×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori

Artikli 129 za 160 od 394 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • LELO Lily 3 Personal Massager Dark Plum

    Nova zvijezda među vibratorima je rođena, zove se Lily 3, a uz nju možete slaviti svoju seksualnost! Pogodan je za sve prilike, bilo solo ili udvoje, a oduševit će vas ekskluzivnom cijenom koja je u znaku proslave 20. obljetnice brenda Lelo. Birajte između 10 snažnih postavki vibracije i uživajte u diskretnim i nezaboravnim orgazmičkim iskustvima!

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PalmPower Extreme Wand Massager Pink

    Želite li živjeti u nenaseljenom komunalnom objektu? Potreban vam je vrlo živ vibrator, a to je PalmPower Extreme! Na prvi pogled, postoji jedan izgled za vašu kondiciju. Vrhunska silikonska glava dopuštenja je široka i fleksibilna, pa s njom i faza gdje vam je potrebna. Uživajte u intenzivnoj vibraciji sa svih 7 funkcija!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Kit Wanderful Rechargeable Wand with Two Accessories Black

    Kit Wanderful® postanite vaš majstor čarobnjak... Ovaj stimulator klitorisa oduševit će vas svojom super moći! Wanderful® dolazi s 2 glave: zečjom, savršenom za stimulaciju klitorisa i G-točke… i analnom, čvrstom, ali fleksibilnom, za vrhunski užitak. One Wanderful® s dvije glave, za mnoštvo užitaka!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Aqua Wand Massager

    Doživite intenzivnu, živahnu masažu iznad i ispod vode s ovom snažnom glavom. Dođite hrabro otvorite vrata novim iskustvima, osjećajima i percepcijama.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 7X P-STROKE Silicone Prostate Stimulator with Stroking Shaft

    Žudi li vaša prostata za nečim intenzivnim i nevjerojatno ugodnim? Ovaj stimulator će je uzbudljivo kucati sve dok ne dođe do orgazma koji oduzima dah. Istovremeno, njegov vanjski dio će senzualno vibrirati na vašoj brani i samo će vam diktirati snagu stimulacije kroz kontroler. Stoga nemojte tjerati svoju prostatu da dugo čeka.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Bendz Bendable Vibrator Anal Probe Edition Black

    Luksuzne višenamjenske vibrirajuće lopte! Na površini su svilenkasto mekani, a iznutra ugodno čvrsti. Fleksibilne su i savitljive te će vas hipnotizirati svojom funkcijom vibracije. Prikladni su za vaginalnu i analnu primjenu, vanjsku i unutarnju. Odaberite između 6 uzoraka vibracija i uživajte u nevjerojatnom užitku loptu po loptu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Real Body Magic Ram

    Tražite li nešto istinski autentično? Ovaj realističan penis s realističnim crtama naprijed-nazad će vas zadiviti! Njegova elektromagnetska tehnologija njegovo je tajno oružje, a TPE materijal pouzdano podsjeća na ljudsku kožu. Dodirnite ga i odjednom ćete ga poželjeti pozvati k sebi.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Wand Essentials Scepter 50X Silicone Wand Massager Black/Gold

    Svestrana, moćna i elegantna, takva je ova masažna glava. Njegove snažne vibracije izmasirati će vas na osjetljivim intimnim mjestima, ali i po cijelom tijelu, gdje će osloboditi napetost mišića. Tamnoljubičasti dizajn glave s akcentima od ružičastog zlata zajedno tvori prekrasan vibrirajući komad s intenzivnom snagom. Otkrijte ga!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Petite Tickler Purple

    Trostruka stimulacija od 10 brzina u moćnoj maloj igrački! Neka vam teksturirani dio dopre do koljena s izvrsno debelim opsegom i tankim naramenicama koje su fleksibilne i dizajnirane da vas obaviju čistim užitkom. Dio "lakat" je fleksibilan pa se Petite Ticker savršeno prilagođava vašem tijelu. Pomoću kontrolera odaberite željenu razinu stimulacije!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    Žudite za prvoklasnom igračkom za senzualni užitak? Kolekcija 3Some ispunit će vaše želje i unijeti jedinstvena seksualna iskustva i intenzivne orgazme u vaš život. Rock N'Ride ima 2 snažna motora i spreman je da vas utrostruči! Dođite saznati više o njemu!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Uzbudljiv napad na prostatu! Ovaj ergonomski oblikovan analni vibrator jednostavno je izvrstan! Njime možete jednostavno ciljati točno mjesto na kojem se nalazi vaša prostata i stimulirati je na način koji će vas ubrzo dovesti do vrhunca. Mekana silikonska membrana na vrhu daje pulsirajuće impulse u 10 načina.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Dual Rider Remote Control Bump and Grind Blue

    Želite li otkriti svoju seksualnost i produbiti ljubav prema sebi? Ovaj Dual Rider savršen je za to! To je snažan masažer s 2 snažna motora za daljinsko upravljanje. Povjerite svoj užitak njegovom sofisticiranom dizajnu i posebno 12 funkcija vibracije.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Mythical Black

    Koje žene ne bi čeznule za dvostrukom stimulacijom i orgazmom koji oduzima dah iznutra i izvana. Mythical je tu da ispunite svaku svoju strast. Njegov snažni F1 motor s 10 brzina vibracije skriven je unutar svilenkasto mekog silikonskog tijela tako da je usmjeren izravno na g-točku. Klitoris će tada biti uznemiren, zahvaljujući beskontaktnoj stimulaciji valova pritiska.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Starlet 3 Violet

    Novi Womanizer STARLET 3 – originalna Womanizer Pleasure Air tehnologija u kombinaciji s pet novih živih boja proizvoda i dvije više razine intenziteta, dok je i dalje vodootporan i punjiv preko USB-a – po razumnoj cijeni.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PicoBong Transformer Pink

    PicoBong Transformer je u osnovi stotine igračaka u jednoj. Stvorite pravi oblik za sebe, bilo za solo igru ili dijeljenje s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Je li tvoj analni malo tužan? Napunite ga i razmazite svoju rupu vibracijama ne samo izvana nego i iznutra. Stimulator prostate 10x P-Flexer ima daljinski upravljač, koji možete birati između 3 brzine vibracije i 7 pulsirajućih obrazaca, u čijem će ritmu zvučati 2 motora. Fleksibilni vrat prilagođava se vašim proporcijama i više ne morate oklijevati!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Probe

    Senzualna silikonska igračka za apsolutni užitak u vašem analnom za vašu prostatu! Ima elegantan daljinski upravljač nalik satu i nudi vam 12 snažnih funkcija vibracije s intenzivnim sinkroniziranim rotirajućim i odgovarajućim funkcijama s 2 snažna motora.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lily 2 (Lavender & Manuka Honey) Purple

    Jači, ljepši i diskretniji, upravo to je Lily 2.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Rim Joy

    Najviše od svega, volite li jezik koji kruži oko vašeg analnog, a ponekad i u njemu? Sir Richard je poslušao te želje i stvorio ovaj jedinstveni uređaj s pametnim jezikom koji će lizati vaše osjetljivo analno područje i mirno i lagano prodrijeti u rektum. Također uživajte u ugodnom zagrijavanju i odaberite razinu vibracija između 5 načina rada i 2 brzine.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Upoznajte poboljšanu Emmu, luksuznu maserku s funkcijom konstantnog grijanja i kontrolom putem pametne aplikacije. Ima fleksibilnu okruglu glavu, za koju se neće biti problem nagnuti i udobno zadovoljiti svako osjetljivo mjesto na tijelu. Stavite na njega nastavak u obliku zečjih ušiju i otkrijte malo drugačiji osjećaj. Pa tko će odlučivati o vašem zadovoljstvu? Sinkronizirate li vi, vaš partner s druge strane svijeta, prijatelj na webu ili vaša Emma s interaktivnim videozapisima?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BeauMents Doppio Move Purple

    Snažan, fleksibilan, moćan i iznad svega za vas oboje! Takav je ovaj šarmantni ljubičasti vibrator s 3 diskretno tiha, ali u isto vrijeme moćna motora koje možete koristiti pojedinačno ili sve zajedno. Oblik igračke prilagođen je ženskom i muškom tijelu i otvara vrata u svijet uobičajenih orgazama!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Udarite u crno i uživajte u apsolutno preciznom užitku! Čuveni Rude-Boy Xtreme ovdje je za vaš bučni užitak od intenzivne stimulacije prostate i lebdeća. Namješten je do apsolutnog savršenstva, moćan je, sadrži dva neovisna motora, udoban je i prilagođava se vašem tijelu. Zato zgrabite vozača i učinite dobro sebi ili svom partneru!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Tango X Midnight Blue

    Baš su sranje! Tople intenzivne vibracije će odrediti pravo mjesto za dobrobit i dovesti vaše blaženstvo do točke uzbuđenja. Je li to ono što želiš? Razumiješ! Tu je novi We-Vibe Tango X!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her G-Spot Butterfly Strap-On Purple

    Postignite veliko O bez micanja prstom! Ultimate G-Spot Butterfly Strap-On nudi vam 10 eksplozivnih načina vibracije kojima se može upravljati praktičnim bežičnim daljinskim upravljačem. Igrajte solo ili s partnerom, kod kuće ili vani!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Kink Ultimate Rim Job Silicone Prostate Massager with Rotating Ridges

    Pokažite svojoj prostati novu razinu stimulacije s ovim alatom iz kolekcije Kink od Doc Johnsona. Stimulator prodire duboko u vaš anus i svojim vrhunskim silikonskim tijelom i preciznim ergonomskim oblikom neće samo pokazati vašu prostatu, već će obratiti pažnju i na branu koja će pokvariti kraći pokretni dio igračke. Kontrole su odvojene i možete birati između 10 funkcija vibracija s jednostavnošću ciljanja, 10 funkcija vibracija s ciljanjem brane i 3 razine kretanja ovog dijela.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Invincible Black

    Ovaj elegantni crnac je tu samo za tebe i tvoj klitoris! Stavite ga kroz otvor na klitorisu i pustite da ga lagano ili intenzivno usisava pomoću valova pritiska. Jedan, dva, tri i tu je najbolji orgazam svih vremena! Beskontaktna stimulacija odvest će svaku ženu u raj, ali budite oprezni, stvara ovisnost! Ili ti to nije dovoljno? U tom slučaju dodajte vibraciju!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Tango X Cherry Red

    Slijedite svoje blaženstvo dok spokojne, duboke, tutnjave vibracije pogađaju Vaše omiljeno mjesto s vrhunskom preciznošću.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Idol

    Dopustite da vas užitak kontrolira, podlegnite mu i pomiješajte se s blaženstvom! Emrowed Smart Pleasure Idol revolucionarna je igračka s kojom ćemo voljeti svoje vrijeme za sebe. Nudi vam 36 različitih načina užitka kroz usisavanje i vibracije. Isprobajte 6 jedinstvenih funkcija usisavanja i dodajte 6 razina vibracija i dođite do neba.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jimmyjane Reflexx Rabbit 3 Pink

    Tražite vrstu vibratora koji jednostavno "osjeća" kako treba? Znate, onaj zbog kojeg se zapitate kako ste ikada prije živjeli bez njega? To je Reflexx Rabbit 3, čiji je zaobljeni dizajn pripremljen za nebeski užitak. Uživajte u senzacionalnoj G-točki i stimulaciji klitorisa kakvu nikada niste osjetili.

    109 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager Black

    Budite očarani opojnom snagom i prekrasnim izgledom ove masažne glave savršenog ergonomskog oblika. S njim na tržište dolazi i brend Bodywand koji jasno dominira u ponudi masažnih glava. Fleksibilan vrat, teksturirani nastavak, punjenje preko USB-a i snaga koja jedva da je išta jednaka, upravo takva je ova masažna glava!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Mythical Pink

    Koje žene se ne boje dvotaktne stimulacije i orgazma, koje pate iznutra i izvana. Mythical je ovdje da spasi vašu bijedu. Njegov snažan F1 motor s 10 vibracija za promjenu stupnjeva prijenosa vrlo je brzo silikonsko tijelo tako da je točno na g-točki. Klitoris treba smanjiti, hvaleći kontaktnu stimulaciju pritiska na zid.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • strap-on-me Tapping Dildo Wave Coral Pink

    Dopustite da vas očara prvi vibrirajući dildo s dvostrukim dodirom. Novi Tapping Dildo Wave zaslijepit će vas svojim jedinstvenim, elegantnim dizajnom. Njegov valoviti oblik i zakrivljen vrh s dva puta dodirom čine ga vašim najboljim sredstvom za prepuštanje intenzivnim užicima!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 394 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.