×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajući i erekcijski prstenovi

Artikli 129 za 160 od 690 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Boners Cocksling

    Vaš genijalni prsten koji će vam dodati šarm i snijeg testirat će i penis i dati im provokativan izgled. Važno je povećati suživot dvaju organa, koji su još opterećeni krvotokom. Igračka je izrađena od dobrog elastičnog materijala koji je izrađen i siguran u higijenu, kao i potreba za čišćenjem bilo kakvog korištenja toplinski skupljajućih ili rastresitih proizvoda namijenjenih čišćenju erotskih pomagala.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Atomic Jock Humpballs Red

    HUMPBALLS je poput drugog prstena i jasno je da ćete moći pronaći pravu stvar za korištenje. Nije kontaminiran, jer je daleko od svih njegovih uobičajenih prstenova.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 40mm

    Čelični montažni prsten svjetski poznatog brenda Steel Power Tools. To je elegantan i moderan dodatak izrađen od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika. Njegova glavna svrha je ojačati i povećati otpornost vaše erekcije kako bi ona trajala koliko god želite, a vaš kasniji orgazam bio uistinu zadivljujući.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Urban Fushion Vibrating Couple C-Ring Blue

    Doživite sinergiju s FUSHION-om, užitkom za par. Rebraste točke zadovoljstva leže na penisu, prenoseći vibracije za oboje pri svakom potezu. Podignite intimnost dok zajednički osjećaji iznova rasplamsavaju strasti. Otkrijte savršen spoj užitka i povezanosti s FUSHION-om – gdje zajedničke želje pronalaze svoj sklad.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bcharmed Basic Plus Black

    Želite li prijeći na višu razinu? Bcharmed Basic Plus je dvostruki masažni prsten sa snažnim mini motorom, savršen za solo igru ili ​​s partnerom. 100% silikon siguran za tijelo daje mu fleksibilnu rastezljivost tako da pristaje iznimno tijesno pa ćete biti odmah spremni da traje dulje. Njegov svilenkasto-gladak osjećaj uparen s pet slatkih uzoraka vibracija donosi jače erekcije za njega, a istovremeno zadovoljstvo na klitorisu za nju.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Trainer Ring Black

    Trainer Ring popularni brend Sport Fucker je prsten za erekciju i tester na istom mjestu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Dual Vibrating Soft Silicone Cock Ring with 10 Powerful Vibrations Black

    Napaljeni vibrirajući prsten za đavolski užitak! Njegov jedinstveni oblik povećat će vaše samopouzdanje i oduševiti vas vibracijama. Dva prstena se postavljaju iza testisa i na penis, koji će se učinkovito stezati, a time ojačati i produžiti njegovu erekciju. Vibracije tijekom vođenja ljubavi iziritirati će partnerov klitoris, a možda ćete doživjeti i zajednički vrhunac!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Metallic Silicone Cock Ring Set

    Treba li mu malo potpore tijekom seksa kako bi vaša erekcija bila čvršća, a vrhunac intenzivniji? Ovaj set od 3 silikonska prstena metalnog izgleda idealan je za sve koji nisu sigurni u veličinu odgovarajućeg prstena. Osim toga, prstenje možete koristiti na različite načine i nositi više od jednog odjednom. Uživajte u dugotrajnoj erekciji uz fleksibilne prstenove od sigurnog silikona.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FirmTech Performance Ring

    Postoje obični erekcioni prstenovi, a zatim napredni i promišljeni prstenovi za maksimalan užitak i učinak, a ovaj prsten iz Firmtecha je upravo to. Pružit će vam udobnost jer vam lijepo pristaje, a njegov asimetrični dizajn s kopčama i petljom olakšava nošenje i udoban je za nošenje oko osjetljivih područja. Neka blagi pritisak djeluje na penis i testise kako bi se učinkovito ojačala erekcija i odgodio vrhunac.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Again and Again Adjustable Love Ring

    Silikonska petlja za erekciju podesive veličine koja pristaje svakom penisu i osigurava svom nositelju dugotrajnu i čvrstu erekciju.

    20,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Adjust Ring

    Ovaj erekcijski prsten svidjet će vam se prvenstveno zbog udobnosti koju jamči ergonomski podesiva veličina. Zategnite ga kako želite i odaberite jači ili slabiji hvat.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Cock Ring Trio Black

    Trio žudnje za vašim penisom i jajima! Ovaj set od tri crna prstena za erekciju pružit će vam stvarno snažnu erekciju i kontrolu nad vašim zadovoljstvom kontrahiranjem penisa. Štoviše, prstenje možete koristiti i na svojim testisima! Izrađene su od visokokvalitetnog silikona i tako su ugodne za nošenje.

    11,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Strong One prsten za erekciju od ugodnog i nježnog silikona osigurava veću izdržljivost i odgodu ejakulacije. Osim toga, duboke vibracije stimuliraju oba partnera u isto vrijeme, a kao bonus, njima se može upravljati pomoću aplikacije.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O RingO 3 Pack

    Tri erekcijska prstena za 3 različita iskustva! Uživajte u duljoj erekciji, snažnim orgazmima i općenito savršenom stanju. Nosite prstenove oko penisa ili oko testisa i osjetite udobnost koju obećava čvrst i fleksibilan materijal. Svrha prstena je čvrsto zategnuti penis u korijenu i spriječiti protok krvi te tako intenzivno jačati erekciju. Nabavite ovaj set prstenja i iznenadite cijeli svijet svojom beskrajnom erekcijom već danas!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR08 Clear

    Želite li uživati u duljem i uzbudljivijem vođenju ljubavi? U tome će vam pomoći ovaj prsten za penis za erekciju izrađen od visokokvalitetnog TPE materijala tvrtke Powering. Spriječit će protok krvi i vaše će erekcije biti još čvršće, a vrhunac intenzivniji. Pokušajte s njim i možda nikada nećete poželjeti drugačije.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    Znate li da vaše vođenje ljubavi može biti još uzbudljivije? Sve što trebate učiniti je pozvati ga uz ovaj praktični prsten koji miluje i penis i klitoris. Zahvaljujući povlačenju, penis će biti nešto osjetljiviji, njegova erekcija će biti duža, a orgazam će biti intenzivniji. Dame će, pak, totalno pasti na vibracije usmjerene prema klitorisu i okolini tijekom penetracije. Uživajte u najboljim iskustvima!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Crystal Clear Vibrating Sleeve

    Produžite svoj penis i pojačajte svoju stimulaciju, vođenje ljubavi s ovim omotačem bit će bez premca! Ova prozirna vibrirajuća navlaka za penis marke Crystal Clear izrađena je od mekog i fleksibilnog materijala, poželjnog je realističnog oblika i pružit će zadovoljstvo oba partnera. Lijepi se za vaš penis, potiče erekciju i zahvaljujući prstenu na testisu uvijek će se držati na mjestu. Zato ga obucite i obradujte svog partnera dužim timskim radom i vibracijama.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring Vibe

    Želite li još malo uživati tijekom seksa? Ovaj promišljeni prsten oduševit će vas oboje i razveseliti ga nošenjem! Uzbuđeno dijeli testise, hvata penis u korijenu i tako podržava njegovu erekciju, a mini vibrator može uživati u klitorisu svojim snažnim vibracijama ako ga postavite gore. Fleksibilni silikon se prilagođava vašim proporcijama i nećete se moći pohvaliti nošenjem prstena!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Bullseye

    Dvostruki prsten za dvostruke osjećaje! Ne samo da će zategnuti vaš penis u korijenu, a time ojačati i produžiti vašu erekciju, već će se pobrinuti i za vaše testise, dajući im nevjerojatno zategnut i uzbudljiv osjećaj. Jedan prsten za penis, a drugi na testisima oduševit će vaše posuđe!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Vibro Ring Blue

    Povećajte svoju seksualnu moć i užitak uz ovaj jedinstveni vibrirajući prsten popularnog brenda You2Toys.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Vibrating Double Fucker & Clitoris Stimulator with Remote Purple

    Višenamjenski vibrator bio je dobar za postizanje P-točke ili G-točke. tijekom seksa može zadovoljiti i anus i njezin klitoris, dok dvostruki prsten ojačava njegov penis. Ili stavite glavu dilda u njezin anus i dvostruki prsten obavija njegov penis i testise kako bi se par igrao. Osjetite trostruku stimulaciju od klitorisa, G-točke i prostate, zbog koje ćete drhtati i drhtati između nogu.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Clear

    Nakon godinu dana razvoja i testiranja, na tržište dolazi apsolutno neodoljiv novitet - super fleksibilni Cock & Ball. Iznenadit ćete se koliko je proizvod mekan i udoban. Sigurno će vam se svidjeti prvi put kada ga koristite. A uz to, konačno možete prestati brinuti o gubitku erekcije.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hot Octopuss Atom Plus

    Predstavljamo vam revolucionarni prsten za erekciju svjetski poznatog brenda Hot Octopuss. Atom Plus prsten kombinira inovativni dizajn, 2 integrirana i snažna vibracijska motora i pruža duboku i senzualnu stimulaciju na pravim mjestima. Zahvaljujući svojoj fleksibilnosti i ergonomskom obliku, stajat će vam kao školjka, a na vama će ovisiti hoćete li ga koristiti u igri s dragom polovicom ili u trenucima samoljublja.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Metal Ring Professional 48

    Profesionalni montažni prsten inovativnog i ergonomskog dizajna od najkvalitetnijeg kirurškog čelika promjera 4,8 cm

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Atomic Jock Tri-Sport Adjustable Fit Cocksling Black

    Kako izgleda budućnost prstenova za penis? Koji je trenutni i najpopularniji trend? Nedvojbeno je to TRI-SPORT.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 48mm

    Prsten za penis izrađen je od 100% kirurškog čelika od nehrđajućeg čelika i nije samo erotski komad nakita: također može produžiti i pojačati seks.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Premium Silicone Ring Set

    Zadovoljite sve zahtjeve svog kolege s ovim erekcijskim prstenovima popularnog brenda California Exotics. Set sadrži 3 komada prstenja različitih veličina (srednje, velike i ekstra velike) i njihovo nošenje osigurat će vam zaista snažnu i dugotrajnu erekciju o kojoj ste do sada mogli samo sanjati.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Endless Cockring Regular Black

    Snažan i istovremeno mekan silikonski prsten brenda Shots Toys poboljšat će vašu seksualnu izvedbu već prilikom prve upotrebe. Nosi se na korijenu penisa, a može se koristiti i u kombinaciji s kondomom. Ovim erekcijskim prstenom će oba partnera biti oduševljena, ona će biti oduševljena njegovom dugom i čvrstom erekcijom, a on će uživati u prekrasnom intenzivnom vrhuncu.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FirmTech Tech Ring

    Postoje obični erekcioni prstenovi, a zatim napredni i promišljeni prstenovi za maksimalan užitak i učinak, a ovaj prsten iz Firmtecha je upravo to. Zahvaljujući svojoj tehnologiji, ovaj revolucionarni prsten pomoći će vam poboljšati performanse dok prati vašu erektilnu kondiciju.

    459 €

    289 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Dante II Smart Wearable Ring

    Znate li kako svoje vođenje ljubavi učiniti još boljim? Donesite ovaj jedinstveni vibracijski prsten iz Magic Motiona i kontrolirajte njegove funkcije putem aplikacije na svom telefonu. Njezin će klitoris razveseliti senzualnim vibracijama i pružiti mu dužu i jaču erekciju. Izuzetno je elastičan i ugodan za nošenje. Birajte između 10 različitih funkcija vibracije ili otkrijte beskrajne mogućnosti aplikacije!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Selopa Erection Rings Clear

    Ojačajte svoju erekciju s ovom kolekcijom s 3 prstena koja nudi 3 razine potpore – pripijenu, čvrstu i intenzivnu. Koristite jedan po jedan super-rastezljivi prsten ili sva 3 odjednom kako biste uživali u tvrđem iskustvu višeg opsega.

    7,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O RingO Biggies Black

    Konačno je tu beskrajno čvrsta erekcija! Ovaj RingO prsten je snažan, ali u isto vrijeme savršeno fleksibilan. Penis ne samo da će vas krasiti, već će ga i zategnuti, spriječiti protok krvi i time ojačati i produžiti vašu erekciju. Želite dugo i intenzivno vođenje ljubavi? Počastite se prstenom RingO!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 690 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.