×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Satisfyer

Artikli 97 za 128 od 307 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Endless Fun Blue

    Ovaj senzualni, doista prijenosni uređaj dizajniran je za sve, bez gledanja u tvrtku, a morate zadržati svoju masnoću, posebno na tornju. Mehanički silikonski rotator glave omogućuje korištenje ove igračke u svim mogućim položajima na 180°.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Love Triangle Black

    Naš ljubavni trokut kombinira dokazanu Air-Pulse tehnologiju s dubokim vibracijama i glatkom silikonskom glavom. Njegova praktična kapica osigurava higijensko i diskretno skladištenje u svakom trenutku, čak i dok ste u pokretu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Legendary Duo

    Želite li dodati sok svom vođenju ljubavi? Ovaj prsten je savršen za to! Pomoći će vam ojačati erekciju i zadržati je što je duže moguće, jer ne samo da će stegnuti penis, već će i drugim unutarnjim prstenom okružiti testise. Ne samo da će se vašem partneru svidjeti 12 moćnih načina vibracija, a uobičajeni vrhovi bit će na dohvat ruke!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Luxury High Fashion

    Čaša šampanjca u baru visoko iznad gradskih krovova, wellness hotel s infinity bazenom ili novi Satisfyer Luxury High Fashion od poliranog aluminija - priuštite si jer to zaslužujete. Prsten od ekstra mekog medicinskog silikona s laganom elegancijom okružuje vašu pičku i očarava ga stimulacijom koja oduzima dah temeljenom na valovima pritiska Satisfyer.

    149 €

    67,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Booty Call Black 3 pack

    Jedan, dva ili tri? Kada vaša stražnja vrata žude za senzualnom promjenom i ugodnom masažom, ovaj atraktivni trio savršen je dodatak vašoj sljedećoj analnoj avanturi. Fleksibilne medicinske silikonske igle razmazit će vašu stražnjicu mekom površinom Soft Touch, a zahvaljujući svojim uskim vrhovima i glatkom, iznimno mekanom dizajnu, idealne su i za početnike i istraživače.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Neutral for Smooth Light Sensation 300ml

    Neutralni gel za podmazivanje prikladan ne samo za korištenje u kombinaciji s vašim omiljenim masturbatorom Satisfyer Men. Uživajte u još intenzivnijem užitku uz ovaj lubrikant koji će podržati autentičnost vaših iskustava. Gel možete koristiti u kombinaciji s kondomima i kada vodite ljubav sa svojim kolegom. Ne sadrži ulja, izuzetno je nježan prema koži i osigurava dugotrajno podmazivanje, što znači da možete maksimalno uživati u svojim erotskim trenucima.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Strong One prsten za erekciju od ugodnog i nježnog silikona osigurava veću izdržljivost i odgodu ejakulacije. Osim toga, duboke vibracije stimuliraju oba partnera u isto vrijeme, a kao bonus, njima se može upravljati pomoću aplikacije.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Top Secret+ Pink

    Tajni vibrator koji ne želite sami slušati ... Vrhunski prijenosni vibrator Secret + ima modernu, ergonomsku bazu koja omogućuje maksimalnu kondiciju i također rebrastu površinu za stimulaciju klitorisa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Satisfyer Men svojim je vibracijama osvojio muškarce diljem svijeta, a sada dolazi s nečim novim - vibracijama možete upravljati putem aplikacije! Naravno, ostaje očuvan elegantan dizajn i ergonomski oblik koji vrlo udobno leži u ruci. Otvor za ulazak je izrađen od kvalitetnog i ugodnog silikona, stoga požurite.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Penguin Holiday Edition

    Zagegajte se u blaženstvo uz naše Penguin Holiday Edition! Uvijek spreman za priliku, ovaj vrlo voljeni Satisfyer vibrator s tlačnim valom obukao je svoje svečano ruho kako bi vam podigao raspoloženje. Bilo kao mala poslastica za sebe ili kao dar za nekog drugog – Satisfyer Penguin Holiday Edition je tu da ispuni sve vaše želje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Black

    Žudite li za nečim više? Možda nakon gromoglasne analne stimulacije? Rotator Plug je tu za vas i vaše neispunjene snove! Opremljen je s dva motora, jedan je odgovoran za vibracije, a drugi upravlja rotirajućim kuglicama koje se nalaze u donjem dijelu. I što više? Njegovim funkcijama se može upravljati putem aplikacije!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Neka meke latice Power Flower plešu oko osjetljivih područja dok vas vibracije u svilenkastoj silikonskoj dršci uvode u ekstazu. Savršen za uranjanje u blago svog tijela i buđenje erogenih zona!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Power Masturbator Black-Silver

    Želite nešto više? Ovaj vibrirajući masturbator tvrtke Satisfyer dizajniran je s okom za apsolutno savršenstvo! S njim ćete doživjeti čisto blaženstvo, vjerujte nam. Njegovo fleksibilno tijelo, a posebno unutarnja stimulirajuća tekstura, milovat će vaš penis do orgazmičkog ludila, a možete ga upariti i sa praktičnom aplikacijom Satisfyer Connect pa uživajte!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Triple Lover Pink

    3 motora, 2 funkcije, puno snage: upoznajte Satisfyer Triple Lover! Ova prekrasna ljubavna igračka može se koristiti kao zečji vibrator za intenzivnu G-točku i stimulaciju klitorisa ili kao masažer za senzualne masaže cijelog tijela.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Embrace Me Turquoise

    Ovaj zečji vibrator Embrace Me stimulira klitoris i G-točku u isto vrijeme pomoću vibracija dvaju snažnih motora. Zahvaljujući pričvrsnom prstenu, vibrator kombinira praktično rukovanje s potpunom stimulacijom točaka zadovoljstva.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Women Disinfectant Spray 300ml

    Satisfyer vibratori napravljeni su da vas uvijek odvedu u sedmo nebo uz nezaboravne intenzivne orgazme. Nije ni čudo što uvijek želite sa sobom imati svoje malo čudo valova pritiska. Uz takvu porciju zabave trebate razmišljati o redovitom i temeljitom čišćenju kako bi vaša gatara što dulje ostala kao nova.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Trendsetter Light Green

    Satisfyer Trendsetter, dobro kontrolirana aplikacija, utjecat će na vašu upotrebu sa svim točkama, a sol će se također smatrati analnom. Pomoću aplikacije Satisfyer Connect možete uživati u velikom izboru igrača.

    68,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Black

    Jeste li spremni za novi val užitka? Stigao je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovije izdanje Satisfyerovog kultnog Air Pulsea! Ističe se svojom jedinstvenom tehnologijom Liquid Air koja stvara osjećaj senzualnog naleta vode. Radujte se s 11 načina tlačnih valova, 12 programa vibracija i također kontrolom putem aplikacije!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Mauve

    Zahvaljujući 2 snažna motocikla, besprijekornom dizajnu od punog silikona i istovremenoj stimulaciji G-točke i klitorisa, model Mono Flex postat će zvijezda svake kolekcije pomagala. Cjelokupni dojam nadopunjuje elegantan dizajn i kontrola primjene.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Lilac

    Jeste li spremni za novi val pogodnosti? Stigao je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovije izdanje Satisfyerovog kultnog Air Pulsea! Čekić sa svojom jedinstvenom tehnologijom Liquid Air stvara osjećaj senzualnog naleta vode. Radujte se uz 11 načina rada valjka za pritisak i 12 programa vibracije!

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Želite li ugoditi klitorisu ili izmasirati umorne mišiće? Sve je moguće s ovom mini vibrirajućom glavom iz Satisfyera! Ima praktičan zaobljeni vrh, ravni oblik i elegantan izgled. Zahvaljujući opruženom gornjem dijelu, glava mu je potpuno fleksibilna i prilagođava se vašim željama. Uživajte u nevjerojatno snažnim vibracijama i masaži cijelog tijela!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Orca

    Je li vrijeme za zamjenu pingvina? Stiže njegov elegantni nasljednik koji vas neće razočarati kao ni sve igračke iz Satisfyera. Ima razigran dizajn i savršene funkcije: vibracija i kultna funkcija pulsiranja zraka koja će nježno ili intenzivno milovati vaš klitoris. Birajte između 12 postavki vibracije i 11 intenziteta valova pritiska!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sunray Pink

    U Satisfyer Sunrayu možete koristiti istu G-točku i stimulaciju klitorisa kako biste veličali vibracije i pritisak tiska. Ovaj Rabbit silikonski vibrator dizajniran je da bude fleksibilan kabel koji može lako pristajati vašem tijelu.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Curvy Trinity 1 Red

    Patite li od neodlučnosti (poput većine ljudi) i ne možete se odlučiti odabrati vibrator ili igračku s mogućnošću stimulacije zračnim valovima pod pritiskom? Satisfyer Curvy Trinity 1 može i jedno i drugo, stoga ga odaberite jer samo s njim možete uživati u slasnom usisanju klitorisa valovima pritiska, milovati klitoris vibracijama i skliznuti unutra, gdje će vibracije iritirati G-točku .

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Trendsetter Black

    Zahvaljujući vrhu u obliku jezika i snažnom motoru, Satisfyer Trendsetter, kontroliran putem aplikacije, postiže vaš užitak u svim točkama, a brine se i za analni užitak. Zahvaljujući aplikaciji Satisfyer Connect, možete uživati u još većoj raznolikosti igrajući igrice.

    68,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Petrol

    Želite li uživati u uzbudljivim zabavama povezanim s analnom stimulacijom na novi i još bolji način? Dovoljno je upoznati se s Plug-ilicious 1 pin, koji se ističe ne samo zbog svojih ekstra jakih vibracija, već i zbog toga što se njime može upravljati putem aplikacije na vašem telefonu, tabletu ili Apple Watchu. I to nije sve što biste trebali znati o njemu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heat Climax+

    Heat Climax + svojim zakrivljenim stimulatorom stimulira prostatu i osjetljivo perinealno tkivo. Dva motora aktiviraju snažne vibracije, dok silikonska funkcija grijanja jamči realistične osjećaje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Sleeve Lusty Tongues

    Lusty Tongues je unutarnja podloga koja se može ukloniti za vaše omiljene Satisfyer Men. Zahvaljujući svojim fleksibilnim stijenkama, senzualno upija vaš penis i simulira nezaboravan oralni seks. Uživajte u divljem vrhuncu i užitku o kakvom niste ni sanjali. Hoće li Lusty Tongue postati vaša omiljena unutarnja tekstura?

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Red

    Žudite za nečim više? Možda nakon gromoglasne analne stimulacije? Rotator Plug je tu za vas i vaše neispunjene snove! Opremljen je s dva motora, jedan je odgovoran za jake vibracije, a drugi upravlja rotirajućim kuglicama koje se nalaze u donjem dijelu. I što više? Njegovim se funkcijama može upravljati putem aplikacije!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Teaser Finger Vibrator Light Blue

    Satisfyer Teaser savršen je za razne stimulacije svih erogenih zona, poput klitorisa ili grudi. Vibrator za prste je vrlo jednostavan i intuitivan za rukovanje zahvaljujući fleksibilnom otvoru.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Masturbator Egg Fierce

    Gospodo, jesi li dobio desnu ruku i tražiš kako poboljšati svoju kratkodlaku samodostatnost? Napravite masturbator skriven u kvartovima prestižnog brenda Satisfyer! Excessive je fleksibilan, iznimno fleksibilan i obećao je da će stimulirati cijeli penis. Nemojte se bojati okrenuti dlanove na njihove teksturirane pomagače i otvoriti novu liniju masturbacije!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer USB Charging Cable

    Originalni zamjenski kabel za punjenje za Satisfyer.

    14,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 307 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.