×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajući prstenovi

Artikli 65 za 96 od 277 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • The Screaming O Charged Ohare Rabbit Vibe Pink

    Oboje ćete uživati u ovom zecu! Ugodno povlači korijen svog penisa i oko testisa, a njezine uši će uzbudljivo vibrirati na njezinom klitorisu. Izrađena je od silikona pa je izvanredno fleksibilna i ne samo da savršeno pristaje na penis, već se i ušima prilagođava ženskom tijelu. Ima 10 moćnih funkcija vibriranja, puni se putem USB-a i jedva čeka voditi ljubav s vama!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Cock Ring Vibe with Remote

    Doživite uzbuđenje elektrostimulacije s ovim šokantnim i vibrirajućim prstenom za penis koji će vam pokazati vrhunac muškog užitka i učiniti vašu erekciju još jačom. Nevjerojatno je razigran, izrađen od visokokvalitetnog silikona i opremljen funkcijom elektrostimulacije za koju vam neće trebati nikakav izvor energije. Okusite seksi šokove sa svakim pritiskom i vibracije će doći!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring 1 Black

    Vibrirajući prsten će promijeniti vaš pogled na seks! Pružit će vam senzualnu stimulaciju klitorisa tijekom vođenja ljubavi i prekrasne zajedničke vrhunce. Ovaj iz Pretty Love oduševit će vas svojim mekim silikonskim materijalom i nazubljenom površinom za iritaciju pičke. Osim toga, također potiče erekciju i odgađa vrhunac. Nema vremena za gubljenje, gurnite ga u košaru!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Ring True

    Toliko užitka u 3 mala i jednostavna vibrirajuća prstena! Stavite prvu na jezik i pojačajte oralni užitak, drugu stavite na prst i dođite s njim da se izgubite u njezinoj utrobi i ugodite g-točki! Zatim stavite zadnji na penis i učinite klitoris tako dobrim tijekom ljubavi.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black & Silver Cock Ring Vibrating & Licking Silicone Rechargeable Black

    Želite li još više uživati u vođenju ljubavi? Pozovite ga na ovaj jedinstveni vibrirajući prsten! Rastezljiva je pa se prilagođava vašoj veličini te jača i podupire vašu erekciju. I što više? Revolucionarni stimulator revno će vibrirati i brinuti se za užitak klitorisa, stoga uživajte!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Ring Around The Rosy Blue

    Doživite više od džepa punog užitka s ovim rastezljivim dvostrukim C-prstenom, fleksibilnom kombinacijom golicača loptice i teksturiranog stimulatora koji pruža snažne vibracije s dva motora.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Casual Love Vibrating Ring Purple

    Želite li pojačati užitak vođenja ljubavi? Vibrirajući prsten Casual Love je simpatičan alat s dizajnom medvjedića, prikladan ne samo za početnike. Izrađen je od fleksibilnog TPR-a, tako da se prilagođava bilo kojoj veličini, a medvjedić će svojim vibracijama oduševiti klitoris. Isprobajte nešto novo i uživajte u dosad neotkrivenim iskustvima.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

    Vjerojatno već znate da će uz vibrirajući prsten vaše vođenje ljubavi biti još bolje i intenzivnije, ali vjerojatno samo tražite onaj pravi. Imamo sjajne vijesti za vas - već ste ih pronašli! Dvostruki vibrirajući prsten Poloqueth ima sve što vam treba od takvog pomagala. Ima prsten za penis i testise, snažan motor, osjetljivo vibrira na klitorisu, izvrsno pristaje, fleksibilan je, vodootporan i daljinski upravljan. On je taj!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Spartacus R

    Uživajte u svom seksualnom iskustvu s nevjerojatnim Spartacom, koji je dizajniran upravo da zadovolji njega i nju, a zajedno su doveli do orgazma. Kombinira nekoliko provjerenih igračaka u 1 i tako istovremeno djeluje kao prsten za erekciju, iritator klitorisa, masažer testisa i rukav za penis.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy The 3 Way Black

    Sanjate li o otkrivanju novih uzbudljivih iskustava? Takva jedinstvena igračka će vas zadovoljiti! Izrađen je od visokokvalitetnog, glatkog silikona i predstavlja prsten za penis i testise koji ugodno zateže te podupire i jača vašu erekciju. Zatim imamo teksturirane "osjećajnice" s 10 brzina i ritmova vibracije za razne mogućnosti užitka. Neka vas vaše fantazije iskušaju i uživajte u ekstra senzualnim osjećajima!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Winni Purple

    Dopustite SVAKOM-u da vam predstavi Winni: vibrirajući prsten dizajniran za parove s avanturističkom stranom. Ne samo da Winni pomaže produžiti izdržljivost muškarca, već također pomaže stimulirati ženski klitoris. Winni je vodootporan pa slobodno započnite akciju unutar kade ili bazena.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Double Diver Pink

    Volite li uzbudljivu dvostruku penetraciju? Samo s ovim prstenom ćete utrostručiti svoje zadovoljstvo! Samo ga stavite na penis i ostavite fleksibilni prsten za jačanje i podršku erekcije i izdržljivosti. Zatim dodajte vibraciju s 12 funkcija na vrh i gurnite pričvršćeni dildo u stražnja vrata za ultimativno blaženstvo. Ovo nije običan prsten, to je alat za vrhunski užitak!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Vibrating Silicone Super Ring Black

    Penis se čvrsto drži prstenom za penis i pomaže u stvaranju iznimno čvrste erekcije. Klitoralni stimulator ima uklonjivi vibro metak i stimulirajuće točkice koje pomažu u pružanju nevjerojatnih orgazama. ja

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Locker Black

    Osjećate li da vam još nešto nedostaje za savršeno seksualno iskustvo? Kladimo se da je to izvrsna vibrirajuća petlja za penis i testise! Posebno je dizajniran za ugodno i učinkovito poboljšanje vođenja ljubavi. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona i super je fleksibilan za maksimalnu udobnost. Uživajte u ugodnim osjećajima stimulacije uz vibracije koje će biti tu za njega i nju!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Share Ring Double Vibrating Cock Ring with Rabbit Ears Black

    Savršena igračka u kojoj će on i on uživati! Ovaj silikonski prsten za erekciju osigurat će vam dugotrajniju erekciju, a time i duže vođenje ljubavi. Njegove zečje uši i odvojivi mini vibrator pobrinut će se da vaš klitoris bude dobro i da vam izleti na vrh budu uzbudljivi za oboje.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Black

    Želite li uživati u još više zajedničkih erotskih trenutaka? Počastite se ovim luksuznim i praktičnim prstenom! Izrađena od elegantnog mekanog silikona, ergonomski oblikovana kako bi penetracija bila još bolja i uzbudljivija. Birajte između 8 snažnih programa vibracija i prepustite se senzualnoj stimulaciji klitorisa i G-točke.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Smart Vibe Ring - Vibrating Black

    Želite li uživati u još uzbudljivijem vođenju ljubavi? Znamo kako to učiniti! Vibrirajte partnerovo uzbuđenje. Bit će dovoljno koristiti ovaj elegantan, ali vrlo moćan vibrirajući prsten, koji je posebno dizajnirao prestižni brend Tenga kako bi stajao poput školjke.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O The Two-O

    Volite li koristiti vibrirajuće prstenove, ali se često svađate oko vibracija? Isprobajte vibrirajući prsten s dva motora! Jedno za njega, a drugo za, vibraciju za sve. Prsten je izvanredno fleksibilan i pružit će vam ne samo dugu i čvrstu erekciju, već i ugodnu stimulaciju ne samo klitorisa već i testisa. Konačno zajedno možete doći do vrha, stoga ne propustite ovu priliku.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Black Tie Affair Cock Ring

    Želite li uživati u duljoj erekciji i senzualnim vibracijama? Stavite ovu klasičnu erekcijsku petlju, prilagodite hvat svojim potrebama i uključite vibracije u kojima će vaš partner uživati dok vodite ljubav. Uživajte u svim svojim erotskim fantazijama i vodite ljubav uzbudljivo i dugo!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Teal Tickler

    Uživajte u stilu, intenzivno i razigrano. Ovaj erekcijski prsten jača vašu erekciju i intenzivno trza partnerov klitoris. Izrađen je od svilenkasto mekog silikona koji je fleksibilan i prilagođava se vašoj veličini. Tada ćete jednim gumbom pokrenuti intenzivnu vibraciju i dobra vožnja može početi!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Mr. Pleasure Vibrating Scrotum Teaser Black

    Želite li kupiti nešto uzbudljivo za svoja jaja? Umetnite ih u mekanu silikonsku vrećicu, provucite penis kroz oko i pritiskom na gumb pokrenite vibracije koje će vam toliko potresti testise da se uzbudljivi osjećaji prošire cijelim tijelom. Morate probati!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Jammy Cock Ring Vibrator with Clitoral Stimulator Black

    Uz to idu dulje i čvršće erekcije i uzbudljive vibracije? Da, s Jammyjem je sve moguće! To je prsten za erekciju i vibrator u isto vrijeme. Sigurno pristaje oko penisa, jer se sastoji od 3 prstena, koji između ostalog osiguravaju jaču erekciju. Birajte između 12 funkcija vibracije i dopustite malim jezicima da zavodljivo miluju klitoris tijekom seksa.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tor 3 Black

    Želite li napraviti korak naprijed u svom ljubavnom odnosu i osigurati prekrasno obostrano zadovoljstvo? Upotpunite svoj ljubavni život ovim luksuznim vibrirajućim prstenom TOR 3 tvrtke Lelo s kojim ćete eksperimentirati i otkrivati nova iskustva. Isprobajte moderno upravljanje putem aplikacije i uživajte u dodiru vrhunskog silikona.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Play with Me Arouser Vibrating C-Ring Pink

    Želite li povećati svoje zadovoljstvo i produžiti vrijeme vođenja ljubavi? Isprobajte s ovim vibrirajućim prstenom! Predivno je mekan i fleksibilan, ima meke stimulacijske izbočine i svojim će vibracijama klitoris odvesti do vrhunca blaženstva. Stavite ga na svoj penis i otkrijte novu dimenziju vođenja ljubavi!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Heloise Black

    Što se događa kada vibrirate svoje vođenje ljubavi? Za oboje će biti još uzbudljivije! Ovaj vibrirajući prsten sa 7 funkcija i ugrađenom punjiva baterijom idealan je za to. Zahvaljujući fleksibilnom silikonu, udobno pristaje na penis i jača njegovu erekciju. U isto vrijeme, prilikom vođenja ljubavi, senzualno će vibrirati na klitorisu ili testisima, ovisno o tome kako ga okrećete. Još više uživajte u intimnim trenucima sa svojim kolegom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tor 3 Base Blue

    Želite li napraviti korak naprijed u svom ljubavnom odnosu i osigurati prekrasno obostrano zadovoljstvo? Upotpunite svoje vođenje ljubavi ovim luksuznim vibrirajućim prstenom TOR 3 tvrtke Lelo s kojim ćete eksperimentirati i otkrivati nova iskustva. Isprobajte moderno upravljanje putem aplikacije i uživajte u dodiru vrhunskog silikona.

    239 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Vibro C&B Ring Black

    Prsten za penis/testise dizajniran da vam pomogne postići dugotrajniju i jaču erekciju, s golicačem klitorisa. 10 snažnih funkcija vibracije pružaju iznimnu stimulaciju.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Benedict Double Ring Perineum Stimulator Black

    Upoznajte Benedicta, novog najboljeg prijatelja vaše muškosti. Opremljen je snažnim motorom koji će vam poslati jezu niz kralježnicu i preplaviti vaše tijelo blaženom stimulacijom. Zahvaljujući fleksibilnom materijalu i konstrukciji, pristaje kao salivena na svaki penis i što je najbolje - jača erekciju, odgađa vrhunac i bombardira vas senzualnim užitkom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Elegancija i izvedba zajedno? Da! Joel vibrirajući prsten iz kolekcije Prestige isticat će se na vašem noćnom ormariću zahvaljujući luksuznoj kombinaciji crnog mekog silikona i zlatnih detalja. Nudi vam 7 vibrirajućih uzoraka i 3 brzine u kojima će klitoris uživati dok vodite ljubav. Penis se tada povlači u korijenu i oko testisa, pa će se zalijepiti čak i tijekom divljeg djelovanja. Svi će voljeti Elite igračke!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Lingus Max Powerfull & Irresistible Cockring Violet

    Snažni Lingus vibrirajući prsten brenda Adrien Lastic učinit će erotska iskustva ugodnijima svim strastvenim parovima. Ima snažan motor koji za vas vibrira u 3 različita načina rada, izrađen je od super mekog, udobnog i fleksibilnog silikona, ergonomskog je oblika i diskretno je tih. Zato ga obucite i dopustite da vaše svakodnevno vođenje ljubavi učini izvanrednim iskustvima!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bcharmed Basic Wave Black

    Poboljšajte svoje vođenje ljubavi! Ovaj mekani i fleksibilni vibrirajući prsten dizajniran je tako da savršeno odgovara muškoj prirodi, dok uzbudljivo iritira partnerov klitoris prilikom vođenja ljubavi. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona koji je ugodan i za osjetljiva područja. Birajte između 5 značajki vibracije i zajedno uživajte u blaženim vrhovima!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Majestic Duo

    Zahvaljujući okretnoj petlji, model Satisfyer Majestic Duo, izrađen od udobnog i nježnog silikona, može se koristiti vrlo fleksibilno. Inovativni dizajn upotpunjen je intuitivnim radom i intenzivnim vibracijama.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja

Artikli 65 za 96 od 277 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.