingvina? Stiže njegov elegantni nasljednik koji vas neće razočarati kao ni sve igračke iz Satisfyera. Ima razigran dizajn i savršene funkcije: vibracija i kultna funkcija pulsiranja zraka koja će nježno ili intenzivno milovati vaš klitoris. Birajte između 12 postavki vibracije i 11 intenziteta valova pritiska!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Zahvaljujući praktičnom magnetu, model Sexy Secret diskretno drži u gaćicama i svojim ergonomskim oblikom i intenzivnim vibracijama stimulira klitoris. Pomagalo nadopunjuje ugodan i nježan silikon te mogućnost upravljanja putem Connect aplikacije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Intense Pleasure Kit

    Komplet pun užitka! Evolved Intense Pleasure Kit je set od 8 komponenti koje će jamčiti da će vaše erotske igre, bilo solo ili u paru, dobiti novu i puno bolju razinu. Venerine kuglice, analni čep, vibrirajući prsten i vibrator sa 4 nastavka, sve u romantičnoj ružičastoj boji.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Purple

    Stimulira klitoris, a poseban oralni seks navodi da svakoj ženi u raju to nije slučaj. Dame stvaraju jači i poticajniji poticaj kao pomoć savjetniku koji savjetuje da se, nažalost, i dan i način malo razlikuju. Upoznajte Clitellu, klitorisalni stimulator koji ubija oralni seks, koji sadrži razne dodatke i, zauzvrat, ima različite brzine.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, Hippo, ura! Ovaj dobro ugođeni suputnik u krevetu jedva čeka da sa svojom znatiželjnom njuškom krene istraživati vaše najosjetljivije mjesto. Njegovih 12 uzbudljivih programa vibriranja, senzualno nagnuti voluminozni vrh i fleksibilno tijelo također su dobri razlozi za vas, jer ovaj slatki vibrator G-točke stimulira vaše svetište kao nitko drugi. Njegov praktičan pričvrsni prsten s integriranom kontrolnom pločom omogućuje vam da intuitivno odaberete svoju omiljenu vrstu vibracije pritiskom na gumb, dok ovaj divlji "nilski konj" drži pod kontrolom - čak i tijekom posebno mokre zabave.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Tongue Tied Vibrator Black

    Najviše od svega, volite li kada vam spretni jezik pazi na klitoris? Sada možete uživati u ovom pojačanju kad god poželite. Tongue Tied Vibrator oponaša osjećaj lizanja jezikom, a njegov praktičan silikonski jezik pohranjen je u futrolu koja savršeno pristaje u vaš dlan. Teksturirani jezik nikada se neće umoriti, a uvijek ćete imati 10 prekrasnih načina vibracije na izbor!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Urban Flamengo Pulsating G-Spot Vibrator Pink

    Povećajte zadovoljstvo uz FLAMENGO – čudo u obliku slova L dizajnirano za pulsiranje G-točke i stimulaciju klitorisa. Budući da se može nositi i kao gaćica, ova svestrana igračka raspaljuje strast u bilo kojem trenutku. Doživite simfoniju senzacija, osmišljenu da zadovolji svaku vašu želju. Oslobodite intimno blaženstvo uz FLAMENGO i otkrijte beskrajno zadovoljstvo.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Ünihörn MaryGold Up&Down Thrusting Vibrator Red

    Želite otkriti novu razinu užitka? Isprobajte vibrator Marygold, koji pruža neviđen užitak, a uz to je i prilično kompaktan, što ga čini idealnim za putovanja. I što on može? Bit ćete hipnotizirani autentičnom funkcijom potiska gore-dolje, stoga uživajte!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Prostate Massager

    Neka vam se ovaj stimulator vrti u anusu, poigra se s vašom prostatom i pokaže vam raj koji se zove orgazam.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Long John Skin

    Long Johny ili dugi Jan vodootporni je body zgodni dug 20 cm! Pustite ga da ispliva u vaš anus ili vaginu i dodajte što više snage. Nudi vam 3 brzine prenapona i 7 brzina vibracija!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream King Cock 8" Vibrating Cock 20cm

    Najrealističniji vibrator koji je svijet ikada vidio! Svaka vena, svaki nabor kože, svaka bora, apsolutno sve je ručno modelirano točno tako da u finalu sasvim autentično odgovara stvarnosti. Uživajte u američkoj kvaliteti koju jamči brend Pipedream i dodajte atmosferu svojim uzbudljivim igrama.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shequ Austin Double Dildo with 20 Vibration Modes Skin

    Sanjate o realističnom dildu i žudite za uzbudljivim vibracijama? Upoznajte Austina! Njegov šarmantan autentičan oblik potpuno će vas osvojiti, a što više kada počnete otkrivati 20 načina vibracije. Osim toga, zahvaljujući kraćoj naramenici, Austin će milovati vaš klitoris, a jačinu vibracija možete odrediti putem daljinskog upravljača. Pričvrstite dildo s krajnjom vakuumskom čašicom na glatku površinu i uživajte u vožnji bez ruku.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali stimulator prostate posebno će cijeniti početnici, ali i iskusniji ljubitelji. Idealan je za uvertiru i solo igre, tijekom kojih će vam ponuditi 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju povezanom s ciljanjem unutarnje masaže.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Ford Turquoise

    Zaključani orgazam klitorisa? Samo kroz sisanje! Pa nije to samo stimulator u stilu “nasise”, jer je to punjač za iF Design Award 2018. Možete biti sigurni da ćete razumjeti svoj klitoris. Njegov silikonski usnik pruža vam 12 učinaka usisavanja i to vam omogućuje dok ne dobijete dopuštenje. Potisnite svoj biser patnje nepostojećom stimulacijom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Simplicity Geron Anal vibrator Black

    Je li analna stimulacija vaša omiljena zabava? Geron će biti vaša omiljena seks igračka! Ima ergonomski oblik i 10 načina intenzivnih vibracija. Površina mu je izrađena od mekog silikona i zahvaljujući USB punjenju bit će spremna u svakom trenutku izaći u susret vašim željama. Dotaknite prostatu i eksplodirajte od blaženstva.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Crush

    Dual Crush model kombinira uzbudljivu tehnologiju tlačnih valova sa zakrivljenom, vibrirajućom osovinom izrađenom od fleksibilnog silikona. I klitoris i G-točka mogu se stimulirati intenzivnim vibracijama putem intuitivne upravljačke ploče.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    Satisfyer Curvy Trinity 3 izrađen je od silikona s 3 motora za brisanje svih vaših erogenih zona: Koristite vibrator za pojačavanje za pozicioniranje, vibrator s tlačnim valjkom ili vibrator G-brzine za maksimalnu veličinu s istom brzinom kao i svaki muškarac.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Otkrijte maksimalnu uzbudljivu svestranost sa Satisfyer Curvy Trinity 2! Nudit će vam 3 motora i 2 funkcije s odvojenim kontrolama. Njeguje i klitoris i G-točku i može koristiti valove pritiska i vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intense June Up & Down 10 Vibrations Red

    Tražite li vibrator za autentične osjećaje? Samo uz Intense June uživat ćete u uzbudljivim trzajima! Njegov inovativni unutarnji motor stvara kretanje naprijed-natrag, oponašajući pravu penetraciju. Recite zbogom svojim starim vibratorima, June će obaviti sav posao umjesto vas!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnim studentima pa se može vidjeti u raznim oblicima. Pročitajte više kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy se mijenja za svakoga.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    Njegova dva snažna motora donijet će vam dvostruko više užitka - pravi zec. Iako zečići nisu baš vaša šalica kave - Mr. Zec će vam zajamčeno promijeniti mišljenje, jer će vas odvesti do istinskih orgazmičkih visina. Njegova baršunasta mat površina, fleksibilno tijelo i silikonski stimulator klitorisa pogodan na dodir elegantno se prilagođavaju vašim oblinama.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Flex Red

    Uz 3 snažna motocikla, model Double Flex s istom pažnjom njeguje G-točku, klitoris i vanjske stidne usne. Zahvaljujući tehnologiji Silicon Flex, ovaj vibrator je vrlo fleksibilan - a ipak ćete biti oduševljeni snažnim vibracijama koje kontrolira aplikacija.

    68,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Selopa Silverado Silver/Black

    Moderan i teksturiran za lako držanje, ovaj šik kromiranog oblika pruža snažne vibracije u dugoj, tankoj dršci koja završava glatkim, okruglastim vrhom.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Joy Red

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnim studentima pa se može vidjeti u raznim oblicima. Pročitajte više kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy se mijenja za svakoga.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Mini Wand Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ova relativno mala vibrirajuća glava zabavljat će vas i tijekom predigre i solo igara. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju koje proizlazi iz iritacije snažnim vibracijama.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Therapy Sutra Purple

    Vibrator Vibe Therapy Sutra Purple je nevjerojatan izuzetno tih vibrator za žene s tri iritantne izbočine smještene na tijelu vibratora. Njegov zakrivljeni vrh udobno će dosegnuti G-točku i nevjerojatno će je stimulirati sve dok ne postignete eksplozivni orgazam.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 230 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.