×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajući prstenovi

Artikli 129 za 160 od 277 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Green

    Želite li još više uživati u zajedničkim erotskim trenucima? Počastite se ovim luksuznim i praktičnim prstenom! Izrađena od elegantnog mekanog silikona, ergonomskog je oblika te će prodiranje učiniti još boljim i uzbudljivijim. Birajte između njegovih 8 snažnih programa vibracija i prepustite se senzualnoj stimulaciji klitorisa i G-točke.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Sanjate li o tvrđoj i dugotrajnijoj erekciji? Neptun će vam ga dati jer će zategnuti penis u korijenu i tako spriječiti protok krvi. Osim toga, ili vi ili vaš partner također ćete uživati u vibracijama. Uhvatite daljinski upravljač za odabir između 4 brzine i 6 uzoraka vibracija.
    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sniper Black

    Satisfyer Sniper izrađen od silikona ugodnog za kožu i s 2 petlje, od kojih se jedna može podesiti po veličini, osigurava pojačan učinak cirkulacije krvi i produljuje ljubavnu igru. Dodatne vibracije stimuliraju oba partnera.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Svaka igračka iz nove kolekcije erotskih uređaja ElektroShock spremna je stimulirati vaše živčane završetke električnim impulsima koji će vam pokazati potpuno novu i jedinstvenu razinu uzbuđenja. Glavna prednost ElektroShock proizvoda, kao i ovog prstena za erekciju, je u tome što vam neće trebati nikakav dodatni vanjski izvor, tako da možete uživati u funkcijama elektrostimulacije bez dodatne opreme.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Men 28X G-Shaft Silicone Cock Ring with Remote Black

    Vibrirajući silikonski prsten za dodatnu stimulaciju olovke! Izrađena je od vrhunskog silikona, rasteže se preko glave i vrlo je udobna za rukovanje. Njegov snažan vibracijski motor nudi vam 4 brzine i 7 uzoraka vibracija koje možete mijenjati pomoću daljinskog upravljača.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Purple

    Ako želite napraviti nešto novo sa svojim kolegama, želite li spavati? Prsten za erekciju je odličan za sve! A kako se radi o prstenu, Sretni Zec će sa svojim meko zarađenim ušima zadržati klitoris i moliti da sustigne ljubav ljubavi. Na isti način lagani prsten gura penis, čime se održava njegova erekcija i umnožava grlo. Nema potrebe da se klonite!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Plug with Vibrating C-Ring Black

    Tražite li nove mogućnosti za analni užitak? Isprobajte jedan od proizvoda iz kolekcije Anal Adventures! Ova igla za igre u paru i solo igre genijalno je povezana s vibrirajućim prstenom za penis jednom snažnom brzinom vibracije. Uživajte u kombinaciji osjećaja gdje se igla opušta u guzici, a prsten jača i produžuje erekciju!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Cock & Ball Ring Rabbit

    Vaš seks je lijep, ali želite li da bude još ljepši ili možda čak i apsolutno savršen? Ovaj vibrirajući prsten podržat će vaše uzbuđenje i pružiti vam nevjerojatnu stimulaciju. Izrađen je od vrlo fleksibilnog materijala, pa se udobno prilagođava i krajnji mu zec slijeće na klitoris i iritirati će ga vibracijama. Prijeđite od običnog seksa do onostranog koji oduzima dah.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Magic Candy & Dante Kit II

    Užitak za nju, za njega i za oboje u isto vrijeme! Uz ovaj komplet ćete se jako seksi zabaviti, vjerujte nam. Uključuje jedan zamjenjivi mini vibrator sa značajkama koje kontrolira aplikacija, kao i Dante II silikonski prsten za erekciju i Candy stimulator klitorisa u koji možete umetnuti mini vibrator. Uživajte u predigri punoj opojnog uzbuđenja kao iu intenzivnijem vođenju ljubavi, isplatit će se!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Trap Black

    Elegantan vibrirajući prsten za još intenzivnija iskustva vođenja ljubavi! Ugodno je fleksibilan, jer je izrađen od visokokvalitetnog mekanog silikona, te će zategnuti vaš penis i time ojačati njegovu erekciju. Vibracije će zadovoljiti i nositelja i klitoris njegove partnerice. Osim toga, mini vibrator možete skinuti s prstena i njime milovati svoje bradavice kao dio predigre.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Vibro-Cockring 579459 Black

    Želite li svoje vođenje ljubavi obogatiti vibracijama koje bi posebno godile vašem partneru, ali bojite li se da će vam prsten biti premalen ili prevelik? Isprobajte ovu podesivu omču koja odgovara svim veličinama! Zategnut će vaš penis, čime će ojačati erekciju, a tijekom seksa će vibracijama ciljati na klitoris. Uživajte u zadovoljstvu zajedno!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker MOTOVibe APEX Cockring

    MOTOVibe u obliku suze lako izaziva suze zadovoljstva. Super je učinkovit jer ima nevjerojatne vibracije koje će oduševiti vaš penis i testise. Čvrsta je i pristaje kao školjka, nije pretjerano savitljiva, već naprotiv, lijepo drži oblik. Materijal je visoke kvalitete, a 10 načina vibracije su narkotični. Dođite i budite zadovoljni.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes 7X Silicone C-Ring with Vibrating Taint Stimulator

    Savršen užitak za muškarce! Ovaj jedinstveni prsten za penis ojačat će i osnažiti vašu erekciju dok vam pruža intenzivno iskustvo stimulacije perineuma. Ugodan i fleksibilan silikon grli vašu muškost i sve što trebate učiniti je zgrabiti kontroler i početi birati između 4 brzine vibracije i 7 uzoraka vibracije.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics French Kiss Enhancer Mint

    Želite li diverzificirati svoje erotske trenutke u dvoje? Ovaj silikonski francuski poljubac može biti pravi dodatak. Obećava dvostruko iskustvo za njega i za nju. Sastoji se od silikonskih prstenova koji podržavaju erekciju i uzbuđenje te također povećavaju osjetljivost cijelog penisa. 12 funkcija vibracije kroz male jezike dovest će klitoris do orgazmičkog blaženstva. Sve je također ergonomski oblikovano.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hünkyjunk BUZZFUCK Vibrating Cocksling Clear Ice

    Vibrirajte svoj penis ovim nevjerojatnim prstenom jedinstvenog oblika! Stavlja se na penis i testise, tako da savršeno drži. Podržat će i ojačati vašu erekciju, a istovremeno će vam, zahvaljujući mini vibratoru, dati vibracije u kojima će uživati i vaš kolega. Zaljubite se u ugodan, fleksibilan materijal i otkrijte nova iskustva.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Tease & Arouse C-Ring Purple

    Tražite sreću, zajedno? Onda vam ovaj C-prsten donosi vrhunsko zadovoljstvo. Happiness C-prsten čini erekciju jačom i duljom. Uživajte u dobrim vibracijama ovog C-prstena. Stimulirajte klitoris i istovremeno pošaljite vibracije na tijelo penisa. Uživajte u dvostrukoj zabavi!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tor 3 Violet Dust

    Želite li napraviti korak naprijed u svom ljubavnom odnosu i osigurati prekrasno obostrano zadovoljstvo? Upotpunite svoj ljubavni život ovim luksuznim vibrirajućim prstenom TOR 3 tvrtke Lelo s kojim ćete eksperimentirati i otkrivati nova iskustva. Isprobajte moderno upravljanje putem aplikacije i uživajte u dodiru vrhunskog silikona.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Sanjate li o boljoj erekciji i dužem i intenzivnijem vođenju ljubavi? Ovaj vibrirajući prsten za erekciju dat će život vašim snovima! Uvlači penis, što jača i produžuje erekciju, a istovremeno će njegova 2 unutarnja motora s 10 vibrirajućih funkcija milovati ili klitoris ili testise tijekom seksa. Uživajte u svojoj strasti do kraja!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bcharmed Basic Wave Orchid

    Učinite svoju ljubav boljom! Ova mehanika i fleksibilni vibrirajući prsten dizajnirani su na način da je odgovor muške prirode ohrabrujući, sve dok razdražljivo iritira klitorisne partnere na ljubav prema ljubavi. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona, koji je pogodan i za osjetljiva područja. Uzmite 5 brendiranih vibracija i uživajte jedni u drugima uz vesela legla!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Iroha SVR Misora

    Snimite nježne boje neba koje se neprestano mijenjaju

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pepino Premium Vibrating Ring

    Želite li svom seksualnom životu dodati novu dimenziju? Isprobajte ovaj vibrirajući prsten iz Pepina, koji će vas probuditi u beskrajnom uzbuđenju zahvaljujući svojim brojnim izbočinama za stimulaciju. Prsten je ugodno mekan i savitljiv te stoga ugodan za nošenje. Stavite ga na penis u erekciji, uključite ga i uživajte u vibracijama!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Purple

    Želite li uživati u još više zajedničkih erotskih trenutaka? Počastite se ovim luksuznim i praktičnim prstenom! Izrađena od elegantnog mekanog silikona, ergonomski oblikovana kako bi penetracija bila još bolja i uzbudljivija. Birajte između 8 snažnih programa vibracija i prepustite se senzualnoj stimulaciji klitorisa i G-točke.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Purple

    Tražite li prsten za erekciju kojem nećete moći odoljeti? Onaj sa zečjim stilom je pravi! Učinkovito grli penis, a produljuje i erekciju od koje je još teže pobijediti. Svilenkasto mekani silikon trljat će se o klitoris i voditi ljubav s njim intenzivnim vibracijama. Odaberite između 10 načina vibracije i uživajte u zadovoljstvu zajedno!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    Precizno, elegantno i luksuzno! Vibrirajući prsten Soiree oduševit će njega i nju. Savršeno je dizajniran da stimulira klitoris na najugodniji način dok vodi ljubav, a ujedno podržava erekciju i, zahvaljujući kontrakciji penisa, također pojačava klimaks. Uživajte u još boljem vođenju ljubavi, više iskustava, više strasti i više ljubavi za oboje!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes Power Taint 7X Silicone Cock and Ball Ring with Remote

    Ovo nije bilo kakav prsten, to je svilenkasto glatki silikonski dragulj s dodanim dijelom za stimulaciju. Pomoći će vam da imate jaču i dugotrajniju erekciju, a uživat ćete u snažnim vibracijama usmjerenim izravno na međicu. Dopustite da vas iskušaju 3 brzine vibracije i 4 uzorka vibracije.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O The Big O

    Hoćete li otkriti čaroliju vibrirajućih prstenova? Odaberite Big O, koji ima motor s 2 funkcije vibracije, čvrst je, ali u isto vrijeme fleksibilan i pružit će vam ne samo dugu i čvrstu erekciju, već i ugodnu stimulaciju klitorisa. Duže i bolje vođenje ljubavi bliže je nego što mislite, isprobajte ovaj prsten provjerenog brenda.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Coup!es Choice Two Motors Couple's Ring Purple

    Mala, ali zgodna igračka za razne zabave! Ovaj upareni vibrator je prstenastog oblika, a njegove su naramenice prekrasno fleksibilne, pa će uživati u vama iznutra i izvana, baš onako kako želite. Uživajte u snazi 2 motora kao i u 10 različitih funkcija vibracija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adam & Eve Rechargeable Couples Enhancer

    Mislite li da vaše zajedničko zadovoljstvo s kolegom ne može biti bolje? Greška! Ovaj erekcijski prsten jača snagu erekcije, a osim toga strastveno vibrira i nevjerojatno će stimulirati klitoris pri svakom udaru. Intenzitet vibracija je 10, a njegov super fleksibilan materijal okružuje svaki penis. Uđite u carstvo uobičajenih orgazama!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Dante Smart Wearable Ring

    Pritisnite tipku Magic Cell i nenadmašni Dante iznenada oživi. Svijetli i veseli se uparivanju s vašim pametnim telefonom. Dante ima uklonjivi mini vibrator kojim ćete upravljati putem aplikacije. Ovaj mini vibrator dizajniran je s najvećom elegancijom i sadrži ugrađeni motor, punjivu bateriju i, naravno, Bluetooth čip za uparivanje s telefonom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Tenga Smart Vibe Ring Plus Black

    Minimalistički vibrirajući Tenga prsten je za užitak obojice. Kombinira snažne uzbudljive vibracije s fleksibilnim silikonskim prstenom za jačanje erekcije. Uživajte u 5 vibracijskih intenziteta koji će ciljati klitoris i milovati ga tako da uobičajeni orgazami više neće biti san, već stvarnost.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FeelzToys RRRING One Nighter Cock Ring

    Tako uzbudljivo, avanturističko i zabavno u isto vrijeme! Ovo je Prring - igračka s kojom ćete izaći iz svoje zone udobnosti i otkriti novi svijet užitaka. Uronite u svoje ozbiljno i zabavite se!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Pretty Love Vibrant Penis Ring II Black

    Želite li još više uživati u seksu? Oba? Samo uz ovaj praktični prsten za erekciju! Obuhvaća penis pri korijenu, čime jača i produljuje erekciju te umnožava ugodne osjećaje tijekom vrhunca. Svilenkasti silikonski izbočeni dio trljat će se o klitoris i dražiti ga dražesnim vibracijama. Odaberite između 10 uzoraka vibracija i zajedno uživajte u neusporedivim osjećajima.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 277 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.