×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajući i erekcijski prstenovi

Artikli 193 za 224 od 709 ukupno

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • California Exotics Alpha Prolong Tread Ring Black

    Predstavljamo Alpha™ Liquid Silicone Prolong Tread Ring, vrhunski pojačivač dizajniran za poboljšanje vaših intimnih iskustava i maksimalno povećanje užitka.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Jewelled Golden Donut Cockring 40mm

    Zlatni prsten za pijetlo u obliku krafne sa širokim, ovalnim presjekom i kamenčićima - težak bešavni prsten za pijetlo izrađen od visoko poliranog nehrđajućeg čelika. Zahvaljujući ovalnom presjeku, ovaj se prsten lako prevlači.

    34,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tardenoche Reerin Dual Silicone Vibrating Ring with Remote Control Black

    Dvostruki vibrirajući prsten koji vam nikad neće dosaditi! Dizajniran je za zadovoljstvo oboje u paru. Zahvaljujući dvostrukoj konstrukciji prstenova, odlično će držati, a uz to će poduprijeti i ojačati erekciju. Njegov vibrirajući dio opremljen je praktičnom trakom koja će vibrirati klitoris. Zgrabite kontroler i birajte između 10 načina vibracije!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs TRUCKT 2-pack Cockring Black

    2 jaka i kvalitetna prstena za erekciju različitih veličina za penis ili testise. Prsten TRUCKT ima poseban unutarnji graničnik, zahvaljujući kojem će se držati na mjestu, a visokokvalitetni FLEXtrp materijal iznenadit će vas ne samo svojom fleksibilnošću, već i dugotrajnom kvalitetom. Uživajte u dobroj erekciji, uzbuđenju i vrhuncu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Play with Me Pleaser Rechargeable C-Ring Purple

    Želite li povećati svoje zadovoljstvo i produžiti vrijeme vođenja ljubavi? Isprobajte s ovim vibrirajućim prstenom! Predivno je mekan i fleksibilan, ima meke stimulacijske izbočine i svojim će vibracijama klitoris odvesti do vrhunca blaženstva. Nudit će mu 5 funkcija vibracije među kojima možete izabrati onu pravu!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Velv'Or Rooster Drake Double Ring Design Cock Ring with Vibrating Bullet

    Dvostruki mekani vibrirajući prsten za još intenzivniji užitak! Njegov jedinstveni dizajn nudi korištenje na razne načine, a vibracije se mogu usmjeriti na testise ili se prepustiti svom ljubavnom partneru. Uživajte u otkrivanju svih mogućnosti nošenja i uživajte u novim uzbudljivim iskustvima.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue C-Ring Cock Ring Set 3 pack

    Tri luksuzna silikonska prstena za erekciju za najbolju i najdulju erekciju! 3 različite veličine daju vam mogućnost kombiniranja i eksperimentiranja s različitim osjećajima. Savršen je set za svakog muškarca koji želi poraditi na svom uzbuđenju i uživati ne samo u dugoj erekciji, već i u najintenzivnijim orgazmima!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Rock Solid Brushed Alloy Cockring Medium

    Seksi prsten za zavodljiv pogled, ali i dugu i čvrstu erekciju! Izrađen je od iznimno lagane i kvalitetne legure aluminija koja se može kombinirati sa svim vrstama maziva. Toliko je izdržljiv i već je jasno da će vam trajati mnogo godina. Povećajte svoj učinak na sobove koji spavaju i opremite se odgovarajućim prstenom!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Beads with Vibrating C-Ring Black

    Tražite li nove mogućnosti za analni užitak? Isprobajte jedan od proizvoda iz kolekcije Anal Adventures! Ove analne perle su genijalno povezane s vibrirajućim prstenom penisa jednom snažnom brzinom vibracije. Uživajte u kombinaciji osjećaja gdje vam perle opuštaju u guzici, a prsten jača i produžuje vašu erekciju!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Alpha Muscle Ring Black

    Za sve, od početnika do (s)stručnjaka! Elegantni Muscle prsten na penisu će vas čvrsto i ugodno stegnuti, podupirući erekciju i povećavajući osjetljivost. Izrađena je od visokokvalitetnog ultraelastičnog tekućeg silikona koji je ugodan na dodir i još je izdržljiviji od klasičnog silikona. Uživajte u eksplozivnim vrhuncima!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Glow in the Dark Ball Sack

    Malo vam je dosadno u posljednje vrijeme? Stavite tome na kraj uz proizvode iz jedinstvene kolekcije Glow in the Dark by Ouch!. S njima ćete sve dane pretvoriti u posebne jer ćete doslovno zablistati. Samo je uključite, isključite i uživajte u onome što želite s ovom vrećicom za testise. Iznimno je fleksibilan i između ostalog pomoći će vam u sprječavanju preuranjene ejakulacije. Otkrijte s njim nova iskustva i uživajte u tome kako vaši testisi svijetle u mraku!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Alpha All Star Ring Orange

    Za sve, od početnika do (s)stručnjaka! Razigrani All Star prsten za penis i testise čvrsto će vas i ugodno stegnuti, podupirući erekciju i povećavajući osjetljivost. Izrađena je od visokokvalitetnog ultraelastičnog tekućeg silikona koji je ugodan na dodir i još je izdržljiviji od klasičnog silikona. Uživajte u eksplozivnim vrhuncima!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Fit Ring Adjustable Cockring Black

    Tražite li erekcijski prsten koji savršeno razumije vašu veličinu? Najbolja opcija je jednostavno podesivi prsten koji podešavate prema osjećajima koji želite. Vrlo je jednostavan za rukovanje, a dva silikonska sloja donose ne samo jaču erekciju, već i udobnost.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hidden Desire Bangers Soft Silicone Stud C-Ring

    Žudi li vaša priroda za avanturom? Upoznajte ga s ovim zanimljivim prstenom za erekciju od mekog i fleksibilnog silikona. Udobno i čvrsto steže penis u korijenu i produljuje njegovu erekciju, a potom i intenzivan vrhunac. Uživajte u jednostavnom, ali učinkovitom i visokokvalitetnom prstenu za vaš penis!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Stronger Ring Cockring Black

    Tražite pouzdan prsten za čvršću i dužu erekciju? Ovaj Dorcel prsten za erekciju neće vas razočarati! Izrađena je od super glatkog i udobnog silikona i pogodna je za sve veličine. Sakriva 3 metalna dijela, zahvaljujući čemu je još učinkovitiji, jer će se penis pravilno skupiti, a vaša erekcija će trajati dulje, a pritom ćete biti ugodno stimulirani.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners Cock Ring With Steel Core

    Želite li dužu i čvršću erekciju, intenzivnije orgazme i svu dodatnu stimulaciju? Sve to možete imati uz prsten od Bonersa. Izrađena je od mekog silikona i skriva dva čelična dijela za senzualnu stimulaciju. Napravljena je od mekog silikona, tako da je predivno savitljiva i samo je trebate navući da bi vam se želje ostvarile!
    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Penis Strap with Ball Divider 7414

    Luksuzni dodatak za penis i testise od kvalitetne kože, koji će vašu muškost učiniti još zabavnijom! Zakopčava se patentnim zatvaračima, a širi dio rasteže testise prema dolje. Izgleda elegantno i senzualno, a seksi izgledom oduševit će vas i vaš kolega.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream King Cock Elite The Crown Jewels Vibrating Black

    Ljuljačka zabava, senzualno šamaranje i vibracije! Ovaj prsten opremljen je testisima koji će se senzualno pomicati i vibrirati tijekom vaših potisaka u ritmu koji odaberete. Izgledaju potpuno realistično jer su izrađene od silikonskog materijala i čvrste su iznutra, dok su na površini ugodno mekane. Sadrže 2 kuglice u obliku lopte i ugodno će vas pljeskati tijekom događaja.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Mystim His Ringness The Earl Round Cock Ring 55mm Brushed

    Hoćeš li prihvatiti izazov i uskočiti u ring? Ne zaboravite se zaista naoružati nečim stvarno seksi poput ovog elegantnog erektivnog prstena od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Osim što izgleda sjajno zahvaljujući svojoj mat površini, uglavnom povlači vaš penis u korijenu, što jača i produžuje vašu erekciju i pojačan vrhunac. Uživajte još više!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Romeri Ring + Vibrating Bullet Silicone Black

    Tražite li način da još više intenzivirate svoja ljubavna iskustva i možda čak postignete zajedničke vrhunce? Mnogi parovi su se kladili na vibrirajući prsten, a mi čista srca možemo reći da je to čudo koje će promijeniti vaš ljubavni život. Romeri prsten je izrađen od svilenkasto mekog silikona i ponudit će vam jednu snažnu brzinu vibracije kojoj nećete moći odoljeti!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Couples Choice Multi-Function Couple's Vibrator Black

    Za uzbudljivu i raznoliku predigru! Ovaj vibrator za parove iz Couples Choice ima ugrađen prsten za erekciju i pomične ručice. Sadrži 3 motora (jedan u središnjem dijelu, a zatim po jedan u svakoj ruci), koji vam nude 10 načina vibracije s 3 brzine. Stoga zgrabite svoj daljinski i doživite najbolji preludij ikada!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Cala Azul Dani Couples Toy

    Tražite igračku koja bi služila oboma kao paru? Za vaš užitak rado će se pobrinuti ovaj jedinstveni vibrator iz kolekcije Cala Azul. Okrugla strana može se koristiti kao masturbator ili kao prsten oko penisa. Dva kraja mogu ciljano stimulirati klitoris. Ili možete smisliti neki drugi način za rukovanje s 10 snažnih načina vibracije? Nema granica mašti!

    68,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Glow in the Dark Cock Ring & Ball Strap 789

    Je li ti dosadno u zadnje vrijeme? Dodajte tome i proizvode iz jedinstvene kolekcije Glow in the Dark by Ouch!. S njima ćete sve poreze pretvoriti u poseban jer ćete doslovno zablistati. Samo ga uključite, isključite i uživajte u onome što odaberete, ovaj jedinstveni prsten za penis i testise poduprijet će i ojačati vašu erekciju, sprječavajući prijevremeni klimaks. Osim toga, izgledat će apsolutno sjajno na vašem penisu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Big Ox Cockring Eggplant Ice

    Tražite li nešto što će vam ne samo pomoći u podizanju samopouzdanja, već će vam pružiti i najbolje osjećaje? Veliki OX je ovdje! Njegova genijalna širina zaista će držati vaše posuđe, a materijal PLUS + SILIKON jednostavno će vas uhvatiti jer je fleksibilan, gladak i mekan. Uživajte u udobnosti i seksi izgledu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Action Fenda Vibrating Ring with Licking Tongue and Remote Control 3 Motors Purple

    Tražite li savršen spoj za svoju novu omiljenu seksualnu igračku? Predstavljamo Fenda, višenamjenski alat iz Action obitelji. Zašto višenamjenski? Ima mnogo mogućnosti za igru s njim. To je vibrirajući prsten i lizač klitorisa u isto vrijeme. Upoznati se!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Black

    Tražite li prsten za erekciju kojem nećete moći odoljeti? Ovaj u stilu zeca je pravi! Učinkovito grli penis, jača i produljuje erekciju koja će biti još teža. Svilenkasto mekani silikon trljat će se o klitoris i milovati ga intenzivnim vibracijama. Birajte između 10 načina vibracije i uživajte u zadovoljstvu zajedno!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Ramrod Rabbit Vibrating Cockring Black

    Vodite ljubav uz ovaj vibrirajući prsten i uživajte u uzbudljivim vibracijama i snažnijim i dužim erekcijama! Ima vibrirajućeg zeca koji će stimulirati i penis i klitoris, a možda ćete doživjeti i zajedničke orgazme. Uživajte, bit će poticajno.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker MOTOVibe Pulse Vibrating Cock Ring Black

    Ova igračka vam daje pomalo od svega! Izrađena je od super kvalitetnog tekućeg silikona, a svojim silikonskim prstenom zateže penis i uzbudljivo oblaže testise. Možete ga nositi za seks, masturbaciju ili čak za šetnju do teretane ili tuširanja. Vodootporan je do jednog metra. I ono najbolje na kraju - "vibrirajući jezik" kojim se upravlja putem daljinskih upravljača nekontrolirano će vas razdirati dok vam se ne zavrti u glavi!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tracy's Dog Remote Control Vibrating Penis Ring Purple

    Želite dodati dodatno uzbuđenje u svoj ljubavni život? Odaberite ovaj vibrirajući prsten za penis s daljinskim upravljačem i nećete više ništa željeti. Nudit će vam 12 načina vibracije kako biste zadovoljili sve potrebe, mekani silikon razmazit će vašu kožu, a zaljubit ćete se u jedinstven dizajn na prvi pogled. Pripremite se za seksualna iskustva koja oduzimaju dah!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Woomy Houpla Rechargeable Vibrating Ring Black

    Houpla je vrhunski vibrirajući prsten od Wooomyja. Sa svojim rastezljivim prstenom i 10 snažnih načina vibracije jača vašu erekciju i pomaže vama i vašem partneru da postignete eksplozivne vrhunce, uvijek iznova.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ohnut Wider Soft Buffer Rings Set of 4 Sage

    Bend je dizajniran da postane dio vas. Izrađen je od jedinstvenog mekanog i fleksibilnog materijala koji je odobrila FDA i bit će udoban za njega i nju. Kao druga koža! Udobno te zagrli i odjednom te više ništa ne boli. Cilj Ohnuta je vaše povezivanje, zadovoljstvo i zabava.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Tickle Brush C-Ring Blue

    Tražite li zajedničku sreću? Uz ovaj jedinstveni prsten koji misli na sve, imate ga na dohvat ruke. Vaša erekcija s njim bit će duža i čvršća. Njegove vibracije će zadovoljiti klitoris, koji će nazubljeni dio savršeno ciljati. Ova zabava bit će senzualna i beskrajna! Znate li kako će završiti? Uobičajeni uspon na vrh, oh!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 193 za 224 od 709 ukupno

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.