×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš za zahtjevne

Artikli 33 za 64 od 280 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • OhMama Fetish Red Lips Gap with PU Strap

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Što kažete na ovaj seksi otvoreni čep za usne? Upravo te usne ponudit će vam novu paletu mogućnosti da udahnete život svojim nestašnim fantazijama, stoga samo naprijed!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Dark Rod Sounding Dilator Black

    Prekrasan vibrirajući dilatator dizajniran za sve popularnije sondiranje, odnosno stimulaciju penisa iznutra.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alive Discretion Breathable Ball Gag Black

    Smatrate li svoju neugodnu tišinu? S tim gegom vaš skromni kolega nema što očekivati! Veličajući poslovice gage, da je dobro tako i da imate dugo vremena. Adrenalin raste, a želite li ga? Gdje kupiti!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Andreaskreuz BDSM Cross

    Nedostaje li vam još nešto kako biste svoje bdsm igre podigli na profesionalnu razinu? Poslušali smo vaše želje i uključili ovaj jedinstveni križić, posebno dizajniran da podvuče sve vaše grube igre i pruži im razinu koju zaslužuju!

    379 €

    309 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Japanese Style Bondage Cotton Cuffs Wrist or Ankle Black

    Volite li vezati? Ovo praktično uže osigurat će sigurne i ugodne ropske igre jer je izrađeno od 100% pamuka i pogodno je kako za početnike tako i za iskusnije ljubitelje. Jednostavan dizajn s protukliznim nastavkom ne zahtijeva komplicirane čvorove, a istovremeno se prilagođava vašim potrebama. Meka pamučna vlakna su fleksibilna, ugodna za kožu i ugodna za nositelja.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Slim Finn e-stim Urethral Sound

    Slim Finn je tanak i glatki dilatator uretre za elektroseks. Savršeno se uklapa za posebnu stimulaciju penisa.

    95,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Penis-Testicle Straps 7467

    Luksuzni kožni dodatak koji će vašu muškost učiniti još zabavnijom. Zahvaljujući dvije praktične kopče, prilagođava se vašoj veličini, uvlači penis te okružuje i dijeli testise. Priuštite si kvalitetan i efektan ukras koji će oduševiti vas i vašeg kolege.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Luxury Spreader Bar Black

    Želite li imati neograničen pristup intimnim područjima svog kolege tijekom ljubavne veze? Ova šipka s manžetama za gležnjeve će to urediti za vas. Robusna je, metalna i ima lisice za savršeno nestašnu zabavu. Lisice će biti udobne za nositelja, a njihov seksi dijamantni uzorak stvara luksuzan dojam. Igrajte se s rupama svoje polovice prema vlastitim uzbudljivim idejama!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Fancy Black Flogger with Glass Handle

    Volite li graciozne i elegantne komade? Moći ćete držati oči na ovom biču! Ima prekrasnu staklenu ručku koja služi i kao dildo i ručno je izrađena. Možete ga zagrijati ili ohladiti i otkriti čari temperaturnih igara. Pramenovi su izrađeni od visokokvalitetne antilop kože i njihov dodir može biti nježan i bolan!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Short Chastity Device

    Držite pticu pod ključem s ovim jedinstvenim kavezom za čistoću. Izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, ima vrlo ekstravagantan izgled i izgledat će vrlo prekrasno za nošenje! Njegova korisna veličina je oko 4,2 cm i zapamtite da u njemu sigurno nećete dobiti erekciju.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CB-X CB-6000S Chastity Cage Small Transparent

    Bojite li se nevjere ili samo želite dodati iskru u svoju intimnu vezu? Želite li isprobati nove erotske igrice povezane sa željom koju on neće moći zadovoljiti bez vas? Nema boljeg rješenja od zaključavanja.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Hemp Rope 20m

    Kvalitetan konop trebao bi biti osnovni element vaše nestašne i opasne erotske opreme. Ovo uže od konoplje Kiotos vrlo je udobno jer je izrađeno od konoplje i izvrsno je fleksibilno. Užad od konoplje prilagođava se tijelu, glatko se pomiče preko njega i pruža optimalnu udobnost. U isto vrijeme, oni su čvrsti i svestrani.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Transparent

    Bojite li se nevjere ili samo želite dodati iskru u svoju intimnu vezu? Želite li isprobati nove erotske igrice povezane sa željom koju on neće moći zadovoljiti bez vas? Nema boljeg rješenja od zaključavanja

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Cock Cage Classic Small

    Ako je kavez za penis, onda lijep i kvalitetan! Kao ovaj, koji će tvome robu ograničiti slobodu, koju on još uvijek ne zaslužuje. Zaključat ćete njegov penis u ovaj metalni kavez i tako spriječiti postizanje erekcije i zadovoljstva. U vašim je rukama, držite svog roba lijepo zaključanog!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Vac Rack

    Opasno uzbudljiv i beskrajno intenzivan, takav je Vac Rack od Master B. Dajte svojim igračkama od lateksa novu dimenziju, sastavite okvir i stavite svog roba u vrećicu od lateksa. Zatim jednostavno upotrijebite usisivač za izvlačenje zraka i stvaranje senzualnog usisavača za još senzualnija iskustva. Ovo još nije bilo ovdje i znamo da će vam se svidjeti!

    549 €

    349 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveBoxxx 14-Days of Love Gift Set

    Želite li svom voljenom kolegi pripremiti iznenađenje pune ljubavi? Ova kutija srca bit će savršena za to! Sadrži 14 uzbudljivih darova u kojima ćete zajedno uživati. Svaki dan možete otvoriti jedan prozor i zajedno uživati u 14 dana seksi eksperimenata. Molimo oboje i dajte novu dimenziju svom seksualnom životu!

    119 €

    79,99 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Mystim Pubic Enemy No 1 Cock Cage

    Elegantan i proziran kavez za čistoću s elektrostimulirajućom funkcijom. Držite ga zatvorenog, potisnite njegove burne želje i ograničite njegovu slobodu. Neće se moći uzbuditi u kavezu i vi ćete biti jedini koji će imati ključ, a time i svu moć. Štoviše, ključ ima uklonjive vodljive površine kroz koje možete slati električne šokove, trzaje i pulsacije vašem kolegi točno onim intenzitetom koji zaslužuju.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alive Secret Desires BDSM Kit Black 8pcs

    Sve što vam je potrebno da ispunite svoje erotske snove, u jednom seksi kompletu! Manšete za zglobove i gležnjeve, ovratnik, uzice, geg, bič, maska za oči i uže pobrinut će se za vašu seksi zabavu. Dakle, čemu se najviše veselite?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Lattice String Made Rings and Straps 7328

    Neobične muške tange od podijeljenih kožnih naramenica. Ukrašene su metalnim prstenovima i čavlima, a naramenice se mogu namjestiti u 7 različitih položaja za udobno pristajanje. Uživajte u pogledu na zarobljeni kurac!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Weenie Locker Chastity Cage

    Je li vaš penis prilično malen i potreban vam je kavez da stane? Upravo ste ga pronašli! Izrađen je od luksuznog nehrđajućeg čelika i uključuje uklonjivi šuplji uretralni dilatator. Mora postojati i vješalica koja sprječava mogućnost curenja!

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Collins

    Ovo jedinstveno pomagalo od nehrđajućeg čelika ispunit će sve vaše ne samo medicinske fantazije.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Atomic Jock Cocklock Cock Cage Transparent

    Ovaj kavez je vrhunac elastičnosti i mekoće. Omogućit će vam da se poigrate čednošću bez upotrebe tvrde plastike ili teških metala, uz koje su uvijek nužno priloženi lokoti. Razvio ga je brend Oxballs, čiji su programeri koristili savršeni TPR materijal.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Extreme Anal Spreader Device

    Otkrijte nova analna iskustva! S ovim alatom doživjet ćete senzualno otvaranje analnog otvora. Umetnite šiljke i okrećite maticu dok se kundak ne otvori kako želite. Pomoć za istezanje možete koristiti i vaginalno! Izrađen je od 100% glatkog poliranog nehrđajućeg čelika.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Luxury Multi-Function Bed Binding Set Vegan Leather

    Fetish Submissive predstavlja kolekciju lijepih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Ako su izašli na jadnu večeru, gdje dijelite zadatke s kolegama i upoznajete tajnu senzualnosti? Definitivno ne smijete pustiti ovaj set za čuvanje škampa!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Clear

    Nakon godinu dana razvoja i testiranja, na tržište dolazi apsolutno neodoljiv novitet - super fleksibilni Cock & Ball. Iznenadit ćete se koliko je proizvod mekan i udoban. Sigurno će vam se svidjeti prvi put kada ga koristite. A uz to, konačno možete prestati brinuti o gubitku erekcije.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Silicone Ball Gag with Nipple Clamps

    Treba li vaš submisivni kolega još više pokazivati svoje submisivne kvalitete? Stavi mu ovu zaptivku i stezaljke za bradavice u jednom. Neće moći govoriti i bit će potpuno bespomoćan i predan boli. Stezaljke vise sa strane čepa od mekog kvalitetnog silikona. Uživaj!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Advanced Bondage Black

    Za one parove koji žele unaprijediti svoje igre vezivanja, ovaj komplet će zadovoljiti i najnaprednije ljubitelje vezivanja. Dolazi s prozračnom zaštitnom loptom, manžetama za ruke i noge od lijepljene kože, satenskom maskom za oči, bičom, škakljom od pera od 11 inča, užetom od japanske svile od 10 metara, spojnicom za kravate, stezaljkama za bradavice, ogrlicom i povodcem od bond-ed kože, veslom od 12 inča, subverzivna maska, seksualne kockice, ljuljačka vrata i ultimativni sustav za vezivanje za krevet!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Extreme CBT Device

    Samo za one koji se ne boje ekstrema! Mister B Extreme CBT opasna je višestruka igračka za mučenje vašeg penisa i testisa. To je takav uređaj sve-u-jednom, koji uključuje i potreban analni čepić. Vaša nova najbolja igračka u vašoj CBT kolekciji!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label 4-Way Urethral Stretcher

    Volite li se igrati sa svojom uretrom? Ovaj jedinstveni komad od nehrđajućeg čelika dodati će novu razinu vašim igrama. Ima 4 jake podesive ruke koje vam omogućuju intenzivno istezanje. I što onda? Nakon što ste razvukli cijev na željenu veličinu, možete nastaviti s uvođenjem svojih omiljenih naprava!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Flogger Corduroy 2040557 Black

    Bič kako treba ne samo za profesionalce! Ovaj elegantni kožni bič marke ZADO zaista je čvrst i ima bezbroj uskih kožnih remena sa šiljastim krajevima za intenzivan udar. Njegovu visoku kvalitetu potvrđuje i korištena koža koja se također koristi na ručki. Zato ga zgrabite i upotrijebite praktično krajnje oko, koje je prikladno za vješanje, na primjer.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CB-X Mini Me Chastity Cock Cage Pink

    Kavez Mini Me oduzet će vam ne samo slobodu, već i prostor! Vaša ptica će biti u potpuno uskom zatvoru, vi ćete biti bespomoćni, a vaše želje ograničene dok ne može boljeti. Kao i drugi kavezi za čednost, i ovaj je siguran i kvalitetan. Povjerite ključeve svojoj ljubavnici ili gospodaru i uživajte u osjećaju kada bijeg nije moguć!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • World Cage Bali Penis Chastity Set

    Chastity kavez brenda World Cage! Zašto ga odabrati? Budući da se lako oblači, dizajniran je za dugotrajno nošenje i ima inovativni silikonski sigurnosni štit koji sprječava njegovo izvlačenje. U usporedbi s drugim kavezima koji su izrađeni od polikarbonata koji sadrži plastifikatore, World Cage kavezi su izrađeni od ABS plastike bez BPA. Set sadrži i veće prstenje, tako da nema potrebe kupovati ništa.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 280 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.