×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori

Artikli 161 za 192 od 397 ukupno

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Idol

    Dopustite da vas užitak kontrolira, podlegnite mu i pomiješajte se s blaženstvom! Emrowed Smart Pleasure Idol revolucionarna je igračka s kojom ćemo voljeti svoje vrijeme za sebe. Nudi vam 36 različitih načina užitka kroz usisavanje i vibracije. Isprobajte 6 jedinstvenih funkcija usisavanja i dodajte 6 razina vibracija i dođite do neba.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Kink Ultimate Rim Job Silicone Prostate Massager with Rotating Ridges

    Pokažite svojoj prostati novu razinu stimulacije s ovim alatom iz kolekcije Kink od Doc Johnsona. Stimulator prodire duboko u vaš anus i svojim vrhunskim silikonskim tijelom i preciznim ergonomskim oblikom neće samo pokazati vašu prostatu, već će obratiti pažnju i na branu koja će pokvariti kraći pokretni dio igračke. Kontrole su odvojene i možete birati između 10 funkcija vibracija s jednostavnošću ciljanja, 10 funkcija vibracija s ciljanjem brane i 3 razine kretanja ovog dijela.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Tango X Cherry Red

    Slijedite svoje blaženstvo dok spokojne, duboke, tutnjave vibracije pogađaju Vaše omiljeno mjesto s vrhunskom preciznošću.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    Analna zabava sama i s partnerom! Ovaj vibrirajući analni stimulator očarat će vas svojim oblikom, koji savršeno cilja na osjetljivu prostatu, a također i snažnom vakuumskom čašicom koja se može skinuti. Koristite daljinski upravljač za odabir između 10 načina vibracija i uživajte u njima gdje god želite, čak i u kadi ili pod tušem, jer je Wall Banger P-Spot vodootporan.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Solstice X App Controlled Prostate Vibrator

    Solstice X je podesivi i fleksibilni vibrator za prostatu, koji korisnicima omogućuje prilagodbu oblika i veličine kako bi odgovarali njihovom tijelu i željama te prilagođavanje kuta i zakrivljenosti uređaja kako bi se optimizirala udobnost i učinkovitost.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • strap-on-me Tapping Dildo Wave Coral Pink

    Dopustite da vas očara prvi vibrirajući dildo s dvostrukim dodirom. Novi Tapping Dildo Wave zaslijepit će vas svojim jedinstvenim, elegantnim dizajnom. Njegov valoviti oblik i zakrivljen vrh s dva puta dodirom čine ga vašim najboljim sredstvom za prepuštanje intenzivnim užicima!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Naughty Pink

    Nešto poput najljepšeg dječaka u boy bendu. Nešto poput prirodne ljepote. Nešto više. Mystim Terrific Truman vibrator je snažan, atraktivan, diskretan i savršen. Samo uz njega orgazmične emocije eksplodiraju u vama zahvaljujući dva motora, genijalnom obliku i svilenom materijalu. Prihvatite poziv na orgazmični ples.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue G-Kii Purple

    Ugodno, jednostavno, blagotvorno – tonirajte i ojačajte svoje PC mišiće uz Ami za jače orgazme i još mnogo toga.

    119 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Žudite za snažnom snagom, elegancijom i prekrasnim dizajnom? Ova masažna glava ispunit će vaše intimne želje i pomoći vam da se riješite ukočenih i umornih mišića. Glava joj je prekrivena svilenkasto mekanim silikonom, a zahvaljujući velikoj ogradi pružit će vam zaista intenzivnu stimulaciju. U isto vrijeme, izvanredno je fleksibilan, punjiv i tih. Dopustite sebi da se razmazite na senzualan i opuštajući način.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Nami Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantna masažna glava s nevjerojatnim karakteristikama koja će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Nami ostvarit će Vaše snove! Riječ je o remek-djelu prekrasnog izgleda i 2 korisna ruba i 4 koji nastavka koji će vam pokazati nesvakidašnju ekstazu. Doživite rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Sync Lite Aqua

    Jeste li vi i vaš partner zaista znatiželjni i u iskušenju da otkrijete nove uzbudljive mogućnosti s škampima? Pa, We-Vibe Sync Lite je samo za vas. Udoban je, gladak i mekan, jednostavan za korištenje, a prije svega savršen za još bližu vezu s vašim dvojnikom. Otpustite vibracije u kojima ćete oboje uživati!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Je li vaš anal spreman za pravo uzbuđenje? Ova igračka će ga potresti! Njegov vrat sadrži perle koje će uz vibracije ispuniti sve vaše unutarnje želje. Konusni vrh olakšava umetanje i također udobno cilja na osjetljivu prostatu. Otkrijte radost i uživajte u njoj punim plućima!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit Triple Curve Black

    Maksimalnu trostruku stimulaciju doživjet ćete samo uz Happy Rabbit Triple Curve! Ovog sretnog zeca profesionalci su dizajnirali upravo da mazi g-točku, klitoris i analni dio sa svoja 3 snažna motora. Slijedite ukupno 21 različit način rada i uživajte sa svojim novim najboljim prijateljem u kadi ili tušu, jer je vodootporan.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jimmyjane Reflexx Rabbit 3 Pink

    Tražite vrstu vibratora koji jednostavno "osjeća" kako treba? Znate, onaj zbog kojeg se zapitate kako ste ikada prije živjeli bez njega? To je Reflexx Rabbit 3, čiji je zaobljeni dizajn pripremljen za nebeski užitak. Uživajte u senzacionalnoj G-točki i stimulaciji klitorisa kakvu nikada niste osjetili.

    109 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy Triple Threat Black

    Otkrijte trostruku prijetnju naše serije vibratora Multi-Play! Ovaj kremasto-glatki vibrator s trostrukom stimulacijom uzbuđuje sve vaše glavne erogene zone istovremeno s 3 snažna motora i unutarnjim pokretom zadirkivanja. Dok se vibrirajuća, dolazi ovamo osovina pomiče u vama, osjetite snažne vanjske vibracije na svom klitorisu dok analna osovina klizi unutra za slasnu trojku naelektrizirajućeg osjećaja.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Laya III Pro Sage Green

    Žudite li za zadovoljstvom po cijelom tijelu? Ovo je Laya, ona će kliziti po vašoj koži i dodirivati vas zavodljivim vibracijama. Osjetite njezine pulsirajuće pokrete duboko ispod površine svoje kože i pustite da uzbuđenje raste dok ne budete spremni eksplodirati.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Tiger Jewels Emerald

    Njegov teritorij je urbana džungla. TIGER je savršen suputnik za lutanje uskim ulicama i dvorištima, obasjanim neonskim svjetlima reklama. U bujnim gradskim parkovima on vlada svojom gradskom džunglom, svaki dan novo iskustvo – uvijek u potrazi za malo ZABAVE, da pobjegne od rutine i pronađe svoju sljedeću erotsku avanturu.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bloom The Rose G-Spot Vibrator

    Elegantne žene također trebaju elegantna erotska pomagala! Elegantna kolekcija Bloom prekidača sa svojim prekrasnim dizajnom i učinkovitom tehnologijom. Dosadno mi je što će vas 5 nepostojećih vibracija i 5 intenziteta uzrokovati da čitate prstom po listovima na dnu igre. U početku volite čitati s crvenkastim mekim silikonom, a naramenice iza očiju zatvorene u paketu koji će vam pokazati novi način da probudite svoju erotsku masnoću. Neka vas ona uvede u ovu šarmantnu i impresivnu igru.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Shiatsu Black

    Tko je tvoja najbolja želja? Je li to elegantna masažna glava s markama koje oduzimaju dah i koja će vas odvesti u sedam nebesa? Punjivi Vive Shiatsu pretvara vaše snove u kreativnost! Vozač je izvanredan način da pogledate dinamičan oblik kože, koji će vam pokazati nepovoljan balans. Živite nebeski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Starlet 3 Turquoise

    Ponekad nam i najmanje stvari donose najveću radost u životu. Kao Womanizer Starlet 3! Kroz Pleasure Air tehnologiju odvest će vaš klitoris u raj i pokazati vam opojnu moć orgazama za nekoliko minuta. Dopustite da vam se pokažu vrtoglave visine savršenog užitka i uživajte u vizualnom užitku zahvaljujući prekrasnom dizajnu boja.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PicoBong Transformer Yellow

    PicoBong Transformer je u osnovi stotine igračaka u jednoj. Stvorite pravi oblik za sebe, bilo za solo igru ili dijeljenje s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Perfect Lover with Remote Control

    Ovo će biti miljenik obojici! Perfect Lover je uparena igračka u obliku slova C s daljinskim upravljačem. Mekana je i fleksibilna pa se prilagođava vašim proporcijama te će vibracijama stimulirati klitoris, g-točku i penis tijekom vođenja ljubavi. Uživajte u malo boljem vođenju ljubavi uz senzualne vibracije čiji ćete intenzitet odrediti putem kontrolera.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tracy's Dog Hammer Magic Wand Vibrator Set Black-Gold

    Otkrijte Tracy's Dog Hammer Magic Wand set vibratora! Ovaj set uključuje luksuzni vibrator sa štapićima s četiri silikonska nastavka, od kojih svaki ima svoju svrhu stimulacije. Zahvaljujući ovim nastavcima, imate potpunu stimulaciju kod kuće!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Partner Box 3

    Uživajte u senzualnoj promjeni dok vodite ljubav - uz Satisfyer Partner Box! Kutija sadrži parni vibrator Double Joy, vibrator za gaćice Sexy Secret i prsten za penis Royal One, koji su svi kompatibilni s aplikacijom Satisfyer Connect.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gvibe Greal

    Postoji revolucija u realističnim vibratorima! Greal je izrađen od savršenog Bioskyn materijala, kojeg jedva možete razlikovati od ljudske kože. Osim toga, ima izvrsno modelirane autentične detalje, ekološki je, siguran za tijelo i sadrži snažan, ali tih motor sa 6 načina rada vibracija. Samo vibrirajući penis kakav bi trebao biti!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Courage Violet

    Iskoristite priliku, prihvatite izazov, skupite hrabrost i otkrijte dosad nepoznati svijet uz luksuzni Zalo Courage vibrator sa Swarovski kamenom. Njegov elegantan dizajn i genijalan oblik otvorit će vrata intenzivnim orgazmima! Ima funkciju zagrijavanja, tako da se za 3 minute može zagrijati na temperaturu ljudskog tijela i možete uživati u autentičnim iskustvima. Međutim, ono što je najbolje kod ove igračke je nesumnjivo fleksibilna glava koja se može savijati do 360°.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Mini Romeo II

    Osjećate li se ikada kao Julie koja traži svog Romea? Upravo ste ga našli! I to nije bilo koji Romeo, on ima puno zadivljujućih značajki i također inovativni sustav koji će igrati cijelu vašu vaginu, uključujući klitoris. Njegov moderan izgled vas očarava kao i 10 intenzivnih načina rada. Dođite da se opustite i zadovoljite anatomski dizajniranim elegantnim imenom Romeo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • LELO Sona 2 Travel Pink

    Želite li doživjeti uzbuđenje koje oduzima dah na vašim avanturističkim putovanjima? Predstavljamo Vam svog novog suputnika pod imenom SONA 2 Travel prestižnog brenda Lelo. To je mali putni užitak za trenutnu pomoć u orgazmu gdje god se nalazili. Priuštite si stimulaciju klitorisa koja oduzima dah, iskustvo ispunjeno zadovoljstvom i zadovoljstvom te bijeg u potpunu relaksaciju zahvaljujući legendarnim zvučnim valovima.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lily 3 Personal Massager Polar Green

    Nova zvijezda među vibratorima je rođena, zove se Lily 3, a vi možete s njom slaviti svoju seksualnost! Pogodan je za sve prilike, bilo solo ili udvoje, a oduševit će vas svojom ekskluzivnom cijenom koja je u znaku proslave 20. obljetnice brenda Lelo. Odaberite između 10 snažnih postavki vibracije i uživajte u diskretnim i nezaboravnim orgazmičkim iskustvima!

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gvibe Greal Mini Fuchsia

    Revolucija u realističnim vibratorima je ovdje! Greal mini e izrađen je od savršenog Bioskin materijala koji se jedva razlikuje od ljudske kože. Osim toga, ima nevjerojatno modelirane autentične detalje, ekološki je, siguran za tijelo i sadrži snažan, ali tih motor sa 6 načina vibracije. Samo penis koji vibrira, kako i treba biti!

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Što se događa kada ovaj uređaj počne dodirivati vašu P-točku ili prostatu? Počinjete plutati na valovima nevjerojatnog orgazma. Tap To je kruti vibrator za prostatu s skočnim gumbom na vrhu koji je dizajniran da simulira tapkanje prstom. I to nije sve! Osim uzbudljivog tapkanja prostate, Tap It također može vibrirati, čak i pod vodom, jer je vodootporan.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gender X Mad Tapper Black

    Ne želi biti zadovoljan s 3 motora odjednom! Skrivene su unutar ove šarmantne igračke koja obećava da će se pobrinuti za sva vaša osjetljiva područja. Maksimalno je fleksibilan, ugodne teksture i genijalno zakošen. Odaberite između 10 brzina vibracije glave, 5 brzina tapkanja i otkrijte i pulsirajuću branu!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 161 za 192 od 397 ukupno

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.