×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lisice

Artikli 33 za 64 od 233 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Kiotos Body Bag Full Cover Straitjacket L

    Biste li radije vezali svog napaljenog pokornog dvojnika za torbu? Pa što hoćete! Ova ljudska košulja ispunit će vam želje o kojima možda niste razmišljali. Izrađen je od kvalitetnog PVC materijala. Ima 2 otvora za disanje i nos pa je i sigurnost zajamčena.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intense Fetish Erotic Playset 2 With Handcuffs, Blind Mask & Tickler Black

    Erotski set INTENSE FETISH zadivljujuća je cjelina dizajnirana za istraživanje dubina užitka u svijetu odraslih. Ovaj set kombinira bitne elemente uzbuđenja i senzualnosti: lisice, povez za oči i golicač, a sve je izrađeno od visokokvalitetne veganske kože.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Furry Handcuffs Pink

    Isprobate li svoje omiljene igre odjednom? Napravite meke ili na neki drugi način preše pod pritiskom! Koristite svoju zdjelu, preuzmite kontrolu nad svojim ljubavnikom i kako ubijate tipke, a ne kočnice, preše koje se otvaraju bez njih!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado All-over Restraints

    Vrlo kvalitetan i jak set za Zado lisice. Uključuje ovratnik, gležanj i lisice. Sve je povezano lancima koji prolaze kroz metalne ušice.

    76,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Adjustable Leather Handcuffs Black

    Tražite lisice s ručkom koja je napravljena za napornu igru? Ne tražite dalje.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Silky Sensual Handcuffs

    Narukvice će biti prikladan dodatak svima koji brinu o elegantnim dodacima.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Harness Set 4-piece Fetish Set 2493071 Red

    Seksi crveni set za svaku uzbudljivu priliku! Sastoji se od pojasa, lisica, poveznog remena i gega od visokokvalitetne umjetne kože. Iznenadit će vas svojom preciznom izradom te koliko će biti ugodan i udoban za nošenje. Gag možete koristiti i kao modni ovratnik i njime upotpuniti svaki zavodljivi outfit. Pripremite se za strastvenu noć!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Neck and Hand Cuffs

    Visokokvalitetna, jaka i podesiva kožna kragna s kožnim lisicama od Zado.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Handcuffs Vegan Leather

    FETISH SUBMISIVE Predstavlja prve veganske kožne lisice s metalom bez nikla! Zatvorite svog ljubavnika uz ove seksi, učinkovite i udobne lisice. Klasičan dodatak za Vaše ropske igre.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Japanese Style Bondage Cotton Cuffs Wrist or Ankle Black

    Volite li vezati? Ovo praktično uže osigurat će sigurne i ugodne ropske igre jer je izrađeno od 100% pamuka i pogodno je kako za početnike tako i za iskusnije ljubitelje. Jednostavan dizajn s protukliznim nastavkom ne zahtijeva komplicirane čvorove, a istovremeno se prilagođava vašim potrebama. Meka pamučna vlakna su fleksibilna, ugodna za kožu i ugodna za nositelja.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Andreaskreuz BDSM Cross

    Nedostaje li vam još nešto kako biste svoje bdsm igre podigli na profesionalnu razinu? Poslušali smo vaše želje i uključili ovaj jedinstveni križić, posebno dizajniran da podvuče sve vaše grube igre i pruži im razinu koju zaslužuju!

    379 €

    309 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Gold Cuffs Gold

    Metalne lisice zlatne boje izrađene od čvrstog, težeg metala, mogu koristiti početnici i napredni za erotsko vezanje i vezivanje.

    20,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Luxury Spreader Bar Black

    Želite li imati neograničen pristup intimnim područjima svog kolege tijekom ljubavne veze? Ova šipka s manžetama za gležnjeve će to urediti za vas. Robusna je, metalna i ima lisice za savršeno nestašnu zabavu. Lisice će biti udobne za nositelja, a njihov seksi dijamantni uzorak stvara luksuzan dojam. Igrajte se s rupama svoje polovice prema vlastitim uzbudljivim idejama!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Bondage Collar & Wrist Cuffs Body Restraint Set Black

    FETISH SUBMISSIVE Podesivi pojas za držanje vrata i zapešća je profinjen izbor za one koji traže autentično i sigurno senzualno iskustvo. Izrađena od visokokvalitetne veganske kože bez nikla, jamči izdržljivost i sprječava iritacije kože.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Roseberry Cuffs Pink

    Što si učinio, draga? Izgleda da si baš bio zločest, pa ... vezat ću ti ruke! Ali ne brinite, bit će uzbudljivo, seksi i radosno!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Bed Cuffs Set Black

    Moderan dodatak za krevet! Ovaj set prestižne marke Zado pretvara vaš krevet u profesionalno robovsko igralište. H-sustav ima podesive tekstilne naramenice koje su otporne na trganje i odgovaraju svakom madracu. Kožne lisice i noge se zakače sa 4 karabinera i to je to!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Fetish Collection Fetish Ankle Cuffs

    S ovim prekrasnim manžetama za gležnjeve bit ćete 100% sigurni da vaša podloga neće pobjeći. Izrađene su od robusne umjetne kože, a unutarnji dio je obložen mekom i udobnom pjenom koja jamči udobno prianjanje. Svaka od lisica ima fiksni karabin koji im omogućuje pričvršćivanje na druge dodatke, kao što su lanac, lisice, kravata itd.
    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orion Handcuffs Black

    Premium lisice po super cijeni uvijek dobro dođu! Izrađene su od mekanog udobnog silikona i imaju tipičan dizajn. Vrlo su udobne za nošenje jer su fleksibilne i lako se stavljaju na ruke i noge. Jeste li više početnik kada je u pitanju igra s lisicama? Zato ne čekajte i uzmite ih!

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Cosmo Bondage Wrist Cuffs Rainbow

    Volite li lijepe stvari? Budi oprezan! Nova Cosmo holografska kolekcija je nježni preljevni sjaj u kombinaciji s luksuznim ružičasto-zlatnim metalom. Sadrži alate potrebne za BDSM igru, uključujući ove prekrasne manšete za zglobove. Uživajte u svim osjećajima s njim i divite se kako lijepo izgledaju.

    68,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Bedroom Fantasies Hogtie with Hand & Ankle Cuffs Black

    Dovršite svoju igru ropstva s ovim zabavnim setom! Set se sastoji od lisica, manžeta za gležnjeve i majice koja se može koristiti kako god želite. Manžete su pričvršćene na kravatu kopčama, tako da ih možete lako odvojiti i koristiti zasebno ili ih pričvrstiti na druge igračke za vezivanje, kao što su pojasevi ili ovratnici.
    34,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Bondage Set 0525278 4 pack

    Sanjate li o uzbudljivim robovskim igrama? Bez ovog seta vaši se snovi nikada neće ostvariti! Sastoji se od manžeta za ruke i noge te 115 cm dugih naramenica s omčama. Sve manšete su mekano podstavljene i mogu se podesiti pomoću čičak trake. Izrađena od sintetičkih vlakana otpornih na trganje. Dajte prostora svojoj nestašnoj fantaziji!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Luxury Multi-Function Bed Binding Set Vegan Leather

    Fetish Submissive predstavlja kolekciju lijepih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Ako su izašli na jadnu večeru, gdje dijelite zadatke s kolegama i upoznajete tajnu senzualnosti? Definitivno ne smijete pustiti ovaj set za čuvanje škampa!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Beginner's Handcuffs Furry Black

    Želite isprobati nešto novo u svojoj spavaćoj sobi, ali još nemate iskustva? Počnite s lisicama! Oni su apsolutno idealni za sve početnike, ne samo zato što se lako otvaraju, već i zbog izgleda i dlakavog dizajna. Igrajte i otkrijte!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Cuff Hinged Steel

    Dopustite da vas vežu ove jedinstvene lisice iz radionice Mister B! Lijepo su sjajne i nude vam malu priliku za kretanje zahvaljujući zglobnoj vezi. I kako izaći iz njih? Jedini način je ključ!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Cuff Couble Lock Chain Steel

    Dopustite da vas vežu ove elegantne lisice iz radionice Mister B! Lijepo su sjajne i, zahvaljujući spojnom lancu s dvije karike, također šarmantne. I kako izaći iz njih? Jedini način je ključ!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Fetish Bag

    Trebate li se pripremiti za svaku zadivljujuću priliku? Ova elegantna torba skriva nekoliko različitih fetiš pomagala, od lisica preko povodca do biča. Zahvaljujući praktičnoj torbi, set je prikladan ne samo za putovanja i posjete. Čuvajte svoje vitalne dodatke lijepo složene zajedno u diskretnoj i lijepoj torbi!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Maze Wide Cuffs Black

    Seksi narukvice ili sofisticirane lisice? Kako ćete ga koristiti ovisi o vama, no jedno je jasno, Maze Wide Cuffs šarmantan su i kvalitetan dodatak koji će naglasiti vašu senzualnost. Imaju podesivu veličinu za udobno pristajanje i izrađene su od materijala koji su 100% veganski.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vegan Fetish Restraint Set Black

    Čak i vegani imaju svoje fetiše! I zato brend Vegan Fetish dolazi na tržište s ovim kompletom za stavljanje lisica iza leđa od materijala koji izgleda kao koža, ali definitivno nije prošao ni kožu, jer je 100% veganski! Opremite se savršenim priborom za uzbudljive robne igre i ispunite svoje fantazije. Kad još, ako ne sada?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Metal Handcuffs Metal

    Tražite li razne svoje ljubavne igre? Isprobajte nježne, ali opasne lisice profesionalnog izgleda! Upotrijebite svoju maštu, preuzmite kontrolu nad svojim ljubimcem, a ako izgubite ključeve, ne brinite, lisice će se otvoriti i bez njih!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Satin Ribbon Set

    Kako je uzbudljivo biti izvan kontrole, zar ne? Isprobajte ga s onim nježnim setom od 5 satenskih vrpci za vezanje. Sjajna tkanina bit će ugodna vašim očima i koži, a blago zakošeni krajevi elegantno će upotpuniti efekt mašne. Uživajte u senzualnom ropstvu.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Black Shadow Detachable Rigid Spreader Bar and 4 Detachable Neoprene and Vegan Leather Cuffs Black

    Uđite u strastveni svijet BDSM-a! Svaki ljubitelj ove vrste igre voli biti vezan. Dobivate sve što vam je potrebno uz ovu šipku za rasipanje! Izuzetno je jak i ima 4 podesive lisice (za ruke i noge). 4 vrlo izdržljive kuke pobrinut će se da se lisice neće pomicati, a kvalitetna veganska koža će biti što ugodnija za vašu kožu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Renegade Wrist Cuffs Black

    Dobrodošli u zabavni park, gdje vas čeka ovaj genijalni alat. Nije ništa drugo nego nužan dodatak za sve ljubitelje robovskih igara, odnosno vinil lisice na zapešću. Dizajn im je minimalistički i zavodljivo muški. Vrlo su jednostavni za rukovanje i lako se čiste i održavaju.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 233 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.