×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masaža prostate

Artikli 33 za 64 od 260 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Uživajte u stimulaciji prostate i perineuma u isto vrijeme! Ovaj savršeno oblikovani analni vibrator s vrhom fine teksture mazit će vašu prostatu, a njegova široka baza stimulirati će perineum. Njegova meka površina ugodna je na dodir, a 2 motora ga mogu pokrenuti u 7 načina.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Anal Lover

    Valoviti vibrator sa zaobljenim, blago zakrivljenim vrhom. Kontinuirano podešavanje vibracija.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Analni čep za beskrajan analni užitak i za sve zahtjevnije ljubavnike. Tisuću je puta bolji od vaše omiljene igle, jer ima rotirajuće perle za stimulaciju sfinktera s 3 brzine i 2 načina okretanja. Također će vas očarati vibracije 3 brzine i 5 načina rada. Sve ćete to udobno kontrolirati putem daljinskog upravljača s tipkama s pozadinskim osvjetljenjem za jednostavne igre čak i u mraku.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anal Fantasy Elite Collection Electro Stim Prostate Vibe

    Uživajte u povećanom analnom užitku putem dviju pulsnih točaka e-stimulacije, pružajući užitak trnaca iznutra i izvana. 5 razina elektrostimulacije mogu se koristiti sa ili bez 5 snažnih vibrirajućih funkcija. Sveukupni ergonomski oblik pruža specifično uzbuđenje prostate i ugodnu stimulaciju izravno u perinealnu regiju. Može se nositi samostalno ili tijekom seksualne igre.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Analni čep za beskrajan analni užitak i za sve zahtjevnije ljubavnike. Ugodno klizi u vaše dupe i oduševit će vas, jer ima rotirajuće perle za stimulaciju sfinktera s 3 brzine i 2 načina okretanja. Također će vas očarati vibracije 3 brzine i 5 načina rada. Sve ćete to udobno kontrolirati putem daljinskog upravljača s tipkama s pozadinskim osvjetljenjem za jednostavne igre čak i u mraku.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Heavy Hitters Premium Silicone Weighted Prostate Plug Large

    Pozovite Heavy Hit na svoja stražnja vrata i nećete požaliti! Genijalno je zakrivljen i vrlo udoban za nošenje. Ugodno će se trljati o vašu prostatu i milovati je svojom baršunasto mekom vanjštinom i velikom težinom unutarnjeg metala. Ne želi se napuniti!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics PRock Prostate Massager

    Pripremite se za rock and roll uz P-Rock™ masažer prostate. Ovaj inovativni novi masažer prostate za muškarce savršena je seksualna igračka za korištenje, bilo da ste sami ili s prijateljem u igri. Njegov jedinstveni, zakrivljeni dizajn idealan je za istovremenu stimulaciju prostate i testisa, pa se pripremite da vas potpuno oduševi!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Plug with Vibrations & Finger Massage Mode Black

    Mislite da ne postoji zamjena za spretne prste? krivo! Ovaj jedinstveni stimulator prostate inspiriran je najspretnijim prstima i može ih oponašati s lakoćom. Uživajte u dodiru mekog silikona i 10 načina vibracije koji vas neće ostaviti hladnima.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Priuštite sebi trifecta primamljivog iskušenja. 17x P-Trigasm ima snažno zujajuće stabljike za perineum s 3 brzine i 4 uzorka vanjske vibracije. Također sadrži nekoliko redova rotirajućih kuglica ispod površine baze osovine, da se zavodljivo vrte oko vašeg sfinktera s 5 postavki. Konačno, perla ispod površine vrha pomicat će se gore-dolje, muzeći vašu slatku točku s dodatnih 5 načina kretanja.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playhouse Fine Stimulation Plug L Silver

    Svaki pravi ljubitelj seks igračaka smisli nešto iz nepretenciozne čeljusti! Može se pohvaliti ne samo visokom kvalitetom, niskim održavanjem i dugotrajnošću. Ova igla za stimulaciju prostate očarat će vas svojim ergonomskim licem koje će vam pokazati dobru masažu prostate. Maziti!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Hugo 2 Remote Black

    HUGO™ 2 Remote je poboljšani masažer prostate na daljinsko upravljanje s 20% više snage i dva motora u bazi i vrhu za stimulaciju perineuma i prostate. Njegov prepoznatljivi švedski dizajn savršeno odgovara svim anatomijama, dok širi raspon postavki vibracije pruža više prostora za igru za intimno istraživanje.

    269 €

    199 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playhouse Impulse Prostate Plug Silver

    Svaki pravi ljubitelj seks igračaka posjeduje nešto od nehrđajućeg čelika! Može se pohvaliti ne samo visokom kvalitetom, niskim održavanjem, već i dugim vijekom trajanja. Ovaj čep za stimulaciju prostate očarat će vas svojim ergonomskim oblikom koji će vam pokazati zaista ugodnu masažu prostate. Maziti! Jeste li znali da nehrđajući čelik možete zagrijati ili ohladiti prije upotrebe? Hladna ili topla voda bit će dovoljna. kompatibilan s mazivima na bazi vode i silikona dug životni vijek (mirušni vijek) jednostavno čišćenje ne gubi na kvaliteti čak ni nakon godina super izdržljiv i siguran za tijelo za solo i igre u paru Približne dimenzije: Ukupna duljina: 10 - 15 cm Promjer: 2,5 - 3 cm

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playhouse Fine Stimulation Plug M Silver

    Svaki pravi ljubitelj seks igračaka smisli nešto iz nepretenciozne čeljusti! Može se pohvaliti ne samo visokom kvalitetom, niskim održavanjem i dugotrajnošću. Ova igla za stimulaciju prostate očarat će vas svojim ergonomskim licem koje će vam pokazati dobru masažu prostate. Maziti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Loki Black

    Loki će se posebno svidjeti muškarcima koji se ne boje otkriti nove dimenzije užitka. Savršeno anatomski oblikovan i savršeno zakrivljen za intenzivnu masažu muške prostate.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Naughty Finger Prostate Vibe Black

    Praktičan prst (ne samo) za vaša stražnja vrata! Ovaj fleksibilni stimulator prostate nalik prstima idealan je za stimulaciju prostate i brana, no možete ga koristiti za stimulaciju G-točke i klitorisa. Ima mini-vibrator koji se može ukloniti i s njim ćete uživati u najsmješnijim trenucima svog života!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Twisting Tom e-stim Prostate Stimulator

    Twisting Tom je prvi četveropolarni stimulator prostate, izrađen od sto posto visokokvalitetnog medicinskog platinastog silikona.

    80,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Heavy Hitters Premium Silicone Weighted Prostate Plug XL

    Pozovite Heavy Hit na svoja stražnja vrata i nećete požaliti! Genijalno je zakrivljen i vrlo udoban za nošenje. Ugodno ga je trljati o prostatu i volite ga svojom baršunasto mekom vanjštinom i velikom težinom unutarnjeg metala. Ne želi se napuniti!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Backie Black

    Ovaj stimulator prostate i lenjive marke Pretty Love izrađen je od svilenkasto mekog silikona i nudi vam 30 učinkovitih načina vibracija. Dopustite da vas ponesu duboke vibracije koje zahvaljujući svom savršenom obliku ciljaju na najosjetljivije mjesto na muškom tijelu, a to je prostata. Kao i sve moderne erotske igračke, ovaj proizvod se može puniti.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy Bring It On Butt Plug Green

    Jeste li za nešto i tražite novu avanturu? Istražite sve odjednom uz Bring It On. Probudite svaki živčani završetak sa zrnatim, potisnim čepom dok vaša jaja uživaju u snažnim vibracijama iz krilate kolijevke. Rastezljivi silikonski Cock Ring pomaže vam da izdržite dulje i osjećate se snažnije, upotpunjujući iskustvo za nevjerojatan trostruki užitak.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Vaša prostata zaslužuje jaku vibraciju, vaša igra zaslužuje milovanje, vaš penis zaslužuje čvršću erekciju, a vi zaslužujete savršenu stimulaciju i nezaboravan vrhunac! Ovaj alat sadrži dva snažna motora i taktički se može kontrolirati na daljinskom upravljaču, tako da s njim možete izaći na ulice. Završni prsten, koji pričvrstite oko penisa i testisa, dodatno će poboljšati vaše cjelokupno iskustvo. Dajte sebi savršenstvo!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug L

    Nexus Ace je sada još veći! Stvorili smo analni čep Ace kako bismo vam pružili sve što ste ikada željeli od analnih čepova.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anal Fantasy Elite Collection Gyrating Ass Thruster

    Uživajte u snazi pokreta i vibracije! Ova analna igračka za savršenu dinamičku stimulaciju stražnjih vrata može učiniti apsolutno sve! Zagrijat će se do ugodnih 41 °C, doći će do vas snažnim udarcima, a istovremeno će uzbudljivo vibrirati na završnom vrhuncu. Prepustite se uzbuđenju, analnoj strasti i apsolutnom zadovoljstvu sa svime.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Backie Pink

    Stimulator prostate i perineuma. Dizajn glatke krivulje za pružanje ispunjenijeg osjećaja. Pretty Love nova je kolekcija luksuznih seksualnih igračaka. To je najnoviji napredni i inovirani dizajn koji je izrađen od silikona.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playhouse Fine Stimulation Plug S Silver

    Svaki pravi ljubitelj seks igračaka posjeduje nešto od nehrđajućeg čelika! Može se pohvaliti ne samo visokom kvalitetom, niskim održavanjem, već i dugim vijekom trajanja. Ovaj čep za stimulaciju prostate očarat će vas svojim ergonomskim oblikom koji će vam pokazati zaista ugodnu masažu prostate. Maziti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Ditto+ Cosmic Pink

    Ditto+ je suštinski analni čep, mali, ali snažan vibrator s glatkom, suženom glavom i fleksibilnom bazom za jednostavnu upotrebu i ciljani užitak. Obložen mekim silikonom, vodootporan i punjiv, Ditto+ radi sve što treba – i dodaje još jedan sloj užitka za svaki vrh tijela.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug S

    Nexus Ace Small je ultimativni vibrirajući čep za stražnjicu za početnike ili one koji se žele zagrijati prije analnog seksa.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 590002

    Šarmantni stimulator prostate savršeno promišljenog oblika. Nemojte se bojati povjeriti mu najosjetljivije mjesto na svom tijelu i prepustite se najintenzivnijem orgazmičkom nebu. Odaberite jedan od 9 načina vibracije i udobno napunite svoju igračku putem USB kabela. Rebel stimulator izrađen je od visokokvalitetnog silikona i ABS-a, ne sadrži ftalate, usklađen je s EU REACH-om i stoga je potpuno siguran za tijelo.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Bruno Black

    Bruno je dizajniran posebno za muškarce koji žele otkriti nove dimenzije užitka iritirajući svoju prostatu. Izrađen je od medicinskog silikona i savršeno anatomski oblikovan kako bi stimulirao prostatu i barijeru između anusa i testisa.

    199 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Aneros Helix Syn V

    HELIX SYN V kombinira nagrađivani oblik i anatomski dizajnirane konture najpopularnijeg muškog stimulatora G-točke na svijetu s dodatnim intenzitetom vibracije. Rezultat su orgazmi ogromne snage i dubine, iskustva toliko intenzivna da će zauvijek promijeniti vaš referentni okvir o seksualnom užitku.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ibiza Anal Massager Remote Control 11x4cm Black

    Odmor na Ibizi može imati različite oblike, ali najbolje je zamisliti ga kao uzbudljivo putovanje uz ovaj stimulator prostate i perineuma! Ima lijep oblik za udobno ciljanje P-točke i teksturirani dio na vanjskom ramenu za draženje perineuma. Njegove funkcije prikladno su odabrane putem daljinskog upravljača, koji možete zadržati ili povjeriti svom kolegi!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Rimming Hero Black

    Kada drugačije nego sada otkriti dvostruku stimulaciju orgazma! Ovaj stimulator sadrži 2 snažna motora s 10 vibracijskih funkcija, koji pružaju uzbudljivu stimulaciju prostate i brane, dok treći motor pokreće rotirajuće lopte u 3 brzine. Koristite daljinski upravljač i odaberite senzualnu kombinaciju značajki samo za vas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 260 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.