×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Satisfyer

Artikli 129 za 160 od 307 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Magnetic Deep Pulse Terracotta

    Zamislite da upadnete u vrhunski užitak! Kako se ova igračka zakači za vaš klitoris i počne ga voljeti s tehnologijom pritiska valova. Bit će ugodno, uzbudljivo i nevjerojatno orgazmično. Štoviše, Magnetic Deep Pluse ima novu magnetsku tehnologiju koja ga čini još tišim, a valovi pritiska su mekši i ekonomičniji. Zgrabite ga i pustite da vam oduzme dah od korisnosti.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Double Flex White

    Već 3-taktni motor, model Double Flex ima G-točku, klitoris i vanadijevu kožu s istom rukom. Poboljšavajući tehnologiju Silicon Flex, ovaj vibrator je vrlo fleksibilan - a opet vas ohrabruju snažne vibracije koje kontroliraju aplikaciju.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Zahvaljujući praktičnom magnetu, model Sexy Secret diskretno drži u gaćicama i svojim ergonomskim oblikom i intenzivnim vibracijama stimulira klitoris. Pomagalo nadopunjuje ugodan i nježan silikon te mogućnost upravljanja putem Connect aplikacije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Marvelous Four

    Satisfyer Marvelous Four sastoji se od 4 izmjenjiva najprodavanija silikonska proizvoda. Zečji vibrator, analni vibrator, vibrator s tlačnim valovima i masažni vibrator donijet će vam maksimalnu raznolikost i svestranu stimulaciju.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Crush

    Dual Crush model kombinira uzbudljivu tehnologiju tlačnih valova sa zakrivljenom, vibrirajućom osovinom izrađenom od fleksibilnog silikona. I klitoris i G-točka mogu se stimulirati intenzivnim vibracijama putem intuitivne upravljačke ploče.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Power Balls 3 pack

    Tko održava formu, ima više od svog života. Inače, to se odnosi i na ljubavni život! Uz Satisfyer Balls možete trenirati za vlastiti maraton užitka. Nošenjem ovih loptica 15-ak minuta dnevno jačate mišiće dna zdjelice – mišiće koji vam omogućuju doživjeti orgazme koji oduzimaju dah. Međutim, ovim treningom činite nešto dobro ne samo za sebe, već i za svog ljubimca. Čvrsti mišići zdjeličnog dna omogućit će vašem partneru da doživi savršen osjećaj zategnutosti, ove loptice će vas tako brzo vratiti u prvu fazu zaljubljivanja da nećete htjeti razdvojiti ruke!

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Novo
  • Satisfyer Heated Affair Warming Rabbit Vibrator

    Predstavljamo Satisfyer Heated Affair vibrator i garantiramo da će vas izluditi! Doživite nekontrolirane orgazme s ovim moćnim vibratorom koji pruža istovremenu stimulaciju i unutar vagine i posebno u G točki i izvana u klitorisu. Ima 12 različitih funkcija vibracije kao i posebnu funkciju grijanja koja se penje do 40 stupnjeva Celzijevih, za realističnije korisničko iskustvo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vulva Lover 2 White

    Volite svoju vulvu i voljet ćete sebe! S prekrasnim stimulatorom Vulva Lover uronit ćete u potpuno novu rečenicu blaženstva. Stoga nemojte više čekati i zaljubite se u savršenu stimulaciju vibracija i valova pritiska.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Masturbator Egg Bubble

    Gospodo, imaš li svoju desnu ruku i hoćeš li vidjeti kako poboljšati svoju kratkodlaku samodostatnost? Napravite masturbator skriven u kabini prestižnog brenda Satisfyer! Excessive je fleksibilan, iznimno fleksibilan i obećao je da će stimulirati cijeli penis. Nemojte se bojati okrenuti dlanove na njihove teksturirane pomagače i otvoriti novu liniju masturbacije!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Otkrijte maksimalnu uzbudljivu svestranost sa Satisfyer Curvy Trinity 2! Nudit će vam 3 motora i 2 funkcije s odvojenim kontrolama. Njeguje i klitoris i G-točku i može koristiti valove pritiska i vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration White

    S 2 upečatljiva motocikla, elegantnim dizajnom od silikonskih jastučića i samouvjerenom G-točkom i stimulacijom klitorisa, model Mono Flex zvijezda je zbog koje se vaša kolekcija usporava. All-inclusive dojam pojačan je elegantnim dizajnom i kontrolom utrke.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    Satisfyer Curvy Trinity 3 izrađen je od silikona s 3 motora za brisanje svih vaših erogenih zona: Koristite vibrator za pojačavanje za pozicioniranje, vibrator s tlačnim valjkom ili vibrator G-brzine za maksimalnu veličinu s istom brzinom kao i svaki muškarac.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Masturbator Egg Set Riffle,Bubble,Fierce 3 pack

    Naša SF jaja za masturbaciju imaju strukturu poput kože i zadovoljit će i penis i vrh. Različiti unutarnji oblici iznenađuju i oduševljavaju ugodnim osjećajima. A zahvaljujući inovativnom Cyberskin, nema potrebe za dodavanjem gelova za podmazivanje.

    14,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator White

    Double Love, naš luksuzni vibrator za parove, može se pohvaliti uzbudljivim mekim silikonom u kombinaciji s visokokvalitetnim plemenitim metalom. Upravljanje pomoću tradicionalnog bežičnog kontrolera i naše prvoklasne aplikacije omogućuju vam da igrate na daljinu i nudi beskrajne mogućnosti!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Model Little Secret se uz pomoć praktičnog magneta može udobno zakopčati u gaćice, gdje potom uz pomoć jakih vibracija diskretno stimulira klitoris. Ovim silikonskim alatom možete upravljati putem aplikacije ili pomoću priloženog daljinskog upravljača.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Air Pump Vibrator 5+ Blue

    Naša Air Pump Booty 5 Connect aplikacija mazi vas vibracijama i osovinom na napuhavanje. Kombinirajte dvije senzualne funkcije kako želite. Za ekskluzivna iskustva upravljajte vibratorom pomoću aplikacije Satisfyer Connect

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heat Climax

    Sa svojim glomaznim okruglim vrhovima, ovaj analni vibrator Heat-Climax mazi vas stimulirajućom funkcijom grijanja i snažnim vibracijama. Zavodljivo glatki silikon čini ga savršenim prirodnim nastavkom koji će probuditi vašu strast!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Love Me Blue

    Rabbit Love Me vibrator nudi neograničeno zadovoljstvo zahvaljujući dvostrukoj stimulaciji. Dva snažna motora maze klitoris i točka! Za razliku od drugih vibratora slične vrste, Love Me je jedinstven po tome što nudi pojačanu stimulaciju odozgo, a ne odozdo. Ruka za klitoris je ugodno zakrivljena i valovita, tako da s njom možete uživati u maksimalnom užitku!

    80,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Želite koristiti novu poticajnu zabavu na nove i bolje načine? Najbolje je upoznati se s Plug-ilicious 1 pin, koji razbija ne samo vlastite dodatne vibracije, već i koliko se njime može kontrolirati aplikacija na vašem telefonu, tabletu ili Apple Watchu. I to nije sve što trebate znati o njemu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Tri Ball 1 Red

    Doživite nešto potpuno novo, jedinstveno i oduzima dah! Ovo je Satisfyer Tri Ball 1, zgodan multivibrator za ugodnu stimulaciju na nekoliko mjesta istovremeno. Uživajte u klitorisnoj, vaginalnoj i analnoj stimulaciji s njim istovremeno zahvaljujući fleksibilnom i savitljivom tijelu. Istražite svoje tijelo, bit će zabavno i uzbudljivo!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, Hippo, ura! Ovaj dobro ugođeni suputnik u krevetu jedva čeka da sa svojom znatiželjnom njuškom krene istraživati vaše najosjetljivije mjesto. Njegovih 12 uzbudljivih programa vibriranja, senzualno nagnuti voluminozni vrh i fleksibilno tijelo također su dobri razlozi za vas, jer ovaj slatki vibrator G-točke stimulira vaše svetište kao nitko drugi. Njegov praktičan pričvrsni prsten s integriranom kontrolnom pločom omogućuje vam da intuitivno odaberete svoju omiljenu vrstu vibracije pritiskom na gumb, dok ovaj divlji "nilski konj" drži pod kontrolom - čak i tijekom posebno mokre zabave.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sunray Berry

    U Satisfyer Sunrayu možete koristiti istu stimulaciju G-točke i klitorisa kako biste veličali vibracije i pritiske valjka. Ovaj Rabbit silikonski vibrator dizajniran je da bude fleksibilan kabel koji može lako pristajati vašem tijelu.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro Penguin Next Generation Climax Tips

    5 redovitih zamjenskih silikonskih vrhova za Satisfyer Pro Penguin.

    45,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Black

    Double Love, naš luksuzni parni vibrator, može se pohvaliti sputavajućim mekim silikonom u kombinaciji s visokokvalitetnim metalom za uzgoj. Upravljanje uz pomoć tradicionalnog uobičajenog kontrolera i naše prvoklasne aplikacije omogućuju vam da igrate igre dalje i dalje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Love Red

    Osam stimulativnih valjaka, model Dual Love nudi još jednu stimulativnu snagu za poboljšanje vibriranja, izravnavanje. Važno je osigurati da imate mogućnost kontrolirati korištenje aplikacije i dizajn mekog silikona.

    76,90 €

    43,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Top Secret+ Black

    Tajna koju nećete htjeti čuvati za sebe ... Prijenosni vibrator Top Secret + ima ravnu, ergonomsku bazu koja omogućuje maksimalnu udobnost i također rebrastu površinu za stimulaciju klitorisa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Kiss Green

    Model Dual Kiss nadahnut će vas kombinacijom provjerenih valjkastih preša, vibrirajućih vodilica i mogućnosti upravljanja odgovarajućim. Cijeli dizajn je impresivan, mekan, mekani silikonski i vodootporan dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Air Pump Booty 5+ Red

    Naša Air Pump Booty 5 Connect aplikacija mazi vas vibracijama i osovinom na napuhavanje. Kombinirajte dvije senzualne funkcije kako želite. Za ekskluzivna iskustva upravljajte vibratorom pomoću aplikacije Satisfyer Connect

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    Želite li uživati u uzbudljivim zabavama povezanim s analnom stimulacijom na novi i još bolji način? Upoznajmo se s Plug-ilicious 2 pin, koji se ističe ne samo zbog svojih ekstra jakih vibracija, već i zbog toga što se njime može upravljati putem aplikacije na vašem telefonu, tabletu ili Apple Watchu. I to nije sve što biste trebali znati o njemu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro To Go 3 Black

    Sa svojim elegantnim kompaktnim dizajnom i zanimljivom kombinacijom pritiska osovine i vibracija, Satisfyer Pro To Go 3 izrađena od silikona idealan je suputnik na putovanju. Priuštit će vam rajski orgazam gdje god i bilo gdje, a njegova dva moćna motora pokazat će vam vrhunac blaženstva!

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Air Pump Bunny 5+ Mint

    Aplikacija Air Pump Bunny 5 Connect nevjerojatno je svestrana: dopustite da Vas maze vibracije iz dva snažna motora i senzualno napunjenim vrhom osovine. Za ekskluzivna iskustva upravljajte vibratorom pomoću aplikacije Satisfyer Connect.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dipping Delight Light Blue

    Jeste li raspoloženi za zadirkivanje klitorisa? Dipping Delight je tu da uronite u slatku i duboku ciljanu stimulaciju klitorisa ili jednostavno u nježno svjetlucanje. Njegova ojačana, vrlo mekana i zakrivljena steljka otkrit će vam nove uzbudljive osjećaje. Razigrani dizajn svidjet će se i početnicima i iskusnim ljubiteljima erotskih igračaka!

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja

Artikli 129 za 160 od 307 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.