×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajući i erekcijski prstenovi

Artikli 161 za 192 od 701 ukupno

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Blush Play with Me Arouser Vibrating C-Ring Green

    Želite li povećati svoje zadovoljstvo i produžiti vrijeme ljubavne ljubavi? Isprobajte ovaj vibrirajući prsten! Nevjerojatno je mekan i fleksibilan, ima mekane kutove za stimulaciju, a svojim će vibracijama klitoris odvesti do vrhunca blaženstva. Stavite ga na svoj penis i otkrijte novu dimenziju vođenja ljubavi!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Triple Ball/Cock Ring with Anal Beads Black

    Podržava prednji dio i zagrijava stražnji dio! Ova jedinstvena igračka kombinira prsten za penis i testis s analnim perlama. Sve je povezano, erekcijski prsten ima podesivi hvat i moći ćete uživati u savršenom uzbuđenju i cirkulaciji krvi! Uživajte u višestrukim užicima i stimulaciji.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Premium Silicone Ring Set

    Zadovoljite sve zahtjeve svog kolege s ovim erekcijskim prstenovima popularnog brenda California Exotics. Set sadrži 3 komada prstenja različitih veličina (srednje, velike i ekstra velike) i njihovo nošenje osigurat će vam zaista snažnu i dugotrajnu erekciju o kojoj ste do sada mogli samo sanjati.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Black

    Želite li uživati u čvršćoj erekciji? U tome će vam pomoći pijetao Jason. S njim možete podesiti hvat prema svojim zahtjevima, jer je prsten podesiv na 5 različitih veličina. Vrlo je jednostavan za rukovanje, a zahvaljujući kvalitetnim materijalima bit će vrlo udoban za nošenje. Otkrijte dinamična iskustva!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Trainer Ring Transparent

    Jedinstveni Trainer Ring popularnog brenda Sport Fucker kombinira prsten za penis i prsten za testise u jednu učinkovitu i jedinstvenu igračku.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Addicted Toys Flexible Silicone Cock Ring Set 7 Pieces Black

    Uživajte u još intenzivnijim orgazmima uz ovaj set od 7 silikonskih dodataka za penis! 3 od njih su podesive erekcione petlje, super su elastične i savršeno pristaju svim veličinama penisa. Ostala 4 prstena, poput petlji, odgađaju vrhunac i intenzivan orgazam. Proširite svoje vođenje ljubavi i odaberite iz seta omču ili prsten koji vam trenutno najbolje stoji ili kombinirajte nošenje.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Cock Ring with RC Ball Massager Black

    Ostvarite svoj san o čvrstoj erekciji i uživajte u masažnoj lopti! Ovaj Rebel Cock Ring anatomski je oblikovan i savršeno pristaje. Podržava i jača vašu erekciju i golica vas vibracijama na pravom mjestu. Izuzetno je fleksibilan i savršeno se prilagođava vama. Uživajte u stimulaciji testisa i perineuma i odaberite između 10 načina vibracije i 3 brzine pomoću daljinskog upravljača.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY NOS Deep Sea Blue

    Prsten za erekciju koji će vam se svidjeti! Jeste li dugo sanjali o uobičajenim orgazamima? S NOS prstenom vaši snovi će se ostvariti. Osim toga, produžit će i ojačati erekciju, a njegove fleksibilne uši će grliti klitoris i iritirati ga do ludila. Ovaj prsten nema konkurenciju!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Black Knight Black

    Ovaj odvažni, crni prsten za kurac pruža jače erekcije koje traju dulje dok joj pruža primamljivu vožnju koju nikada neće zaboraviti! Snažnim motorom lako se upravlja jednim jednostavnim gumbom, a njegovo opojno zujanje stimulira njezinu primarnu erogenu zonu s užicima koji svaki put pogađaju pravo mjesto. Očistite ZT sredstvom za čišćenje igračaka i isperite toplom vodom.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Metal Ring Professional 44

    Profesionalni montažni prsten inovativnog i ergonomskog dizajna od najkvalitetnijeg kirurškog čelika promjera 4,4 cm

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Performance Silicone Camo Cock Ring Blue

    Žudite za dužom i čvršćom erekcijom? Isprobajte Blush Camo prsten za erekciju, koji je mekan i fleksibilan, pa vam jamči maksimalnu udobnost. Ravna je pa neće kliziti i izrađena je od mekog silikona pa će vam biti stvarno udobna. Uživajte u dužem vođenju ljubavi, zaslužili ste!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Spencer & Fleetwood Glow In The Dark Love Rings

    Vaš će penis osvijetliti vašu spavaću sobu strašću s ovim sjajnim prstenom za erekciju. Sjajni ljubavni prstenovi sada su 3 sjajna prstena za erekciju koje možete koristiti odjednom ili svaki zasebno. Prstenovi su super fleksibilni pa odgovaraju svim promjerima od 1,5 do 9 cm.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Cock Ring Vibe with Remote

    Doživite uzbuđenje elektrostimulacije s ovim šokantnim i vibrirajućim prstenom za penis koji će vam pokazati vrhunac muškog užitka i učiniti vašu erekciju još jačom. Nevjerojatno je razigran, izrađen od visokokvalitetnog silikona i opremljen funkcijom elektrostimulacije za koju vam neće trebati nikakav izvor energije. Okusite seksi šokove sa svakim pritiskom i vibracije će doći!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Atomic Jock UNIT-X Stretch Cocksling Black

    Upoznajte novu učinkovitu igračku popularnog brenda Oxballs. To je prsten za erekciju, koji ujedno djeluje i kao ispravna rastezač testisa.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O Charged Ohare Rabbit Vibe Pink

    Oboje ćete uživati u ovom zecu! Ugodno povlači korijen svog penisa i oko testisa, a njezine uši će uzbudljivo vibrirati na njezinom klitorisu. Izrađena je od silikona pa je izvanredno fleksibilna i ne samo da savršeno pristaje na penis, već se i ušima prilagođava ženskom tijelu. Ima 10 moćnih funkcija vibriranja, puni se putem USB-a i jedva čeka voditi ljubav s vama!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama Fetish Snap Fastener Leather Strap Metal Cock Ring

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Kako se zove ovaj kavez za penis? Izrađena je od metalnih prstenova i izgledat će apsolutno seksi kada se nosi!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Atomic Jock Humpballs Black

    HUMPBALLS je mekan kao i svaki drugi prsten i jasno je da ćete ga, nakon što ga isprobate, htjeti koristiti cijelo vrijeme. Nije besmrtan, ali će sigurno trajati dulje od svih običnih jeftinih prstenova.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Performance Silicone Camo Cock Ring

    Napravljen da bude udoban! Jer udobnost je važna tijekom seksa, a erekcijski prsten koji vuče i steže će, naravno, više štetiti nego koristiti. Blush Performance napravljeno je od ugodnog mekog silikona, predivno je fleksibilno i savršeno učinkovito.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Wooden Scrotum Clamp Black

    Jesu li vaše igre u posljednje vrijeme bile malo ekstremne? U tom slučaju treba mu i ekstremni pribor poput ovog dobro izrađenog drvenog zgloba i testisa. Možete ga sigurno i zaključati, stoga ne oklijevajte i udahnite život svojim fantazijama!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Ring True

    Toliko užitka u 3 mala i jednostavna vibrirajuća prstena! Stavite prvu na jezik i pojačajte oralni užitak, drugu stavite na prst i dođite s njim da se izgubite u njezinoj utrobi i ugodite g-točki! Zatim stavite zadnji na penis i učinite klitoris tako dobrim tijekom ljubavi.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Renagade Romeo Soft Ring Black

    S ovim prstenom za dvostruku erekciju povećat ćete ne samo svoje zadovoljstvo, već prije svega svoju izvedbu. Donijet će vam utjehu i radost u isto vrijeme. Ponudit će vam dvije fleksibilne rupe koje više ne mogu čekati da budu okružene penisom i testisima. Vjerujte mekom silikonskom materijalu koji je fleksibilan, udoban i ujedno potpuno siguran za tijelo, jer ne sadrži ftalate niti druge štetne tvari.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Brutus Hypersoft Cocksling Black

    Vaša će muškost biti provokativno gurnuta naprijed s ovim prekrasnim kokošom iz BRUTUS-a.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring 1 Black

    Vibrirajući prsten će promijeniti vaš pogled na seks! Pružit će vam senzualnu stimulaciju klitorisa tijekom vođenja ljubavi i prekrasne zajedničke vrhunce. Ovaj iz Pretty Love oduševit će vas svojim mekim silikonskim materijalom i nazubljenom površinom za iritaciju pičke. Osim toga, također potiče erekciju i odgađa vrhunac. Nema vremena za gubljenje, gurnite ga u košaru!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Gladiator Power Ring

    Erekcijski prstenovi su novost u asortimanu brenda Bathmate. Kao i ostali njihovi proizvodi, Gladijatorski prsten je kvalitetan i učinkovit. On je spreman ojačati vašu erekciju i tako povećati vašu izvedbu. Izrađen je od elastomeksa koji je potpuno jedinstvena kombinacija TPE i TPR materijala, ne sadrži ftalate i siguran je za tijelo. S njim postanite prava legenda.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black & Silver Cock Ring Vibrating & Licking Silicone Rechargeable Black

    Želite li još više uživati u vođenju ljubavi? Pozovite ga na ovaj jedinstveni vibrirajući prsten! Rastezljiva je pa se prilagođava vašoj veličini te jača i podupire vašu erekciju. I što više? Revolucionarni stimulator revno će vibrirati i brinuti se za užitak klitorisa, stoga uživajte!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Casual Love Vibrating Ring Purple

    Želite li pojačati užitak vođenja ljubavi? Vibrirajući prsten Casual Love je simpatičan alat s dizajnom medvjedića, prikladan ne samo za početnike. Izrađen je od fleksibilnog TPR-a, tako da se prilagođava bilo kojoj veličini, a medvjedić će svojim vibracijama oduševiti klitoris. Isprobajte nešto novo i uživajte u dosad neotkrivenim iskustvima.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Ring Around The Rosy Blue

    Doživite više od džepa punog užitka s ovim rastezljivim dvostrukim C-prstenom, fleksibilnom kombinacijom golicača loptice i teksturiranog stimulatora koji pruža snažne vibracije s dva motora.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

    Vjerojatno već znate da će uz vibrirajući prsten vaše vođenje ljubavi biti još bolje i intenzivnije, ali vjerojatno samo tražite onaj pravi. Imamo sjajne vijesti za vas - već ste ih pronašli! Dvostruki vibrirajući prsten Poloqueth ima sve što vam treba od takvog pomagala. Ima prsten za penis i testise, snažan motor, osjetljivo vibrira na klitorisu, izvrsno pristaje, fleksibilan je, vodootporan i daljinski upravljan. On je taj!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Spartacus R

    Uživajte u svom seksualnom iskustvu s nevjerojatnim Spartacom, koji je dizajniran upravo da zadovolji njega i nju, a zajedno su doveli do orgazma. Kombinira nekoliko provjerenih igračaka u 1 i tako istovremeno djeluje kao prsten za erekciju, iritator klitorisa, masažer testisa i rukav za penis.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy The 3 Way Black

    Sanjate li o otkrivanju novih uzbudljivih iskustava? Takva jedinstvena igračka će vas zadovoljiti! Izrađen je od visokokvalitetnog, glatkog silikona i predstavlja prsten za penis i testise koji ugodno zateže te podupire i jača vašu erekciju. Zatim imamo teksturirane "osjećajnice" s 10 brzina i ritmova vibracije za razne mogućnosti užitka. Neka vas vaše fantazije iskušaju i uživajte u ekstra senzualnim osjećajima!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Winni Purple

    Dopustite SVAKOM-u da vam predstavi Winni: vibrirajući prsten dizajniran za parove s avanturističkom stranom. Ne samo da Winni pomaže produžiti izdržljivost muškarca, već također pomaže stimulirati ženski klitoris. Winni je vodootporan pa slobodno započnite akciju unutar kade ili bazena.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Silicone Penis Glans Ring Set

    Kako razoružati i ujedno ukrasiti žir? Isprobajte ove silikonske prstenove! Uljepšat će vrh penisa i izmamiti osmijeh na lice. Obožavat ćete ih nositi, a vjerujte, takvo je prstenje super i kao poklon!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 161 za 192 od 701 ukupno

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.