×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti za žene

Artikli 33 za 64 od 431 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pjur Woman Aloe 2ml 10 pack

    Gel za podmazivanje na bazi vode razvijen posebno za žene i žene od prirodne Aloe Vere. Iskoristite prednosti i oslobađa gel koji će vašim osjetljivim područjima dati priliku da odgovore na ona koja uključuju žensku intimnu zabavu. Aloe vjeruje da će to osigurati intenzivnije podmazivanje, pomoći će ukloniti kožu i smanjiti njezinu elastičnost.

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Anal Relaxer 100ml

    Želite li stvarno uživati u analnom seksu i uživati u njemu kao u jednom od najboljih iskustava u svom životu? Isprobajte s ovim gelom koji će vam ne samo dati potrebnu vlagu, već i ugodne trnce i blagu anesteziju za savršeno opuštanje. Dođi!

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers 4FISTING Lube 150ml

    Lovely Lovers 4FISTING gel je izuzetno sklizak gel za podmazivanje na bazi vode i glicerina sa svojstvima silikonskog gela, za najekstremnije uvjete. Pogodno za fisting, analni seks, BDSM i druge prakse. Osigurava neusporedivo bolje i dugotrajnije klizanje od gelova na bazi vode, stvarajući skliski sloj koji zahvaljujući svojoj posebnoj konzistenciji traje na koži i pomaže jako dugo. Dizajniran za najzahtjevnije ljubavnike.

    14,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Deep Throat Spray 12ml

    Sanjate li o dubokom grlu, ali tijelo vam ne dopušta da uđete? Pokušajte mu pomoći da se opusti ovim praktičnim sprejom. Ugodnog je okusa mente i pružit će vam udobnost i zadovoljstvo tijekom oralnih igara. To je prikladno za njega i za nju.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Bio Anal 50ml

    Volite analni seks i patite od prirodnih proizvoda? Ovaj prirodni analni lubrikant u organskom pakiranju ne bi trebao izmaći vašoj pozornosti. Gel je na bazi vode i posebno je razvijen za strastvenu analnu igru. Bez okusa je, bez mirisa i 100% veganski. Uživajte u analnom seksu uz prirodni organski lubrikant Just Glide!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sensuva Insane Arousal Glide Original 125ml

    Tražite li stvarno intenzivan stimulativni lubrikant? Sensuva INSANE iznenadit će vas svojim impresivnim učincima zahvaljujući kojima ćete uživati u senzualnim i uzbudljivim iskustvima. Probajte iznutra i izvana i dotaknite nebo zvano orgazam!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lick-it Cherry 50ml

    Žene vole slatkiše, a sada vaš penis može postati i slatka poslastica s okusom trešnje. Koristite ovo ulje za oralne igre ili za seks, oboje će s njim biti ukusno, mirisno i uzbudljivo.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Exotic Escape 200ml

    Vaši trenuci strasti bit će obavijeni čarolijom karipske noći ako odaberete ovaj 2 u 1 gel za masažu s mirisom južnoameričkog voća. Izaziva osjećaj ugode, mira i ravnoteže, a ima i nevjerojatne hidratantne i mazive učinke. Pogodan je za senzualne masaže svih dijelova tijela koje će vas razmaziti svojom mekom i svilenkastom teksturom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Aqua Panthenol 250ml

    Trebate li nešto od običnog lubrikanta na bazi vode? Prestanite s radom, Pjur Aqua Panthenol će ispuniti vaše želje od očekivanja. Njegovo dugotrajno podmazivanje održava kožu na koži, a isporučeni pantenol je i dalje učinkovit, regeneriran i hidratiziran. Uživajte u svojoj boli!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Premium Anal Lubricant 50ml

    Nahranite svoja stražnja vrata hijaluronskom kiselinom i pantenolom! Ovaj Just Glide Premium analni gel za podmazivanje je 100% veganski i lako se ispire. Sadrži pantenol koji umiruje kožu i stvara barijeru. Također ima regenerativni učinak. Hijaluronska kiselina je, pak, izvrsno hidratantno, a silikonsko ulje jamči nevjerojatnu glatkoću i također se brine za najugodnija iskustva koja jednostavno želite!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision BIOglide Lubricant & Massage Oil 125ml

    Zaljubit ćete se u 100% prirodno i ulje za podmazivanje i masažu u jednom za prvu upotrebu. Tijekom masaže dubinski hidratizira kožu i čini ljubav ugodnijom za tijelo na siguran način. Njegov prirodni sastav razmazit će vaše tijelo, a posebno njegove intimne dijelove. Povjerite svoje zadovoljstvo kvalitetnom prirodnom proizvodu koji vas neće razočarati.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Sensual Intimate Oil Liberté 4ml

    Intimno ulje koje pomaže vratiti izgubljeni libido i budi uspavanu seksualnu želju te tako jača odnose i daje im novi život. Savršena je kombinacija biljnih sastojaka (jojoba, noćurka, neven, pšenične klice, vitamin E) Ylang Ylang ulja. Senzualna aroma afrodizijaka djeluje kao prirodni dezodorans, au isto vrijeme ulje hidratizira, podmazuje i unosi mekoću, fleksibilnost, glatkoću i ugodu u intimnom životu.

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fist It Inflatable Play Sheet Black

    Fist It Ultra Glide Body Slide, sa svojim stranicama na napuhavanje, može se staviti na vrh kreveta ili na pod, za neobuzdanu igru podmazivanja! Dolazi s bocom koncentriranog lubrikanta koji daje, kada se pomiješa s vodom, izdašnih 5 litara lubrikanta!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Cooling for a Cool Tingling Thrill 300ml

    Rashladno mazivo idealno ne samo za korištenje u kombinaciji sa Satisfyer Men masturbatorom. Uživajte u mogućoj raznolikosti svojih erotskih igara i prepustite se fascinantnom efektu hlađenja koji otvara vrata u svijet novih i osvježavajućih osjećaja. Gel možete koristiti u kombinaciji s kondomima i kada vodite ljubav sa svojim kolegom. Ne sadrži ulja, izuzetno je nježan prema koži i osigurava dugotrajno podmazivanje, što znači da možete maksimalno uživati u svojim erotskim trenucima.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Anal Lube 100ml

    Želite li udobno uživati u svojim analnim igrama? ToyJoy analni lubrikant ne smije nedostajati u vašoj odjeći! Super je jak i kvalitetan jer u svom sastavu ima samo prvoklasne sastojke koji će vam osigurati dugotrajno podmazivanje. Njegovo pakiranje nije zastrašujuće, već naprotiv moderno kao i pristup brenda ToyJoy. Nabavite učinkovit gel i uživajte u analnim užicima.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Juicy Peach Sweet Mango 50ml

    Ukusni lubrikant na bazi vode s mirisom manga i breskve. Njegov uravnotežen pH bit će ugodan, kao i hidratantne sposobnosti. 100% je veganski, pogodan za korištenje u kombinaciji u kondomima i u praktičnom malom pakiranju od 50 ml. Napravite svoje intimne igre i uživajte do kraja!

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • BUTTR Fisting Butter 500ml

    BUTTR Fisting Butter neizostavan je za ljubitelje fistinga. Maslac za fisting iznimno je gladak, gust analni lubrikant koji olakšava penetraciju. Nježan je prema koži, dugo ostaje gladak i bez mirisa. Velika posuda olakšava daljnje nanošenje dodatnog lubrikanta, tako da se možete fokusirati samo na zadovoljstvo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shiatsu Love Lubricant Edible Acerola Cherry 75ml

    Želite li doslovno okusiti strast? Jestivi mazivi gelovi na bazi vode kvalitetnog Shiatsu brenda bit će vaši savršeni suputnici ne samo za oralni seks. Isprobajte, na primjer, ovaj poticajni okus trešnje i dajte svojim erotskim igrama uzbudljiv miris i okus.

    14,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Sweet Vanilla 200ml

    Želite li probuditi svoje trenutke strasti novom energijom? Isprobajte ovaj 2 u 1 gel za masažu sa slatkim mirisom madagaskarske vanilije i šarmantnim učinkom zagrijavanja. Izaziva osjećaj ugode, mira i ravnoteže, a ima i nevjerojatne hidratantne i mazive učinke. Pogodan je za senzualne masaže svih dijelova tijela koje će vas razmaziti svojom mekom i svilenkastom teksturom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Mouthwatering Spray 13ml

    Žudite za savršenom uvertirom? Isprobajte jedan od nevjerojatnih proizvoda iz luksuzne kolekcije Slow Sex koji će vam pokazati nove načine stimulacije. Na primjer, ovaj sprej za stvaranje sline, uz koji možete uživati u još seksi oralnim igrama, jer je slina najneugodniji lubrikant! Okus i okus…

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sensuva Deeply Love You Spearment Throat Relaxing Spray 30ml

    Želiš li mu pokazati koliko ti je duboko grlo? Imamo tajno oružje za vas koje će vas učiniti drugom Lindom Lovelace! Upravo ovaj sprej ugodnog okusa čija je misija utrnuti vaš vrat i opustiti mišiće. Produbite svoju ljubav!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Vibration! Bubble Gum Tingling Effect Gel 15ml

    Sada je dostupan najpotpuniji tekući vibrator. Donosi valove zagrijavanja, pulsiranja i vibriranja tijekom više od 30 minuta. Proizvod je uniseks i može se koristiti za penetraciju, masturbaciju, poljupce i također oralni seks zbog svog ukusnog okusa žvakaće gume.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intome Anal Whitening Cream 30ml - SALE exp. 10/2024

    Muči li vas tamna koža oko anusa i u posljednje vrijeme ne razmišljate ni o čemu drugom osim o tome kako posvijetliti ovo mjesto? Vaš problem je skoro riješen! Ova posebna krema ima učinkovit učinak posvjetljivanja, a također njeguje kožu. Priuštite si analnu rupu na kojoj će vam svi pozavidjeti!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Play Ginseng Ginkgo Erotic Gel 80ml

    Just Play erotski gel na bazi vode s ekstraktima ginsenga i ginka za dodatnu biljnu masažu! Ginseng učinkovito stimulira kožu, a ginkgo također pruža stimulirajući osjećaj tijekom masaže, što može povećati užitak i uzbuđenje. Glatka tekstura jamči uzbudljivo iskustvo s partnerom. Uživajte u senzualnoj masaži kao seksi predigri.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lick-it White Chocolate 50ml

    Žene vole slatkiše, a sada im vaš penis može postati slatka poslastica s okusom čokolade. Koristite ovo ulje za oralne igre ili za seks, oboje će s njim biti ukusno, mirisno i uzbudljivo.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Spencer & Fleetwood Blow Job Spray

    Događa li se vama ili vašem kolegi da ponekad ne volite oralni seks? Uz ovaj sprej neće biti izgovora! Ima ugodan okus mente i samo ga trebate poprskati u ustima. Uživajte u jelu!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lick-it Strawberry 50ml

    Žene vole slatkiše, a sada čak i vaš penis za njih može postati slatka poslastica s okusom jagode. Koristite ovo ulje za oralne igre ili za seks, oboje će s njim biti ukusno, mirisno i uzbudljivo.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision AQUAglide Stimulating Gel 25ml

    Samo jedna kap po klitorisu i tlo će pasti pod vama! AquaGlide Stimulating Gel brenda Joy Division je stimulirajući gel posebno razvijen za povećanje zadovoljstva kod žena. Donosi trenutne rezultate u slično intenzivno uzbudljivim osjećajima. Na bazi je vode, ne ostavlja mrlje, nema masnoće i ima uravnotežen PH pogodan za ženske intimne zabave.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers HotUP Massage Lube 150ml

    Inovativni sastav HotUP proizvoda za masažu 150 ml omogućuje vam da spojite prednosti tri proizvoda u jednom zahvaljujući jedinstvenom sastavu! Namijenjen je svima koji žele diverzificirati intimnu atmosferu u spavaćoj sobi.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision AQUAglide 2in1 Massage + Glide Neutral 200ml

    Tražite li univerzalni i kvalitetan lubrikant koji biste mogli koristiti i za masaže? Uz Joydivision Aquaglide 2u1 moći ćete uživati u senzualnim iskustvima na svim dijelovima tijela! Idealan je ne samo za ljubavne igre zahvaljujući uravnoteženom pH, već i za masaže. Svoj užitak i zadovoljstvo povjerite popularnom i kvalitetnom njemačkom proizvodu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BodyGliss Erotic Collection Stimulating Orgasm Gel 50ml

    Kladite se na sve na jednu kap! Ovaj gel za orgazam probudit će u vama prekrasan senzualni osjećaj i pružiti vam još intenzivnije orgazme. Perete li se, kako je to moguće? Budući da potiče cirkulaciju krvi i puno ćete lakše doći do orgazma, morate ga isprobati!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EasyGlide Warming Lubricant 150ml

    Sanjate li o senzualnim iskustvima? EasyGlide Warmink ing počastit će vas oboje! To je visokokvalitetni gel za podmazivanje na bazi vode proizveden od strane certificiranog njemačkog proizvođača (bez zeca u vrećici). Njegov poseban nemasni sastav ne ostavlja mrlje i lako se uklanja. Konzistencija je ugodna za kožu i ne smijemo propustiti ono najbolje - uzbudljiv efekt zagrijavanja koji će vas jako zagrijati!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 431 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.