×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori

Artikli 97 za 128 od 394 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • ToyJoy Wonder Wand Massager Black

    Sanjate li o elegantnoj masažnoj glavi sa zapanjujuće jakim vibracijama? Oduševit ćete se ovom šarmantnom igračkom! Nudi vam 3 brzine vibracije i intenzivnu pulsirajuću funkciju. Njegov ergonomski zakrivljeni oblik osluškuje vaše tijelo, a visokokvalitetni ABS u kombinaciji s finim silikonom osigurat će vam maksimalnu udobnost.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy Trust The Thrust Black

    Samo s ovom iglom uživat ćete u super snažnim udarcima iza stražnjih vrata! Izludit će vas, vjerujte nam. Moći ćete birati između 10 različitih ritmova i brzina, stoga uživajte i istražite svoj užitak bez ruku uz jednostavan daljinski upravljač!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Rotator 9.0" Flesh

    Želite nešto više od običnog dilda? Dakle, pažljivo pročitajte set - ovaj prekrasan i nevjerojatno realističan dildo izrađen je od vrhunskog dvoslojnog silikona (tvrdi iznutra i mekani izvana), ima nevjerojatno autentične detalje i nudi vam 10 načina vibriranja i rotacije! Dajte mu priliku i nećete požaliti!

    109 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy Vibrato Opal

    Dosegnite visoke note užitka uz Vibrato. Ovaj vibrirajući štapić s dva kraja ima zaobljenu, teksturiranu glavu sa super fleksibilnim vratom koji se s lakoćom kotrlja po vašem tijelu za osnažujuću vanjsku stimulaciju. Dokazujući svoju zvjezdanu snagu, teksturirana baza štapića može se koristiti za vibriranje i okretanje unutarnje stimulacije. Istražite razne postavke i načine sviranja uz koje ćete pjevati sa zadovoljstvom.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Bullet Vibrator Silver

    Senzacionalno u svakom pogledu! Zabavite se uživo, otvorite zabavu i zašijte dio vlaka s ovim prekrasno dizajniranim mini vibratorom Doxy Bullet. On je izrazito diskriminirajući i nepostojeći. Uživajte u onima koji vibriraju od svih da čitaju i plaču!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona Cruise Cerise

    SONA Cruise stimulira cijeli klitoris - čak i dijelove koje ne vidite - nježnim zvučnim valovima umjesto konvencionalnih vibracija. Ovaj zvučni masažer koji tiho šaputa nudi potpuno novi orgazam, produženi vrhunac nakon senzualnog nakupljanja. Njegov glatki, vodootporan dizajn izrađen je od jednog komada vrhunskog silikona, što SONA Cruise čini nevjerojatno lakim za čišćenje i mekim na dodir. A budući da ne dolazi u izravan kontakt s klitorisom, može se koristiti za stvaranje višestrukih orgazama uvijek iznova bez ikakve nelagode.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Purple

    Nijedna žena ne može odoljeti Tigru! Zahvaljujući prepoznatljivim nazubljenjima i zakrivljenom vrhu koji donosi intenzivne vibracije, vaša će G-točka biti puna blagostanja. Žudite za divljim iskustvom? Turbo tipkom opskrbit ćete Tigra živom energijom koja će vas odvesti do vrha. Volite li nježnog ljubimca? Uživajte u neočekivano intenzivnoj stimulaciji od postupnog uvođenja - sa svakim Tiger notchom bit ćete korak bliže užitku.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Liberty 2 Purple

    Liberty 2 je ultimativni suputnik na putovanju koji nudi Womanizerovu izvornu tehnologiju Pleasure Air u kompaktnoj veličini dajući korisnicima priliku da uživaju gdje god krenu. Ova diskretna igračka puna je snage s 8 uzbudljivih i poboljšanih razina intenziteta. Liberty 2 dolazi s higijenskim omotom i sigurnom putnom bravom, što ga čini praktičnom i sigurnom opcijom za one koji su u pokretu.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Liberty 2 Dark Petrol

    Liberty 2 je ultimativni suputnik na putovanju koji nudi Womanizerovu izvornu tehnologiju Pleasure Air u kompaktnoj veličini dajući korisnicima priliku da uživaju gdje god krenu. Ova diskretna igračka puna je snage s 8 uzbudljivih i poboljšanih razina intenziteta. Liberty 2 dolazi s higijenskim omotom i sigurnom putnom bravom, što ga čini praktičnom i sigurnom opcijom za one koji su u pokretu.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel je svestrani vibrator koji ne želite propustiti! Moćan je, talentiran i elegantan. Ergonomski je dizajniran za jednostavno držanje. Ima 2 super jaka motora koji se mogu koristiti samostalno ili u društvu. Idealan je za stimulaciju klitorisa, G-točke i bradavica. Za primamljivu predigru ili snošaj koji oduzima dah, za solo seks ili igru s partnerom, Angel će zadovoljiti svaku Vašu potrebu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Striker Black

    Ova moćna analna vibracija ima krunu falusnog oblika i rebrastu osovinu za stvaranje ukusnih unutarnjih osjećaja, dok je baza dizajnirana za istovremeno tapkanje po međici za divlji poticaj užitka upravo tamo gdje ga najviše želite. Dopustite daljinskom upravljaču da vašem vremenu za igru doda zabavne mogućnosti.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her

    Napokon je pronašla igračku koja je savršeno zadovoljila sve njezine intimne potrebe. Voli vibracije, zakržljanje, kružne pokrete, toplinu i istovremeno stimuliranje klitorisa. Jedva je čekala da proba. Htjela je sve odmah i odjednom.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    Orchid je moderan štapni vibrator iz elegantne kolekcije Bloom. Prekrasan dizajn vibratora i pakiranja čini The Orchid nezamjenjivom igračkom za svaku ženu.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Shiatsu Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantna masažna glava sa značajkama koje oduzimaju dah i koja će vas odvesti u sedmo nebo? Punjivi Vive Shiatsu pretvara vaše snove u stvarnost! Riječ je o remek-djelu lijepog izgleda i dinamičnog oblika koje će vam pokazati nezamislivu ekstazu. Doživite nebeski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Starlet 3 Pink

    Ponekad nam i oni najmanji donose najveću radost u životu. Kao Womanizer Starlet 3! Kroz Pleasure Air tehnologiju, pustite svoj klitoris u raj i pokažite vam opojne orgazme urina za nekoliko minuta. Omogućite vam da možete pokazati sve korisne prednosti i uživati u vizualnim prednostima prekrasnog dizajna borbe.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Indy Red

    Nijedna žena ne može odoljeti Tigru! Poticanje prepoznatljivog mršavljenja i zakrivljenosti legla donijet će intenzivne vibracije, vaša G točka bit će točka blatostanja. Tražite li divlju iskru? Uz turbopunjač možete život tigra tigra sa živom energijom koja će vas odvesti do legla. Glasate li za svog ljubavnika? Iskoristite neočekivano intenzivnu stimulaciju od postupnog uvođenja - s Tiger Tigerom imamo malo čitanja bliže.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Nami Black

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantna masažna glava s nevjerojatnim značajkama koja će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Nami ostvarit će vaše snove! Riječ je o remek-djelu prekrasnog izgleda i 2 uporabna kraja i 4 nastavka koji će vam pokazati neslućenu ekstazu. Doživite rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Silikonski vibrator na napuhavanje koji će vam pokazati nove visine užitka! Prilagodit ćete ga svojoj mašti i daljinskim upravljačem prebacivati između 7 načina napuhavanja i vibracija. Napunite svoju vaginu ili rektum užitkom i pustite Ultimate Expand da se bavi i klitorisom ili nasipom.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pixey Turbo Black Edition with 2 Attachments

    Ako želite sve, želite Turbo glavu s 2 nastavka! To je najsnažnija vibrirajuća glava na svijetu i pružit će vam orgazme kao nitko drugi zahvaljujući iznimno snažnom vibrirajućem motoru. Priuštite si masaže cijelog tijela, erotsku stimulaciju i prekrasna iskustva unutarnje stimulacije s dodacima!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Liberty by Lily Allen

    Dame, pripremite se za polijetanje: s elegantnom navlakom i šest razina stimulacije, Liberty jamči užitak na svakom mjestu na planetu.

    169 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Elegantni vibrator G-točke ima dva F1 turbomotora koji daju ozbiljnu snagu. Jedan se nalazi na vrhu, a drugi kao nastavak za stimulaciju klitorisa koji će vam uvijati nožne prste. Ovi F1 motori nove generacije vibriraju pri nevjerojatnih 7200 o/min i 14 000 o/min.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimina Kalia Couples Massager

    Kalia je lijepo dizajnirani masažer za parove namijenjen ženama tijekom spolnog odnosa. Presvučene ultra-mekim, fleksibilnim silikonom, šaptajuće tihe vibracije povećavaju unutarnje i vanjsko zadovoljstvo za oba partnera. Savršen dodatak za zajedničko istraživanje veće intimnosti, Kalia će podići vaša zajednička intimna iskustva na potpuno novu razinu.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Vibepad Purple

    Želite li zajahati valove uzbuđenja? A tko ne bi!? Ovaj inovativni vibrirajući jastučić s 2 motora i 2 anatomski oblikovana stimulirajuća izbočina izludit će vas. Stimulirat će vaginu i analni sa 7 načina vibracija, između kojih ćete birati pomoću daljinskog upravljača. Zato stavite prostirku na stolicu i sjednite.

    229 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Homunculus Electric Shock Vibrator Pink

    Vibracije vam nisu dovoljne? Osim njih, vibrator Homunculus ponudit će vam i uzbudljivu elektrostimulaciju. Za njega nije potreban izvor, sva snaga zrači izravno iz njega. Opremljen je s 12 načina vibracije i 5 razina elektrostimulacije. I što više? Njegove funkcije možete kontrolirati putem Bluetootha putem aplikacije na svom telefonu!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovaj luksuzni vibrator, čija je prednost funkcija senzualne privrženosti, a također će stimulirati vaš klitoris. Bit će mu tako lako podleći!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream 3Some Double Ecstasy Silicone Vibrator Pink

    Žudite za prvoklasnom igračkom za senzualni užitak? Kolekcija 3Some ispunit će vaše želje i unijeti jedinstvena seksualna iskustva i intenzivne orgazme u vaš život. Uz Double Ecstasy, možete doživjeti dvostruki zanos na dva načina, jer ga možete koristiti za stimulaciju unutarnje vagine i klitorisa u isto vrijeme ili za stimulaciju vagine i analnog u isto vrijeme. Što ćete prvo probati?

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Curve Novelties Big Shot Vibrating Remote Control Silicone Dong 10" Flesh

    Tražite li pravi i veliki koji će izgledati stvarno i koji će također biti opremljen uzbudljivim značajkama? Dakle, on je ovdje! Ovaj vibrirajući dildo s daljinskim upravljačem detaljno je modeliran od svilenkasto mekog silikona i nudi vam 7 opojnih vibrirajućih uzoraka u 3 intenzivne brzine. Zato zgrabite daljinski upravljač i krenite na senzualno putovanje do orgazmičke sreće.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Deep Expand Inflatable Anal Plug

    Napuhnite uzbuđenje do samog vrhunca! Ovaj elegantni crno-zlatni vibrator ispunjava vašu vaginu ili analni dio i vibrira umjesto vas. Izrađen je od predivno mekog i glatkog silikona s elegantnim zlatnim plastičnim detaljima. Uživajte u 10 načina vibriranja vibratora na napuhavanje iza stražnjih vrata ili u utrobi, oba će biti sjajna!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona Cruise Pink

    SONA Cruise stimulira cijeli klitoris - čak i dijelove koje ne vidite - nježnim zvučnim valovima umjesto konvencionalnih vibracija. Ovaj zvučni masažer koji tiho šaputa nudi potpuno novi orgazam, produženi vrhunac nakon senzualnog nakupljanja. Njegov glatki, vodootporan dizajn izrađen je od jednog komada vrhunskog silikona, što SONA Cruise čini nevjerojatno lakim za čišćenje i mekim na dodir. A budući da ne dolazi u izravan kontakt s klitorisom, može se koristiti za stvaranje višestrukih orgazama uvijek iznova bez ikakve nelagode.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gvibe 3 Pink

    Treća generacija jedne od najpopularnijih igračaka na svijetu, Gvibe 3 jednostavno će vas zabaviti! Super je moćan, jer skriva 3 motora. Šarmantan je, ergonomskog oblika i izrađen od ugodno mekog i fleksibilnog silikona. Uživajte i otkrijte s njim novo uzbuđenje koje vam neće pokazati nijedna druga igračka!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Mythical Purple

    Koje se žene ne boje dvotaktne stimulacije i orgazma, koje pate iznutra i izvana. Mythical je ovdje da spasi vašu patnju. Njegov snažni F1 motor s 10 vibracija za promjenu stupnjeva prijenosa vrlo je brzo silikonsko tijelo tako da je točno na g-točki. Klitoris treba smanjiti, hvaleći kontaktnu stimulaciju pritiska na zid.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Prepustite se ispunjenju i uživajte u osjećaju kada se vaša prostata intenzivno zaglađuje uz apsolutno precizan pokret. A želiš li nešto više? P-Bender možete saviti u bilo koji položaj i vaša brana će vam dobro doći zahvaljujući senzualnim vibracijama čiji ćete intenzitet diktirati putem kontrolera. Stoga nemojte tjerati svoju prostatu da dugo čeka.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 394 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.