×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Haljine

Artikli 65 za 96 od 215 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Noir Handmade F128D Lace Minidress Divaliciaous Dress

    Tako romantično i tako seksi u isto vrijeme! Ove čipkaste mini haljine otkrivaju puno, ali govore i puno o vašim željama i strastima. Imaju šarmantan ovratnik s kopčanjem na kuku, savršen kroj i vrlo ugodan materijal. Želite li ih? Oni mogu biti tvoji!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F139 Powerwetlook with Tulle Long Dress with Rocky Eyeletes Gun

    Duga ekstravagantna haljina za najluđe zmajeve i domine. Gornji dio je ukrašen metalnim prstenovima i penje se do vrata. Suknja se zatim otvara sprijeda i straga. Budite zavodljivi i vaši!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F239 Long Tulle Dress

    Duga haljina od tila sa šarmantnim uzorkom i seksi prorezom. Oni su prava stvar kada se želite osjećati zavodljivo i elegantno u isto vrijeme. Pa kamo ideš u njima?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Me You Us Latex Mini Dress Black

    Neodoljiva mini haljina za sve ljubiteljice lateksa! Idealne su za sve koji traže kvalitetnu fetiš odjeću za začinjanje raznih senzualnih prilika. Ova će vas haljina senzualno obaviti i probuditi čistu želju u svima kojima je odlučite pokazati. Istaknite svoje prednosti i siluetu u njima i ostvarite svoje BDSM scene iz snova.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F189 PVC Mini Skirt with Long Hidden Zipper on The Side

    Poznata PVC suknja sa dugim skrivenim patentnim zatvaračem sa strane! Impresionirat ćete je na bilo kojoj fetiš zabavi, u spavaćoj sobi ili na diskoteci ili festivalu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F228 Midi Dress with Soft Lace Top

    Pitate se kako istaknuti svoju seksipilnost? Morate odjenuti haljinu koja vam savršeno stoji i izgledat će rajski zavodljivo. A upravo takve su ove haljine luksuznog brenda Noir Handmade. Izrađene su od sjajnog materijala, meke čipke i imaju senzualni prorez na stražnjoj strani suknje. Nemojte više čekati samo budite elegantno senzualni.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl Dress 2851474 Black

    Sjajan i nevjerojatno provokativan outfit! Ova kratka haljina bez rukava iz Black Level u potpunosti je izrađena od sjajnog crnog vinila i ukrašena rastezljivim mrežastim umetcima s obje strane. Pozornost će svakako privući i stojeći ovratnik s kopčom i lijepo naglašenim dekolteom. Još 3 kopče također ukrašavaju prednji dio preko kojeg se kopča patentni zatvarač.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F284 Leopard Flock Midi-Dress with Long Sleeves

    Tako seksi i impresivno! Ova zadivljujuća haljina s leopard uzorkom grli vas na svim pravim mjestima i stvara savršenu siluetu. Njihovi dugi rukavi posebno su zavodljivi, a pazite, prozirni su! Imaju vrlo elegantan izrez i općenito savršeno pristaju, materijal im je visoke kvalitete i ugodan na dodir. Želiš li ih? Mogu biti vaši!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl Dress Lacing 2850575 Black

    Želite li doživjeti wow efekt? Zato nosite ovu haljinu! Dolaze iz Black Level radionice, bez rukava su i u potpunosti izrađene od crnog sjajnog vinila. Prilično su pripijene, pa ističu vaše prednosti. Dvosmjerni patentni zatvarač počinje na zavodljivom dekolteu i završava na donjem rubu. Brushalter se kopča nitnama sprijeda, a najbolji dio na kraju - vezanje preko leđa i seksi dekolte.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F168 Powerwetlook Minidress with Lace Cleavage

    Šarmantna mini haljina bez rukava i s dubokim dekolteom. Ne samo da će naglasiti ženstvene obline, već će zahvaljujući čipki i vaš šarmantni dekolte biti neodoljivo naglašen.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl Mini Dress 2851539 Black

    Sjajno i izazovno oružje u vašem ormaru! Ova prekrasna sjajna haljina bez rukava iz Black Level u potpunosti je izrađena od kvalitetnog crnog vinila. Haljina je pripijenog kroja, dubokog dekoltea i malog uspravnog ovratnika. Na njima dominira praktični erotični dvosmjerni patentni zatvarač sprijeda, te zavodljivo vezivanje koje upada u oči sa stražnje strane.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl Dress 2850079 Black

    Mini haljina i sako u isto vrijeme! Ova vrlo kratka mini haljina s dominantnim dodirom iz Black Level izrađena je od prekrasnog sjajnog crnog vinila vrhunske kvalitete. Ističe vašu figuru, posebno struk. Njihov kroj kaputa, dugih rukava i ovratnika izgleda izuzetno erotično. Šlag na torti je vezivanje remenom od istog materijala.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl Dress 2850966 Black

    Fetiš je išao ruku pod ruku s modom i ova prekrasna haljina rođena je od sjajnog crnog vinilnog materijala. Pripijenog su kroja i također imaju seksi vezanje preko golemog V-izreza.Razvijena i lepršava suknja s kraćim izrezom sprijeda otkriva vaše noge. Haljina se zatvara patentnim zatvaračem na leđima, a također i nitnama oko vrata.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cottelli Semi Transparent Mini Dress 2717735 Black

    Seksi haljine s efektnim naborima za savršeno isticanje oblina! Pod svaku cijenu laskat će vašem karakteru pa vjerujte da ćete se u njima osjećati ugodno i seksi. Imaju rukave na laktovima i izrađene su od lijepog poluprozirnog materijala. Uživajte u udobnosti i osjećaju zavođenja i iznenadite ih ne samo u spavaćoj sobi, već i na zabavi!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leg Avenue Twist Halter Mini Dress Black

    Šarmantna mini haljina koja će podcrtati vašu ljepotu! Senzualno otkrivaju ramena, skreću pozornost na dekolte i ističu vaše lijepe ženske obline na način koji će oduševiti vašu figuru. Mrežaste su, prozirne i romantično čipkaste. Imaju elegantne duge rukave i općenito su dizajnirane da se svaka žena osjeća kao božica!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F150 Chiffon Minidress with Choker

    Mini haljina od šifona u kompletu s remenom od eko kože i gumenom kragnom. Usuđujete li se odjenuti u njih? Moderne su, blago prozirne i također vrlo udobne. Ako želite impresionirati i impresionirati, ova haljina je prava za vas!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F212 Powerwetlook and Lace Minidress with a Deep Neckline

    U ovoj kratkoj haljini ćete se jako zabaviti i na zabavi i u spavaćoj sobi. Hoćete li im dopustiti da istaknu vašu ženstvenost i zavole njihovu kvalitetnu izradu i luksuzne materijale? Kombinacija materijala mokrog izgleda, čipke i dubokog dekoltea jednostavno je strastveno grabežljiva, želite li biti takvi? Nema problema!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Demoniq Cash Baby CBAva001 Dress

    Nevjerojatno seksi kratka haljina koja otkriva poprsje! U prednjem dijelu upadat će vam u oči zlatnim ukrasnim patentnim zatvaračem te također elastičnom trakom u struku sa zlatnim aplikacijama. Izuzetno su koketni, i zahvaljujući elastičnom crnom tzv. wetlook materijalu. Zatvarač nije samo dekorativan, već i funkcionalan i možete ga otvoriti ili zatvoriti iz oba smjera. Haljina naglašava liniju struka, a naramenice oko vrata su podesive za udobno pristajanje.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F204 Minidress with Tulle Top, Bouffant Sleeves and Corset Element

    Ova mini haljina s gornjim dijelom od naboranog tila, bouffant rukavima i elementom korzeta u struku otkrit će svu ljepotu Vašeg tijela. Suknja je zaobljena kako bi istaknula Vaše oblike. Na leđima je vezanje satenskom trakom i duboki dekolte.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 215 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.