×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Korzeti

Artikli 97 za 128 od 176 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Casmir Lauren Corset Black

    Želite li se osjećati senzualno i seksi? Vrijeme je da kupite odjeću u kojoj ćete biti neodoljivi! Ovaj Casmir korzet izrađen je od elastičnog crnog satena koji se slaže s prekrasnom elegantnom crnom čipkom. Istovremeno, saten se prilagođava vašoj figuri i ugodno je oblikuje te tako ističe prednosti. Obucite ovaj klasični korzet s modernim dodirom i osjetite svoj seksipil!

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Obsessive 810-COR Corset & Thong White

    Senzualni bijeli korzet koji simbolizira romantičnu strast! Šarmantan je kroj i svidjet će vam se njegov ugodan materijal na prvi dodir. Bogato je ukrašena cvjetnom čipkom, a mekani podstavljeni cupcakes graciozno će naglasiti vaše poprsje. Uživajte u osjećaju kada su vaša ženstvenost i seksipil naglašeni u potpunosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Avanua Coline Corset Red

    Opasno zavodljiv korzet za sve strastvene dame! Kombinira ugodan crveni materijal i crnu mrežicu koja također čini seksi dio oko vrata. Korzet je opremljen kostima za isticanje poprsja, au paketu ćete pronaći i tange, oba komada se divno slažu. Nosite donje rublje koje će istaknuti ljepotu vaše figure!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cottelli Bondage Set 2632977 Black

    Tražite li odjeću kojom ćete bez riječi izraziti svoje strasti? Ovaj seksi komad iz Cottelli Bondage govorit će sam za sebe! Izrađena je od ugodnog i fleksibilnog prozirnog materijala u kombinaciji s naramenicama od mat materijala. Detalji u srebrnoj boji dodatno će pojačati cjelokupni efekt, a sigurno ćete rado i rado staviti ruke u lisice s lančićima.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Passion Gracia Corset Black

    Budite romantični, ali u isto vrijeme beskrajno seksi u Gracia korzetu europskog brenda Passion. Gracia kombinira mekanu čipku, prozirni kvalitetni til i šarmantne mašne na prednjoj strani korzeta. Ima naramenice i naramenice za čarape s podesivom duljinom za udobno pristajanje. Hoćete li danas biti kraljica zavođenja?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Viranes Corset Black

    Stvorite buntovnički stil! Privucite samo komplimente i osjećajte se seksi kao nikada prije. Korzet Viranes izrazito je pikantno donje rublje koje unatoč svojoj minimalističkoj formi ima što ponuditi.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Casmir Denerys Corset Black

    Tražite li seksi i senzualno donje rublje? Ne smijete propustiti proizvode premium brenda Casmir koji se ponose kvalitetnim materijalima, zavodljivim krojevima i modernim dizajnom.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Passion Hera Corset Black

    Zavodljivi korzet europskog brenda Passion. U paketu ćete pronaći ne samo korzet sa senzualno dizajniranim dijelom preko grudi, već i šarmantne tange u kombinaciji crne i crvene. Oba komada ukrašena su modernim seksualnim naramenicama s nevjerojatnim efektom rajčice! S ovim donjim rubljem maksimalno ćete zagrijati svoj erotski život!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Passion Lovelia Corset White

    Možete li pogledati svoje tijelo i pogledati spol i žensku kosu? Ova romantična staza iz Passiona ima moderan krajolik i romantičan otkucaj srca. Što se staze staze nalazi, na njoj možete nositi rodu i nositi tange za svakoga!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Casmir Clarisse Corset Black

    Tražite donje rublje koje će govoriti umjesto vas? Ovaj korzet predstavlja eleganciju i senzualnost! Šivanje je izrađeno od finog elastičnog satena, tila i prekrasne čipke, što je kombinacija koja će istaknuti Vaše adute. Korzet izvrsno ističe vašu figuru i privlači pažnju svojim jedinstvenim i iznimno seksi izgledom.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Amor Blanco Corset White

    Klasična čipka, zavodljiv uvez i profinjeni kroj – evo šarma i seksipila, nevjerojatno ženstvenog i koketnog korzeta iz kolekcije Amor Blanco. Ugodno će prigrliti vaše tijelo, naglasiti sve njegove adute i dati vam samopouzdanje. Ovaj korzet Amor Blanco idealan je prijedlog za buduću mladenku. Neće biti razočarane niti ljubiteljice nježne bijele u kombinaciji s odvažnim krojem.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Beauty Night Shaquila Corset

    Vrlo senzualan i provokativan komplet iz serije Shaquila koji će na divan način istaknuti figuru svake žene. Korzet bez okomite kosti ima vezice na stražnjoj strani zahvaljujući kojima savršeno prianja uz tijelo. Dvije trake oblažu donji dio, a druge dvije služe za stezanje čarapa. Komplet je izrađen od mekanog materijala nalik lateksu i prekrasne čipke. Na bočnim stranama korzeta čak je ušivena i satenska kravata. U pakiranju ćete pronaći i tange.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Lacrisia Corset

    Seksi korzet iz kolekcije Lacrisia pravi je biser donjeg rublja. Senzualan kroj otkriva tijelo i stvara izrazito pikantan izgled, dok otvorene tange potiču na nestašne užitke. Udobno vezivanje na leđima omogućuje savršeno pristajanje uz oblik tijela. Unikatna ogrlica koja prekrasno krasi vrat i dekolte zaslužuje pažnju.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Passion Melania Corset Black

    Zavodljivi steznik koji ispunjava očekivanja i najzahtjevnijih žena. Kombinira prozirni materijal od tila koji ugodno okružuje tijelo, šarmantni ukras od čipke i klasičan kroj. Naglašava ljepotu vašeg tijela na najatraktivniji način, a mašna na leđima korzetu daje šarmantan ženstveni karakter.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Passion Praline Corset Black

    Sladak i istovremeno nevjerojatno zavodljiv korzet europskog brenda Passion. Njegov dizajn crno-ružičaste boje je sladak na prvi pogled, ali kada ga pogledate na drugi pogled, primijetit ćete kako je korzet savršeno seksi!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Beauty Night Lauren Corset Black

    Vrlo ekskluzivan, ali i senzualan i provokativan korzet od prekrasne čipke i tila. Savršeno pristaje i lijepo ističe vašu figuru zahvaljujući lijepo oblikovanim košaricama i nježnoj vezici. Kopča se kukicama na stražnjoj strani, au pakiranju ćete naći i tangice pa ih ne zaboravite obuti.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Chic Amoria Corset & Thong Black

    Volite li minimalizam s pomakom, steznik i tange Chic Amoria ukrast će vaše srce. Pogledajte samo ove geometrijske pruge – kako lijepo ističu vašu figuru! Zajedno s prozirnom mrežicom stvaraju vruću kombinaciju koja se ne može zanemariti. Zahvaljujući odvojivim naramenicama, ovom kompletu u svakom trenutku možete dodati seksi čarape. Izbor je uvijek vaš!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Sherila Corset & Thong Black

    Neodoljiv za pogled, za vaše maksimalno samopouzdanje i beskrajna iskušenja. Ovaj korzet je kao nijedan drugi! Budi maštu i ističe se detaljima koji mu daju dozu pikantnosti, tregerima, nježnim resicama i minimalističkim čipkastim rubovima. Nježan proziran materijal s izuzetnom lakoćom prianja uz vaše tijelo. Nosite ga i poklonite si nezaboravne trenutke.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anais Meredith Corset Red

    Stavite ovaj steznik i pripremite se za nezaboravna iskustva! Njegov jedinstveni kroj sačinjen od zavodljivih i elastičnih naramenica ostavlja grudi otkrivenima i naglašava vašu siluetu. Materijali koji se koriste su kvalitetni i ugodni na dodir, stoga uživajte u odjeći koja vas stvarno grije!

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Meshlove Corset & Thong

    Kombinacija čipke i vezica neodoljiv je dragulj koji ćete poželjeti nositi uvijek iznova. Ovaj korzet je izuzetno seksi! Njegov prozirni materijal bit će ugodan za tijelo, a zahvaljujući stražnjoj vezici savršeno će vam pristajati. Pokažite svoje tijelo u svoj njegovoj ljepoti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Diyosa Corset & Thong Black

    Želite li se osjećati senzualno i zadovoljno sobom? U ovom ćete korzetu doslovno procvjetati! Njegov ženstveni kroj, elegantna čipka, naramenice u dekolteu i senzualno oblikovana leđa zajedno čine seksi i ugodan komad koji ćete poželjeti nositi uvijek iznova. Jedno je sigurno, u njemu ćete izgledati božanstveno u svakom trenutku!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Laluna Corset & Thong Black

    Kako će biti tvoja večer? Definitivno strastveni oko Laluna korzeta! Nakon što ga obučete, preplavit će vas beskrajno seksi osjećaj, a vaše će samopouzdanje porasti do nevjerojatnih visina. Jeste li spremni za ovo?

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Serena Love Corset & Thong Black

    Želiš li biti kraljica večeri? Uđite u spavaću sobu s ovim korzetom Serena Love iz Obsessivea i uživajte u tome kako njegov romantični uzorak dočarava erotsku atmosferu i kako njegov klasični kroj stanji figuru. Osim prekrasno izrađenog korzeta, u paketu ćete pronaći i tange, pa ih ne zaboravite obući.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Bondage Couture Belt Black

    Taboomova luksuzna kolekcija modernih BDSM dodataka i igračaka oduševit će sve koji vole lijepe, sofisticirane i kvalitetne stvari. To uključuje i ovaj zadivljujući odjevni komad koji će zasigurno ostaviti dojam. To je čvrst veganski kožni remen koji će naglasiti vaše obline i privući pozornost. Nosite ga ne samo u spavaćoj sobi, već ga pokušajte kombinirati i uz outfit za izlazak!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Amor Cherris Corset & Thong Red

    Potreban je samo jedan pogled da biste saznali zašto se crveno donje rublje smatra iznimno seksi. Steznik Amor Cherris vatrena je kombinacija glatke tkanine s čipkastim umecima u kojoj ćete se osjećati samouvjereno i ženstveno. Klasični kroj će prigrliti vaše tijelo, ističući oblik bokova i derriere. Ovaj primamljivi set nadopunjuju podesive naramenice na koje možete pričvrstiti svoje omiljene čarape.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Passion Beth Corset Black

    Korzet tako seksi da će vam se zavrtjeti u glavi! Ima prekrasne vezice i izrađena je od seksi mrežastog materijala u kombinaciji s minimalističkim naramenicama. Ova kombinacija je jednostavno neodoljiva! Osim toga, u paketu su i tange pa ih ne zaboravite obući.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Casmir Denerys Corset Beige

    Tražite li seksi i senzualno donje rublje? Ne smijete propustiti proizvode premium brenda Casmir koji se ponose kvalitetnim materijalima, zavodljivim krojevima i modernim dizajnom.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Rosenty Corset

    Želite li se osjećati opojno zavodljivo? Odaberite odjeću koja na najsenzualniji način izražava vaše želje! Takav je slučaj i s ovim korzetom Rosenty! Njegov koketni dizajn od erotične mreže i čipkastog cvjetnog uzorka svakako će podržati vašu ženstvenost. Priuštite si nevjerojatan osjećaj samopouzdanja koji će vam pomoći da postanete kraljica zavođenja!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Strapelie Corset & Thong

    Želite li isprobati nešto hrabro? Da? Trenutno gledate apsolutno idealno donje rublje u kojem će vas čekati noć puna nevjerojatnih osjećaja. Ovo je ponuda koja se ne odbija. Strapelie je vrući model koji će istaknuti vaš temperament, bit će elegantan i ujedno savršeno zavodljiv.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Passion Lovelia Corset Black

    Slažete li se da korzeti imaju moć koja oduzima dah da probudi seksipil i naglasi ženstvenu ljepotu? Ovaj romantični steznik iz Passiona ima moderne krojeve i romantični uzorak srca. Kao što je uobičajeno kod steznika, na njega možete pričvrstiti čarape i za njega svakako nositi tange!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Beauty Night Joanna Corset

    Volite li luksuzno seksi donje rublje? Ovaj set s Beauty Nighta će vas oduševiti! Sastoji se od korzeta i gaćica sa šarmantnim šarenim cvjetnim vezom i elementima od sjajnog materijala. Imate li neku posebnu prigodu? Stoga ne zaboravite da takvi trenuci zahtijevaju posebnu odjeću poput ove koju gledate!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Beauty Night Monica Corset Black

    Apsolutna elegancija! Ovaj zavodljivi korzet iz Beauty Nighta izrađen je od mekanog tila i materijala koji na dodir podsjeća na baršun. Seksi kroj savršeno ističe vašu figuru, a vodoravno raspoređene naramenice nevjerojatno privlače pažnju. Tange također nisu uključene u paket, stoga ih ne zaboravite obuti.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 176 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.