×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori crna

Artikli 33 za 64 od 235 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Engily Ross Cumera Thrusting & Rotating Camera Masturbator

    Cumera se ističe svojim jedinstvenim dizajnom i iznimnim značajkama. Ovaj inovativni uređaj ima dva različita kraja, od kojih svaki nudi jedinstveno iskustvo užitka.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blowcast Blowbot Automatic Masturbator

    Upoznajte BLOWCAST; dizajniran s inovacijom i strašću, namijenjen da oživi vaše fantazije! Blowbot nudi jedinstveno iskustvo s divnim vibracijama i funkcijom trake i grijanja. S njegovim snažnim motorom i rukavom s mekom teksturom, otkrit ćete osjećaje kao nikada prije.

    159 €

    149,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy Pursuit of Pleasure Black

    Kad je riječ o igračkama za seks, jeste li stvarno izbirljivi? Za vas imamo majstora među masturbatorima koji će zadovoljiti vaše zahtjeve. Na prvi pogled će vas impresionirati moderan izgled, a što je s funkcijama!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Wand

    Kome trebaju ruke kada Satisfyer Men Wand obavlja posao puno bolje? Fleksibilna krila se čvrsto i strastveno omotavaju oko vašeg penisa dok vas super snažne vibracije masiraju od orgazma do orgazma. Ne može vam biti dosta ovog intenziteta!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Universal Launch Stroking Simulator

    Već imate svoj Fleshlight i razmišljate o nečemu višem? Zamislite kako bi bilo kad bi se Fleshlight sam kretao po našem penisu, a vi biste se mogli potpuno koncentrirati na svoju omiljenu porniću, sjajna ideja, zar ne? Upoznajte Universal Launch Stroking Simulator koji će vaše snove pretvoriti u stvarnost. Vrijeme ide naprijed i nema potrebe da naprežete desnu ruku kada ova zgodna stvarčica to može učiniti umjesto vas!

    549 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Cock Compressor Vibrating Stroker

    Inovativna tehnologija zračnog jastuka dizajnirana je za napuhavanje i ispuhavanje dok okružuje vaše tijelo stimulirajućim užitkom stiskanja i otpuštanja. Višestruki zračni jastuci s više funkcija, u kombinaciji sa snažnim nepropusnim usisavanjem za mužnju svakog centimetra vašeg penisa, pružit će vam najbolje iskustvo masturbacije u vašem životu!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • F-Machine Tremblr BT-R Milking Machine

    Brend masturbatora broj jedan, F-Machime, upravo izlazi s novitetom pod nazivom Tremblr, koji je čak i bolji od svih svojih prethodnika, a zahvaljujući Bluetoothu možete ga jednostavno kontrolirati putem aplikacije na telefonu. Vaš penis može očekivati savršeno i beskrajno usisavanje, apsolutno najbolju stimulaciju i intenzivan vrhunac.

    1.849 €

    1.149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Keon Duo Pack Including Stroker

    Budite među prvima koji će ući u interaktivni svijet s najsnažnijim automatskim masturbatorom za muškarce.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator

    Dobrodošli u novu i poboljšanu tehnologiju ugovaranja. Potpuno novo iskustvo u istom faktoru oblika.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Alien One Auto Thrusting, Sucking & Vibratting Masturbator with LED Display

    Samo s ovim masturbatorom Vaši trenuci za sebe će postati nezaboravni i apsolutno savršeni! Upalit će vam pa će vam se ruke svakako odmoriti. Udarci, usisavanje i vibracije, to je kombinacija od koje će vam zadrhtati koljena. Trenutno gledate eksploziv od kojeg će vam penis doslovno eksplodirati.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Milker Stroker Up and Down Function

    Je li netko rekao da su erotska pomagala samo za žene? Jamyjob razbija ovaj mit i tjera vas da radite koliko god želite! Ima jaku usisnu čašicu koja će se zalijepiti za svaku glatku površinu, a jedinstvena funkcija gore i dolje pobrinut će se za sve. Dodajte kapljicu lubrikanta na bazi vode, birajte između 3 intenziteta i 5 uzoraka koje pokreće snažan motor i dopustite Milkeru da obavi sav posao umjesto vas.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Flip Zero Gravity Black

    Pitate se koji će masturbator biti najbolji za vas? Brand Tanga je broj jedan! Koristi najkvalitetnije materijale kao i najnoviju tehnologiju, pogledajte najnoviji Flip Zero model! Dobro osmišljeni ulaz održava jak vakuum unutra i ne propušta niti jednu kap maziva van. Unutarnja složena tekstura donosi izvrsne osjećaje, a zahvaljujući otvoru, masturbator se lako čisti i priprema za sljedeću upotrebu.

    249 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black

    COBRA LIBRE II – masažer penisa. Osjetljiv, inovativan, snažan. COBRA LIBRE II je seksualna igračka napravljena za glavu penisa!

    149 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Tight Squeeze Black-Red

    Neka ovaj luksuzni višenamjenski stroker zadovolji svaku vašu fantaziju! Intenzivne vibracije od 10 brzina, 7 brzina i obrasci sisanja i stiskanja - i erotski zvuk - sve se spaja kako bi stvorilo uzbudljivo iskustvo potpunog zadovoljstva. Svaka funkcija radi zasebno tako da možete prilagoditi svoj užitak pritiskom na gumb na ergonomskom spremniku koji udobno leži u vašoj ruci. Potpuno punjiv, rukav se uklanja radi čišćenja, otporan na prskanje.

    139 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Double Penetration Vibrating Stroker

    Volite li nešto što je 2u1? U tom slučaju će vam se izravno svidjeti Double Penetration Vibrating Stroker! Kombinira nježna usta i savršenu vaginu u jedno jedino pomagalo za masturbaciju koje će vas osvojiti ne samo vibracijama, već i materijalom Fanta Flesh kojeg ne biste razlikovali od ljudske kože.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Moto Blower Black

    Automatsko pušenje – ruke nisu potrebne!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Opus E-Masturbator Vagina

    Majstor mastrubber na vidiku, jedino čemu možete odoljeti! Omogućuju vam da nosite električni puls zaostalog ili olfaktornog intenziteta, urinirate penis u super ugodan materijal i koristite ga u teksturama donje strane na desnoj vagini. Bonus je jednostavno čišćenje i moderan dizajn.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Ultimate Power Stroker

    Pojačajte svoj intimni užitak uz jednostavan za korištenje Optimum Power Ultimate Power Stroker. Kompaktni, samostalni uzbuđivač ima sedam intenzivnih funkcija vibracije, pulsiranja i eskalacije, s ekstremnom ekstazom glađenja.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Avenger 5in1 Automatic Oral Sex Rotating & Thrusting Masturbator

    Želite li svoj užitak doživjeti svim osjetilima? Uz ovaj masturbator to možete osjetiti na vlastitom penisu, čuti i vidjeti! Prozirni prozor omogućuje vam da gledate svoj penis kako uživa u rotacijama ili guranjima i osjećate se kao da ste u uzbudljivom okruženju dubokog grla. Uključite olujni način rada i uživajte u maksimalnoj mogućoj stimulaciji!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Silicone Stimulator

    Uživajte u savršenoj masturbaciji i učinkovito stimulirajte najosjetljivije dijelove vašeg penisa s ovim jedinstvenim uređajem. Riječ je o vibrirajućem silikonskom stimulatoru, koji je usmjeren na donji dio penisa, koji će svojim funkcijama apsolutno zadiviti.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Pink Lady Vortex

    Ovaj jedinstveni i patentirani dizajn karakterizira naš SuperSkin rukav koji savršeno pristaje unutar naše legendarne, crne Fleshlight futrole.

    87,90 €

    59,95 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Main Squeeze Sasha Grey Pussy

    Vagina Sashe Grey može biti samo vaša i uvijek je možete imati pri ruci! Najpopularnija porno zvijezda na tržište dolazi s masturbatorom oblikovanim prema vlastitoj vagini. Unutrašnjost masturbatora je ugodno zategnuta, teksturirana i zahvaljujući završnoj kapici obećava ugodan učinak usisavanja. Igračka je izrađena od Ultraskyn materijala kojeg jedva razlikujete od ljudske kože pa se možete veseliti uistinu autentičnom iskustvu sa Sashom Grey.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

    Jedna od najpopularnijih erotskih igračaka za muškarce Hot Octopuss Pulse Solo sada dolazi u novom interaktivnom kaputu! Njegov svestrani dizajn čini ga savršenom igračkom za svakoga tko ima penis, ali sada može biti još uzbudljivije! Povežite Pulse Solo s jednim od više od 4000 interaktivnih videozapisa (2D ili VR) i osjetite svaki pokret vaših omiljenih zvijezda kroz oscilacije.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo PowerBlow

    Volite li biti isisani do posljednje kapi? Nadamo se da će vam se svidjeti i ova vijest o Kiiroou! Zove se PowerBlow i radi se o interaktivnom usisnom uređaju s mehanizmom za spajanje s Kiiroo Feel i Kiiroo Feel Stars masažerima. Čitajte dalje kako biste saznali kako funkcionira.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush M for Men The Torch Pussy Vanilla

    Opis Muče li vas samoća i nedostatak seksa? Prestanite jednom zauvijek i desnom rukom zgrabite ovu zavodljivu vaginu koja će dati smisao vašem životu. Apsolutno udobno leži u vašoj ruci i upija vaš penis ugodno i uzbudljivo zahvaljujući svojoj unutarnjoj teksturi. Savršeni unutarnji materijal je bez premca, jer se na dodir ne razlikuje od ljudske kože. Dođite i uživajte u masturbaciji i životu! .

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou BDSM Line Sex Machine Vibration, Thrusting and Heat with Remote Control

    Otkrijte svoju najzločestiju stranu s kolekcijom Intoya! Ovaj seks stroj je dio toga! Možda sanjate upravo o takvoj igrački i sada ćete konačno ispuniti svoje mokre snove. Očekuje vas spektakularan užitak zahvaljujući realističnim potezima šarmantnog autentičnog dilda! Upoznati se.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Strong Blowjob Thrusting, Vibrating & Moaning Masturbator

    Želite li najbolja iskustva bez ikakvog posla? Ovaj masturbator će ostvariti svaki vaš uzbudljiv san! Nudit će vam 10 brzina udarca i 9 uzoraka vibracije. Njegovi su senzualni također potpuno automatski i mogu biti divlje brzi ili nježno spori. Trenirajte svoju izdržljivost, radite dobro i uživajte u vrhuncima koji oduzimaju dah.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Action Viggo Advanced Masturbator Up and Down and Sucking Black

    Savršena igračka za svakoga s penisom! Zove se Viggo i iako na prvi pogled izgleda malo obično, sasvim sigurno nije. Ima najbolje karakteristike koje će svaki penis cijeniti. Izvana je izvanredno diskretan, a iznutra ima TPE rukav sa super realističnom teksturom za maksimalne dojmove. Povrh toga, dodaje još 3 nevjerojatne značajke, pogledajte ih.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hot Octopuss Jett Sleeve with Treble and Bass Technology

    S našom patentiranom tehnologijom visokih i niskih tonova, JETT je prvi Guybrator™ koji Vam omogućuje neograničen izbor jačine i frekvencije vibracije—isporučujući intenzivan orgazam bez ruku.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Super Striker Penis Sleeve with Vibrations Black

    Luksuzno mekan i snažno vibrirajući rukav na vrhu penisa s daljinskim upravljačem. Zvuči li vam to kao san? To tek postaje stvarnost! Vaša muškost dobiva dozu vibracije o kojoj sanja. Ovo proširenje izrađeno je od prvoklasnog silikona i nudi vam 7 načina rada vibracija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass

    ISKUSITE NAJNAPREDNIJE, HANDS-FREE, USB-PUNJIVE STROKERE IKAD PROIZVEDENE! Mega-Bator je jedini hands-free masturbator na svijetu koji obavlja sav posao umjesto vas dok gledate svoju omiljenu prljavštinu na svom mobilnom uređaju!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Vibro Angel Black

    Stimulator maštovito i pametno dizajniran za stimulaciju najosjetljivijih točaka kod muškaraca. 2 snažna motora s 10 funkcija vibracija i tapkanja pružaju uzbudljivu stimulaciju penisa, testisa i perineuma

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 235 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.