×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajući prstenovi

Artikli 97 za 128 od 277 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Bullseye Blue

    Satisfyer Bullseye s podesivom veličinom od silikona osigurava trajno uživanje tijekom ljubavi zahvaljujući učinku zagušenja. Snažne vibracije na suženom stimulatoru klitorisa također se mogu kontrolirati pomoću besplatne aplikacije Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    Satisfyer Bullseye, sa svojom prirodom s ožiljcima od silikona, pruža dugotrajnu primjenu bilo kakvog meliorativnog učinka. Učinkovite vibracije na zahvaćenom stimulatoru klitorisa također se mogu kontrolirati uz pomoć besplatnih aplikacija Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anbiguo Arkadio Glands & Perineum Stimulator Watchme Wireless Technology Compatible Black

    Arkadio nije bilo kakva igračka! Ističe se nizom značajki koje ne biste pronašli u sličnim proizvodima. Pružit će vam najbolju stimulaciju glanca i perineuma, ponuditi vam 8 načina vibracije, super snažan motor i silikonski materijal nevjerojatno ugodan na dodir. Ergonomski je dizajniran, pa je ujedno i udoban za korištenje!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Rings of Love Silicone Stimu Ring Pink

    Jeste li u iskušenju otkriti načine da još intenzivnije uživate u ljubavi? Isprobajte vibrirajući prsten! Ova marka Dream Toys ima uklonjivi mini vibrator i nazubljeni dio za senzualnu stimulaciju klitorisa. Osim toga, uvlači penis u korijenu, što jača i produžuje erekciju i vrlo je lako kontrolirati jednim gumbom.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BeauMents Flexxio Blue

    Vaš seks je postao rutina, ne znate što dalje, a više ni ne uživate u njemu, a kamoli da vas zadovoljavate? Niste sami, svaka druga veza rješava ovaj problem i znamo kako vam pomoći! Vibrirajte svoje erotske trenutke i zajedno uživajte u vibracijama. Ova igračka će zadovoljiti oba partnera i začiniti i najdosadniju spavaću sobu. 2 motora, fleksibilan materijal, 10 načina vibracija i daljinski upravljač, da, vaš spol sada poprima novu dimenziju!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Želite li uživati u senzualnoj predigri i još uzbudljivijoj ljubavi sa svojim kolegom? Ovaj set je stvoren posebno za parove i njihove svestrane užitke. Sadrži atraktivan vibrirajući stimulator s kontrolom kroz narukvicu u obliku sata i vibrirajući prsten za praktično daljinsko upravljanje. Doživite novu razinu užitka zajedno!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Volite li najviše stimulaciju testisa? Ovdje imamo igračku posebno napravljenu za zadovoljstvo vaših loptica zahvaljujući 9 vibrirajućih uzoraka. Gurnite u dvostruku petlju, ugradite i penis i testise u nju, pritisnite gumb na daljinskom upravljaču i pokrenite ga!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Love Ring

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a također je inspirirala ovaj dvostruki vibrirajući prsten na daljinskom upravljaču. Žudite za intenzivnijim vođenjem ljubavi? S ovim prstenom vaše će se želje čuti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • BeauMents Flexxio Purple

    Vaš seks je postao rutina, ne znate što dalje, a više ni ne uživate u njemu, a kamoli da vas zadovoljavate? Niste sami, svaka druga veza rješava ovaj problem i znamo kako vam pomoći! Vibrirajte svoje erotske trenutke i zajedno uživajte u vibracijama. Ova igračka će zadovoljiti oba partnera i začiniti i najdosadniju spavaću sobu. 2 motora, fleksibilan materijal, 10 načina vibracija i daljinski upravljač, da, vaš spol sada poprima novu dimenziju!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Ramrod Strong Vibrating Cockring with Remote Black

    Priuštite si maksimalno uzbudljivo iskustvo s ovim jedinstvenim vibrirajućim prstenom za penis. Izrađen je od vrhunskog crnog silikona i sastoji se od 2 prstena za veću stimulaciju. Zgrabite daljinski upravljač i birajte između 10 intenzivnih načina vibracije!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon Love Connection Couples Ring Petrol

    Love Connection - Ovaj višesmjerni vibrirajući prsten s daljinskim upravljačem vrhunski je pojačivač užitka. Sa svojim jedinstvenim otvorenim dizajnom u obliku slova C, fleksibilnim tijelom i snažnim dvostrukim motorima, ovaj vibrirajući prsten daje intenzivne vibracije za nevjerojatan osjećaj.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Tammy Vibrating Ring Violet

    Dvostruki vibrirajući prsten za ekstremni užitak vođenja ljubavi za oba partnera. Tako je poseban i tako učinkovit! Savršeno će se držati, jer okružuje penis i testise, a zatim pruža ukusnu stimulaciju klitorisa. Vibrira u 5 načina rada pri 5 brzina. Neka te otme u raj!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Mislite li da vaše zadovoljstvo nije toliko? Link Up Verge je tu da vam oboma donese intenzivan užitak o kojem sanjate. Ima 10 moćnih funkcija za ugodnu stimulaciju klitorisa, a paket uključuje još jedan mekani i fleksibilni prsten koji podržava erekciju. Priuštite si nešto više i uživajte zajedno u istinskom zadovoljstvu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    Želite li doživjeti još intenzivnije ljubavno iskustvo? Ovaj prekrasno fleksibilan i moćan prsten pričvršćuje se na penis, gdje podupire i jača erekciju, kao i na testise, tako da će se savršeno držati. Mali jezici će tada uperiti u klitoris i milovati ga snagom beskrajno ugodnih vibracija. Izrađen je od mekog silikona i također se može puniti, pa što više poželjeti?

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance The Rechargeable Torpedo

    Prepustite se senzualnim vibracijama partnerovog penisa, testisa i klitorisa. Ova luksuzna igračka ima 2 prstena koji su predivno elastični i izrađeni od visokokvalitetnog silikona, ojačat će vašu erekciju, a orgazam će biti intenzivniji nego ikada prije. Istodobno, klitoris je preplavljen divnim vibracijama i partnerov vrhunac tijekom penetracije bit će bliže nego na dohvat ruke.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bcharmed Basic Plus Sea Foam

    Želite li ga koristiti? Donesite ovaj dvostrani vibrirajući prsten od 100% silikona svojoj ljubavi. Također je teško opteretiti svoj penis u korijenu ove erekcije. Drugi prsten tada škljocne s testera i vibrira rezonator natrag do klitorisa. Testirajte kako prsten može držati na mjestu i koliko može zadržati ubijanje i patnju.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hueman Saturn Vibrating Cock/Ball Ring

    Sanjate li o tvrđoj i dugotrajnijoj erekciji? Saturn će vam ga dati jer uvlači penis u korijenu, sprječavajući protok krvi. Možete ga staviti na penis ili testise i prepustiti se vibracijama koje će vam se nuditi u 3 brzine i 7 uzoraka. Prsten je iznutra jak i ugodno mekan na površini te također vodootporan. Ne oklijevajte i radujte se!
    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Naoružajte se ovim vibrirajućim silikonskim prstenom, koji će zabaviti vas i vašeg kolege! Ima snažnu vibrirajuću jezgru, koja je prekrivena svilenkasto mekanim silikonom i donosi luksuzne osjećaje. Osim toga, produljuje erekciju, jača je i pojačava vrhunac. Začinite svoje ljubavne igre u paru!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Power Clit Phospho

    Brend Dorcel je najdalje od svih kada je u pitanju zadovoljavanje raznih strastvenih potreba. Trenutno je na tržištu predstavljena nova kolekcija erotskih uređaja koji su izrađeni od silikona koji svijetli u mraku.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Vibrating Double Ring Blue

    Dvostruki prsten za savršeno pristajanje! Hvata penis i testise, dajući vam sigurnost da će ostati na mjestu čak i uz najluđe vođenje ljubavi. Osim toga, skuplja penis u korijenu, stvarajući erekciju, dok njegove vibracije intenzivno stimuliraju klitoris. Prepustite se novim ljubavnim iskustvima!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FeelzToys Thor Cockring Black

    Udobno se kombinirajte sa svojim tijelom i koristite ga za duge erekcije i snažne vibracije za vaša osjetljiva područja. Thorov vibrirajući prsten može biti kažnjen ili za klitoris ili testove, kao što je plijen za vas. Ima 3 različite brzine i 7 korisničkih vibracija. Pokreće ga mekani mekani silikon, nije omekšan, plaća se i preko USB-a i vodootporan, što više tražiti?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Thimble Black

    Elegantan vibrirajući prsten za još intenzivnija iskustva vođenja ljubavi! Ugodno je fleksibilan, jer je izrađen od visokokvalitetnog mekanog silikona, te će zategnuti vaš penis i time ojačati njegovu erekciju. Prsten je teksturiran po cijeloj površini, a vibracije će zadovoljiti onoga tko ga nosi, a prije svega klitoris njegove partnerice.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FeelzToys Zeus Dual Vibe Cock Ring Black

    Možete li zamisliti kako bi bilo da vaš penis ima natprirodne sposobnosti? Zeusov vibrirajući prsten dat će život vašoj mašti! Produžit će i ojačati erekciju, a njegova dva motora u gornjem i donjem dijelu će vas i vašeg partnera maziti senzualnim vibracijama. Uživajte u erotskom zadirkivanju s njim u paru ili pokušajte sami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hueman Vibrating Cock Ring

    Uživajte u dugotrajnim erekcijama i intenzivnoj stimulaciji s ovim elegantnim i fantastičnim vibrirajućim prstenom za pijetlove iz kolekcije Hueman. Mekani silikon ove igračke je vrlo udoban. Vibrator ima 10 različitih načina vibracije, uključujući 4 brzine i 6 uzoraka, a svi se lako podešavaju bežičnim daljinskim upravljačem.
    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Admire Ring Vibrating Double Cock Ring Black

    Savršena igračka u kojoj će on i on uživati! Ovaj silikonski prsten za erekciju osigurat će vam dugotrajniju erekciju, a time i dužu ljubav. Njegov teksturirani dio i uklonjivi mini vibrator pobrinut će se da vaš klitoris bude dobro i da vam izleti do vrha budu uzbudljivi za oboje.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Vibrating Cock Ring 584878 Black

    Što kažete na poboljšane erekcije, senzualne vibracije i uzbudljivu stimulaciju? Da li Vi to želite? Stoga bacite ovaj vibrirajući prsten za montažu u svoju košaru, koji ima mini vibrator koji se može ukloniti i izrađen je od ugodnog i savitljivog silikona. Podržite svoje uzbuđenje s njim i uživajte u još intenzivnijim iskustvima!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hueman Vibrating Strap-on Cockring

    Ovaj vibrirajući prsten od Huemana morate imati u svojoj kolekciji. Ograničavajući protok krvi, prsten pruža više užitka, jaču i dugotrajniju erekciju, a vrhunac je intenzivniji orgazam.
    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Love Ring

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ovaj vibrirajući prsten izvrstan je dodatak vođenju ljubavi! Pomilovat će klitoris s 15 uzoraka vibracija i 5 intenziteta vibracija, a razveselit će ga i penis koji vješto uvlači prsten. Igrajte se s njim tijekom predigre ili solo igrica, ali svakako isprobajte kako je to doživjeti zajednički orgazam.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O Charged Big O Purple

    Za sve one koji pate od kvalitete i učinkovitosti po razumnoj cijeni, evo ovog šarmantnog vibrirajućeg prstena. Snažan je, ali u isto vrijeme i izvanredno fleksibilan, pa odgovara svim veličinama. Ima snažan vibrirajući motor koji se udobno puni i usmjeren je izravno na klitoris. Neka BigO prsten postane neizostavan dio vaše ljubavi!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Vibro Cock & Clit Sleeve Black

    Navlaka za penis zanimljivog dizajna, krajnji vrh od čvrstog materijala i praktičan mini-vibrator. Krajnji vrh pruža vizualno proširenje od oko 2,3 cm i stimulaciju pri svakom potezu. Mini-vibrator ima 10 moćnih funkcija za profinjeno zadovoljstvo, a zahvaljujući visokokvalitetnom fleksibilnom silikonu, navlaka za penis savršeno pristaje!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Juke Vibrating Cock Ring Blue

    Mislite li da vođenje ljubavi ne može biti bolje? Neka vas Juke Vibration Ring uvjeri u suprotno. Njegove intenzivne vibracije će stimulirati klitoris, a mekani materijal će zaokružiti vaš penis nježno podupirući i jačajući vašu erekciju i umnožavajući užitak vrhunca. Vodite ljubav još senzualnije!

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Curitis Black

    Povećajte svoje performanse i povećajte svoje zadovoljstvo! U usporedbi s klasičnim prstenima za erekciju, ova praktična omča za erekciju ističe se mogućnošću podešavanja povlačenja. Stoga su zajamčeni sigurno i udobno pristajanje i učinkovita uporaba. Petlja zateže penis, čime jača i produljuje njegovu erekciju, kao i umnožava ugodne osjećaje tijekom vrhunca. Vibracije će tada uglavnom iritirati klitoris, a i on i ona će cijeniti funkciju omče!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 277 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.